valla yeşil elma kırmızıya göre daha çok yararlıymış kilo verme konusundaya ondan sanırım yeşil olması gerek..ama bugün pederler birsürü kırmızı elma getirmiş..bende yeşiller bitince onları kullancam mecbur..hem orda illa yeşil elma denmişmi hayır demekki olabilüüürr
canım sende çok eskilerdensin..okadar bilgi sahibi oldun,,uygulayamasanda sonuçta tecrübelisin..oyüzden yorum yapmakta serbestsin....yardımcı ol biraz yükümü hafifletin tek başına kaldım koca topiktee banada yazııık
ay canım kelin ilacı olsa başına sürermiş. bende son haftalarda çok motivasyonsuzdum. çözümü kendime tatil vererek buldum haftaya çarşambaya kadar diyet rejim yok. tabiiki dikkat etmeye çalışıyorum. ama çok sıkıldı şunu ye şunu yeme spor yap sonra vereme bozul dön başa. ay ben topiğede girmeyecektim sözde unutturacaktım kendime diyeti rejimi tutamadım kendimi neyse ben kaçıyom dedim ya tatildeyimarkadaslar motive olmak icin ne yapiosunuzsoyleyin de ben de yapayim
yasamak icin deil de,yemek icin yasar hale geldim resmen.
mutfak cekio beni.araniyorum.disarda oldugumda da disarda yiyorum daha beter oluo.yani kendimi disari atmamin da bir yarari olmuo bende.nolursunuz bi yardim edin.motive edin beni.bi keresinde o kadar motive olmustumki 1 ay icinde 8 kilo vermistim(tabi sonrasinda dikkat etmeyip geri aldim).yani bi motive olabilsem onume kimse gecemez.ama olamiyorum.olmuyoooo:84:
arkadaslar motive olmak icin ne yapiosunuzsoyleyin de ben de yapayim
yasamak icin deil de,yemek icin yasar hale geldim resmen.
mutfak cekio beni.araniyorum.disarda oldugumda da disarda yiyorum daha beter oluo.yani kendimi disari atmamin da bir yarari olmuo bende.nolursunuz bi yardim edin.motive edin beni.bi keresinde o kadar motive olmustumki 1 ay icinde 8 kilo vermistim(tabi sonrasinda dikkat etmeyip geri aldim).yani bi motive olabilsem onume kimse gecemez.ama olamiyorum.olmuyoooo:84:
teşekür ederim cnm.nede çetrefilli bi işmiş.o zaman bi deniyim bakim olacakmı
aaaa oldu.. yaşasın oldu..çok mersi arkadaşım
işte bu kadarrrr... tebrik ederim artık her renk yazabilirsin :))
canım ben bu kürü sen yazmadan önce araştırıyodum da ilk kaynak yeşil elma diyo kesinlikle. sebebide yeşil elmaanın yağ yakıcı etkisi varmış. ama kırmızı elma da bu etki yok. hatta kırmızı elma iştahı açıyormuş. yeşil elmada ille ekşi elma olacakmış. ama dediğin gibi bulamadık ne edelim bende kırmızıları yeşile boyarım acıkda sirke ile ekşilettim mi oooh oldu sana yeşil elma.
ben de yorum yapabilir miyim.ne olur ne olur çenesizim ben kendimi tutamam
olmamıeyi küstüm gidiyom binem süpürgeme
ay canım kelin ilacı olsa başına sürermiş. bende son haftalarda çok motivasyonsuzdum. çözümü kendime tatil vererek buldum haftaya çarşambaya kadar diyet rejim yok. tabiiki dikkat etmeye çalışıyorum. ama çok sıkıldı şunu ye şunu yeme spor yap sonra vereme bozul dön başa. ay ben topiğede girmeyecektim sözde unutturacaktım kendime diyeti rejimi tutamadım kendimi neyse ben kaçıyom dedim ya tatildeyimama açım ya öğlen nohut yemeği getirmiştim yiyemedim iki kaşık yoğurtla duruyom çekmeceden kuru kayısı yiyip duruyom ama kesmiyoki. ne etsem acep daha akşamada çooook var...
canım dedıgım gıbı dogru bıdlıgım seylerde elımden gelenı yazarımvalla yeşil elma kırmızıya göre daha çok yararlıymış kilo verme konusundaya ondan sanırım yeşil olması gerek..ama bugün pederler birsürü kırmızı elma getirmiş..bende yeşiller bitince onları kullancam mecbur..hem orda illa yeşil elma denmişmi hayır demekki olabilüüürr
canım sende çok eskilerdensin..okadar bilgi sahibi oldun,,uygulayamasanda sonuçta tecrübelisin..oyüzden yorum yapmakta serbestsin....yardımcı ol biraz yükümü hafifletin tek başına kaldım koca topiktee banada yazııık
canım ben bu kürü sen yazmadan önce araştırıyodum da ilk kaynak yeşil elma diyo kesinlikle. sebebide yeşil elmaanın yağ yakıcı etkisi varmış. ama kırmızı elma da bu etki yok. hatta kırmızı elma iştahı açıyormuş. yeşil elmada ille ekşi elma olacakmış. ama dediğin gibi bulamadık ne edelim bende kırmızıları yeşile boyarım acıkda sirke ile ekşilettim mi oooh oldu sana yeşil elma.
