sslm kizlar bu yilin 1 gununde kendimde degisiklikler hisetim 1 ocakta hic aklimda yoken sigarayi birakmaya karar verdim normalde gunde bir paket icen ben iki gundur 3-4 tane iciyorum ustelik hic azaltmamisim gibi hisediyom kendimi sonra yeniden eski yeme duzenime donmeye karar verdim bugun tam olmasada acilisi yaptim artik menulerimi elimden geldikce paylasacam bugunu saymasak yarin daha duzenli olur
kavalti
yarim yumurta sucuklu 2 dilim
3 dilim domates
iki isirik normal ekmek
3 tane zeytin
catalin ucuyla beyaz pey nir
ara yok
oglen
2 tane izgara pirzola
yaninda sarimsakli yogurtlu ispanak
ceyrak normal ekmek (biliyorum bu olmadi kavalti duzensizz olunca bu da boyle oldu
ara 1 kucuk elma
1 form cay
aksama
zebzeli mercimek corbasi yaninda salata dusunuyorum pirzola var ama yemiyecem
1 form cay
yatana kadar 3 litre su
insalah bir degisiklik olmaz eskiden ben bu sekil haftada 1 kilo veriyordum tabi diyete basladigim ilk uc ay boyle giti sonra cozutum...
ha bu arada tugba canim bamlamana cok uzuldum umarim sorunlarin halolmustur.....
sağol canım...tam giriyorum topiğe, benim oğlan sağolsun anne de anne , öyle açık kalıyor pc sonra da okuyamadan tekrar kapatıyorum..
uyudu da girebildim şimdi..
canım başın sağolsun,Allah kalanlara sabır versin.. kendi kilo verme serüvenini de ne güzel anlatmışsın bu arada.. ben anne yemeklerini tıkınmaktan kilo aldım yine.. veririz veririiiiz.. biz neler başarmışız, bi kilo mu veremiycez?? annem de sen çok zayıfladın şimdi ben buradayken rejim mejim yapma ben gittikten sonra yap diyor
sslm kizlar bu yilin 1 gununde kendimde degisiklikler hisetim 1 ocakta hic aklimda yoken sigarayi birakmaya karar verdim normalde gunde bir paket icen ben iki gundur 3-4 tane iciyorum ustelik hic azaltmamisim gibi hisediyom kendimi sonra yeniden eski yeme duzenime donmeye karar verdim bugun tam olmasada acilisi yaptim artik menulerimi elimden geldikce paylasacam bugunu saymasak yarin daha duzenli olur
kavalti
3 dilim domates
iki isirik normal ekmek
3 tane zeytin
ara yok
oglen
2 tane izgara pirzola
ceyrak normal ekmek (biliyorum bu olmadi kavalti duzensizz olunca bu da boyle oldu
ara 1 kucuk elma
1 form cay
aksama
1 form cay
yatana kadar 3 litre su
insalah bir degisiklik olmaz eskiden ben bu sekil haftada 1 kilo veriyordum tabi diyete basladigim ilk uc ay boyle giti sonra cozutum...
ha bu arada tugba canim bamlamana cok uzuldum umarim sorunlarin halolmustur.....
ben sigarayı bıraktığımda çok kilo almıştım aman çok dikkat et canım..
menün güzel fakat sucuk olmamış
he valla hiç girmesem olmuyor özlüyorum.bi ateş alayım dedim
vayyyyy muhteşem bir menüüüüü...
afiyet olsun ozamannn
şu kaynanalarane desek boşşş.onlar varken insanın eşiyle de arası bozuluyo.ufffff
canım çok zor bi durum.inşşşş flash ı bulursun.gerçi toparlamışsın biraz ama.
hadi bakalım sevindim.ne ısmarlıyosun bize ilk haftalığınla
canım hoşgeldin öncelikle.bak bilmiyordum bunu.ben zaten siyah çay hastasıyım ama yeşil çay da içiyorum.
