Haklisin canim cok sagol.doktorumuz adamda sasiriyo ilac vericek korkarak veriyo daha yasi kucuk oldugu icin yapilmadi 4yasindan sonra dedi ve bunlar gecici deil yani toz polen gibi aşisi olan bisey deil ilac alerjisi.bise yavrum benim meyvede yiyemiyo kiraz,incir,çilek,dut,visne....yaaa okadar uzuluyorum ki cocuk pazarda goruyo eline aliyo aa anne ben bunu yiyemem dokunuyo dimi diyo((((
sanada gecmis olsun canim
benimde dünden beri bogazim aciyo gargara yaptim dün biraz iyi oldu vitamin depolamazi yapiyorum gelmesin diye
dün 3 kiwi 2 mandalina yedim aman yine gelmesin diye benim oglan daha antibiotigi birakmadan ben olmak istemiyorum yine sil bastan[/B]
bende yorum yapmıstım menüne ama öğlen gene corba yemıssın sadece yogurt ve et ürünleri pek yok menulerınde
kiyamam ben onakucuk kuzu
çok teşekkür ederim suzimmmgünaydin senacim hadi gözün aydin ne güzel annenle baban geliyolar özlem giderin canim benimailemiz yanimizda oldumu nasilda mutlu oluyoruz
oglunun iyi olduguna sevindim canim tekrar gecmis olsun
hastalik ve bela hepimizden uzak olsun isallah
ben kactim kizlar :80: ise yol aliyorum
ay benim isarkadasi dün kafamin ettini yedisöylemeden gitmeyeyim icimde kaldi eve gelince kafamin agrisi cogaldi cok yoruyor beni
kadin konusuyo da konusuyo[/COLOR] 50 yasinda esim de esim artik esini öve öve gina geldi bana onun yüzünden aksam azcik uzanayim dedim gözlerimi kapatiyorumm sanki kadin halen konusuyo kafamin icinde bunalima sokdu beni sonra da hersey üst üste geldi agladim agladikdan sonrada rahatladim ha bugün birde yanlissiz allah bana sabir versin
hadi kactim
işini yapmadan derken :44:gunaydin kizlar bugun misafirim gelicek.ben yine gece 2ye dogru yattim.coook yorgunum ama ilerim var ayaklanmaliyim.bana dua edin .Allahim hepimize ve en bassta evlatlarimiza saglik versin.Allah onlarin basini bile agritmain.biz anneler zaten cok dayanikliyiz masallah.ama kuzucuklarimiz henuz cok kucukler.hastaliklarla cok yipraniolar.rabbim sifasini verir hepsinin insallah.gece o saate kadar hamur isi yaptim ama hiic yiyesim yok.2 cesit de tatli yaptim ustune bide.mutfak pastaneye dondu.bende istah kalmamis.sabahin bi korunde esimle tartistik.sorumlulugunu yerine getirmemek icin bagirdi cagirdi (isini yapmadan)cekti gitti.cok kirildim.zaten yorgunum.agrim var.bi de onun boyle yapmasi elmimi ayagimi bagladi.ama misafirler bunlardan anlamayacagi icin ise koyulmaliyim.topik acik.arada bakiorum size haberiniz olsun
oqlum bugün daha iyi çok teşekkürler tatlımmhe valla hiç girmesem olmuyor özlüyorum.bi ateş alayım dedim
vayyyyy muhteşem bir menüüüüü...
afiyet olsun ozamannn
şu kaynanalarane desek boşşş.onlar varken insanın eşiyle de arası bozuluyo.ufffff
canım çok zor bi durum.inşşşş flash ı bulursun.gerçi toparlamışsın biraz ama.
hadi bakalım sevindim.ne ısmarlıyosun bize ilk haftalığınla
canım hoşgeldin öncelikle.bak bilmiyordum bunu.ben zaten siyah çay hastasıyım ama yeşil çay da içiyorum.
geçmişolsun tatlımmm.bu deterjanları iptaletmek gerekiyo aslında.çok tehlikeli yaaa.benim oğlum da öksürük olmuştu.
ooo paralar alınmış harcanmış bile.güle güle harca bitanem...kurban kesmek çok güzel bence.
ben de seni öpeyim o zaman
canım benim çok telaş etmişsin geçmiş olsun.tatlım çocuğun düşmesi eksik olmazki.biraz gözlemle zaten bişey olursa çocuk tepki verir.benim kayınvalide de ööleydi.aşırı tepki veriyolar ööle şeylere.biz de altlı üstlü oturuyoduk ev aldık kurtulduk şükür:9darısı başına.
