70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ikinizin de bloğunu takipteyim.ben de bayılırım bu işlere ama vaktim yok maalesef.oğlum biraz daha büyüsün bakalım.bloklarnınz çok güzel.filizcim tariflerin harikaaaa.ay secim seninkileri denemeye vaktim olmadı.ama deneyince yazarım tatlım.
canım ben de micheli yapıcam.regl olucam olmadım ama ağrılarım felaket.reglden sonra başlıcam tekrar.
yolun bahtın hep açık olsun canım benim.özlicez seniii....inşşşşş hep güzelliklerle karşılaşırsın.
kızlar herkeseee mutlu yıllarr yeni yılımız hepimize bütün iyi dileklerimizle gelsin öptüm sizi çıtırlarrrrrrrrrrrrrr
sana da mutlu yıllar fıstıkkkkkk.
bence de doğru bi karar.şu orti olayı yürmedi yaaa.herkes istiyo ama sonra kaçıyo.benim orti de kayıp inşşş bişey yoktur.

valla süper ne diyim emeklerinin karşılığını alıyosun.
kızlar merhaba ben geldüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm...
kilo bildirimini kime yapıyoruz...tugbiş sanamı ortiiiiiiii:26:

hoşgeldin deryacımmmm Allah analı babalı büyütsün inşşş...
ayyyy kaçırdım kız yılını o zaman.ben de bi kızım olsun istreim yani.
Seher
Nasılsınn? Nasıl geçti bu hafta kilo verdin mi?
canım kusura bakma görmedim oğlan ağladı gece ona gittim sonra uyuya kalmışım.bilidrimi yazmadım demi.500 gr verdim.ama regl öncesindeyim.inşş bu hafta daha da dikkatli olucam.hep cuma ve haftasonu abartırdım ama şimdi abartmadım.
Arzu abla bu aralar topiğin müdavimisinnn.
eee bizeskilerdeniz arzuyla ve topğin bu haline üzülüyoruz bence.demi arzuuu

ufffff çocukların yanında sigara içilmesine sinir oluyorum.

herkese merhaba... öncelikle mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum sevdikleriniz hep yanıbaşınızda olsun olmasını istediğiniz her dilek kabul olsun inşallah, 2012de hepimiz çıtır anne oluruz umarım herşey gönlünüzce olsun... 2010 benim için önemliydi çünkü kızım dünyaya geldi herşeyim o benim ama bu senede güzel gelişmeler oldu hayatımda umarım 2012de bereketli bir yıl olur herkes için içinde benim ve ailem içinde....

şuan çorba karıştırıyorum bir yandanda tek elle size yazıyorum haftasonu girmem zor oluyor malum ev işleri çocuk yemek derken akşam oluyor haftasonları hep ipin ucunu kaçırıyorum geçen haftada öyleydi ama haftaiçi toparlayabiliyorum neyse bugünde çok kaçırmamak, cıslardan az yemek dileğiyle...

herkesi öpüyorum mutlu yıllar...

haftasonu oldugu yine belli olmus topik sakin...
insallah yeni yilimiz hepimize huzur ,saglik,mutluluk,basari,sevdiklerimizle birlikte gecirecegimizve citilardan citir oldugumuz bir yil olarak gelir.

biran once fazlaliklarimizdan kurtulsak,icimizdeki sikintilari bir kenara atsak,sevdiklerimiz ve biz maddi ve manevi bolluga kavussak ne guzel olurr.

bu arada bugun yataktan belim tutulmus olarak uyandim ve coook agrim var.ne yapmaliyim, nasil gecer hic bir fikrim yok ama boyle giderse yerimden kalkmak bile iskence.evimin bugunluk isi kalacakmi yani?aksama yemegi kim yapacak?........

YARDIIIIIIIIIMMMMMMMMM !!!!!!!
ne yapmaliyim benim burdan kalkip islerimi bitirmem lazimmm ama cook agrim varrrr!!

Selam kızçeler

Orti listesini hazırlamaya başlayayım dün çok yoğundum bakamamıştım ancak not edebilmiştim :26:

Sonra vaktim kalırsa geçmişe göz gezdireyim

canım sıcak tut sıcak su torbası veya havlu işini görür.geçmişolsun

canım sıcak tut sıcak su torbası veya havlu işini görür.geçmişolsun

saol canim.ahh ufff diye diye kalktim yerimden.bulasiklari yerlestirdim,camasir makinasini calistirdim,tezgahi sildim,yatagimi duzelttim,bir elim belimde 3lu vitrin kapisini sildim.vucudum isininca azcik daha az agridi belim sanirim.supurgeyi nasil yapicam bilemedim.once camasir katliim bari.bu gidisle ben yilbasina elimde supurgeyle girerim .butun sene de boyle dolasirim artik