geçmişolsun tatlımmm.bu deterjanları iptaletmek gerekiyo aslında.çok tehlikeli yaaa.benim oğlum da öksürük olmuştu.
sağol canım.evet yazın idrar deliği kapalıydı onu açtılar.ama sünnet ettiremedik.ve korku oluştu.benim de canım oyüzden sıkkın.oğlum psikolojik olarak etkileniyo.altını bile zor değiştiriyorum.saol sehercım sıze de gecmıs olsun daha oncede bahsetmıstın sankı sünnet felanda ıstemıstın hatta oyle hatırlıyorum ama operasyonla ındırıyolar sanırım bı götür bakalım.ya senın ne güzel bak bugun evdesın yarı yıl tatılın var bende hıcbıseye yetemıyorum hep ev kalıyor en sona yarım yamalak ıdare edıyoruz cocukla temızlıkde yapılmıyor haftasonu annemlerede bırakmak ıstemıyorum bı haftasonumuz var dıye kıyamıyorum ben hep 9-6 yım hıc vaktım yok
kavalti
3 dilim domates
iki isirik normal ekmek
3 tane zeytin
ara yok
oglen
2 tane izgara pirzola
ara 1 kucuk elma
1 form cay
aksama
1 form cay
yatana kadar 3 litre su
özellikle sigaryı bırakmana çokkk sevindim.tekrar aramıza hoş geldin ozamannnn.
tam giriyorum topiğe, benim oğlan sağolsun anne de anne , öyle açık kalıyor pc sonra da okuyamadan tekrar kapatıyorum..
uyudu da girebildim şimdi..
canım başın sağolsun,Allah kalanlara sabır versin.. kendi kilo verme serüvenini de ne güzel anlatmışsın bu arada.. ben anne yemeklerini tıkınmaktan kilo aldım yine.. veririz veririiiiz.. biz neler başarmışız, bi kilo mu veremiycez?? annem de sen çok zayıfladın şimdi ben buradayken rejim mejim yapma ben gittikten sonra yap diyor
he valla hiç girmesem olmuyor özlüyorum.bi ateş alayım dedim
afiyet olsun ozamannn
şu kaynanalarane desek boşşş.onlar varken insanın eşiyle de arası bozuluyo.ufffff
canım hoşgeldin öncelikle.bak bilmiyordum bunu.ben zaten siyah çay hastasıyım ama yeşil çay da içiyorum.
geçmişolsun tatlımmm.bu deterjanları iptaletmek gerekiyo aslında.çok tehlikeli yaaa.benim oğlum da öksürük olmuştu.
sağol canım.evet yazın idrar deliği kapalıydı onu açtılar.ama sünnet ettiremedik.ve korku oluştu.benim de canım oyüzden sıkkın.oğlum psikolojik olarak etkileniyo.altını bile zor değiştiriyorum.
geçmiş olsun sehercim...
benim arkadaşımın oğlu geçenlerde inmemiş testisten ameliyat oldu...
küçük bi operasyon.....
eğer ameliyata karar verilirse sünnetide aradan çıkarırlar...
sucuk pastırma ben de yiyorum şebnemcim..yağsız yumurtalı veya tost şeklinde 2-3 dilim gibi
dilekcimtugba ziyaretci olsa bile benim diyemiyorki ben hemen atladim yirtik dondan cikar gibi benim diye
cok gecmıs olsun canım alerjık astım mı var oglunda benım oglumda 10 gün önce 39.5 tu atesı hava verdıler acılde bıdaha olursa alerjık mı dıye arastırcaklar bencede ıptal et mısafırlerı
sağolasın arzucum..aniden olunca şaşırdık çok kötü olduk...
evet kilo konusuna gelince yavaş yavaş da olsa veriyorum çok şükür...
kesinlikle değiyor..gerçi çok çile çekmedik ama sabır gerektiren bi süreç
ben diyeti sık sık deliyorum da...