geçmiş olsun canım.kusma gerçekten köütü.başka bi doktora daha götür istersen.serum ya da ialç vermiyolar mı?
gözün aydın tatlımmmmm.bu arada unutmuşum oğluna geçmiş olsun.herkes hasta yaaa.bizim okulda 3 fire var.
ayyy çok güldüm yaaaa.
günaydııınnnnnnn
valla bu eş tavırları bi yerden tanıdık geliyuo ama nerdenkafana takma bi tanem erkekler bööle işte.
slmmm kızlarr herkese günaydınnnn.okuldan yazıyorum dersim boş.şimdi zil çalar bi wc ye gidem.nöbetçiyim bide.akşama görüşürüüüzzz....
arzucum çok teşekkürler cnmcanım gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız kendını suclama tabı de kızın 5.5 aylık demıstın artık hareketlenmıstır yanı dönmesi cok normal ben 3 aylıktan sonra bırakacaksam da yerde bırakıyordum senınkı artık yavas yavas oturmayada baslamıstır ama tabı desteklı oturur ancak kaynanayı da takma dıycem onu degıstırmen mumkun deıl takmamayı öğrenmen lazım beraber yasamaya devam edıceksen
cok gecmıs olsun canım salgın sızı de bulmus bol sıvı alması onemlı gercekten gecmezse tekrar görürün bencede
bende yorum yapmıstım menüne ama öğlen gene corba yemıssın sadece yogurt ve et ürünleri pek yok menulerınde
aman dıkkat et canım ılerlemesın gecmıyor bır dekolay kolay benım hala sesım düzelmedi ılaclarla ayakta duruyom
gözünaydın senacım oğluna da cok gecmıs olsun
günaydın canım
gunaydın yat bakalım cadı kzı uyutmadı demek
gunaydın kızlar ben sabah tartıldım 66.4 kg yım gecen haftada aynıydım ama bıldırım kılom deıl 3 haftadır fılan yapmıyorum sanırım cumaya kadar bıldırım kg me düşmek ıstıyorum bakalım
nafımm nafımm canım nafıımmm çok teşekkür ederim CANIMMM
Çok sinir bir durum gerçekten
Bu hafta liste olmayabilir cnm
Ne kadar güzel tebrikler
Diyetisyenin dediklerini dinle canım sen verirsin kilolarını
Erkek işte
Hoşgeldin
Hoşgeldin
Ayy canım yaaçok üzüldüm inşallah toparlarsın tamamen ama seni çok yıpratmıştır bu durum :26:
Benden yazmıyodu canımrica etti diye paylaştım sadece
Tebrik ederim canımyaşasın dumansız hava sahası
Harika
Çocuk düşe kalka büyüyecek diyoruz ama yine de insanın canından can kopuyo dimi :26: geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Gözünaydın Ablacım
Ahahahahaa60:
Bu arada dün netim yoktu o yüzden gelemedim cnm :26:
Allah yardımcın olsun canım üzme kendini
kazeennnn!!!!!!! bana niye gelmedi hediyeeeEki Görüntüle 320974
Hadi kızlar ! Bu kalp tamamlanmayacak mı ? Kart alanlar hediyelerden bahsedin lütfen :) !
