70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

.............................................

canım alıntılamışsın ama bişi mi yamzıstın kı acebaa ???

Bende konuyu okuyamadım daha tuğba yazmamı rica etti Birde liste kalmış özel mesajlarına da ulaşamadığı için haliyle bu hafta liste

ya çarşamba günü çıkacak yada liste yapılmıycak:26:

analdım canım ben okudum da ne diyim hayırlısı olsun

liste önemli değil bu hafat olmasa öbür hafta olr

tuğba neden engellendi okuyamadığınız konu nedir acaba

Tuğbanın açtığı bi konu varmış sanırım eşinin ailesi ile ilgili o yüzden cnm

Merak ettim bende okuyup geleyim

canım alıntılamışsın ama bişi mi yamzıstın kı acebaa ???

analdım canım ben okudum da ne diyim hayırlısı olsun

liste önemli değil bu hafat olmasa öbür hafta olr

Tabi canım haftalar çok tubi dönsün yeter ki

Tuğbanın açtığı bi konu varmış sanırım eşinin ailesi ile ilgili o yüzden cnm

Merak ettim bende okuyup geleyim

Tabi canım haftalar çok tubi dönsün yeter ki

bende okuyabilirmiyim linki verirmisin çünkü çok üzüldül yaşadıklarına bir kaç defa konuşma fırsatı buldum tuğba ile ama çok sıcak kanlı biri keşke yaşanmasaydı o tatsız olaylar inşallah en kısa sürede düzelir

Tuğbacım üzülme cnm.umarım biran önce aramıza dönersin.Listeyi kafana takma sakın.bu hafta olmasa öbür hafta olur.acelesi yok.

Link vermek yasak böyle topiklerde cnm eşi ve eşinin ailesi bölümüne git orda zaten görürsün tuğbanın konusunu

Link vermek yasak böyle topiklerde cnm eşi ve eşinin ailesi bölümüne git orda zaten görürsün tuğbanın konusunu

okudum canım tuğba haklı da olsa haksız duruma düşer dışardan herkes tam olarak olayı bilemez cevap vererek iice sinir olmuştur gerçi paylaşmasa da sinir olacak ama karışık bir durum allah yardımcısı olsun

Aslında Tuba sonuna kadar haklı. Çünkü çocukların sağlığı herşeyin üzerinde tutulması gerekir bence.
Eşim ve annem sigra içerler ama hiç uyarma gereği duymadım daha çünkü evin dışında içerler.
Eşim eve kim gelirse gelsin , sigaranın dışarıdaiçildiği konusunda uyarır. Zaten hangi zamnda yaşıyoruz. Kimseyi uyarmaya gerek bile olmamalı.
Okuduğum kadarıyla kızcağız aslında birçok şeyden bunalmış. Zaten iki küçük çocukla uğraşmak en zoru.
Ama tek hatası var ki bütün içtenliği ile hiç tanımadığı insanlara içini döküp çare araması.
Bir laf vardır. El elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış.
Tubacım ben senden çok büyüğüm. Bir abla tavsiyesi nacizane. Sıkıntılarını seni anlayabilecek ve çözüm getirebilecek insanlarla paylaşmalısın.
Senin için doğru olan neyse o olur inşallah.
Umarım herşey yoluna girer biran önce.
Aslında çok yorum yapmamak lazım aile içi ilişkilerde ama dayanamadım.
Biraz sabır, hoşgörü ama asla çocuklarının sağlığından ve doğru bildiklerinden ödün varmeden...

