evet yaaa herkes mesgul galiba.
benim de misafirim gelecek gibi yarin.bugunden temizlik ve pasta borek yapsam iyiolucak.ben daha kahvalti bile yapmadim.aksam cook yorulmusum camasir mutfak derken.
ayagimin altindaki cikan o seylerin tedavisi surdugu icin de krem kullaniyorum ve coook aciyo.topalliyorum resmen yururken.
insallah biraz daha sabredersem gececek ama cokk mlesgulum ben yaaa.sozde ev hanimiyim.ama 3 ev hanimina bedelim.kendime sasiriyorum aksam olunca ayaklarimin alti zonk zonk sizliyo.gece 2ye geliyodu yattigimda.24 saat yetmioki bana
Ben geldim. Öğle arası verdim. Nasıl oldun, biraz daha iyi misin?
Tekrar tebrik ederim. Sonuçta istediğin zafere doğru yol alıyorsun. Ayrıca da teşekkür ederim, anlattığın için.
çok başarılı bir serüven geçirmişsin inşallah bende veririm bende senin gibi doğumdan sonra aldım kiloları süt olsun diye yedirdiler yoksa hamileliğimde aldığım 9 kilonun 6 si gitmişti ama sonra süt olacak diye 82 leri gördüm ve azimle vericem inşallah burda çok güzel motive oluyorum 4 kilo vermeme rağmen herkes çok zayıfladın diyor çok seviniyorum o zaman
kilo veren arkadaşlar sizce marta kadar kaç kilo verebilirim? 32 yaşındayım en az 10 kg vermem gerek sizce başarırmıyım?
Evet, doğru eklemişsin. Ben de kabul ettim. Fotolarına baktım. Allah uzun ömürler versin, çok tatlı bir kızın var. Allah bağışlasın.
Bu da 100. mesajım kızlar, bakalım gülen yüzleri falan bundan sonra görebilecek miyim?
100 mesaj dolunca ayarlarda değişiklik mi yapacağız? Ben hala göremiyorum gülen yüzleri?((((
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:şu afrika mangosu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ama ben gülen yüzleri göremiyorum, bende çıkmıyor. Bir arkadaş demişti 100 mesaj dolunca çıkıyor diye. Kime soracağım ben şimdi bunu?
he valla hiç girmesem olmuyor özlüyorum.bi ateş alayım dedimSelam Suzii.
Kutunaa bakkk.
Ateş almayamı geldin marr.
Öptüm seni görüşürüzz.
vayyyyy muhteşem bir menüüüüü...Kalkınca:
1 tk ballı ılık su
Yarım ceviz.
Sabah:
1 bardak yeşilçay
1 haşlanmış yumurta.
Ara:
2 tane susamlı çubuk kraker
Öğlen:
Kırmızı lahana salatası,
Yoğurt,
3 yk tavuk sote
Ara:
Orta şekerli Türk kahvesi
Akşam:
2 kaşık yoğurt,
Salata,
3 yk taze fasulye
afiyet olsun ozamannngördüğünüz liste orti listesi birde ayrı bireysel liste var ikisini ayrı kişiler yapıyor bireyseli yapan arkadaş bikaç gün giremeyecekmiş sayfaya olursa çarşamba yayınlanacak olmazsa bu hafta kalacakmış
yarın için bugünden hazırladım dolaba koydum bakalım yarın yiycem afiyetle
şu kaynanalarane desek boşşş.onlar varken insanın eşiyle de arası bozuluyo.ufffffofya sinir oluyorum bazen herseye esim yari uyukluyodu kizda huzursuz diye ustune koydum benim kizinda hosuna gitti gulmeye basladi tabi kocam bagirdi uykumu aciyosun al sunu diye kaynanada oyuyan adamin uykudan uyandirilirmiymis onlar hic oyle seyler yyapmazmis zaten bu biz bunu yapmazdik biz sunu yapmazdiktan gina geldi getir ben tutarim dedi ustune bi mama yapicak kadar zamandi esimin ilgilenmesini istedigim zaman bende kizdim ben bakarim kizimida deyip aaldim kizimida gittim mutfaga sadece 1dakika suren bi is icin sinirlerim bozuldu
canım çok zor bi durum.inşşşş flash ı bulursun.gerçi toparlamışsın biraz ama.Teşekkürler, flash ta olması şöyle ki pc formata gitmişti o ara hepsini ona atmıştım sonrada flash ta çalıştım hep pc ye atayım dedim erteledim, başka yere yedekleyim dedim ha bugün ha yarın derken kaybettim. Bulma ihtimalim kalmadı gibi, şimdi işin çözün noktasındayım.
hadi bakalım sevindim.ne ısmarlıyosun bize ilk haftalığınlagünaydın kısçelerrrrkaçak girdim kızlar bi bakıyım dedim..dün akşam eve gelince kkya girmek istedim ama açılmadı :26: herkes iyidir umarım
kızlar çok teşekkür ederim verdiqiniz destek herşeye deqer...para konsunu açacaktım ama gerek kalmadı..oqlu geldi babasına ''baba ablanın parasını verdinmi'' dedi...dün dışarıya çok ödeme yapıldıqı için personele ödeme yapılmadı sanırım bgün verirler...neyse seviyemi bozup para istememe gerek kalmadı umarım bundan sonra bu tür şeyler yaşamam..