ben geldimdurun dün nafa ilet dediğim şeyi hemencik paylaşayım..nafında neti olmadığı için açamamış,,hadin görüşürük biraz uzun olmuş ama
03.01.2012
yazdıklarınızı okudum gene,,aslında ziyaretçi olarak takılmak tuhaf geldi bana,,cevapta yazamayınca kötü oluyo insan ,,allahtan naf var sağolsun,,iletiyo,,
dün eşim akşam 6da geldi ,kapıyı açar açmaz,çekil bi kazak giyip gidicem üşümesem gelmicektimde ''dedi,,bende haliyle duvara çarpmış danaya döndüm,,ben onu dünden beri ne düşüncelerle bekliyorum,o gelir gelmez umursamaz tavırla kendi bildiğini yapmaya başladı,,bana demiyoki baştan kazak giyip annemin yanına gidicem hastaneye''allah allah,,bende kızdım haliyle konuşmıycakmıyız nolucak böyle,,kararın ne,dedikçe annem senin yüzünden ağlıyomuş 2 gündür,diyince ben aradım annenle konuştum ağlamıyodu,,teselli ettim ben,,nolduysa baban yapmıştır gene başında dır dır,,neyse bana böyle davran diyemi aradım anneni diyince,madem arıycaktın telefonda arayamam demeseydin,,kızdırdın beni dedi,,haklıydı biliyorum ama bende onu beni merak edip aramasını beklerken saatler sonra aradığındada sevinirken,,tel'de dik tepeden annemi ara ağlıyomuş hastanedeymiş diyince kızdıp doğal olarak,,arayamam dedim,,önce beni sorsaydı naptın ne ettin nasılsın,,ben güzellikle tamam ararım derdim,,neyse hatalıyız ikimizde işte,,
sonrası bağrış çağrış,,git gelme ozaman bilmem ne dedim,,oda annemin yanına git gönlünü al falan dedi,ben şimdi arayıp söyliycem sizin yüzünüzden oğlunuz hala bana kızıyo falan diyince,,başladı tehditler savurmaya annemi üzersen öyle diyipte,, öldürürüm tvdeki kadını gördün demi dün boğazı kesmiş kocası,,çocuklarını yetim bırakırsın diyim,,sonun ona döner dedi aldı bıçağı eline,,bende hiç gelemiyorum öyle laflara ,erkeklikmi taslıyosun bana dedim,,ailen benden yine öne çıktı onlar yüzünden sana bakan hizmet eden,çocuklarını doğuran kadına böyle laflar ediyosun dimi,,azcıkta olsa hatrım yokmu sende,,hiçmi sevmedin diyince,yumuşadı ben anneme üzülüyorum kadının suçu yok ağlıyo hastanelik oldu,,diyince ben seninle oturup konuşmak istiyodum geleceğimizle ilgili çözümleri anlatıcak kararımızı vericektik,,ama sen hiç olmadık tehditlr kötü sözler etiin,,diyince neymiş çözümün dedi,,ben anlattım böyle böyle,,annenle hiç bi sorunum yok gelsin kalsın görüsn torunlarını ama o adam benim için bitti,yüzünü bile görmek istemiyorum konuşmam ölsemde dedim,,bana dedi işte,,ben seni koluma takıp hiç köye götüremiycekmiyim gezmeye diyince,niye gitmicez annenin yanına gidiyorum ben sonuçta babanla konuşmam olur biter dedim,,heryere gelirim senle bidahada sorun çıkmaz ama babanla aramızın düzelmesi imkansız bu saatten sonra dedim,,oda ben hastaneye gidicem şimdi,,yarında senle beraber gidelim konuş kadınla üzülmesin dedi,,bende kabul ettim,,ama baban olmasın yanında girmem yoksa dedim,,meğerse köye gitmiş bile o karısını bırakıp hıhh...neyse gitti geldi bambaşka bi insan daha doğrusu hiç bişey olmamış gibi davranan bi insan ,,koydum akşam yemeğimizi oturduk güzelce yedik,,hatta papatya çayının faydalarına bakta alalım anneme iyi geliyosa içsin falan dedi,ıhlamur bulamadım dedi,bende ıhlamur evde vardı götrseydin dedim,,oda o an aklımamı geldi ya,dedi bende annen bitki çayını içmez dedim çünkü sevmedi tadını,,eşimde içittirmiş zorla hemde şekersiz,,hatta kaynanam yarın tuğba çay getirmesin sıcak su getirsinde bitki çayı içeyim şekersiz demiş,,hadi bakalım inşallah zorluksuz içerde iyileşir çabucak,,
akşam iyi geçti sonra yine sarıldık uyuduk,,hatta uyuyamadık bile : ) baya yataktada konuştuk güzel şeylerden : ) neyse işte böyle kızlar,sabahta kalktı işe gitti,bugün akşam 5te gelince gidicez hastaneye,,sonrası inşallah babası olmadan hayatımda temiz bi sayfayla geleceğe doğru giderim eşimle beraber,,onun derdi babası değilmiş zaten anneme üzülüyorum banane babamdan dedi,,bende onun bu isteğine karşılık vericem,,annesi babası kadar kötü biri değil,,sağlıcakla kalın yarın saat 13te kalkıyo cezam ozaman görüşürüz: )
tuqbacım hepi blöf canım takma kafana...erkekler hiç büyümüyorlar hepsi ana kuzusubarışmanızada çok sevindim tatlım
Canım ortağım hiç boşar mıyım seni?