ben de yorum yapabilir miyim.ne olur ne olur çenesizim ben kendimi tutamam
olmamıeyi küstüm gidiyom binem süpürgeme
ay canım kelin ilacı olsa başına sürermiş. bende son haftalarda çok motivasyonsuzdum. çözümü kendime tatil vererek buldum haftaya çarşambaya kadar diyet rejim yok. tabiiki dikkat etmeye çalışıyorum. ama çok sıkıldı şunu ye şunu yeme spor yap sonra vereme bozul dön başa. ay ben topiğede girmeyecektim sözde unutturacaktım kendime diyeti rejimi tutamadım kendimi neyse ben kaçıyom dedim ya tatildeyimama açım ya öğlen nohut yemeği getirmiştim yiyemedim iki kaşık yoğurtla duruyom çekmeceden kuru kayısı yiyip duruyom ama kesmiyoki. ne etsem acep daha akşamada çooook var...
kısss karakedi ben sana çok gülüom.mesajın için teşekkürler.üşenmeden açıklamalı bi şekilde yazmışsın.
KIZLARRRRR
bu indirmelerde virüs filan olurmu acaba.pc nin koruma süresi doldu da yenisini yükleyemedik daha. bişe olurmu acep biraz korktumda.
onu ben yazmadım öyle uzun uzun canım. bana yollayan arkadaş sağolsun öyle anlatmış uzunca. ama ben çok uğraştım indiremedim sana iyi şanslar. önce torent indirme proramı kurmak gerekiyo sonra k tunelden o siteye ulaşmak falan çok zahmetli bir iş. benim bilg eskiydi biraz torent programını kaldıramadı öldü,pardon şuan koma da tamirci hala uğraşıyooo diriltecek inşallah.
kızlaaaaaar kartım geldi.çok sevindirik oldum artık kk resmi pembe kürklü kartım var ona göre hani
yanında birde parfüm geldi hediye çok teşekkürler kk ve kazen beye
canım dedıgım gıbı dogru bıdlıgım seylerde elımden gelenı yazarım
yesene nohut yemegın ııste ne ıskence edıyon kendıne
onu ben yazmadım öyle uzun uzun canım. bana yollayan arkadaş sağolsun öyle anlatmış uzunca. ama ben çok uğraştım indiremedim sana iyi şanslar. önce torent indirme proramı kurmak gerekiyo sonra k tunelden o siteye ulaşmak falan çok zahmetli bir iş. benim bilg eskiydi biraz torent programını kaldıramadı öldü,pardon şuan koma da tamirci hala uğraşıyooo diriltecek inşallah.
kızlaaaaaar kartım geldi.çok sevindirik oldum artık kk resmi pembe kürklü kartım var ona göre hani
kız yiyemedim ya. sulu birşey değil değişik birşey nohutu haşlayıp baharatla falan karıştırıyon ekmek arası patates kızartması ile yiyon. gaziantepte yapıyorlar çok güzel birşeyde ben akıllı ekmek falan getirmedim soğuk soğuk yenmiyo öyle çala kaşık. size bir gün tarifini yazayım zahmetli bir şey ama çok güzel oluyor.
ay yanından çıkan parfümün fiyatına baktım arkidişler 46-66 tl arası nette yani şimdi hem yardım yapmış oldum hep kardayım
ne fenayım dimi hemen netten fiyat bakıyom
kız yiyemedim ya. sulu birşey değil değişik birşey nohutu haşlayıp baharatla falan karıştırıyon ekmek arası patates kızartması ile yiyon. gaziantepte yapıyorlar çok güzel birşeyde ben akıllı ekmek falan getirmedim soğuk soğuk yenmiyo öyle çala kaşık. size bir gün tarifini yazayım zahmetli bir şey ama çok güzel oluyor.
ay yanından çıkan parfümün fiyatına baktım arkidişler 46-66 tl arası nette yani şimdi hem yardım yapmış oldum hep kardayım
ne fenayım dimi hemen netten fiyat bakıyom
kızlaaarrrr callanetics egzersizleri varr 10 gnde 10 yaş gençleşin dioo
21 gün de sürekli yapınca süper etkisini gösteriomuş
6 gün yapıosn 7. gün yapmıosn kasların dinlenmesi için
böle böle 21 günü tamamlıosn eğer 48 saatten fazla ara verirsen
baştan başlıosun diğer yaptıkların sayılmıoo kk da spor bölümünde de var
yapanlar iyi etkileerini görmüşler bende başlamak istiorum ama tek başına olmuooo
benbimle birlikte başlamak isteyen var mıııı isteyenlerle hemen başlayalım 21 gün boyunca
bakalım ne kdr etkiliii ben çok baktımmm işe yarııcanı düşünüormmm sporsuz olmuooo
sporsuz kalıcı kilo verilmiooo benimle başlamak issteyenler gelsiiinnnn
aaa tarifini biran once paylas bizimle.belki ben de yaparim
ee bloga tarif lazim bebis.varsa degisik tariflerinizi diger arkadaslardan da alabilirim yani cekinmeyin gonderinnnn
Bende renkli yazamıyorum
ay bende blog actım ama ıcın ebıseyler ekleyemedım bı türlü kaldı oyle anlamdım mantıgını yanı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?