tqbaa noldu canım yaaa ayy çok üzüldüm..inş. en kısa zamanda aramıza dönersin...boşuna dememişler doqru söyleyeni 9 köyden kovarlar diyee....
canım hoşgeldin öncelikle.bak bilmiyordum bunu.ben zaten siyah çay hastasıyım ama yeşil çay da içiyorum.Yeşil çayda anlaşamadık sizinle sayın kaptanım
Ben Eylül ayında Yumurtalığımdaki kistden ameliyat oldum..Ameliyattan önce sabah akşam aksatmadan Yeşil çay içerdim
Severdim de şu demlenen yaprak olanından almıştım herkese ondan tavsiye ederim..
Neyse ameliyattan sonra bana yeşil çay kesinlikle içmemem gerektiğini söyledi doktorumMeğer Östrojen hormonu etkisi yapıyormuş vücütda
Bir kaç doktor daha sorduk aynı şeyi söylediler:26:
Ogün bugundur ağzıma sürmüyorum içmiyorum kistim yenilenir die korkuyorum...
Siyah çay ile yeşil çay aynı biliorsunuz sadece siyah çay güneşte kurutuluyor o yüzden siyahlaşıyor ve içindeki bu madde etkisini yitiriyormuş..
Ama yeşil çay güneşle işlem görmediği için bu madde içinde etkin kalıyor..
Sizlerde de şikayet varsa dikkat edin derim...
geçmişolsun tatlımmm.bu deterjanları iptaletmek gerekiyo aslında.çok tehlikeli yaaa.benim oğlum da öksürük olmuştu.Herkese slm yorgunluktan gece uyuyamadim bile moralimde bozuk kizlar ya oglum hastalandi atesi 39 öksuruyo dun deterjan kokusundan oldu galiba cunku alerjil benim cocuklarim kusuyo napicam yarin 20kisilik misafirim var akil verin bana
tatlım geçmiş olsun.her geçen gün yenibi hastalık çıkıyo işte.ben de dün oğlumu götürdüm kontrole.testisleri inmemiş temortada duruyo dedi doktor.çok sinirim bozuldu.1 hafta kontrol et dedi ama zaten korkusu vardı oğlumun korkuyo ve baktırmıyo.başka bi doktora daha götürücem.canımçok sıkkın.cok gecmıs olsun canım alerjık astım mı var oglunda benım oglumda 10 gün önce 39.5 tu atesı hava verdıler acılde bıdaha olursa alerjık mı dıye arastırcaklar bencede ıptal et mısafırlerı
bıze de bronşiolit dediler hala gecmedı öksürüğü ne bılım artık bu hastalıkların ısmı de mı degısmıs nolmus bronşiyal astım dıyolar alerjık astım dıyolar hemen astım kelımesı kullanıyolar bend ekorkuyorum paranoyak oldum allah korusun yavrularımızı
ben çalıştığım için yetişemiyorum hiçbişeye bazen isyan ediyorum kendime hiç vakit ayıramıyorum diye, spora bile vakit kalmıyor ev hanımı olunca durum dahada vahim oluyor tatilde olduğumuz dönem daha kötü çünkü evdeyim yaa kendime habire iş çıkarıyorum ev hanımlığıda çok zor iş dün rahatsızım diye eşim yemek yaptı ben sözde yatacaktım ama mutfağı berbat eder diye yatamadım bir yandan onun arkasını topladım yedikten sonra masayı topladık eşim diyorki öff beee ne çok yoruldum yaaa dedim anladınmı şimdi beni, ona bile bahanesi var yemekten sonra o toplardı masayı ben kızımla ilgilenirdim şimdi ikisinide ben yaptım çok yoruldum diyor
iyi değilim aslında kızıma annem bakıyor anneme gidecektim ama vaz geçtim eve gidip dinlenecem sonra alacam kızımı, özleyecem ama çok halsizim... buarada facede seni ekledim sanırım doğrumu ekledim bilmiyorum ama yazdım çıktı
sorma canım yaaa çalışanların genel sorunu.hiç birşeyi yetiştirememk.mutfak dolapları oğlumun giysi dolabı düzlenecek.ama ben de hiç derman yok.reglim bi de çok halsizim.yarıyıl tatilini bekliyorum temizlik için.ne kendime zamanım kalıyo ne aileme.nasıl geçiyo zaman anlamıyorum yaaaa.