Varlığın yeter. Ben de çok yazamıyorum yoğun işyeri bu aralar.
Ama takipcinim...
spor yapmissin canimKızlarr bugün benim diyet tavan yaptınasıl olduysa oldu.günlerdir beynim karşı çıkıyodu.iradem onu elindeydiya artık pes etti sanırım..günlerdir homini gırtlak ne bulduysam tıkarnıcasına yidim yidim. sabah bi tardıldım 74 lere çıkmışım.yeter dedim artık yaaa.kendi kendime daha nereye kadar uraşıcam seninle bir an önce gitsin bu fazlalıklarda bi rahat nefes alayımm dedim dün gençlik sporun ücretsiz egzersiz programı varmış arkadaşla oraya gidip araştırdık.bugünde başladım.saat 10-11 arası egzersiz yapmaya çalıştım.hepsini tam yapamadım.çok zorlandım çünkü..biraz ter attımm.sporum bitince çıkşta kuzucuklarımı görmek için okullarına gittim çok yakındı.sonra yürüyerek eve geldim.yarım saatte bantta yürüdüm.yediklerimede dikkat edicem bundan sonra menümüde paylaşıcam.
dün akşam topiği gezerken muzaffer kuşhanın diyeti çarptı gözüme 15 günde 8-10 kilo verdiren diyet diye o ilgimi çekti.yapabilirsem onu uygulamak istiyorum bi süre bakalım.salata yeşillik sınırsız yiyebilyosun yanındada bi et grubu yani protein ağırlıklı bi diyet benim kafama yattı.bide siz bakın isterseniz beraber yapalım..benim acilen hemen bi kaç kilo vermem lazım(eşim bile küstü artık kilo alıyorum diye)
kacabilsemSelam kızlarr..
Arzu abla sen ve oğluşun nasıl oldunuz?
Blackcat ara verme nasıl gidiyo çok yemiyosun dimi?
Suzi sende ara ara kaç gel.
selam kızlar.
bugün ilk günüm ve çok mutluyum. sabah tartındım ilk günüm diye meraktan eheh 77,1 çıktım. çok güzel bi duygu bir kilo az çıkmak bile benim için.....
sabah menüm.
1 dilim çavdar ekmeği üzerine sadece salça sürülü, az peynir ve 4 adet zeytin.
1 kahve, 5 şekersiz çay,
Ara yok.
Öğlen menüm.
1 ince dilim normal ekmek.
bir tabak zeytinyağlı kereviz ve az yoğurt
1 kaşık pilav ve 1 kaşıkta sütlaç he he (tadına bakmadan duramadım da)
arada da bol bol su içiyorum. bakalım akşamada tutucam kendimi, bu konuda kendime başarılar diliyorum. çünkü çok zor benim için
aman cocuklarimiza birsey olmassinda canim benimallaha sukur bisey olmadi canim cok kotubihisya sanada gecmis olsun canim
bende yarin bakacam tartiya merak ettimDikkat edin kendinizee..
İyiyim bende sabah-ara-öğlen-ara gayett güzel gidiyoo.:119:
Amaaa akşama gelince iş orda bi sapıtma söz konusu
İnşallah dengeliycem tartılmadım yarın sabah bakıcam artık.
tebrikler canimben pazartesi başladım. bugün 3. günüm. sabah dayanamadım tartıldım 78.9 çıktım şuanda 2.1 kg gitmiş gözüküyo tabi giden sudur gerçi ama olsun motive ediyo bu bile.