dilekcim sen diyetisyene gitmeyi düşünüyordun..naptın..
slmmm kızlarrrr.bu gün evdeydim.oğlan ancak 1.30 da uyudu.temizlki yemek.eşime tatlı derken işteee geldimmm.keyifler yerindedir umarım.
tubacımm aşağıdakiziyaretçilerden biri senmisin kızzzzz
slm kizlar bu yilin 1 gununde kendimde degisiklikler hisetim 1 ocakta hic aklimda yoken sigarayi birakmaya karar verdim normalde gunde bir paket icen ben iki gundur 3-4 tane iciyorum ustelik hic azaltmamisim gibi hisediyom kendimi sonra yeniden eski yeme duzenime donmeye karar verdim bugun tam olmasada acilisi yaptim artik menulerimi elimden geldikce paylasacam bugunu saymasak yarin daha duzenli olur
kavalti
3 dilim domates
iki isirik normal ekmek
3 tane zeytin
ara yok
oglen
2 tane izgara pirzola
ara 1 kucuk elma
1 form cay
aksama
1 form cay
yatana kadar 3 litre su
zeynebim ben son dönemlerde biliyosun karataya uymaya çalışıyor - d- umişin özü doğal beslenmek .. karatay kitabının 45-46. sayfaları der ki ;
(üşenmeyip yazayım.. aslında çoğunu yiyorum ben de, ama yazanlar bunlar.. )
-MUTFAĞIMIZA HİÇ ALINMAYACAK YİYECEK VE İÇECEKLER NELER?
.her türlü ekmek,beyazı,kepeklisi,çavdarlısı vb
.simit,kuru ve yaş pastalar.
.her türlü tost!
.ambalajında diyet yazan veya yazmayan grissini,galeta ve her cins bisküvi
.pirinç pilavı
.makarna,börek,poğaça,açma vb
.şeker,çikolata ve her tür tatlı..
.şekerli ve şekersiz reçeller,şuruplar,bal ve pekmezler.
.bütün suni tatlandırıcılar.
.ambalajında diyet yazan bütün yiyecek ve içecekler
.hazır veya taze sıkılmış her türlü meyve suları
.bütün gazlı içecekler,enerji içecekleri
.patates,mısır
.her türlü kızartma
.bütün hazır çorbalar
.sucuk,salam,sosis gibi işlem görmüş et ürünleri
.islenmiş,tütsülenmiş balık ve etler
.süt tozu,krema ve her türlü hazır soslar
.marketlerde satılan tavuklar
sağol canım.işte o karar nasıl verilecek onu bilemedim.doktor 1 hafta takip etdedi ama ben anlamıyorum ve oğlum çığlığı basıyo.zaten karar verilirse sünnet dearadan çıkar.çok teşekkürler canım benim.geçmiş olsun sehercim...
benim arkadaşımın oğlu geçenlerde inmemiş testisten ameliyat oldu...
küçük bi operasyon.....
eğer ameliyata karar verilirse sünnetide aradan çıkarırlar...
zeynebim ben son dönemlerde biliyosun karataya uymaya çalışıyor - d- umişin özü doğal beslenmek .. karatay kitabının 45-46. sayfaları der ki ;
(üşenmeyip yazayım.. aslında çoğunu yiyorum ben de, ama yazanlar bunlar.. )
-MUTFAĞIMIZA HİÇ ALINMAYACAK YİYECEK VE İÇECEKLER NELER?
.her türlü ekmek,beyazı,kepeklisi,çavdarlısı vb
.simit,kuru ve yaş pastalar.
.her türlü tost!
.ambalajında diyet yazan veya yazmayan grissini,galeta ve her cins bisküvi
.pirinç pilavı
.makarna,börek,poğaça,açma vb
.şeker,çikolata ve her tür tatlı..
