70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasil yani sena abla gozgore gore hakkinimi yiycekler
hakkinda hayirlisi olsun rabbim daha iyi bi is daha iyi insanlar cikartsin karsina

ay çok kötü karnım ağrıyoooo. ağrı kesici bulamadım ne zor kadın olmak ya..
regl sancısı pek beter. hani evlenince geçecekti

kardeşiminde çok fena ağrırdı.okadar fena olurduki ağrısı midesine vurur istfra ettirirdi.
şükür evlenince geçti.ikide çocuğu oldu eser kalmadı

suziiiiiiiiii nerdesin bak bizle uğraşıyorlar.
ay bıktım ya ben bu önüme geleni reddedememe huyumdan.bunun çözümünü bulsam zaten kilo falan kalmaz bende

ben artık o tür şeyleri görsemde görmezlikten geliyorum cnm.gel beraber görmeyelim ne dersin???

Son düzenleme:
canim yaa üzülme isallah daha iyi daha güvenilir biryerde is bulursun

canim istersen ortaya yaziyorsun kim benimle orti olmak ister diye yada yarin naf gelir bos da birini bulur sana orti yapar ve siz birbirinizi motive edersiniz ortinle ister öp ister sacindan tut yada döv cuma günleri hem kilomusu bildiriyoruz kaptan yardimcimiz triendy21 e o zaten sana yazar nasil ve ne sekilde kiloyu tam olarak bildireceni birde orti bildirimini yapiyorsun naf a canim yada ortin senin icin yapiyor hangi ortiler birinci olduysa o listede yaziyo cok karisik anlatim herhalde :44: kizlar yarin bidaha anlatirlar canim

kimseciklerde yok iyi geceler topigim :80:bak bas bas a kaldik bana söylemek istedigin birsey varsa simdi söyle

Bir defa güvensizlik araya girdi mi tüm ilişkilerde olduğu gibi dengeler birtürlü düzelmiyor. İnşallah gönlünce olur herşey.

bidaha bosanma konusu acmiycam sana ozaman sen gel bosanak demedikce

[/B]

Evvveeettttttt. Sevgili ortim. Hem boşanırsak çocuklar kimde kalıcak? Eşyaları kim alıcak? Evi kim terkedecek? Çok meşekkatli işler. Boşver hiç boşanmayalım:)

Tuba'nın durumunun düzelmesine sevindim. Mutlu Son....
Bir daha yaşanmasın inşallah...

GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEE....

Çok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin. Bugünler de geçecek, üzülme.

herkeze güzel bi gün diliyorum--kaçamaksız ve bol hareketli bi gün olsun--yarın cuma hatırlatırım

Son düzenleme:

Hoşgeldin

ay çok kötü karnım ağrıyoooo. ağrı kesici bulamadım ne zor kadın olmak ya..
regl sancısı pek beter. hani evlenince geçecekti

Kim demiş evlenince geçer diye :26: benimki hala aynı sancı ile yoluna devam ediyo

Ay nasıl yani 150,00 TL ile mi zengin olacakmış hiç yakıştıramıyorum bari düzgün bir bahane bulsaydılar

Selamm pek konuşamıyoruz biz sanırsam :26:

ya bu dıyet ıslerını nası yapıosunuz kızlar bu zamana kadar hıc dıyet yapmadım cay ıctım verdım devamlı he..

Taşlarlar seni burda dikkat et

Kahvaltıyı atlamamalısın bence canım

Suzi çok güzel anlatmış

kimseciklerde yok iyi geceler topigim :80:bak bas bas a kaldik bana söylemek istedigin birsey varsa simdi söyle

Günaydın kızlar

Bugün pek iyi değilim çok fazla uğrayamazsam diye haber vereyim dedim

Akşam arkadaşta yemekteydik bişey dokundu herhalde wc ile kanka oldum bugün :26: bide 3 saatlik uykuyla duruyorum

günaydın kızlar! bugün hava kapalı yağmur yağdı yağacak sanki tüm enerjim gitmiş gibi hissediyorum. güneşli hava gerçekten çok iyi geliyor bana pozitif oluyorum.

bu arada günaydın orticim. nasıl gitti akşam? ben önce iyi gidiyodum sadece kıymalı karnabahar yedim az bi yoğurtla ama sonra fırında kestane yaptım bide badem kavurmam gerekiyodu bozulmasın diye maalesef 5-6 tane kestane ve 1 avuç kadar tuzlu badem yedim kendimi kötü ve suçlu hissediyorum.

ama sena abla bende bebiste oldu yine gecmedi
normal doqummu yaptın cnm...
nasil yani sena abla gozgore gore hakkinimi yiycekler
hakkinda hayirlisi olsun rabbim daha iyi bi is daha iyi insanlar cikartsin karsina
aynen öyle canım...bende kabullenemiyorum...başlanqıçta herşey 4/4lüktü...tam bir hayel kırıklıqı oldu....amin canım inşallah...
suzim çok teşekkürler tatlım inş. daha iyi biyer çıka rkarşıma...
evet haklısın cnm..bir kere soqukluk girdi araya....herkes kendi yoluna...
söylediklerinde son derece haklısın canım...çalışma aşkıyla dolu bir insanı 3 haftada bezdirdiler...
Günaydın kızlar

Akşam arkadaşta yemekteydik bişey dokundu herhalde wc ile kanka oldum bugün :26: bide 3 saatlik uykuyla duruyorum

canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce düzelirsin...en azından tatil günün olsaydı evde dinlenirdin...

canım yaaaa çok üzüldüm.şaka gibi gerçekten.
Eki Görüntüle 321267

herkeze güzel bi gün diliyorum--kaçamaksız ve bol hareketli bi gün olsun--yarın cuma hatırlatırım

GÜNAYDINNNNN
benden de aynı dilekler, umarım herkes kilolarından biraz daha kurtulmuş olur.

Günaydın kızlar

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum

günaydddııııınnnnnn herkeseeeee.bu gün de evdeyim.ortalığı toplayıp yazılı sorusu hazırlıcam yarın tüm sınıflar yazılııııııııı...öğleden sonra da oğlumu doktora götürücez kızlarrr.arada girer bakarım size.akşama görüşürüüüzzz...

günaydın herkese
bi bakıp çıkayım dedim...
ooğlumun sosyalden sınavı var..çalışcaz birlikte..
sonra da kısa bi temizlik ve sonra görümcemde gezme var..

2 yerle iş görüşmesi yapıcam kızlar gidip geliyim bakıyım sonuç alabilecekmiyim... gelirim birazdan
hayırlısı olsun inşallah

çok zor sorma bak bize bile yeniden ders çalıştırıyorlar...
ben de strese girer oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…