sen benden daha zayıfsın inşallah bizde başarılı olacağız forumdakiler gibi. ben gerçekten çok sıkıldım ve bıktım 3xl giymekten zaten waikiki de olmasa nerden giyinecekmişim bilmiyorum. büyük beden kıyafetler normallere göre oldukça pahalı
cok sevindim canim benimben geldimdurun dün nafa ilet dediğim şeyi hemencik paylaşayım..nafında neti olmadığı için açamamış,,hadin görüşürük biraz uzun olmuş ama
03.01.2012
yazdıklarınızı okudum gene,,aslında ziyaretçi olarak takılmak tuhaf geldi bana,,cevapta yazamayınca kötü oluyo insan ,,allahtan naf var sağolsun,,iletiyo,,
dün eşim akşam 6da geldi ,kapıyı açar açmaz,çekil bi kazak giyip gidicem üşümesem gelmicektimde ''dedi,,bende haliyle duvara çarpmış danaya döndüm,,ben onu dünden beri ne düşüncelerle bekliyorum,o gelir gelmez umursamaz tavırla kendi bildiğini yapmaya başladı,,bana demiyoki baştan kazak giyip annemin yanına gidicem hastaneye''allah allah,,bende kızdım haliyle konuşmıycakmıyız nolucak böyle,,kararın ne,dedikçe annem senin yüzünden ağlıyomuş 2 gündür,diyince ben aradım annenle konuştum ağlamıyodu,,teselli ettim ben,,nolduysa baban yapmıştır gene başında dır dır,,neyse bana böyle davran diyemi aradım anneni diyince,madem arıycaktın telefonda arayamam demeseydin,,kızdırdın beni dedi,,haklıydı biliyorum ama bende onu beni merak edip aramasını beklerken saatler sonra aradığındada sevinirken,,tel'de dik tepeden annemi ara ağlıyomuş hastanedeymiş diyince kızdıp doğal olarak,,arayamam dedim,,önce beni sorsaydı naptın ne ettin nasılsın,,ben güzellikle tamam ararım derdim,,neyse hatalıyız ikimizde işte,,
sonrası bağrış çağrış,,git gelme ozaman bilmem ne dedim,,oda annemin yanına git gönlünü al falan dedi,ben şimdi arayıp söyliycem sizin yüzünüzden oğlunuz hala bana kızıyo falan diyince,,başladı tehditler savurmaya annemi üzersen öyle diyipte,, öldürürüm tvdeki kadını gördün demi dün boğazı kesmiş kocası,,çocuklarını yetim bırakırsın diyim,,sonun ona döner dedi aldı bıçağı eline,,bende hiç gelemiyorum öyle laflara ,erkeklikmi taslıyosun bana dedim,,ailen benden yine öne çıktı onlar yüzünden sana bakan hizmet eden,çocuklarını doğuran kadına böyle laflar ediyosun dimi,,azcıkta olsa hatrım yokmu sende,,hiçmi sevmedin diyince,yumuşadı ben anneme üzülüyorum kadının suçu yok ağlıyo hastanelik oldu,,diyince ben seninle oturup konuşmak istiyodum geleceğimizle ilgili çözümleri anlatıcak kararımızı vericektik,,ama sen hiç olmadık tehditlr kötü sözler etiin,,diyince neymiş çözümün dedi,,ben anlattım böyle böyle,,annenle hiç bi sorunum yok gelsin kalsın görüsn torunlarını ama o adam benim için bitti,yüzünü bile görmek istemiyorum konuşmam ölsemde dedim,,bana dedi işte,,ben seni koluma takıp hiç köye götüremiycekmiyim gezmeye diyince,niye gitmicez annenin yanına gidiyorum ben sonuçta babanla konuşmam olur biter dedim,,heryere gelirim senle bidahada sorun çıkmaz ama babanla aramızın düzelmesi imkansız bu saatten sonra dedim,,oda ben hastaneye gidicem şimdi,,yarında senle beraber gidelim konuş kadınla üzülmesin dedi,,bende kabul ettim,,ama baban olmasın yanında girmem yoksa dedim,,meğerse köye gitmiş bile o karısını bırakıp hıhh...neyse gitti geldi bambaşka bi insan daha doğrusu hiç bişey olmamış gibi davranan bi insan ,,koydum akşam yemeğimizi oturduk güzelce yedik,,hatta papatya çayının faydalarına bakta alalım anneme iyi geliyosa içsin falan dedi,ıhlamur bulamadım dedi,bende ıhlamur evde vardı götrseydin dedim,,oda o an aklımamı geldi ya,dedi bende annen bitki çayını içmez dedim çünkü sevmedi tadını,,eşimde içittirmiş zorla hemde şekersiz,,hatta kaynanam yarın tuğba çay getirmesin sıcak su getirsinde bitki çayı içeyim şekersiz demiş,,hadi bakalım inşallah zorluksuz içerde iyileşir çabucak,,
akşam iyi geçti sonra yine sarıldık uyuduk,,hatta uyuyamadık bile : ) baya yataktada konuştuk güzel şeylerden : ) neyse işte böyle kızlar,sabahta kalktı işe gitti,bugün akşam 5te gelince gidicez hastaneye,,sonrası inşallah babası olmadan hayatımda temiz bi sayfayla geleceğe doğru giderim eşimle beraber,,onun derdi babası değilmiş zaten anneme üzülüyorum banane babamdan dedi,,bende onun bu isteğine karşılık vericem,,annesi babası kadar kötü biri değil,,sağlıcakla kalın yarın saat 13te kalkıyo cezam ozaman görüşürüz: )
hosgeldin canimMerhaba millet hayatımda hiç bukadar kilo almamıstım nedenı ise tüp bebek için yaptıgım ıkı denemeden sonra yediğim hormon iğnelerının bana geri dönüşleri suan 70 kg yanı ıdeal kg benım için 55-60 aralıgıdır acaba hayalmı görüyorum bu kg ınebılırmıyım yemegı sevıyorum bol su içerım sebze meyve agırlıklı az yaglı yerım. Tuz ve ekmek hayatımd ayok denecek kadar azdır okadar tatlı merakımda yok reglı gunlerı hariç, suan 24 aralıkta dıs gebelık oldugum için spora gıdemıyorum yedıklerımıde cok kan kaybettıgım için kontroledemıyorum.