............................................Haftanın Birincisi...........................................
umay0110

.....................................Haftanın Birinci Orti Grubu................................

umay0110 & ftemiz

TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR

Grup Dereceleri

1. Grup
umay0110 : 700 gr
ftemiz : 500 gr
Toplam.........: 1.200 gr

2. Grup
ecrin29 : 900 gr
rezzan784: 0 gr
Toplam......: 900 gr

3. Grup
zerra : 300 gr
pinktomato : 0 gr
Toplam......: 300 gr

4. Grup:26::44:
Halay : 100 gr
BenSuzi : +100 gr
Toplam..........: 0 gr

5. Grup
ay_she : +700 gr
edirne : 600 gr
Toplam........: +100 gr

6. Grup
nisam_81 : +700 gr
filizzz64: 200 gr
Toplam......: +500 gr

7. Grup
NaF : +1.800 gr
ErginSena: 0 gr
Toplam......: +1.800 gr

Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim
Bir yanlışım varsa affola

Son düzenleme:

eline saglik canim cok guzelbi liste olmus bizde ikinci olmusuz

Yeni yılınız kutlu olsun kızlar Umarım bu yıl 2011 ' den daha bereketli,sağlık ve mutluluk dolu bir yıl olur

En önemlisi inşallah 2012 yılında hepimizzzzzz çıtırr oluruzz

Çok öpüyorum

Yılbaşı partisi beni bekler gidip kurtlarımı dökeyim pazartesi yeni bir başlangıç yeni umutlar :103:

Not:

-Geçmişe bakamadım işlerim çok yoğun hasta olan varsa gelmiş geçmiş olsun
-Yeni gelenler varsa hoşgelmişler
-Pelin veda konuşması yazacaktı onu da okuyamadım :26: ama her zaman bir telefon kadar uzağız birbirimizee ben saymıyorum bu
vedayı
-Topik olayını da en kısa sürede çözüme ulaştıracağımıza inanıyorum yada inanmak istiyorum.

zaten bizi bu ev işleri öldürüyoo.epey bişeyler yapmışsın yine.

canım çok salak bi öğrenci çıktım biliyorum ama msn de listeyi tam sana gönderemiyorum burdan özelden mesaj atmaya çalıştım mesaj kutun doluymuş son bir kez bakarsan sevinirim

kızlaar yılbaşı sabahındaa karakolluk olduuknedeni okadar komikki sinirden devamlı ağlıyorum..
dün kayınpederim sigara içti durdu evde..ses çıkarmadım..çocuklar hep yanında ve o fosur fosur içiyodu..neyse gece oldu bunlar öteki odaya yatmaya gittiler..eşim geldi işten bizde yatcaz..oğlan elinde uzun bi oyuncak kül tablasını almış eline,, sigara içer gibi yapıyo..bi afra tafralar..yapma dedim almaya çalıştım kül tablasını ağladı bağırdı vermedi..kız uyuyo diye pek bişey yapamadım..sonra ayak ayak üstüne atıp sigara içme taklitleri yapmaya başladı..eşime bak gördünmü babanın yaptığını çok güzel örnek olmuş demi bugün evde izin verdim içmesine diyee..oda yapma falan diye bağırdı çocuğa ..sonra bana dedi bişey olmaz dedi bende sinirimi çocuğun elinden kül tablasıyla uzun oyuncağını almakta buldum,, çocuğada patladım tabi bağırdım..başladı ağlamaya susmuyo..kızı uyandırdı dahada kızdım falan..neyse gece bitti..sabah kahvaltı ederken eşimin ailesi ve biz.k.peder kalktı kültablası sordu nereye koydun diye..bende dün torunun naptı biliyonmu diye,,dünkü olayı anlattım..bu başladı tavır almaya bağırmaya bidaha içmem aman..sokağa çıkıp içerim bundan sonra aman siz rahatsız olmayın diye afra tafra çıktı merdiven başında içmeye başladı,,eşimde bana kızdı söylemesen olmazmı şimdi ağzımın tadını bozuyon dedi..bende biraz içi acısında dikkatli olsun diye paylaştım onu dedim,,ben ona içme evde demedim,,onun vicdanına bıraktım..falan derken çocuğun aklına geldi yine uzun oyuncağı istedi sigara içcekmişbabası bi bağırdı itekledi bunu sus yok içmiceksin istemiceksin gibisine hareklerde bulnunca dayanamadım,,başladım bağırmaya..dedim sen baban yüzünden çocuğa vuramazsın hakkın yokama öyle böyle derken kavga büyüdü ablam gürültüye çıktı..k.peder ablama hakaret etti siz böyle yaptığınız için eşiniz boşuyo işte gibisine(ablam eşini bıraktı ve boşandı ama adam kocasının ablamı bıraktığını sanıyo)neyse ablam bu lafa bi sinirlendi..itekledi adamı filan eşimde ablama saldırdı babama bişey yapamazsın diye..ablamda polis arıcam dedi gitti ve dediğini yaptı gelip eşimi götürdüler..hemen bisikletle arkalarından gittim ifadesini almadan önce.ben dedim eşimi niye getirdiniz ben şikayetçi değilim dedimya.ben babasından şikayetçiyim onun yüzünden dayak yedim eşimden dedim ,,halbuki sözlü dayaktı bu yanlış anlaşılmış..sonra ifademizi aldılar hastaneye rapor almaya götürdüler..dayak olayı olmadı dedim tamam diyip gönderdiler..karakolda ifade tamamlanıp..ablanızda gelmek zorunda dediler bende ablamıda evden alıp beraber gittik,,oda verdi ifadesinii,,demin eve geldik..eşim saat 12de ifadesini verip düğüne gitti bensizçok kırgınım..söz vermişti bidaha ailem yüzünden seni kırmıycam diye..ama noldu şuan ortalarda yok annesinin babasının olduğu düğüne gitti..ve halada gelmedi..yazıklar olsun diyorum ne diyim..ben onu bukadar severken onsuz yaşamayı düşünemezken onun yaptıklarına bakınbugünümüz zehir oldu..neden!!! bi hiç zıkkım yüzünden sigara illeti yüzünden ve bunların başı olan babasının yüzünden..allah ıslah etsin..allaha havale ediyorum o nasıl biliyosa öyle yapsın..bi sigara ya bi sigara gelininden oğlunun yuvasından huzurundan..torunlarının sağlığından dahamı önemli bu yazıklar olsun öyle kayınpedereee

