70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Destina bana cvb verdınmı bılmıorum canımm gecmısı okuyamadım hastanelerdekoşuşturdum bakamadımda gecmişe bana msj at ortı olmak ıstıosan

merhaba canım. uzun zamandır kk ya giremediğim için bazı şeylerden haberim olmadı. hamileliğinle ilgili gelişme var mı merak ediyorum. hamilemisin değilmisin.
sagol canim dusuk yapmisim beklemedeyim simdi cunku yumurtamda 5cm kist varmis ve bayadir kuculmuyo beklemeye gectik bakalim kuculcekmi kuculmezse allah korusun yumurtaligimi alma tehlikesi var ben kuculceni dusunuyorum cunku hic sancim felan yok

ya neden olmuski bende bi actim kapsama alani disinda yaziyo merak ettim ne oldu diye bumesaji gordum

slm kızlar
1 haftadır yatılı misafirim vardı eşimin amcasının oğlu ve eşi.hiç giremedim aslında işten güçten zaman bulamadım.geçmişide okumadım valla.öle bikaç sayfaya baktım.tuğba banlanmış.sena ablanın işle alakalı sorunları var...

tuğbacım bi konu açıp insanlarla sorunlarını paylaşıp rahatlamaya bir fikir sahabi olmaya çalışmışsın.ama insanlar senin yaşadıklarını bilmeden öle saçma sapan konuşuncada sinirlenip bişiler yazmış ve banlanmışsın.arkadaşım boşver onları senin derdini bilmeden öle ulu orta konuşmak insanlara kolay geliyo.inanki derdini öle hele hüle insanlarla paylaşma.sonra üzülen kırılan sen olursun.sen sonuna kadar haklısın.ama bundan sonra yapacağın sabırla beklemek.olayların üstüne giderek olayları istediğin tarafa yönlendiremezsin aksine sen kızıp laf çoğalınca eşin ailesinin haklı old.kanısına varır.dikkat et tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır.eşin gelince sakin olmaya çalış ve bu konuları açmadan o oldu bu oldu demeden sabaha önceki güne ait konuları konuşma.o haklı yada ben haklıyım konularına hiç girme.bunları ilerde iyi olduğunuz bi zamanda yine iyilikle belki anlatırsın.aksi halde sorunlar içinden çıkılmaz bir hal alır.1 aydan fazladır bu topikteyim sayenizde 2 küsür kilo verdim.sizleri takip etmeye çalışıyorum ve senide tuğba çok seviyorum.rabbim birbirimizi görmedende kalplerimizi ısındırdı.senin bu yaşadıkların gibi çok şeyler yaşadım.henüz 2.5 yıldır evliyim ama sanki 20 yıllık içimde ahhh var.beddua etmiyorum çok canım yandı ama sabırla bekliyorum.tek duam var. rabbim beni üzmesinler üzemesinler.sende böle de inanki herşey yavaş yavaş yoluna giriyo. senide öpüyorum.

sena abla evlenmeden önce 2.5 yıl çalıştım.lisede ünide tatil aralarındada çalıştım.hayat okadar zor okadar acımasızki helede özel sektör.bu olay okadar tanıdık geldiki.markete kasiyer olarak girmiştim.daha yeniyim üstelik.bir şubesindeyim marketin.ogün diğer kasiyer hastalandı gitti başımıza şef olarakta marketin muhasebecisini gönderdiler.hem kasiyerliği biliyo hemde şef.o günde market öle kalabalıkki.neyse tek başıma kasadayım.wc ye gideceğimde çağırıyorum şefi zor bela geliyor.1 dk içinde git gel yoksa kasaya bakamam diy.ozaman okadar toyumki hiçbirşey bilmiyorum.oysa o kasaya ben istediğimde bakmak zorunda ve bende ihtiyaçlarımı rahatlıkla giderebilirim.tabi bilmiyorum.beni yemek yemeye bile göndermemişti.bi wc gittiğimde o şef bozuntusu kasadan para almış diğer kasada bozup-tümlemiş müşteriyi göndermiş ama benim kasaya parayı koymamış.gelince kasadaki parada sorun old anladım sordum ben bişi almadım dedi.ii dedim akşama oldu kasada 240 tl açık. hemde 2007 yılında bu iyi bir paraydı.ben ağlıyorum bağırıyorum paraları sen aldın hırsız diyeee.daha maaş bile almadan tüm paralar açığa kesilecek diye nasıl ağlıyorum.zaten ihtiyaçtan çalışıyorum.o yüzsüz sırıtıyo yüzüme bile bakmadan ben bu paraları hesabından keserim dedi gitti.ben delirdim ertrsi gün büyük patron geldi.benim hırsız diye bağırmam zoruna gitmiş muhasebecinin bide beni şikayet etmiş.geldi konuştu anlattırdı.bende böle böle oldu dedim.yüzleştirdi tabi ben haklıyım.ve maaaşımdan kesmediler o parayı.hiç unutmam o günü hakkını aramazsan paranıda yiyorlar herşeyide yapıyorlar.sena abla sende dikkat et paranı sayarak kasaya otur.wc ye giderken kilitle.pos cihazlarına da dikkat et.kasayı teslim etmeden paranı say.bozuk paranı alırkende say teslim ederkende.zaten birçok oyun bozuk para alıp verirken olur.zaten zamanla alışınca herşey rayına oturur.ama hakkını yedirme.
ben ona hakkımı yedirmedim.zaten 8 ay sonra o işten çıkınca beni muhasebeci yaptılar.hala arar o nasıldı şu nasıldı derler.büyük güzel bir iz bıraktım hayatlarında.işte bu bana yeter.