Aşağıda bir sürü arkadaş var ama yazan yok

siteye bugün üye oldum. 53 kg ile hamile kalıp 88 kg ile doğum yapıp hala 79 kg dolaylarında dolaşan biri olarak bugün diyete başladım. inşallah bu seferki o her pazartesi başlanılan ve salı bozulan diyetlerden olmaz. artık bu kilolar beni çok üzüyo. yardımmmmmmmmm

slm kizlar alinti yapamiycam eve gideyim rahat rahat girerim 12 dakikkam kalmis cikmama
nasilsiniz bakem :26: tugba banyemis canim benim
eve gideyim öpüldünüz kizlar

Halaycım sana yan masadan tuğbadan mesaj var

halaycım,okadar çok haklısınki bu yüzden kendime kızdım,keşke sadece burda sizlerle paylaşsaydım en azından beni anlayan tek sizler varsınız,,eleştirsenizde size kırılmaz laf edemezdim,,ama tanımayan insanlardan laf yiyince dayanamadım,anlıycanız yargısız karar verdiler,sonuçta bizleri tanımıyorlar,
empati kursunlar istedim ama yapmadılar,,çok iyi insanlarlada karş,ılaştım beni anlayanlar çok oldu,ama bu piskolojiyle kötü yorumlarada daha fazla dayanamadım ve patladım,,keşke sadece burda paylaşsaydım,,ama ben sadece bi fikir istedim,,yorum değil,,ama bukadar büyümemeliydi,
,neyse ben dersimi aldım bundan sonra eğerki eşimle barışırsam,bidaha asla böyle şeyler yaşanmıycak..tekrar beni anlayan biri olarak teşekkür ediyor,ve başkalarıyla bu gibi sorunlarımı paylaşmaman gerektiğini hatırlattığın için ayrıca sağol canım,çarşamba görüşmek üzere kızlar,,eşimden hala haber yok (
saat 5te servisten iniyo,bakalım ge licekmi eve : (

düşünme fırsatı verelim arkadaşlara ya da kimse benimle orti olmak istemiyor

Cevap gelir cnm biraz zaman verelim :26:

Hoşgeldin

slm kizlar alinti yapamiycam eve gideyim rahat rahat girerim 12 dakikkam kalmis cikmama
nasilsiniz bakem :26: tugba banyemis canim benim
eve gideyim öpüldünüz kizlar

Suzii çatladım burda ne 12 dakikası benim 1 saat var daha

Destina bana cvb verdınmı bılmıorum canımm gecmısı okuyamadım hastanelerdekoşuşturdum bakamadımda gecmişe bana msj at ortı olmak ıstıosan

merhaba canım. uzun zamandır kk ya giremediğim için bazı şeylerden haberim olmadı. hamileliğinle ilgili gelişme var mı merak ediyorum. hamilemisin değilmisin.
sagol canim dusuk yapmisim beklemedeyim simdi cunku yumurtamda 5cm kist varmis ve bayadir kuculmuyo beklemeye gectik bakalim kuculcekmi kuculmezse allah korusun yumurtaligimi alma tehlikesi var ben kuculceni dusunuyorum cunku hic sancim felan yok

ya neden olmuski bende bi actim kapsama alani disinda yaziyo merak ettim ne oldu diye bumesaji gordum

slm kızlar
1 haftadır yatılı misafirim vardı eşimin amcasının oğlu ve eşi.hiç giremedim aslında işten güçten zaman bulamadım.geçmişide okumadım valla.öle bikaç sayfaya baktım.tuğba banlanmış.sena ablanın işle alakalı sorunları var...

tuğbacım bi konu açıp insanlarla sorunlarını paylaşıp rahatlamaya bir fikir sahabi olmaya çalışmışsın.ama insanlar senin yaşadıklarını bilmeden öle saçma sapan konuşuncada sinirlenip bişiler yazmış ve banlanmışsın.arkadaşım boşver onları senin derdini bilmeden öle ulu orta konuşmak insanlara kolay geliyo.inanki derdini öle hele hüle insanlarla paylaşma.sonra üzülen kırılan sen olursun.sen sonuna kadar haklısın.ama bundan sonra yapacağın sabırla beklemek.olayların üstüne giderek olayları istediğin tarafa yönlendiremezsin aksine sen kızıp laf çoğalınca eşin ailesinin haklı old.kanısına varır.dikkat et tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır.eşin gelince sakin olmaya çalış ve bu konuları açmadan o oldu bu oldu demeden sabaha önceki güne ait konuları konuşma.o haklı yada ben haklıyım konularına hiç girme.bunları ilerde iyi olduğunuz bi zamanda yine iyilikle belki anlatırsın.aksi halde sorunlar içinden çıkılmaz bir hal alır.1 aydan fazladır bu topikteyim sayenizde 2 küsür kilo verdim.sizleri takip etmeye çalışıyorum ve senide tuğba çok seviyorum.rabbim birbirimizi görmedende kalplerimizi ısındırdı.senin bu yaşadıkların gibi çok şeyler yaşadım.henüz 2.5 yıldır evliyim ama sanki 20 yıllık içimde ahhh var.beddua etmiyorum çok canım yandı ama sabırla bekliyorum.tek duam var. rabbim beni üzmesinler üzemesinler.sende böle de inanki herşey yavaş yavaş yoluna giriyo. senide öpüyorum.

