70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi akşamlaaaarrrrr...kızlar işten çıktı.topik duruldu birden.ben de yemeğimi yedim geldimmmm.canım sıkılıyo yaaa eşim arkadaşlarıyla dışarıda.ben de okul çıkışı annemlerde oturucaktım eşim 7 degelcek.eşim de annemden oğlumu al gel eve oturamadım orda.canım sıkılıyooooooo

hoşgeldin ozamannnn

Hiç affetmem aklımda kalır söylerim.
Kendime hayrım yok belki size bi faydam dokunur.
söyle canım benden sana izin benim saçta tut sürükle yedikçe kız belki akıllanırım. benimle aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşımın yorumlarından asla kırılmam. ama hiç kilo problemi yaşamamış oturduğu yerden laf edenlere ifrit oluyom.
ben hayvanları çoook severim. evde kedim var zaten. ilerde bahçeli bir evim olursa kesin kuçu da beslerim. ama dairede karşıyım. hem zor hemde sıkılır hayvanlar
hoşgeldin canııım
ay ben eve geldim işten. çayımı demledim. karnım o kadar tokki yemeyecem galiba akşam yemek. dizi izleyecem netten bak öneririm :)

canım benim o cısları almadan duramazsan,yemedende duramazsın.1. defa yemezsin 2. defa yemezsin ama 3.defa aman bi taneden bişe olmaz dersin yutuverirsin o zaralı maddeleri cısları almamak en iiyisi. bak ne güzel 65 kiloya inmişsin.kolaymı veriliyo.. 1 kilo verdiğimiz zaman bile havalara uçuyoruz verdik diye 6 lara bi türlü inemedim bak.bence yazık etme kendine cnm.

selamlar,
bugun sportif bir gun oldu
sabah 1 saat pilates yaptim ogleden sonra da 1 saat yurudum
yediklerim
sabah
1 kase mercimek corbasi
1 kk light beyaz peynir
5 zeytin
yesillik
kozlenmis biber
zencefil cayi

ara
yarim greyfurt

ogle
1 simit
1 ayran

ara
2 galeta

hoş geldinnn....
canım ben arada uğruyorum da sen ikide bir kayboluyrsun....
ben de kendimi 2 tabak kabak tatlısı yerken buldum....
Herkese iyi akşamlarrr,
Akşama kaçırmayın kızlarrrr,
Cumaya 2 gece kaldı, ertesi sabah tartılcaz unutmayınnnnnnnn
kaçan kaçtı yarında günüm var..bu cuma hayır yok .....
şimdiden kg artıdayım ya ben o 1 kg yi 1 ayda verdim...
kilo işi öyle nankör işte..uğrşa uğraşa verirsin..1 ayda verdiğini 1 hf ada alırsın..
hoş geldinnn...

aranızın düzelmesine sevindim. topikte birinin sorunu olsa bu herkesi etkiliyor. kaç gündür hareketsizdi burası inşallah bundan sonra canlanır.

benim hiç böyle olmazdı her ay böyle olacaksa işimiz var biraz önce regl oldum hem grip hem o çok zor olacak

herkese merhabalar....
sabahtan beri vınn ı yklemeye çalışıyorum..sinir etti yaa..
anca girebildim.
vınn bizde kullandık birara sinir krizine sokuyor insanı sözleşmeyi iptal ettik kurtulduk

3 günde 2 kilo ben 2 ayda verdim 3 kiloyu suda olsa süper bence
Eki Görüntüle 320974

Hadi kızlar ! Bu kalp tamamlanmayacak mı ? Kart alanlar hediyelerden bahsedin lütfen :) !​
kalp nasıl tamamlanıyorki? ne gerekiyor bunun için

çok sevindim düzelmenize ben hiç dayanamam küs kalmaya allaha şükür 2 gün küs olduğumuzda hiç olmadı umarım kayınbaba akıllanır size karışmaz zaten eşler hep ailelerden bozuluyor
ortim nerelerdesin hiç görmedim seni bugün

bende tatlıya dayanamam çok dikkat edemediğim içinde 2 ayda 3 kiloyu zor verdim

hoşgeldin aramıza...çoğumuz doğum kilolarını vermeye çalışıyoruz

Herkeze slm ortim naber bende bugun misafirim vardi baya bi cissslardan yedim artik bakalim kac kilo aldim bide moralimde cok bozuktu 2gundur sinirden habire yiyorum dun geceyi hastanede gecirdik sabah 5de yattim oglum cok kotuydu yani hic uyumadim sersen gibiyim

cok gecmis olsun ortim ya hem sabaha kadar hastanedeydin,hemde misafirmi agirladin
keske erteleyebilseydin.
oglusun nasil simdi peki?azicik iyilestimi?
ben de 5bucuk saat uyudum bugun.coook yorgunum.bittim ama guzel oldu hersey.yetistirdim.seke seke yaptim herseyi.

tugbacim hosgeldin.durumun tatliya baglanmasina sevindim.insallah sundugun cozum ise yarar.ben de zamaninda bu cozumu bulmustum.en iyisi bu sekilde olmasi.ben de rahatim bu sekilde ailem de.ise yariyor yani.

Sagol ortim eh iste iyi gibi demistim ya cok alerjik bi cocuk herzamanki ictigi surubu verdim aksam ama alerji yapti şişti gozleri kapandi dudaklari patlicak gibi oldu zor gittik hastaneye ignelr falan derken doktor biramiyo bekleyi yine bisey olursa acil mudahale gerekir diye yani diken ustundeyim simdi uyuyo.yedimde yedim bugun gerci hala yiyorum sitresten naptimi bilmiyorum şisti karnim ama ben hala yiyorum offffff

ama yiyerek dertlerinden uzak duramazsinki.birak o elindekileri artik yeme orticim.kilo aldiginda da moralin bozuluyo sonra.varsa bi soda ic.hazmet o yediklerini de.pisman olucaksin bak sonra.oglusunun basindasin cok sukur.yine bi reaksyon gosterecek olursa doktora goturursun gerekeni yaparlar.biliyorum cocuklarin hastaligi mahfediyo insani ama once sen kendine iyi bakicaksinki bebisine yardimci olabilesin.doktorun sdaha iyi bilir ama benim arkadasim da asiri alerjik biri ve duzenli olarak asi oluyo.boyle bir cozum sunmadilarmi size.doktoruna dani$san belki uygun gorur.

eşim il dışında..
gelsin büyük ihtimalle biz de iptal edicez...

geçmiş olsun canım..
çok zor olmuştur hem misafir hem çoçuğun hastalığı...

Haklisin canim cok sagol.doktorumuz adamda sasiriyo ilac vericek korkarak veriyo daha yasi kucuk oldugu icin yapilmadi 4yasindan sonra dedi ve bunlar gecici deil yani toz polen gibi aşisi olan bisey deil ilac alerjisi.bise yavrum benim meyvede yiyemiyo kiraz,incir,çilek,dut,visne....yaaa okadar uzuluyorum ki cocuk pazarda goruyo eline aliyo aa anne ben bunu yiyemem dokunuyo dimi diyo((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…