içime doğan olmus yazmıstım zaten patron ıyı bırı dıyodun ıns bundan sonra sorun yaşamazsın
canım en mantıklısı evden getrımek basta zor olur ama alısırsın ben nekarken hep evden tasıyordum yemegımı kalorıfere koyuyodum oglene kadar ısınıyordu sefer tası almıstım bı desabah hazırlaman zor olur aksam yemek yedıkten sonra artanları koyuyosun zaten mutfagı toplarken hemen kendı yemegınıde ayarla dolaba koy sabah alıp cıkarsın
arkadaşlar merak edersiniz diye girdim.. işteyim..patron yok öyle işi bırakmak bizim senden yana bir şüphemiz olsa çıkışını zaten biz veririz dedi..oqlu kasaya bakmıcakmış artık..gelirsede o anda hesabı teslim eder çıkarsın sonrası seni baqlamaz dedi...dedide bnm giden haftalıkla ilgili tek kelime etmedi...bakalım ilerleyen saatlerde bişey dicekmi yoksa üstüne soquk sumu içicem
nnnaffffffff canım benim inan çok dalgınım hiçbir yazını açıkçası görmedim....yeniyıl mesajını aldım özeline yazıcaktım onuda unuttum mazur gör tatlım...aşkım ben senden nasıl vazgeçerim sen bnm için çok özelsin seni çok seviyorum...
okuldayım sabahtan beride geçmişi okumaya çalışıyorum bir yandanda işlerimi yapıyorum hıza yetişemeyince pes ettim ve döndüm ben rehber öğretmenim süt izni kullanıyordum 9la 13:30 arası çalışıyordum bugün itibariyle iznim bitti 3e kadar okuldayım yiyecek bişey bulamıyorum meyve getirdim ama öğle yemeğini nasıl yapcam evden getirsem ekmek arası olur diye getirmedim nasıl olcak böyle bilmiyorum öğün atlıyorum mecburen akıl verin bana ne yiyeyim?
gunaydin kizlar nasilsiniz dunya kadar isim var nasilsiniz diyeyim dedim kizimi salliyorum uyusun basliycam islere
bende şimdi okudum kapsma alanı dışınd ayazıyo topiğe yazyaım neymıs biliyomusunzu diye bi geldım
sen yamzıssın canım tartısma olmuş sanırırm topikte neyse kaldırılıcak bi cezaysa problem yok tamamen ucurmamıslar dmeekkı
Bende konuyu okuyamadım daha tuğba yazmamı rica ettiBirde liste kalmış özel mesajlarına da ulaşamadığı için haliyle bu hafta liste
ya çarşamba günü çıkacak yada liste yapılmıycak:26:
.............................................
Bende konuyu okuyamadım daha tuğba yazmamı rica ettiBirde liste kalmış özel mesajlarına da ulaşamadığı için haliyle bu hafta liste
ya çarşamba günü çıkacak yada liste yapılmıycak:26:
tuğba neden engellendi okuyamadığınız konu nedir acaba
canım alıntılamışsın ama bişi mi yamzıstın kı acebaa ???
analdım canım ben okudum da ne diyim hayırlısı olsun
liste önemli değil bu hafat olmasa öbür hafta olr
Tuğbanın açtığı bi konu varmış sanırım eşinin ailesi ile ilgili o yüzden cnm
Merak ettim bende okuyup geleyim
Tabi canım haftalar çok tubi dönsün yeter ki
bende okuyabilirmiyim linki verirmisin çünkü çok üzüldül yaşadıklarına bir kaç defa konuşma fırsatı buldum tuğba ile ama çok sıcak kanlı biri keşke yaşanmasaydı o tatsız olaylar inşallah en kısa sürede düzelir
Link vermek yasak böyle topiklerde cnmeşi ve eşinin ailesi bölümüne git orda zaten görürsün tuğbanın konusunu
Kızlar bende bir orti istiyorum benimle ortak olmak isteyen var mı
Aslında Tuba sonuna kadar haklı. Çünkü çocukların sağlığı herşeyin üzerinde tutulması gerekir bence.
Eşim ve annem sigra içerler ama hiç uyarma gereği duymadım daha çünkü evin dışında içerler.
Eşim eve kim gelirse gelsin , sigaranın dışarıdaiçildiği konusunda uyarır. Zaten hangi zamnda yaşıyoruz. Kimseyi uyarmaya gerek bile olmamalı.
Okuduğum kadarıyla kızcağız aslında birçok şeyden bunalmış. Zaten iki küçük çocukla uğraşmak en zoru.
Ama tek hatası var ki bütün içtenliği ile hiç tanımadığı insanlara içini döküp çare araması.
Bir laf vardır. El elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış.
Tubacım ben senden çok büyüğüm. Bir abla tavsiyesi nacizane. Sıkıntılarını seni anlayabilecek ve çözüm getirebilecek insanlarla paylaşmalısın.
Senin için doğru olan neyse o olur inşallah.
Umarım herşey yoluna girer biran önce.
Aslında çok yorum yapmamak lazım aile içi ilişkilerde ama dayanamadım.
Biraz sabır, hoşgörü ama asla çocuklarının sağlığından ve doğru bildiklerinden ödün varmeden...
düşünme fırsatı verelim arkadaşlara ya da kimse benimle orti olmak istemiyor
siteye bugün üye oldum. 53 kg ile hamile kalıp 88 kg ile doğum yapıp hala 79 kg dolaylarında dolaşan biri olarak bugün diyete başladım. inşallah bu seferki o her pazartesi başlanılan ve salı bozulan diyetlerden olmaz. artık bu kilolar beni çok üzüyo. yardımmmmmmmmm
slm kizlaralinti yapamiycam eve gideyim rahat rahat girerim 12 dakikkam kalmis cikmama
nasilsiniz bakem :26: tugba banyemiscanim benim
eve gideyim öpüldünüz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?