Ama ben gülen yüzleri göremiyorum, bende çıkmıyor. Bir arkadaş demişti 100 mesaj dolunca çıkıyor diye. Kime soracağım ben şimdi bunu?
he valla hiç girmesem olmuyor özlüyorum.bi ateş alayım dedim
vayyyyy muhteşem bir menüüüüü...
afiyet olsun ozamannn
şu kaynanalarane desek boşşş.onlar varken insanın eşiyle de arası bozuluyo.ufffff
canım çok zor bi durum.inşşşş flash ı bulursun.gerçi toparlamışsın biraz ama.
hadi bakalım sevindim.ne ısmarlıyosun bize ilk haftalığınla
canım hoşgeldin öncelikle.bak bilmiyordum bunu.ben zaten siyah çay hastasıyım ama yeşil çay da içiyorum.
geçmişolsun tatlımmm.bu deterjanları iptaletmek gerekiyo aslında.çok tehlikeli yaaa.benim oğlum da öksürük olmuştu.
tatlım geçmiş olsun.her geçen gün yenibi hastalık çıkıyo işte.ben de dün oğlumu götürdüm kontrole.testisleri inmemiş temortada duruyo dedi doktor.çok sinirim bozuldu.1 hafta kontrol et dedi ama zaten korkusu vardı oğlumun korkuyo ve baktırmıyo.başka bi doktora daha götürücem.canımçok sıkkın.
sorma canım yaaa çalışanların genel sorunu.hiç birşeyi yetiştirememk.mutfak dolapları oğlumun giysi dolabı düzlenecek.ama ben de hiç derman yok.reglim bi de çok halsizim.yarıyıl tatilini bekliyorum temizlik için.ne kendime zamanım kalıyo ne aileme.nasıl geçiyo zaman anlamıyorum yaaaa.
saol sehercım sıze de gecmıs olsun daha oncede bahsetmıstın sankı sünnet felanda ıstemıstın hatta oyle hatırlıyorum ama operasyonla ındırıyolar sanırım bı götür bakalım.ya senın ne güzel bak bugun evdesın yarı yıl tatılın var bende hıcbıseye yetemıyorum hep ev kalıyor en sona yarım yamalak ıdare edıyoruz cocukla temızlıkde yapılmıyor haftasonu annemlerede bırakmak ıstemıyorum bı haftasonumuz var dıye kıyamıyorum ben hep 9-6 yım hıc vaktım yok
inşallah düzeltirsin canım..geçmiş olsun..
tebrikler canım....biz de seninle gurur duyuyoruz..
canım 8 ay önce ben de 46 bedendim şimdi 40 oluyor..azmederek olacak ve sabrederek tabii.... hemen olmasını beklemek doğru değil...
hoş geldiniz kızlar ve diğer yeni gelenler..
ben de sucuk pastırma yiyorum kahvaltıda ama yağsız ve abartmadan tabi..benim çocuklar bana şaşırıyorlardı anne hem pastırmalı yum yiyor hem dezayıflıyorsun diye..
ama salam sosis onlara karşıyım katkı maddeleri var içeriğinde çünkü...tabi isteyen yesin bişey diyemem...
canım bikaç gün memelekete gittim yeni geldim...amcam vefat etti o yüzden uğrayamadım..
ben de merak ediyordum düzeldiğine sevindim..
arkadaş topikteki herkesi merakta bırakmış gitmiş...
biz kendi bildiğimiz gibi kilo vermeye devam edelim kızlar..
bu arada hafta sonu memelekete gittim..
herkes nası zayıflamışsın öyle deyip şaşırdılar...6 kilo gitti onlrdan ayrıldıktan sonra ama epey faarketmiş demek ki..
yeter artık zayıflama dediler ama onlara bu halimle bile kilolu grubuna girdiğimi anlatamadım...
bi de 8 ay dır görüşmediğim kişleride gördüm o zaman 78 kg dim onlar iyice
Canım zaten östrojen kadınlık hormonu değilmi?yeşil çayın faydalarını okumakla bitiremedim ben.fakat tabiki herşeyin azı karar çoğu zarar demişler.wc ye çok çıkardığı için yağ yakma özelliği var.diyetisyenim günde 2 bardak içebilirsin dedi.fazlası zarar verbilirmiş.Yeşil çayda anlaşamadık sizinle sayın kaptanım
Ben Eylül ayında Yumurtalığımdaki kistden ameliyat oldum..Ameliyattan önce sabah akşam aksatmadan Yeşil çay içerdim
Severdim de şu demlenen yaprak olanından almıştım herkese ondan tavsiye ederim..
Neyse ameliyattan sonra bana yeşil çay kesinlikle içmemem gerektiğini söyledi doktorumMeğer Östrojen hormonu etkisi yapıyormuş vücütda
Bir kaç doktor daha sorduk aynı şeyi söylediler:26:
Ogün bugundur ağzıma sürmüyorum içmiyorum kistim yenilenir die korkuyorum...
Siyah çay ile yeşil çay aynı biliorsunuz sadece siyah çay güneşte kurutuluyor o yüzden siyahlaşıyor ve içindeki bu madde etkisini yitiriyormuş..
Ama yeşil çay güneşle işlem görmediği için bu madde içinde etkin kalıyor..
Sizlerde de şikayet varsa dikkat edin derim...
şu afrika mangosu hakkında ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?