70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben çalıştığım için yetişemiyorum hiçbişeye bazen isyan ediyorum kendime hiç vakit ayıramıyorum diye, spora bile vakit kalmıyor ev hanımı olunca durum dahada vahim oluyor tatilde olduğumuz dönem daha kötü çünkü evdeyim yaa kendime habire iş çıkarıyorum ev hanımlığıda çok zor iş dün rahatsızım diye eşim yemek yaptı ben sözde yatacaktım ama mutfağı berbat eder diye yatamadım bir yandan onun arkasını topladım yedikten sonra masayı topladık eşim diyorki öff beee ne çok yoruldum yaaa dedim anladınmı şimdi beni, ona bile bahanesi var yemekten sonra o toplardı masayı ben kızımla ilgilenirdim şimdi ikisinide ben yaptım çok yoruldum diyor

Ben geldim. Öğle arası verdim. Nasıl oldun, biraz daha iyi misin?

iyi değilim aslında kızıma annem bakıyor anneme gidecektim ama vaz geçtim eve gidip dinlenecem sonra alacam kızımı, özleyecem ama çok halsizim... buarada facede seni ekledim sanırım doğrumu ekledim bilmiyorum ama yazdım çıktı

Tekrar tebrik ederim. Sonuçta istediğin zafere doğru yol alıyorsun. Ayrıca da teşekkür ederim, anlattığın için.

teşkkür ederim canım..
evet hedefime doğru ilerliyorum...
bu kilolar 10 yıllık kilolar yavaş yavaş gidecek..zaten emzirdiğim için yediklerime dikkat ediyorum..
burda hepimiz birbirimizden faydalancaz bunun için bi aradayız..
ben de fazla yazdım biraz kısaltmaya çalıştım ama anca oldu..
başınızı ağrıtmamışımdır umarım...

ilk doğumlarımda ben de milletin gazına gelip yemiş ve kilom almıştım..
3. de o yediklerimin süt olmıcağı biliyordum.ama müthiş bi iştah vardı ve doymak nedir bilmiyordum..bu o kadar kötü bişey ki doyma hissin kaybetmek...
bi gün bursada bana şişko dedikleri günlerde sofrada oturuyorum ve doyduğumu hissttim..
o kadar mutlu oldum ki...doydum deyip kaşığı bırakmak...
o zamana kadar açlık ve tokluk hissi bilmiyordum..doğumdan sonra tabi..

iyi değilim aslında kızıma annem bakıyor anneme gidecektim ama vaz geçtim eve gidip dinlenecem sonra alacam kızımı, özleyecem ama çok halsizim... buarada facede seni ekledim sanırım doğrumu ekledim bilmiyorum ama yazdım çıktı[/QUOTE]

Evet, doğru eklemişsin. Ben de kabul ettim. Fotolarına baktım. Allah uzun ömürler versin, çok tatlı bir kızın var. Allah bağışlasın.

Bu da 100. mesajım kızlar, bakalım gülen yüzleri falan bundan sonra görebilecek miyim?

100 mesaj dolunca ayarlarda değişiklik mi yapacağız? Ben hala göremiyorum gülen yüzleri?((((

kilo veren arkadaşlar sizce marta kadar kaç kilo verebilirim? 32 yaşındayım en az 10 kg vermem gerek sizce başarırmıyım?

canım ne kadar kilo vereceğin metobolizma ve yemene bağlı..bence herşeyin normal olduğunu düşünürsek
dikkat edip akşamları erken yersen 6 verirsin..gerisini bilemem..
burda çok güzel kilolar veren oldu ama herkes farklı tabi..

Evet, doğru eklemişsin. Ben de kabul ettim. Fotolarına baktım. Allah uzun ömürler versin, çok tatlı bir kızın var. Allah bağışlasın.

yabancı kimseyi eklemiyorum aslında ama ortim oldun bu zayıflama serüveninde tanışalım istedimVirüs
teşekkür ederim amin rabbim cümlemizin evlatlarına uzun ömürler versin içinde bizimkilerede :116::116:

Bu da 100. mesajım kızlar, bakalım gülen yüzleri falan bundan sonra görebilecek miyim?

nasıl yani ben anlamadım

100 mesaj dolunca ayarlarda değişiklik mi yapacağız? Ben hala göremiyorum gülen yüzleri?((((

değişiklik falan yapmana gerek yok mj yazdığımız yerin hemen altında çıkıyorlar ..zaten 100 mj şart varmı bilmiyorum yok heralde..
100 mj olunca özel mj hakkın oluyor..

Ama ben gülen yüzleri göremiyorum, bende çıkmıyor. Bir arkadaş demişti 100 mesaj dolunca çıkıyor diye. Kime soracağım ben şimdi bunu?

Ama ben gülen yüzleri göremiyorum, bende çıkmıyor. Bir arkadaş demişti 100 mesaj dolunca çıkıyor diye. Kime soracağım ben şimdi bunu?

mesaj yazdığın yerin altında hiç bir şey yokmu? hiç bilmiyorum valla

Selam Suzii.
Kutunaa bakkk.

