70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben bu kürü sen yazmadan önce araştırıyodum da ilk kaynak yeşil elma diyo kesinlikle. sebebide yeşil elmaanın yağ yakıcı etkisi varmış. ama kırmızı elma da bu etki yok. hatta kırmızı elma iştahı açıyormuş. yeşil elmada ille ekşi elma olacakmış. ama dediğin gibi bulamadık ne edelim bende kırmızıları yeşile boyarım acıkda sirke ile ekşilettim mi oooh oldu sana yeşil elma.
ben de yorum yapabilir miyim. ne olur ne olur çenesizim ben kendimi tutamam
olmamı eyi küstüm gidiyom binem süpürgeme

ay canım kelin ilacı olsa başına sürermiş. bende son haftalarda çok motivasyonsuzdum. çözümü kendime tatil vererek buldum haftaya çarşambaya kadar diyet rejim yok. tabiiki dikkat etmeye çalışıyorum. ama çok sıkıldı şunu ye şunu yeme spor yap sonra vereme bozul dön başa. ay ben topiğede girmeyecektim sözde unutturacaktım kendime diyeti rejimi tutamadım kendimi neyse ben kaçıyom dedim ya tatildeyim ama açım ya öğlen nohut yemeği getirmiştim yiyemedim iki kaşık yoğurtla duruyom çekmeceden kuru kayısı yiyip duruyom ama kesmiyoki. ne etsem acep daha akşamada çooook var...

tugbanin resimlerine bak bende boyle olabilirimde yada herkese nekadar zayiflamissin dedigini dusun ondan daha guzel bisey olabilirki hangi yemek etrafindakilerin vavvvvvv cekmesinden daha guzel olabilir yada soyle nasil zayifladin bizde yapalim sozlerini duymaktan

kısss karakedi ben sana çok gülüom.mesajın için teşekkürler.üşenmeden açıklamalı bi şekilde yazmışsın.
KIZLARRRRR
bu indirmelerde virüs filan olurmu acaba.pc nin koruma süresi doldu da yenisini yükleyemedik daha. bişe olurmu acep biraz korktumda.

Bu haftaki bildirimimi yapayım. Küre rağmen 0gr vermişim.

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 72.5
Bu hafta:72.5
Giden:0
Toplamda giden: 3.200
Hedef: 65

canım dedıgım gıbı dogru bıdlıgım seylerde elımden gelenı yazarım

yesene nohut yemegın ııste ne ıskence edıyon kendıne

onu ben yazmadım öyle uzun uzun canım. bana yollayan arkadaş sağolsun öyle anlatmış uzunca. ama ben çok uğraştım indiremedim sana iyi şanslar. önce torent indirme proramı kurmak gerekiyo sonra k tunelden o siteye ulaşmak falan çok zahmetli bir iş. benim bilg eskiydi biraz torent programını kaldıramadı öldü, pardon şuan koma da tamirci hala uğraşıyooo diriltecek inşallah.

kızlaaaaaar kartım geldi. çok sevindirik oldum artık kk resmi pembe kürklü kartım var ona göre hani
yanında birde parfüm geldi hediye çok teşekkürler kk ve kazen beye

tebrik ederim canım cok yakışmış pembe kürkün :)

canım dedıgım gıbı dogru bıdlıgım seylerde elımden gelenı yazarım

yesene nohut yemegın ııste ne ıskence edıyon kendıne

kız yiyemedim ya. sulu birşey değil değişik birşey nohutu haşlayıp baharatla falan karıştırıyon ekmek arası patates kızartması ile yiyon. gaziantepte yapıyorlar çok güzel birşeyde ben akıllı ekmek falan getirmedim soğuk soğuk yenmiyo öyle çala kaşık. size bir gün tarifini yazayım zahmetli bir şey ama çok güzel oluyor.