sena abla evlenmeden önce 2.5 yıl çalıştım.lisede ünide tatil aralarındada çalıştım.hayat okadar zor okadar acımasızki helede özel sektör.bu olay okadar tanıdık geldiki.markete kasiyer olarak girmiştim.daha yeniyim üstelik.bir şubesindeyim marketin.ogün diğer kasiyer hastalandı gitti başımıza şef olarakta marketin muhasebecisini gönderdiler.hem kasiyerliği biliyo hemde şef.o günde market öle kalabalıkki.neyse tek başıma kasadayım.wc ye gideceğimde çağırıyorum şefi zor bela geliyor.1 dk içinde git gel yoksa kasaya bakamam diy.ozaman okadar toyumki hiçbirşey bilmiyorum.oysa o kasaya ben istediğimde bakmak zorunda ve bende ihtiyaçlarımı rahatlıkla giderebilirim.tabi bilmiyorum.beni yemek yemeye bile göndermemişti.bi wc gittiğimde o şef bozuntusu kasadan para almış diğer kasada bozup-tümlemiş müşteriyi göndermiş ama benim kasaya parayı koymamış.gelince kasadaki parada sorun old anladım sordum ben bişi almadım dedi.ii dedim akşama oldu kasada 240 tl açık. hemde 2007 yılında bu iyi bir paraydı.ben ağlıyorum bağırıyorum paraları sen aldın hırsız diyeee.daha maaş bile almadan tüm paralar açığa kesilecek diye nasıl ağlıyorum.zaten ihtiyaçtan çalışıyorum.o yüzsüz sırıtıyo yüzüme bile bakmadan ben bu paraları hesabından keserim dedi gitti.ben delirdim ertrsi gün büyük patron geldi.benim hırsız diye bağırmam zoruna gitmiş muhasebecinin bide beni şikayet etmiş.geldi konuştu anlattırdı.bende böle böle oldu dedim.yüzleştirdi tabi ben haklıyım.ve maaaşımdan kesmediler o parayı.hiç unutmam o günü hakkını aramazsan paranıda yiyorlar herşeyide yapıyorlar.sena abla sende dikkat et paranı sayarak kasaya otur.wc ye giderken kilitle.pos cihazlarına da dikkat et.kasayı teslim etmeden paranı say.bozuk paranı alırkende say teslim ederkende.zaten birçok oyun bozuk para alıp verirken olur.zaten zamanla alışınca herşey rayına oturur.ama hakkını yedirme.
ben ona hakkımı yedirmedim.zaten 8 ay sonra o işten çıkınca beni muhasebeci yaptılar.hala arar o nasıldı şu nasıldı derler.büyük güzel bir iz bıraktım hayatlarında.işte bu bana yeter.

gelelim ortim ruweydaya.canım sendne çok özür dilerim.şu misafir olmasa herşey çok güzel olacaktı.inş bu hafta veririm biraz.gerçi 200 gr kilo almışım inş onu verir eski halime kilo veren halime dönerim.

hepinizi öptüm kızlar

Son düzenleme:

okulum şehir merkezine çok yakın değil uzakta değil ama getirirlermi bilmem okuldan kimse öyle şeylerde yemiyor herkes tost simitle geçiştiriyor ben ekmek yemek istemiyorum en iyisi evden getirmek ondada kalorifer yok buralarda soğuk yiyecem artık

hoşgeldin aramıza... bende doğum kilolarını veremeyenlerdenim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…