Son düzenleme:
Nafcm ellerine sağlık. Birinci olan grubu tebrik ederim.
Orti sayende 2. olmuşuz. Hasta halinle bile kurtardın beni.

Herkese iyi seneler kızlar. 2012 hepimize sağlık, huzur, mutluluk, neşe, hayırlı kazançlar getirsin inşallah.

Son düzenleme:

Ayy cnm ya ne diyeceğimi şaşırdım. Çok geçmiş olsun tuğbacım. Bu erkekler neden böyle hepmi kendi ailelerini tutarlar. Üzülme cnm hepsi böyle bunların. kayınpederini alsalardı ya içeriye bakalım orada nasıl içecekti. Bir düğüne gitmişler o kadar patırtıdan sonra. Hayret ettim gerçekten. Seni o halde bırakıp niçin gidiyor ki? Değmez erkeklere üzülmeye üzme kendini cnm.

Farkettımde sadece belırlı kişiler bırbırlerıyle konuşuluo dıgerlerıne ne cvb verılıo ne bişi kaç kere yazdım bı allahın kulu cvb vermedı basbas bagırdık ortı nasıl yapılıo bende ortı ıstıorum dıe kımseden tık yok acıklamayada ortı bıldırımını yapmayanlar lıstede yok yazmısınız madem kndı aranızda grup kurdunuz başka kımselerı almayın aranıza

AAAAAAAAAAAAA ÇOK ŞAŞIRDIM VE NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM yılbaşı akşamı kötü oldu ama buuu cısslardan yiyecektim bununla gaza gelmem lazım görünce gelmiştim bile ama akşam aklıma geldi... elinize sağlık...

ortim 1. olmuşuz

aslinda bazen yeniler eskiler diye ayrim yapilmadan zamani olanlar gelip cevap veriyor ama iste bazen de boyle cevapsiz kaliyor sorular.
ben de yeni sayilirim bikac aydir burdayim .tabi arkadaslar aylardir burda oldugu icin aralarinda bi tanisiklik mevcut ama ben cok dislandigimi dusunmuyorum.ortaya degil de birebir bir arkadasa soru yoneltirsen cevap daha cabul aliniyor bence.
orti konusuna gelince,orti olmak istedigin bir kisiyi secip bunu onunla konustuktan sonra naf a orti oldugunuzu ozelmesajla bildirmen yeterli olacaktir. kendisi seni yonlendirir zaten.ortini kendin bulamiosan nafa soyle o sana ayarlar bi tane
yeni yilin mutlu olsun

belkıde canım ben öle hissettım ortıye gelınce kımse cvb vermıokı ortı bulayımm :))) sanada mutlu yıllar...

tebrik ediyorummmm canim ..
sen bugun yine de fazla kacirma.yeni yila agzimizda abur cuburla girmeyelim mazallah butun yil napariz sonra:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…