.şekerli ve şekersiz reçeller,şuruplar,bal ve pekmezler.
.bütün suni tatlandırıcılar.
.ambalajında diyet yazan bütün yiyecek ve içecekler
.hazır veya taze sıkılmış her türlü meyve suları
.bütün gazlı içecekler,enerji içecekleri
.patates,mısır
.her türlü kızartma
.bütün hazır çorbalar
.sucuk,salam,sosis gibi işlem görmüş et ürünleri
.islenmiş,tütsülenmiş balık ve etler
.süt tozu,krema ve her türlü hazır soslar
.marketlerde satılan tavuklar
yaaa neden bal ve pekmez anlayamadım(( taze sıkılmış meyve suyu??? zaten şu ekmekolayına takıldım.tamam bu ekmeği bu kadar tüketmek Türk halkına has ama hiç tüketmeden olmuyo bence.ayrıca yumurta gezen tavuğun yumurtası diyo?nerden bulucaz köy tavuğu köy yumurtası????
Senin olduğunu tahmin etmiştim zaten.
Kaçak suziiiiii
Yazdıklarını okudum zaman içerisinden insan alışıyor dimi dikkatli beslenmeye.
Fazla yediğinde suçluluk duyuyorsun zaten. Ertesi günü dengelemek istiyorsun.
Bide her cuma tartılmak süper bişey dengeliyor insanı.
O hafta kilo alınca bari dikkat edeyimde aldıklarım gitsin diyor insan.
Hoşgeldinn.
Ben iyiym seni sormalııı?
Sigarayı azaltmana çok sevindim.
5-6 ay sonra yanında içtiklerinde bile bence rahatsız olacaksın.
Bırakan çoğu tanıdığım bu şekilde çünkü.
Ben içmediğim için yanımda içilince acaip rahatsız oluyorum.
Tebrik ettim seni
evet tartılma ve bildirim olayı acayip etkili..hafta sonu yediysem bile 2-3 günde toparlıyoruz..
bi de dediğin gibi alışıyorsun...
dün fazlaca yedim acayip rahatsız oldum...
alışıyoruz belli bi düzen yemeye ..
merhabalar:)
sabah:08:00
bir ince dilim kepekli ekmek
bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 domates
öğle: 12:30
bir pop kek (çikolata dolgulu)
200ml meyve suyu
Ara öğün mü desem acaba:)16:00
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Akşam 18:00
nestle nesfit yemeyi düşünüyorum:)
evet tartılma ve bildirim olayı acayip etkili..hafta sonu yediysem bile 2-3 günde toparlıyoruz..
bi de dediğin gibi alışıyorsun...
dün fazlaca yedim acayip rahatsız oldum...
alışıyoruz belli bi düzen yemeye ..
BEN SIMDILIK AZZALTIM INSALAH BIRGUN TAMAMEN BIRAKIRIMben sigarayı bıraktığımda çok kilo almıştım aman çok dikkat et canım..
menün güzel fakat sucuk olmamış
INSALAH BIRAKIRIMsağol canım...
benim de pek bi düzenim yok bikaç gündür..
rahatsızdım bi de üzerine samsuna gidip geldim..bi de regl
artılardayım yani epey..
siarayı bırakman büyük başarı canım..inşallah tamamen bırakırsın..
SANIRIM HEPINIZIN DESTEGINE IHTIYACIM VARhe valla hiç girmesem olmuyor özlüyorum.bi ateş alayım dedim
afiyet olsun ozamannn
sağol canım.evet yazın idrar deliği kapalıydı onu açtılar.ama sünnet ettiremedik.ve korku oluştu.benim de canım oyüzden sıkkın.oğlum psikolojik olarak etkileniyo.altını bile zor değiştiriyorum.
