70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese şimdiden iyi akşamlar. sabaha görüşürüz. amannn herkes dikkat etsin kendine 1 dk zevk için ömür boyu mutluluğu kaçırıp o fazladan yenen hiçbirşeyi yememek dileğiyle.

olan olmuş artık akşam sadece salata ye dengelesin hiç olmazsa. irademize sahip olacağız kızlar hepbirlikte.

olan olmuş artık akşam sadece salata ye dengelesin hiç olmazsa. irademize sahip olacağız kızlar hepbirlikte.

akşam sadece çorba içecem zaten. ama böyle bozmak olmuyo ya. hep araya kalori bombası atıp bozuyom dieti. benim ağzıma bir kilit gerek anahtarıda birine verecen vermeyecek bana yiyemeyecem çözüm bu

karakedicim dilekcim bizi gözettim altina tuttuyor canim benim

ay okadar cevap yazmak istedim bucukda girdim kadin bucukda gidecekdin saati geldi bi yarim saatim var ondada 15 dakika oyalandi lafim bitmedi diye :84:
alinti da alamam birazdan cikacam yine
evde rahat yok is de rahat yok
aaa simdi de cepimi aradi
kurtarin beni

nafcim sana da güldüm benim oglan gecen komik bi sekilde düstü totosunun üstüne bende güldüm
demezmi hic komik deyil anne bende sana diyorum hic komik deyil nafcim

Eki Görüntüle 320974

Hadi kızlar ! Bu kalp tamamlanmayacak mı ? Kart alanlar hediyelerden bahsedin lütfen :) !​

İkinci pro' luğu alsam süper pro olsam öyle bişey varmı ben zaten bi arkadaşıma hediye edicem ama maaşımı bekliyorum

Hoşgeldinn

Ahahahhaha kadından kurtuluş yok

nafcim sana da güldüm benim oglan gecen komik bi sekilde düstü totosunun üstüne bende güldüm
demezmi hic komik deyil anne bende sana diyorum hic komik deyil nafcim

Ayy ama gerçekten komik

Bu arada bu çocuklar ne kadar bilmiş oluyolar ya

Suziii iyi akşamlar canım

takan tek kişi sensin teşekkür ederim yardımın için

Herkese iyi akşamlarrr,
Akşama kaçırmayın kızlarrrr,
Cumaya 2 gece kaldı, ertesi sabah tartılcaz unutmayınnnnnnnn

Son düzenleme:
suziiiiiiiiii nerdesin bak bizle uğraşıyorlar.
ay bıktım ya ben bu önüme geleni reddedememe huyumdan.bunun çözümünü bulsam zaten kilo falan kalmaz bende

Hiç affetmem aklımda kalır söylerim.
Kendime hayrım yok belki size bi faydam dokunur.

bu kadından sana rahatyok suzıcım anlasılan yapıstı kaldı

blackcat saol canım resım yorumun ıcın köpekcik eşimin bı arkadasının tatılde gıtmıstık bızımkı cok sevdı esım bekarken mustakıl ev tutmus kendıne ve rot beslemıs ben korkuyom am abı sokak köpeği benı kovaladıktan sonra oyle oldum kedı severım o da ev musaıt deıl cocuk küçük sakıncalı olabılır hem kedı acısından hem oğluş acısından ama ilerde musatkıl bı evımız olursa esım kesın alıcak bıdaha bı kuçu

Bende aranıza katılabilirmiyim yeni üyeyim ... 75 kiloyum 60 kilo ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim kızım 2 yaşındayken 65 e geri döndüm kızım 4 yaşında ve ben 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum benide aranıza alırmısınız motivasyon olur banada

tabıkı alırız canım hosgeldın bı kılo cızelgesı yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…