ay yanından çıkan parfümün fiyatına baktım arkidişler 46-66 tl arası nette yani şimdi hem yardım yapmış oldum hep kardayım
ne fenayım dimi hemen netten fiyat bakıyom

güle güle kullan canım bende bi türlü üye olamadım eşime verdım parayı once bı güzle sordu bı güzel yorum yaptı hanı erkek adıya nası kadınlar kulubunun kurucusu erkek oluyo dıye yatırcak ta ne zaman:44: derkeeeenn sımdı iş yerınden bı kzı postaneye gıdıyomus bı ısınız var mı demesın mı hemen verdım parayı ona yatırabılcek mı bakem

anam ne değişik bişeymiş o ya ztarıfını bakalım güzel oluyo dımek nohutla patates kızartmasını pek bagdastıramadım ben :26: güzel mi kokusu bari gercı zevkler degısır ben cıcek kokusu sevreım parfümde

aaa tarifini biran once paylas bizimle.belki ben de yaparim
ee bloga tarif lazim bebis.varsa degisik tariflerinizi diger arkadaslardan da alabilirim yani cekinmeyin gonderinnnn

kızlaaarrrr callanetics egzersizleri varr 10 gnde 10 yaş gençleşin dioo

21 gün de sürekli yapınca süper etkisini gösteriomuş

6 gün yapıosn 7. gün yapmıosn kasların dinlenmesi için

böle böle 21 günü tamamlıosn eğer 48 saatten fazla ara verirsen

baştan başlıosun diğer yaptıkların sayılmıoo kk da spor bölümünde de var

yapanlar iyi etkileerini görmüşler bende başlamak istiorum ama tek başına olmuooo

benbimle birlikte başlamak isteyen var mıııı isteyenlerle hemen başlayalım 21 gün boyunca

bakalım ne kdr etkiliii ben çok baktımmm işe yarııcanı düşünüormmm sporsuz olmuooo

sporsuz kalıcı kilo verilmiooo benimle başlamak issteyenler gelsiiinnnn

canım bende ıstıyorum spora baslamak ama bı türlü olmuyo helekı düzenlı yapmam cok zor bırde bu vıdeoları ındıremıyorum ama bu egzersızler zayıflatmıyo bıldıgım kadarıyla vücudu sekle sokan bı egzersız callen cok yavas yapılıyo hareketelr cunku

aaa tarifini biran once paylas bizimle.belki ben de yaparim
ee bloga tarif lazim bebis.varsa degisik tariflerinizi diger arkadaslardan da alabilirim yani cekinmeyin gonderinnnn

ay bende blog actım ama ıcın ebıseyler ekleyemedım bı türlü kaldı oyle anlamdım mantıgını yanı:44:

Bende renkli yazamıyorum

canım yazını yazdıktan sonra hangisinin renkli olmasını istiyosan mausun soltarafına basılı tutarak yazıyı mavi renge kaplayıp daha sonra istediğin rengi tıklayacaksın büyük A yazan yerden üstte.bi dene bakalım.aslında çok kolay.tekniğini bildikten sonra.umarım yapabilirsin

öncelikle katın hayırlı olsun cnm ikisinide güle güle kullan.
biraz uğraştım ama yapamadım.daha sonra tekrar denicemm.bakalım sonuç ne olucak.bu arada arkadaşının da olsa bana kopyalaman büyük incelik cnm.sağolasın

ay bende blog actım ama ıcın ebıseyler ekleyemedım bı türlü kaldı oyle anlamdım mantıgını yanı:44:

ben de kendim koymuyorum zaten .daha onceden de anlatmistim.turkiyede kizkardesim var.ikimiz evde yaptigimiz yani birebir denedigimiz yemeklerin resmini cekip tarifini yazip kardesimin esine koyduruyoruz bloga.
blog acmak cok istiyodu kardesim.okadar ugrasiyoruz bari paylasalim diodu.kendisi ogretmen olmasina ragmen aksamdanaksama yorgunum halsizim demeden yemeklerle ugrasio bide.ben de ayni sekilde yaptigim yemekleri tariflendirip gonderiorum hep enistem de koyuverio saolsun bloga.o bu islerden anladigi icin i$ gibi gelmio tabi bilmeyen icin zor oluyo.:26:
EN YENİ TARİFLER - Blogcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…