Spora kısmetse pazartesı başlıyacagım 29 kasımdan once plates haftada bır yoga ve gunde bır saat haftada 4 gun kardıo yapıyordum bu sefer yuzecegım sanırım 2 ay sonra nısanda kısmetse 3. Bebek denmesını yapacagım ozmana kadar verırım umarım
ama sbah bır kasa yulaf ezmesı bır muz yanında portakal ve nar suyu içtım. Arada bır ta bugday unundan kucuk bır patatesli borek yedım yanumadakı ozbek kadaı yoresel bısey yapmıs tadına baktım yanı dıyelım
az öncede kardenız dıplesı fasulye tursusu ve sebze corbası bır dılım ekmek yedım sımdı yesıl cay içiyorum akaşam corba yada dıple veya yoğurt meyve yemegı planlıyorum .
Bana onerısı olan varsa yazabılır hepımıze basarılar
şimdi önüme baklava geldi 1 tane olsun ye ye ama ben reddettim ve bir bardak daha su içtim. böyle olunca kendimle gurur duyuyorum. ya diyete ne zaman başlasam işyerindekilerin tatlı börek psata vs alıp getirecekleri tutuyo.ama artık gözlerim kapatacağım görmücem o gelenleri
Bizim 300-500 suziyle aynısın he sende
Aklıma suzi geldi direkt.
herkese şimdiden iyi akşamlar. sabaha görüşürüz. amannn herkes dikkat etsin kendine 1 dk zevk için ömür boyu mutluluğu kaçırıp o fazladan yenen hiçbirşeyi yememek dileğiyle.
suziiiiiiiiii nerdesin bak bizle uğraşıyorlar.
ay bıktım ya ben bu önüme geleni reddedememe huyumdan.bunun çözümünü bulsam zaten kilo falan kalmaz bende
hah ayni ben gibisindoğru söylüyon da. nirde bende o irade. ya hiç yemeyecem yada hepsini hüpletecem. gerçi bugün regl oldum onunda etkisi olabilir.
bazen birde hizli konusuyor ben kaciyorum ya yetistireyim bu wc e gitmeden diyeİkinci pro' luğu alsam süper pro olsam öyle bişey varmıben zaten bi arkadaşıma hediye edicem ama maaşımı bekliyorum
Hoşgeldinn
Ahahahhaha kadından kurtuluş yok
Ayy ama gerçekten komik
Bu arada bu çocuklar ne kadar bilmiş oluyolar ya
Suziii iyi akşamlar canım
canim arada kaynadi kesintakan tek kişi sensin teşekkür ederim yardımın için
isallah hepimiz güleriz tartida cuma günüHerkese iyi akşamlarrr,
Akşama kaçırmayın kızlarrrr,
Cumaya 2 gece kaldı, ertesi sabah tartılcaz unutmayınnnnnnnn
16 kiloyu sanki ben verdimHiç affetmem aklımda kalır söylerim.