gelelim ortim ruweydaya.canım sendne çok özür dilerim.şu misafir olmasa herşey çok güzel olacaktı.inş bu hafta veririm biraz.gerçi 200 gr kilo almışım inş onu verir eski halime kilo veren halime dönerim.

hepinizi öptüm kızlar

Son düzenleme:

okulum şehir merkezine çok yakın değil uzakta değil ama getirirlermi bilmem okuldan kimse öyle şeylerde yemiyor herkes tost simitle geçiştiriyor ben ekmek yemek istemiyorum en iyisi evden getirmek ondada kalorifer yok buralarda soğuk yiyecem artık

hoşgeldin aramıza... bende doğum kilolarını veremeyenlerdenim...

tuğbacım çok üzüldüm anc ayazdım ama sende banlanmışsın güzelim..neyse naf sana iletiyor galiba..
netden uzaklaş arkdaşların dediği gibi abdestini al kuran biliyosan oku,dualrdan oku rabbimizden daha büyük teselli yok..bak göreceksin kalbin ferahlıycak canım..yatışsın siniriniz herşey yoluna girer..öyle dilinede gönlünede ayrılık kelimesi düşürme allah korusun canımm..iyi haberlerini bekliyoruzzz:16.

tamam nafcım anlaıdm sizi ama seninde dileğinde dönüşüne sevindim yaa toparlanalım az çok kilo veriyrou zburdna ayrı olmuyorrrr

tugbacim actigin konuyu biraz okudum seni hic tanimayan insanlar konusup durmuslar senin ne dusundugunu bilmeden ve cok ustune gelmisler aslinda onlarda banlanmali cunku senin sucun yokki onlar birsuru laf soylemis sana bekliyoruz canim seni carsambaya hic takma konusanlari insaallah esinle aran enkisa zamanda duzelir huzurlu mutlu gonler yasarsiniz

bu arada aslında moralim çok bozuktu yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum.kızlar demiştim eşimin amcasının oğlu ve hanımı bir haftadır bizdeydi.saolsun gelin çok yardımcı oldu bana ama moralimi çok bozdu.sanki sinir bozma-yıpratma makinesi.4 yıllık evliler çocukları olmuyo eşinden dolayı.kendini temizliğe vermiş daha doğrusu tek amacı temizlik.bize geldiler kızım gece uyumaz 2 de 3 te yatar sbah 11- 12 ye kadarda yatarız.haliyle 12 de kalkıp ev işi falan hemen akşam olmuyo.1-2 gün böle sonra şikayet etmye başladı bişi yapamamışlar bize gelince yatıp uyuyorlarmış devamlı.sanki ben kafalarına silah dayayıp uyuyun diyorum Allah Allah yaaa.erken yatın erken kalkın napıyosanız yapın bana ne.neyse bununla haftasonu alışverişe çıktık.kocasından kredi kartını aldı.Allahı var adam bişi demeden verdi.çarşıya gittik kendi 38-36 beden ne giyse olur üstüne.onasıl yok bu nasıl yok şu nasıl yok.derken akşam oldu.sinirlendim tabi.hem kendişne ait fikriş yok hemde zevki yok.hep benim üstümdekilere aldıklarıma heveslenir.hemde ben bunlar güzel nasıl alalım mı dedğimde burun kıvırır neyseen son bi mağazaya girdik.2 etek 2 kazak aldık.2 de eşarp aldık üstüne.artık oakadar sıkıldımki eşarpları ben beğendim hiç denettirmeden aldım çıktım okadar sıkıldım yani.bide benim evde kızım var babasına bıraktım ama küçücük çocuk o yaaa.insan bi düşünür küçücük çocuğunu benim için bıraktı çıktı diye.neyse eve gidiyoruz tramvayla.bu başladı.ya kocam kızarsa keşke 2. eteği falan almasaydık.öle böle.dedimki ben sana demedimmi kocanı bi ara sor izin verirse al diye.hala konuşuyo eve girene kadar konuştu.ben tabi iyice sinirlenddim.eve girdik giyin git kocanın yanına dedim.neyse giyindi kocasıda çok beğendi aldıklarımızı.ama dedimki ben senle bidaha alışverişe falan gitmem.mağazaların yerini öğrendin git kendin al dedim.bidaha gelmem seninle dedim.

