70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bi yemek molası vereyim..kuzularım 1 saat sonra evde olucaklar..
aç geliyorlar okuldan..
menüde yoğurt,köfte ve mercimek çorbası olcak..
akşam yine girmeye çalışırım...
hoşça kalın..

Haftada iki gün perşembe, cuma kalıyorum malesef okulda. perşembe günü nöbetim var cuma günü de eşim cuma namazına gidiyor.

KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ...
AKŞAMA ÇİZELGEMİ YAPICAM VE YEDİKLERİMİ DE PAYLAŞMAYA BAŞLIYORUM. 4 YAŞINDA KIZIM VE BİRDE 2 YAŞINDA OĞLUM VAR ONLARDAN VAKİT BULDUKÇA YAZARIM ARTIK. İNŞ.BENDE SİZLER GİBİ VEREBİLİRİM
ŞU ANDA 78,1 KİLOYDUM. BOYUMDA 170 cm

Tuba'dan haber yok mu? Bizleri merakta bıraktın. Bi haber gönder bizlere, dualarımız senle.

ölelim o zaman yaa o yasak bu yasak ben sevmıyorum ne karatayı ne dıgerlerını hcıbırıne ınanmıyom

hosgeldin canim
ay isallah bulursun canim ya

Eveeet 1 haftada 4 kilo almayı becerebilen ben en son tartıda 79 kiloyu görmemle diyete başlamış bulunmaktayım
yarından itibaren 3 gün Seren Serengilin şok diyetini yapıcam ardından da normal diyetle devamm

ay kızlaarrr..yardım...motivasyona ihtiyacım var..çikolatalı gofret probis vs vs bi sürü abur cubur yemek istiyorum...akşamda eşim benden ekmeğin üzerine yalancı pizza yapıyoruz ondan istedi..üff..benim eşimle de rejim zor ama bugüne kadar iyiydim yesemde telafi ediyodum ya da bi ısırık falan ama..bugün fena canım çekiyo..pizza konusunda napsam..2 dl ekmekle kaşarsız beyaz peynirli az sucuklu falan mı yapsam..tabi ki mayonez ve ketçapsız..nolur yardımmm...

bişey sorabilir miyim? hani yorumlarınız altında kilolarınızla ilgili tablolar oluyo ya onları nerden ayarlıyoruz ben de yapmak istiyorum da

iyiyim canım benimmm

Son düzenleme:
topiği bi açtım ben ve yalnızlığım..gizli üye bilen yok
naber kızlar..
malum babaannem hala bende göndermedim o yzğdne pek giremiyorum topiğe..
çok oturunca gözlerine yazık deyip kızıyor,akşamları da girince eşinle otur diyor..ya eski topraklar böyle işte..
neyse şuan yanımda uzanıyor eşimde maçta
babaannem var diye c.tesi ve bugün oturmaya gttik..nenemin sayesinde bende cıs yiyorum ama dozunu kaçırmıyorum bugün nefis kahvaltı yaptım..
yani tam diyetlik oldu...
oturmada...
fasulye turşu kavurma yedim 3kaşık
3kaşık patates,kabak ,havuç rende yoğurtlu
3dolma
1 elmalı pasta
1küçük milföy....
akşam
ekmek artık yemiyroum..
biraz sulu köfte
yoğurt yedim...steppere çıkaırm birazdan kullanan varmı ya eskiden çok modaydı hani basamak gibi in çık..dün akşam yine 30 dk yaptım tv karşısında
leslie yapasım var bakalım..geceler uzun yaaa yapmak lazım sporuda değilmiböyle işte bendne başka habe ryokk

valla kimse yok yaaaa topikte kdr cim.normalde akşamları yoğun olması lazım ama kimse yoookkkkkk

öyle tabi ben hiç girmedim öyle işlere ama mehmet öz ya o yüzden acabamı dedim ama adam para kazanacak tabii iyiysede kötüysede reklamını yapacak

ben bukadar yesem ölürüm heleki akşam nesfit yesem

Eveeet 1 haftada 4 kilo almayı becerebilen ben en son tartıda 79 kiloyu görmemle diyete başlamış bulunmaktayım
yarından itibaren 3 gün Seren Serengilin şok diyetini yapıcam ardından da normal diyetle devamm

nasılmış seren serengilin şok diyeti hızlı kilo vermek çok faydalı değil ama paylaşın bizde öğrenelim