Kendime hayrım yok belki size bi faydam dokunur.
gercek yok arzucumbu kadından sana rahatyok suzıcım anlasılan yapıstı kaldı
hosgeldin canimBende aranıza katılabilirmiyim yeni üyeyim ... 75 kiloyum 60 kilo ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim kızım 2 yaşındayken 65 e geri döndüm kızım 4 yaşında ve ben 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum benide aranıza alırmısınız motivasyon olur banada
canim benimherkese iyi akşamlaaaarrrrr...kızlar işten çıktı.topik duruldu birden.ben de yemeğimi yedim geldimmmm.canım sıkılıyo yaaa eşim arkadaşlarıyla dışarıda.ben de okul çıkışı annemlerde oturucaktım eşim 7 degelcek.eşim de annemden oğlumu al gel eve oturamadım orda.canım sıkılıyooooooo
kucu ne bilemedim canim :26: googleden aradirdim ama bulamadim :44:söyle canım benden sana izin benim saçta tut sürükle yedikçe kız belki akıllanırım. benimle aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşımın yorumlarından asla kırılmam. ama hiç kilo problemi yaşamamış oturduğu yerden laf edenlere ifrit oluyom.
ben hayvanları çoook severim. evde kedim var zaten. ilerde bahçeli bir evim olursa kesin kuçu da beslerim. ama dairede karşıyım. hem zor hemde sıkılır hayvanlar
hoşgeldin canııım
ay ben eve geldim işten. çayımı demledim. karnım o kadar tokki yemeyecem galiba akşam yemek. dizi izleyecem netten bak öneririm :)
misafirlerimle cislardan yedim.o yuzden buraya gelmeye korkuyorum:18::26:
ben diyom hep 3 üncü kisiler yüzünden planlarimiz bozuluyobende şimdi misafirliğe gidecem. akşam sadece salata yoğurt yedim ev sahibinin ikramını geri çevirmek olmaz diye.
tekrar gecmis olsun canimHerkeze slm ortim naber bende bugun misafirim vardi baya bi cissslardan yedim artik bakalim kac kilo aldim bide moralimde cok bozuktu 2gundur sinirden habire yiyorum dun geceyi hastanede gecirdik sabah 5de yattim oglum cok kotuydu yani hic uyumadim sersen gibiyim
teşekkürler canımmtuğbacım çok sevindim eşinle aranızın düzelmesine allah bozmasın aranızı.......
sena abla gözün aydın annen baban geliyomuş memleketten....
ay çok kötü karnım ağrıyoooo. ağrı kesici bulamadım ne zor kadın olmak ya..
regl sancısı pek beter. hani evlenince geçecekti
ya bu dıyet ıslerını nası yapıosunuz kızlar bu zamana kadar hıc dıyet yapmadım cay ıctım verdım devamlı he..nasılsınız sevgili topik sakinleri.
bende eh işte. diyetimi hala bozmadım.umarım bir süre daha devam ettirebilirim..gerçi biraz zorlamaya başladı.regli öncesi
tatlı bişiler istiyorummmmmm..istiyordum ama bi kupa yeşil çay içtim sonra isteğim geçti.akşamki menümüde yazayım
öğle ile akşam arası komşumda bir fincan türk gayfesi içtim.şekerliydi.bir dilimde yeşil elma yidim..
akşam:1 tabak dolusu yeşil zalata
1 tane tayuq baget (haşlanmış)
çok küçük kaçamaklar oldu ama buraya yazmaya değmez
aklıma geldikçe su içmeye çalışıyorum
1,5-2 litre de su bende su içme özürlüsüyümdür.
yarınki menümede köfte koymayı düşünüorum.
sagol canim
Çok teşekkür ederim şimdi daha iyiym sana da çok geçmiş olsun bensuzi
senin yorumnu görmemişim çok üzgünüm affet benihenüz yeniyim arada hatalar yapabiliyorum evet ama bugun sözünüzü dinledim birazdan yazacağım bugun yediklerimi
gecmis olsun canimay çok kötü karnım ağrıyoooo. ağrı kesici bulamadım ne zor kadın olmak ya..
regl sancısı pek beter. hani evlenince geçecekti
çok teşekkür ederim suzimmm
işini yapmadan derken :44:
oqlum bugün daha iyi çok teşekkürler tatlımm
arzucum çok teşekkürler cnm
nafımm nafımm canım nafıımmm çok teşekkür ederim CANIMMM
kazeennnn!!!!!!! bana niye gelmedi hediyeee
tuqbacım hepi blöf canım takma kafana...erkekler hiç büyümüyorlar hepsi ana kuzusubarışmanızada çok sevindim tatlım
kızlarr
bugün patronumla konuştum...haftalıqımı kesmişlerdi yaa onu geri vermeyeceklermiş verirlerse kasaya dikkat etmezmişimsinirlendim eşyalarımı topladım ve çıktım...patron çıktıqımı görmedi...gitmicem yarın işe...ondan sonraki günlerdede.....
