70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tuğbacım çok üzüldüm anc ayazdım ama sende banlanmışsın güzelim..neyse naf sana iletiyor galiba..
netden uzaklaş arkdaşların dediği gibi abdestini al kuran biliyosan oku,dualrdan oku rabbimizden daha büyük teselli yok..bak göreceksin kalbin ferahlıycak canım..yatışsın siniriniz herşey yoluna girer..öyle dilinede gönlünede ayrılık kelimesi düşürme allah korusun canımm..iyi haberlerini bekliyoruzzz:16.

tamam nafcım anlaıdm sizi ama seninde dileğinde dönüşüne sevindim yaa toparlanalım az çok kilo veriyrou zburdna ayrı olmuyorrrr

tugbacim actigin konuyu biraz okudum seni hic tanimayan insanlar konusup durmuslar senin ne dusundugunu bilmeden ve cok ustune gelmisler aslinda onlarda banlanmali cunku senin sucun yokki onlar birsuru laf soylemis sana bekliyoruz canim seni carsambaya hic takma konusanlari insaallah esinle aran enkisa zamanda duzelir huzurlu mutlu gonler yasarsiniz

bu arada aslında moralim çok bozuktu yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum.kızlar demiştim eşimin amcasının oğlu ve hanımı bir haftadır bizdeydi.saolsun gelin çok yardımcı oldu bana ama moralimi çok bozdu.sanki sinir bozma-yıpratma makinesi.4 yıllık evliler çocukları olmuyo eşinden dolayı.kendini temizliğe vermiş daha doğrusu tek amacı temizlik.bize geldiler kızım gece uyumaz 2 de 3 te yatar sbah 11- 12 ye kadarda yatarız.haliyle 12 de kalkıp ev işi falan hemen akşam olmuyo.1-2 gün böle sonra şikayet etmye başladı bişi yapamamışlar bize gelince yatıp uyuyorlarmış devamlı.sanki ben kafalarına silah dayayıp uyuyun diyorum Allah Allah yaaa.erken yatın erken kalkın napıyosanız yapın bana ne.neyse bununla haftasonu alışverişe çıktık.kocasından kredi kartını aldı.Allahı var adam bişi demeden verdi.çarşıya gittik kendi 38-36 beden ne giyse olur üstüne.onasıl yok bu nasıl yok şu nasıl yok.derken akşam oldu.sinirlendim tabi.hem kendişne ait fikriş yok hemde zevki yok.hep benim üstümdekilere aldıklarıma heveslenir.hemde ben bunlar güzel nasıl alalım mı dedğimde burun kıvırır neyseen son bi mağazaya girdik.2 etek 2 kazak aldık.2 de eşarp aldık üstüne.artık oakadar sıkıldımki eşarpları ben beğendim hiç denettirmeden aldım çıktım okadar sıkıldım yani.bide benim evde kızım var babasına bıraktım ama küçücük çocuk o yaaa.insan bi düşünür küçücük çocuğunu benim için bıraktı çıktı diye.neyse eve gidiyoruz tramvayla.bu başladı.ya kocam kızarsa keşke 2. eteği falan almasaydık.öle böle.dedimki ben sana demedimmi kocanı bi ara sor izin verirse al diye.hala konuşuyo eve girene kadar konuştu.ben tabi iyice sinirlenddim.eve girdik giyin git kocanın yanına dedim.neyse giyindi kocasıda çok beğendi aldıklarımızı.ama dedimki ben senle bidaha alışverişe falan gitmem.mağazaların yerini öğrendin git kendin al dedim.bidaha gelmem seninle dedim.

Allahım hep cinsler beni mi bulmak zorunda.haftasonum zehir oldu.ona sinirlendim kocamla kavga çıkardım.sinirden burnum kanadı yaaa.insanlar ne kadar düşüncesizler anlamıyorumki....

eve geldim yine fazla duramiycam üf gerci esim birazdan fitnesse gidecek herhalde ozaman rahat girerim kaynana kesildi basima

gecmis olsun fistik gectimi karin agrin miden niye bulaniyo :26:
sagol canim
gunaydin kizlar nasilsiniz dunya kadar isim var nasilsiniz diyeyim dedim kizimi salliyorum uyusun basliycam islere
kolay gelsin gerci bitmisdir simdiye
ay tugba bak nediycem okuyorsun zaten herhalde biraz takip ettim senin yazdiklarini birde öbürlerinin yazdiklarini cok hosuma gitti hic altda kalmamissin icinde kalmamis sende cevaplari cuk diye oturtmussun carsambaya gel bebegim yanibasimiza bosver millet nederse desin herkesi kafaya takarsak oho

hosgeldin canim aramiza
bence gelir öyle düsünüyorum :44:yada seni merak etsin diye inat a gelmez isallah gelirde seninde icin rahat eder canim benim
Cevap gelir cnm biraz zaman verelim :26:

Hoşgeldin

Suzii çatladım burda ne 12 dakikası benim 1 saat var daha
ben evdeyim nafcim ama bi rahat yokki anam hic biyerde isyerinde evde
isallah kücülmüsdür yada tamamiyla kaybolmusdur canim

tam sinir bozucu kadin desene

merhaba kızlar. bende 75 kiloyum ve şu doğum kilolarımdan artık kurtulmak istiyorum. herkes birbirini tanıyo sanırım bende katılabilirmiyim aranıza. neler yapıyorsunuz?