RuweYDaa canim benim kadiniz iste yük bizim omuzlarimizin üstünde cogunlukla sende baya cekmissin canim benim

bademlikurabiye hosgeldin canim salam,sucuk,sosis nasil serbest olur kilo alinmaz mi diye sormussun
doktorlarin cogunluda bunu der bunlar proteinler canim protein kilo aldirmiyo kilo aldiran cogunlukda karbonhydratlar ekmek makarna pilav tür seyler yani onlari ekmeksiz yedinmi problem olmaz yani kilo yapmaz ama ekmeklen birlikde dengeyi bozuyor :26: ay canim sana yardimci olayim dedim iyice kafani karistirdim herhalde yardim edeyim demisdim anladirken zorlaniyorum

tofticanim lafini bilmez cok dur takma sen kafana isallah kurtuluruz da sende gösterirsin sana laf edenlere

mimoza123 17 kilo 6 ay da verdim demissin canim sonra kaybolmussun bende merak ettim simdi nasil verdin

arcak_81 arzucum canim benim ya hastaligi atlatamamissiniz isallah biran önce sagliginiza kavusursunuz kiloyu dert etme sen zaten cogunu vermissin az i kalmis

ocean85 600 gramm eksi cikmissin tebrikler canim benim

pinktomato sana birsey dememe gerek yok canim benim sen verirsin zaten senin spora tutkuna hayranim canim :13:

senacim seninde hakkin olan parayi geri verdiklerine cok sevindim canim benim
gecmis olsun canim ogluna isallah biran önce iyilesir birde kurban kesecem yazmissin cok güzel düsünmüssün canim benim

filizzz64canim ayagindaki gecmedimmi daha :26:

nisam_81 canim oglisine cok gecmis olsun naptiniz atesi düsürebildinizmi :26:

zerracim basiniz sagolsun canim benim

ecrin29 benim oglanda cok zor atladirdin canim dis cikartirken isallah biran önce cikarda rahatlar

umay0110 gecmis olsun canim havalardanmi ki halsizligin :26:
afrika mangosu ne ki :26:

shryvz ismini yazmissim ama sana ne yazacakdim unuttum iste gel öpeyim bari

alaca canim isallah biraka bilirsin sigarayi o dert bende de var bende birakmak istiyorum ama önce kilo vereyim diyorum
yoksa ikizi birden bana fazla gelir bu aralar cok bunalimdayim yine

puccaaa dilekcim fistik gel öpeyim icimden geldi

xardelen hosgeldin canim

nitroit hosgeldin canim kolay gelsin :80:

tatlikiz_dmg cizelgeyi :44:http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html ben burdan bakalak yapiyorum canim

kdrcim bence sen bu hafta cumaya güzel rakam göreceksin gibi geliyor

blackcat karakedi nerelerdesin sen canim

kazen tesekkürler

acaba birilerini unuttumu :26: unuttuysam kusura bakmayin kizlar ay gerdüs ü de özledim ya naf niye gelmedi yogun herhalde :26: tugbacimin bani yarin kalkiyor yada bu gece 12 den sonra mi kalkiyor acaba tugbacimmmm naptin canim benim yaaa cok merak ettim bende acildimi yaz olurmu merak ettik seni

selam kızlar,
anca gelebildim çocukları uyutmak zor oldu. misafirimde vardı. şimdi yaptım acaba oldu mu kilo çizelgem bakalım

evet olmuş sonunda. neyse yarın başlıyorum diyetime bakalım neler yapacağım. herşeyi yazıcam fırsat buldukça. yürüyüş ve spor da yapabilsem azıcık çok iyi olacak bakalım,, inşallah bir ayda 4 kilo verebilirim. ilk hedefim bu. inşallah sizin desteklerinizle hep beraber zayıflıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…