canim kizlar sütün icine tarcin koydunmu da tatli istegini pastirir diyorlardinnasılsınız sevgili topik sakinleri.
bende eh işte. diyetimi hala bozmadım.umarım bir süre daha devam ettirebilirim..gerçi biraz zorlamaya başladı.regli öncesi
tatlı bişiler istiyorummmmmm..istiyordum ama bi kupa yeşil çay içtim sonra isteğim geçti.akşamki menümüde yazayım
öğle ile akşam arası komşumda bir fincan türk gayfesi içtim.şekerliydi.bir dilimde yeşil elma yidim..
akşam:1 tabak dolusu yeşil zalata
1 tane tayuq baget (haşlanmış)
çok küçük kaçamaklar oldu ama buraya yazmaya değmez
aklıma geldikçe su içmeye çalışıyorum
1,5-2 litre de su bende su içme özürlüsüyümdür.
yarınki menümede köfte koymayı düşünüorum.
ya bu dıyet ıslerını nası yapıosunuz kızlar bu zamana kadar hıc dıyet yapmadım cay ıctım verdım devamlı he..
yok inanmam buda kandırma evlenincede geçecekti ama geçmediteşekkürler canımm
tatlım çok geçmiş olsunbebiş olsun öyle geçer canım
kızlarr
bugün patronumla konuştum...haftalıqımı kesmişlerdi yaa onu geri vermeyeceklermiş verirlerse kasaya dikkat etmezmişimsinirlendim eşyalarımı topladım ve çıktım...patron çıktıqımı görmedi...gitmicem yarın işe...ondan sonraki günlerdede.....
sagol canimiyi olduguna sevindim canim
gecmis olsun canimay beni de öyle kandirdilar yoksa evlenirmiydim hic
evet hep numara
ay ben kaçar hepinize iyi akşamlaar
geldiler suzancım kardeşime geçtiler..bir sokak ötedeler...işte olanlardan dolayı gerginim...gelir gelmez onlarıda üzmiyim diye gitmedim görmeye...işten çıktıqımdanda haberleri yok...yarın kafamı toplayıp sakinleşicem...annemler beni işte bilicekler...cumaya sakinleşmiş olurum..o zamana oturup konulurum annemlerle...sagol canimiyi olduguna sevindim canim
geldilermi annengil senacim
bu ne ya ne alaka iyi yapmissin delü mi ne bunlar
canim kizlar sütün icine tarcin koydunmu da tatli istegini pastirir diyorlardin
oglan durmuyo kactim
yok inanmam buda kandırma evlenincede geçecekti ama geçmedi
bende hep tuzaklara düsüyorum genelde
hı bak sena hanım birde çocuk diye kandırıyo
hah ayni ben gibisin
bazen birde hizli konusuyor ben kaciyorum ya yetistireyim bu wc e gitmeden diyebugün wc e gittim öyle oturdum kafami tuttum 5-10 dakikka meditation yaptim
cok bilmis su zamane cocuklari gercekdenbikeresinde bana hic adil deyil anne dedi böyle baktim bana sorsan adili falan bilmem
canim arada kaynadi kesinbirsey degil canim
güzel tarafi da hayir isi
isallah hepimiz güleriz tartida cuma günü
16 kiloyu sanki ben verdimkendime faydam yok diyon oh be biraz da ben sana vurayim
gercek yok arzucumhay birde cok merakli firar da rahat yapamiyorum kolay kolay arada sandalyeyle kayiyor birsey alir gibi ben napiyom diye bakacak
hosgeldin canim
canim benimgeldik ama vakit gecti artik dimi
kucu ne bilemedim canim :26: googleden aradirdim ama bulamadim :44:
gel canim niye gelmiyon olur öyle arada bu seferlik kizlar sacindan tutmasinlar
ben diyom hep 3 üncü kisiler yüzünden planlarimiz bozuluyo
tekrar gecmis olsun canim
sagol canimiyi olduguna sevindim canim
evet hep numara
ay ben kaçar hepinize iyi akşamlaar
teşekkürler canımm
tatlım çok geçmiş olsunbebiş olsun öyle geçer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?