BENDE KILODAN KORKUYORUMalaca aman dikkat arkadaşım. 1 ay önce sigarayı bıraktım 1 ayda 5 kg aldım 76ydım 81e çıktım. günde 1 paket içiyodum ve bir anda bırakma kararı aldım ama kiloyu önleyemedim şimdi de sigarayı bıraktığım gibi kiloları da bırakacağım inşallah
EN GUZELI BENIM O ILETEN KURTULMAM OLACAK 13 YILDIR ICIYORUMSenin olduğunu tahmin etmiştim zaten.
Kaçak suziiiiii
Yazdıklarını okudum zaman içerisinden insan alışıyor dimi dikkatli beslenmeye.
Fazla yediğinde suçluluk duyuyorsun zaten. Ertesi günü dengelemek istiyorsun.
Bide her cuma tartılmak süper bişey dengeliyor insanı.
O hafta kilo alınca bari dikkat edeyimde aldıklarım gitsin diyor insan.
Hoşgeldinn.
Ben iyiym seni sormalııı?
Sigarayı azaltmana çok sevindim.
5-6 ay sonra yanında içtiklerinde bile bence rahatsız olacaksın.
Bırakan çoğu tanıdığım bu şekilde çünkü.
Ben içmediğim için yanımda içilince acaip rahatsız oluyorum.
Tebrik ettim seni
DESTEKLERINIZDEN DOLAYI HEPINIZE COK TESEKURLER
AY OGLUM BIRAKMIYOR ZORLA YAZIYORUM........
Merhaba
bende siziinle zayıflamak istiyorum. Acaba nasıl katılabilirim aranıza. Aylarca uğraştım zayıflamaya; en sonunda moralim bozuldu bıraktım üç aydır diyet spor falan saldım iyice kendimi. Ama sizinle şimdi tekrardan başlamak istiyorum en azından yaza kadar ne kadar verebilirsem kilo kar olacak yanıma. Ne dersiniz
Merhaba
Öğlen yemek yiyebileceğim bi yer yok mu?
Bi öğününde sebze bi öğünde et veya tavuk olsa süper olur
Okula sipariş edebilirdim ama lahmacun pide türü bişey olurdu.
öğretmenim öğle aramız var normalde eşimle eve gidiyoruz. Ama bugün eşimin işi çıktı okulda kaldım
kaç yaşındaydı oğlun sehercim...sağol canım.işte o karar nasıl verilecek onu bilemedim.doktor 1 hafta takip etdedi ama ben anlamıyorum ve oğlum çığlığı basıyo.zaten karar verilirse sünnet dearadan çıkar.çok teşekkürler canım benim.
yaaa neden bal ve pekmez anlayamadım(( taze sıkılmış meyve suyu??? zaten şu ekmekolayına takıldım.tamam bu ekmeği bu kadar tüketmek Türk halkına has ama hiç tüketmeden olmuyo bence.ayrıca yumurta gezen tavuğun yumurtası diyo?nerden bulucaz köy tavuğu köy yumurtası????
hani kucağına aldğında sıcak bi ortmda-soğukta testisler yukarı kaçabilir-elinle torbasına dokun..yavaşca nohut tanesi gibbi bişey gelcek eline sağda ve solda iki tane..
Merhaba
bende siziinle zayıflamak istiyorum. Acaba nasıl katılabilirim aranıza. Aylarca uğraştım zayıflamaya; en sonunda moralim bozuldu bıraktım üç aydır diyet spor falan saldım iyice kendimi. Ama sizinle şimdi tekrardan başlamak istiyorum en azından yaza kadar ne kadar verebilirsem kilo kar olacak yanıma. Ne dersiniz
bi selam verip gitmiceksen verirsin..aaramıza katılman için paylaşımda bulunman yeterli
özel prosedürlerimiz yok canım hoş geldin..
Okula sipariş edebilirdim ama lahmacun pide türü bişey olurdu.
öğretmenim öğle aramız var normalde eşimle eve gidiyoruz. Ama bugün eşimin işi çıktı okulda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?