kızlar cuma günkü yarışmanın sadece birincisi yazılmış..illa grup mu olmak gerekiyo..geçen hafta liste vardı sanki..bu hafta benim ilk haftamdı bi heves bildirim yaptım ama liste yok mu ben mi göremedim yoksa zaten liste olmuyo mu??ben kaçıncı oldum çook merak etmiştim:18:

amin canim
bitmedi hala ara verdim tek camasir asilcak okadar kalani bitti ama simdide esim geldi yemek vakti gorusuruz kizlar

canim tekli bildirimde yapiliyo tugba yapiyo listeyi ama simdi banlanmis oyuzden bu hafta liste yapilmaya bilir

merhaba kızlar. bende 75 kiloyum ve şu doğum kilolarımdan artık kurtulmak istiyorum. herkes birbirini tanıyo sanırım bende katılabilirmiyim aranıza. neler yapıyorsunuz?

hosgeldin canim bende dogum kilolarini vermeye calisiyorum birlikte saglikli yasamayi ogreniyoruz kurallari arkadaslar atarlar sana ben simdi kactim esime yemek hazirliycam

canım çok sevindim bak tatlıya bağlanmış.ama sen yine de dikkatli ol derim.kesinlikle hep say ve kime bırakıcaksan onun yanında say.kilit varsa kilitle.
canım ben de öğlen için tavuk sote ve köfte götürüyodum.ayran alıyodum bi de.bi gün önceden yap koy dolaba sabah götür.ısıtmaya da gerek yok.ohhh misss..
tubacım madem okuyosun yazayım ben de.çok üzüldümcanım.tatlı canını sıkma ve alttan al demiyorum ama eşinle barış bence.ne de olsa iki çocuk var arada.onlar yüzünden kestirip atma.kib bekliyoruz ayın 4 ünde.

canım benim yaaaaa.insanlar bööle işte.herkesin bi huyu var değişik.çok ilginçler.canını sıkma.en çok yaptığımız hata başkalarına sinirleniyorz ama acısını yakınımızdakinden çıkarıyoruz.buna ben de dahilim tabi.

slmmm kızlarrrr.geçmişi okudum.eşim notları girecek nete.şimdilik hoşçakalın....

Kalkınca:
1 tk ballı ılık su
Yarım ceviz.
Sabah:
1 bardak yeşilçay
1 haşlanmış yumurta.
Ara:
2 tane susamlı çubuk kraker
Öğlen:
Kırmızı lahana salatası,
Yoğurt,
3 yk tavuk sote
Ara:
Orta şekerli Türk kahvesi
Akşam:
2 kaşık yoğurt,
Salata,
3 yk taze fasulye

gördüğünüz liste orti listesi birde ayrı bireysel liste var ikisini ayrı kişiler yapıyor bireyseli yapan arkadaş bikaç gün giremeyecekmiş sayfaya olursa çarşamba yayınlanacak olmazsa bu hafta kalacakmış
canım ben de öğlen için tavuk sote ve köfte götürüyodum.ayran alıyodum bi de.bi gün önceden yap koy dolaba sabah götür.ısıtmaya da gerek yok.ohhh misss..
yarın için bugünden hazırladım dolaba koydum bakalım yarın yiycem afiyetle

cnm bana gönderdiğin mesajdakini aynen uyguladım.hatta 30 day shered yazıp bulup indirdim.meğer indirdiğim şey onun satılık dvd leriymiş.sen nasıl indirmiştin tarif edermisin.gurufuel.rip yazanını bulamadım ben

hoşbulduk NaF. forum gerçekten çok iyi motive etti beni işten eve gelir gelmez 35 dk yürüyüş yaptım bantta

Ben de ilk kez paylaşayım dedim :)

sabah
iki dilim domates
kıvırcık salata
küçük bi dilim peynir
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay

öğle
1 kase domates çorbası

ara
1 portakal

akşam
yarım kase çorba
salata

şekersiz yeşil çay

ama çok su içemedim 1 litre içebildim totalde. Bir de 30 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım :)

Son düzenleme:
bende ilk defa menümü yazıyorum.benim yediklerim biraz fazla sanırım ama diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum ben.çok mu sizcede?
sabah yarım salatalık
yarım domates
5 zeytin
kibrit ku. peynir
2 dilim kepek ek.

ara 1 ayran
1 elma

öğlen 1 kase çorba
6 yemek kaşığı kabak havuç yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ek.

ara 2 ceviz
1 su bar. süt
1 mandalina

akşam 1 kase çorba
60 gr yağsız tavuk ızgara
yağsız salata

ara 1 çay ba. süt
1 elma

gün içinde 2 lt su ve 3 fincan yeşil çay

Diyetisyenlerin listesi fazla oluyor ama emin ol kilo verdiriyor.
Doyarak ve yağdan kaybedeceksin tebrikler bence.

Öğlen tavuk veya et, akşamda sebze yeseymişsin keşke.
Çorba da çok önemli ama mideni çalıştırmaya yetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…