Allahım hep cinsler beni mi bulmak zorunda.haftasonum zehir oldu.ona sinirlendim kocamla kavga çıkardım.sinirden burnum kanadı yaaa.insanlar ne kadar düşüncesizler anlamıyorumki....

eve geldim yine fazla duramiycam üf gerci esim birazdan fitnesse gidecek herhalde ozaman rahat girerim kaynana kesildi basima

gecmis olsun fistik gectimi karin agrin miden niye bulaniyo :26:
sagol canim
gunaydin kizlar nasilsiniz dunya kadar isim var nasilsiniz diyeyim dedim kizimi salliyorum uyusun basliycam islere
kolay gelsin gerci bitmisdir simdiye
ay tugba bak nediycem okuyorsun zaten herhalde biraz takip ettim senin yazdiklarini birde öbürlerinin yazdiklarini cok hosuma gitti hic altda kalmamissin icinde kalmamis sende cevaplari cuk diye oturtmussun carsambaya gel bebegim yanibasimiza bosver millet nederse desin herkesi kafaya takarsak oho

hosgeldin canim aramiza
bence gelir öyle düsünüyorum :44:yada seni merak etsin diye inat a gelmez isallah gelirde seninde icin rahat eder canim benim
Cevap gelir cnm biraz zaman verelim :26:

Hoşgeldin

Suzii çatladım burda ne 12 dakikası benim 1 saat var daha
ben evdeyim nafcim ama bi rahat yokki anam hic biyerde isyerinde evde
isallah kücülmüsdür yada tamamiyla kaybolmusdur canim

tam sinir bozucu kadin desene

merhaba kızlar. bende 75 kiloyum ve şu doğum kilolarımdan artık kurtulmak istiyorum. herkes birbirini tanıyo sanırım bende katılabilirmiyim aranıza. neler yapıyorsunuz?

kızlar cuma günkü yarışmanın sadece birincisi yazılmış..illa grup mu olmak gerekiyo..geçen hafta liste vardı sanki..bu hafta benim ilk haftamdı bi heves bildirim yaptım ama liste yok mu ben mi göremedim yoksa zaten liste olmuyo mu??ben kaçıncı oldum çook merak etmiştim:18:

amin canim
bitmedi hala ara verdim tek camasir asilcak okadar kalani bitti ama simdide esim geldi yemek vakti gorusuruz kizlar

canim tekli bildirimde yapiliyo tugba yapiyo listeyi ama simdi banlanmis oyuzden bu hafta liste yapilmaya bilir

merhaba kızlar. bende 75 kiloyum ve şu doğum kilolarımdan artık kurtulmak istiyorum. herkes birbirini tanıyo sanırım bende katılabilirmiyim aranıza. neler yapıyorsunuz?

hosgeldin canim bende dogum kilolarini vermeye calisiyorum birlikte saglikli yasamayi ogreniyoruz kurallari arkadaslar atarlar sana ben simdi kactim esime yemek hazirliycam

canım çok sevindim bak tatlıya bağlanmış.ama sen yine de dikkatli ol derim.kesinlikle hep say ve kime bırakıcaksan onun yanında say.kilit varsa kilitle.
canım ben de öğlen için tavuk sote ve köfte götürüyodum.ayran alıyodum bi de.bi gün önceden yap koy dolaba sabah götür.ısıtmaya da gerek yok.ohhh misss..
tubacım madem okuyosun yazayım ben de.çok üzüldümcanım.tatlı canını sıkma ve alttan al demiyorum ama eşinle barış bence.ne de olsa iki çocuk var arada.onlar yüzünden kestirip atma.kib bekliyoruz ayın 4 ünde.

canım benim yaaaaa.insanlar bööle işte.herkesin bi huyu var değişik.çok ilginçler.canını sıkma.en çok yaptığımız hata başkalarına sinirleniyorz ama acısını yakınımızdakinden çıkarıyoruz.buna ben de dahilim tabi.

slmmm kızlarrrr.geçmişi okudum.eşim notları girecek nete.şimdilik hoşçakalın....

Kalkınca:
1 tk ballı ılık su
Yarım ceviz.
Sabah:
1 bardak yeşilçay
1 haşlanmış yumurta.
Ara:
2 tane susamlı çubuk kraker
Öğlen:
Kırmızı lahana salatası,
Yoğurt,
3 yk tavuk sote
Ara:
Orta şekerli Türk kahvesi
Akşam:
2 kaşık yoğurt,
Salata,
3 yk taze fasulye

gördüğünüz liste orti listesi birde ayrı bireysel liste var ikisini ayrı kişiler yapıyor bireyseli yapan arkadaş bikaç gün giremeyecekmiş sayfaya olursa çarşamba yayınlanacak olmazsa bu hafta kalacakmış
canım ben de öğlen için tavuk sote ve köfte götürüyodum.ayran alıyodum bi de.bi gün önceden yap koy dolaba sabah götür.ısıtmaya da gerek yok.ohhh misss..
yarın için bugünden hazırladım dolaba koydum bakalım yarın yiycem afiyetle

cnm bana gönderdiğin mesajdakini aynen uyguladım.hatta 30 day shered yazıp bulup indirdim.meğer indirdiğim şey onun satılık dvd leriymiş.sen nasıl indirmiştin tarif edermisin.gurufuel.rip yazanını bulamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…