Ateş almayamı geldin marr.
Öptüm seni görüşürüzz.
he valla hiç girmesem olmuyor özlüyorum.bi ateş alayım dedim
vayyyyy muhteşem bir menüüüüü...
afiyet olsun ozamannn
şu kaynanalarane desek boşşş.onlar varken insanın eşiyle de arası bozuluyo.ufffff
canım çok zor bi durum.inşşşş flash ı bulursun.gerçi toparlamışsın biraz ama.
hadi bakalım sevindim.ne ısmarlıyosun bize ilk haftalığınla
canım hoşgeldin öncelikle.bak bilmiyordum bunu.ben zaten siyah çay hastasıyım ama yeşil çay da içiyorum.
Herkese slm yorgunluktan gece uyuyamadim bile moralimde bozuk kizlar ya oglum hastalandi atesi 39 öksuruyo dun deterjan kokusundan oldu galiba cunku alerjil benim cocuklarim kusuyo napicam yarin 20kisilik misafirim var akil verin bana
geçmişolsun tatlımmm.bu deterjanları iptaletmek gerekiyo aslında.çok tehlikeli yaaa.benim oğlum da öksürük olmuştu.

slmmm kızlarrrr.bu gün evdeydim.oğlan ancak 1.30 da uyudu.temizlki yemek.eşime tatlı derken işteee geldimmm.keyifler yerindedir umarım.
tubacımm aşağıdakiziyaretçilerden biri senmisin kızzzzz

100 mesaj gerkmiyo diye biliyorum altta gulen yuzleri gosterme diye bikutu var ona basmis olabilirmisin

sslm kizlar bu yilin 1 gununde kendimde degisiklikler hisetim 1 ocakta hic aklimda yoken sigarayi birakmaya karar verdim normalde gunde bir paket icen ben iki gundur 3-4 tane iciyorum ustelik hic azaltmamisim gibi hisediyom kendimi sonra yeniden eski yeme duzenime donmeye karar verdim bugun tam olmasada acilisi yaptim artik menulerimi elimden geldikce paylasacam bugunu saymasak yarin daha duzenli olur

kavalti
yarim yumurta sucuklu 2 dilim
3 dilim domates
iki isirik normal ekmek
3 tane zeytin
catalin ucuyla beyaz pey nir

ara yok
oglen
2 tane izgara pirzola
yaninda sarimsakli yogurtlu ispanak
ceyrak normal ekmek (biliyorum bu olmadi kavalti duzensizz olunca bu da boyle oldu
ara 1 kucuk elma
1 form cay
aksama
zebzeli mercimek corbasi yaninda salata dusunuyorum pirzola var ama yemiyecem

1 form cay
yatana kadar 3 litre su

insalah bir degisiklik olmaz eskiden ben bu sekil haftada 1 kilo veriyordum tabi diyete basladigim ilk uc ay boyle giti sonra cozutum...

ha bu arada tugba canim bamlamana cok uzuldum umarim sorunlarin halolmustur.....

tam giriyorum topiğe, benim oğlan sağolsun anne de anne , öyle açık kalıyor pc sonra da okuyamadan tekrar kapatıyorum..
uyudu da girebildim şimdi..

canım başın sağolsun,Allah kalanlara sabır versin.. kendi kilo verme serüvenini de ne güzel anlatmışsın bu arada.. ben anne yemeklerini tıkınmaktan kilo aldım yine.. veririz veririiiiz.. biz neler başarmışız, bi kilo mu veremiycez?? annem de sen çok zayıfladın şimdi ben buradayken rejim mejim yapma ben gittikten sonra yap diyor

Son düzenleme:
Canım zaten östrojen kadınlık hormonu değilmi?yeşil çayın faydalarını okumakla bitiremedim ben.fakat tabiki herşeyin azı karar çoğu zarar demişler.wc ye çok çıkardığı için yağ yakma özelliği var.diyetisyenim günde 2 bardak içebilirsin dedi.fazlası zarar verbilirmiş.

QUOTE=filizzz64;22462252]evet yaaa herkes mesgul galiba.
benim de misafirim gelecek gibi yarin.bugunden temizlik ve pasta borek yapsam iyiolucak.ben daha kahvalti bile yapmadim.aksam cook yorulmusum camasir mutfak derken.
ayagimin altindaki cikan o seylerin tedavisi surdugu icin de krem kullaniyorum ve coook aciyo.topalliyorum resmen yururken.
insallah biraz daha sabredersem gececek ama cokk mlesgulum ben yaaa.sozde ev hanimiyim.ama 3 ev hanimina bedelim.kendime sasiriyorum aksam olunca ayaklarimin alti zonk zonk sizliyo.gece 2ye geliyodu yattigimda.24 saat yetmioki bana[/QUOTE]
geçmiş olsun cnm.sözde ev hanımıyız ama hiç işmiz bitmiyo gerçekten.bir gün temizliğe.toparlamaya ara vereyim ertsi gün daha feleket bi durum oluşuyo.ben bıktım walla..
şu afrika mangosu hakkında ne düşünüyorsunuz?

umaycım bi zamanlarda altın çilek vardı hani ne oldu artık adı bile anılmıyor.ben 2 ayrı ürün aldım netten ama ikisinide bitirmeden çöpe attım.zararları faydasından çok cnm onların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…