70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar herkesin iyi bir yıl geçirmesini diliyorum.Yüce Rabbim dertlilere deva,hastalara şifa,borçlulara edalar nasip etsin inş.
tez zamanda sıkıntılarımızdan kurtuluruz umarım..
tubiş ile sena ablaya da sabırlar diliyorum. biran önce herşey yoluna girer inş.

Son düzenleme:

amin inş canım saol

canım valla ne diycem şaşırdım yine alttan alan kadınlar oluyo iyi etmişsin aramakla madem kadının suçu yok iyi yapmışsın ama eşinde biraz özverili olsa sorun kalmıycak aslında babasıyla yanlış yaptın diye konuşsa senlede konuşsa kaonuşarak hallolacak şeyler bunlar ama bence mesafe koy arana ailesiyle bundan sonra sonuçta ailesi silemez istesede inan oda ister ailesinin anlayışlı olmasını bence ama napsın insan kendi anne babasını seçemiyor ki benim babamda ço ksinirli agresif mesela eşim kabullendi onu napalım baban diyor sevmek zorunda değil sonuçta benim babam onun kayınpederi

İnşallah iyi bir iş bulursun, ama bulduğun işte kasayı ortak olursa, kabul etmeyeceğini bildir. Yoksa yine aynı durumlarla karşılaşabilirsin, ama yaptıkları gerçekten çok sinir bozucu.

arkadaşlar merak edersiniz diye girdim.. işteyim..patron yok öyle işi bırakmak bizim senden yana bir şüphemiz olsa çıkışını zaten biz veririz dedi..oqlu kasaya bakmıcakmış artık..gelirsede o anda hesabı teslim eder çıkarsın sonrası seni baqlamaz dedi...dedide bnm giden haftalıkla ilgili tek kelime etmedi...bakalım ilerleyen saatlerde bişey dicekmi yoksa üstüne soquk sumu içicem

nnnaffffffff canım benim inan çok dalgınım hiçbir yazını açıkçası görmedim....yeniyıl mesajını aldım özeline yazıcaktım onuda unuttum mazur gör tatlım...aşkım ben senden nasıl vazgeçerim sen bnm için çok özelsin seni çok seviyorum...

aaaaaaaaaaaa demekki oda biliyor kimin suçlu olduğunu bence haftalık konusunu aç iste hakkını bırakma sonradan üzülürsün tutki aynı şey tekrar oldu yine sineyemi çekiceksin

hadi bakalim canim isallah düzene girer görüsürüz :80:

okuldayım sabahtan beride geçmişi okumaya çalışıyorum bir yandanda işlerimi yapıyorum hıza yetişemeyince pes ettim ve döndüm ben rehber öğretmenim süt izni kullanıyordum 9la 13:30 arası çalışıyordum bugün itibariyle iznim bitti 3e kadar okuldayım yiyecek bişey bulamıyorum meyve getirdim ama öğle yemeğini nasıl yapcam evden getirsem ekmek arası olur diye getirmedim nasıl olcak böyle bilmiyorum öğün atlıyorum mecburen akıl verin bana ne yiyeyim?

yemek getir canım evden,odan da vardır senin, orada yersin işte ne güzel.

yemek getir canım evden,odan da vardır senin, orada yersin işte ne güzel.

evet var ama sabah evden nasıl çıkıyoruz bir görseniz tabiki bahane değil ama kızımı anneme bırakıyoruz tam çıkacağımız zaman uyanıyor kendimi zor atıyorum dışarıya yemek taşımak zor olacak ama başka çarede yok gibi

tugbacim insaallah duzelir araniz canim uzulmemek tabiki elde degil rabbim yardimcin olsun

Yok canım ayrılmazsınız inşallah......Ayrılıklar bu kadar basıt degıl ki!Bıraz zaman aşımıyla ,sınırler yumusar sınırle soylenmışler unutulur gıder bıraz sabırla davranmalı acele karar vermemelisiniz dıye dusundumnacizane fıkrım umarım yanlış anlaşılmam....Hakkınızda hayırlısı olsun.....

gunaydin kizlar nasilsiniz dunya kadar isim var nasilsiniz diyeyim dedim kizimi salliyorum uyusun basliycam islere

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum,,kk'dan uçurdular beni :) yanıyorum yanıyorum listeye yanıyorum,,ayın 4ünde kalkcakmış cezam,,sanki ben suçluymuşum gibi banladılar beni,oysaki okadar hakarete boyun eymekti suçum,,bisefer bişey yazayım dedim,,banlandım,,onlara bişey olmuyo haksızken,,ben haklıyken ban alıyorum,,neyse naf sağolsun bunu ileticek size,,kendinize iyi bakın,,
söylediklerinizi kafama soktum ,uygulıycam,,heleki sena ablanın yazdıklarına uyucam ve taviz vermiycem eşime,,ben değil o korksun beni kaybetmekten,,gerçekten böyle olunca ilerde koz olarak kullanıyo zaaflarımı (teşekkür ederim tekrar..
aşağıdaki misafirlerden biri emin olunki benim : ) yazdıklarınız devamlı okuyorum yani sizi takipteyim : (

Son düzenleme:

hahaahha icimin yaglari eridi

iyi olmus valla.bence de haftalik konusunu ac.siz benden suphelenmediginizi soyluosunuz ama cezasini benden kestiniz.bu nasil bi celiskidir boyle dersen direk hesabina girer o para.cok sevindim yaaa.o patronun ogluna da gicik oldum.uzak tut onu oralardan en iyisi.yada herkesin onunde teslim et kasayi.ben saydim hesap taamam.bundan sonrasi size emanet de cik git.ne yaparsa yapsin eksiklerle sonra...

bende şimdi okudum kapsma alanı dışınd ayazıyo topiğe yazyaım neymıs biliyomusunzu diye bi geldım
sen yamzıssın canım tartısma olmuş sanırırm topikte neyse kaldırılıcak bi cezaysa problem yok tamamen ucurmamıslar dmeekkı

içime doğan olmus yazmıstım zaten patron ıyı bırı dıyodun ıns bundan sonra sorun yaşamazsın

canım en mantıklısı evden getrımek basta zor olur ama alısırsın ben nekarken hep evden tasıyordum yemegımı kalorıfere koyuyodum oglene kadar ısınıyordu sefer tası almıstım bı desabah hazırlaman zor olur aksam yemek yedıkten sonra artanları koyuyosun zaten mutfagı toplarken hemen kendı yemegınıde ayarla dolaba koy sabah alıp cıkarsın

.............................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…