kızlarr
bugün patronumla konuştum...haftalıqımı kesmişlerdi yaa onu geri vermeyeceklermiş verirlerse kasaya dikkat etmezmişimsinirlendim eşyalarımı topladım ve çıktım...patron çıktıqımı görmedi...gitmicem yarın işe...ondan sonraki günlerdede.....
ay çok kötü karnım ağrıyoooo. ağrı kesici bulamadım ne zor kadın olmak ya..
regl sancısı pek beter. hani evlenince geçecekti
suziiiiiiiiii nerdesin bak bizle uğraşıyorlar.
ay bıktım ya ben bu önüme geleni reddedememe huyumdan.bunun çözümünü bulsam zaten kilo falan kalmaz bende
canim yaageldiler suzancım kardeşime geçtiler..bir sokak ötedeler...işte olanlardan dolayı gerginim...gelir gelmez onlarıda üzmiyim diye gitmedim görmeye...işten çıktıqımdanda haberleri yok...yarın kafamı toplayıp sakinleşicem...annemler beni işte bilicekler...cumaya sakinleşmiş olurum..o zamana oturup konulurum annemlerle...
bende anlamadım gitti...
tatsızım kızlar biraz uzanayım iyigeceler hepinize...
iyi akşamlar herkese. bugün yine diyetime uydum biraz öğün gecikmeleriyle ama şuan canım çok tatkı istiyo. tarçınlı yeşilçay içtim ama hala geçmedi:) ben daha yeniyim neden ortak oluyo herkes ne işe yarıyo ortaklık:):):) biri bana anlatabilirmi? birde bildirim nedir kaç kilo verdiğimizi mi yazıyoruz?
kızlarr
bugün patronumla konuştum...haftalıqımı kesmişlerdi yaa onu geri vermeyeceklermiş verirlerse kasaya dikkat etmezmişimsinirlendim eşyalarımı topladım ve çıktım...patron çıktıqımı görmedi...gitmicem yarın işe...ondan sonraki günlerdede.....
bidaha bosanma konusu acmiycam sana ozaman sen gel bosanak demedikce
[/B]
Haklisin canim cok sagol.doktorumuz adamda sasiriyo ilac vericek korkarak veriyo daha yasi kucuk oldugu icin yapilmadi 4yasindan sonra dedi ve bunlar gecici deil yani toz polen gibi aşisi olan bisey deil ilac alerjisi.bise yavrum benim meyvede yiyemiyo kiraz,incir,çilek,dut,visne....yaaa okadar uzuluyorum ki cocuk pazarda goruyo eline aliyo aa anne ben bunu yiyemem dokunuyo dimi diyo((((
Bende aranıza katılabilirmiyim yeni üyeyim ... 75 kiloyum 60 kilo ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim kızım 2 yaşındayken 65 e geri döndüm kızım 4 yaşında ve ben 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum benide aranıza alırmısınız motivasyon olur banada
ay çok kötü karnım ağrıyoooo. ağrı kesici bulamadım ne zor kadın olmak ya..
regl sancısı pek beter. hani evlenince geçecekti
kızlarr
nasılsınız sevgili topik sakinleri.
bende eh işte. diyetimi hala bozmadım.umarım bir süre daha devam ettirebilirim..gerçi biraz zorlamaya başladı.regli öncesi
tatlı bişiler istiyorummmmmm..istiyordum ama bi kupa yeşil çay içtim sonra isteğim geçti.akşamki menümüde yazayım
öğle ile akşam arası komşumda bir fincan türk gayfesi içtim.şekerliydi.bir dilimde yeşil elma yidim..
akşam:1 tabak dolusu yeşil zalata
1 tane tayuq baget (haşlanmış)
çok küçük kaçamaklar oldu ama buraya yazmaya değmez
aklıma geldikçe su içmeye çalışıyorum
1,5-2 litre de su bende su içme özürlüsüyümdür.
yarınki menümede köfte koymayı düşünüorum.
ya bu dıyet ıslerını nası yapıosunuz kızlar bu zamana kadar hıc dıyet yapmadım cay ıctım verdım devamlı he..
şimdi de yediklerimi paylaşmak istiyorum sizinlee
sabah
şekersiz çay
(bir şey yiyemedim çünkü okula geç kalmıştım) :2:
öğlen (12 gibi)
tavuklu patatesli bi yemek
salata
2 dilim kepek ekmeği
ara
bir mandalina
akşam
4 5 tane küçük balık hamsiydi galiba pek emin değilim
salata
birazdan da yeşil çay içerim.
1 lt su içtim. yarım saat de tempolu yürüyüş yaptım. bu üçüncü günüm
iyi akşamlar herkese. bugün yine diyetime uydum biraz öğün gecikmeleriyle ama şuan canım çok tatkı istiyo. tarçınlı yeşilçay içtim ama hala geçmedi:) ben daha yeniyim neden ortak oluyo herkes ne işe yarıyo ortaklık:):):) biri bana anlatabilirmi? birde bildirim nedir kaç kilo verdiğimizi mi yazıyoruz?
kimseciklerde yokiyi geceler topigim :80:bak bas bas a kaldik bana söylemek istedigin birsey varsa simdi söyle
Eki Görüntüle 321267
herkeze güzel bi gün diliyorum--kaçamaksız ve bol hareketli bi gün olsun--yarın cuma hatırlatırım
normal doqummu yaptın cnm...ama sena abla bende bebiste oldu yine gecmedi
aynen öyle canım...bende kabullenemiyorum...başlanqıçta herşey 4/4lüktü...tam bir hayel kırıklıqı oldu....amin canım inşallah...nasil yani sena abla gozgore gore hakkinimi yiycekler
hakkinda hayirlisi olsun rabbim daha iyi bi is daha iyi insanlar cikartsin karsina
suzim çok teşekkürler tatlım inş. daha iyi biyer çıka rkarşıma...canim yaaüzülme isallah daha iyi daha güvenilir biryerde is bulursun
canim istersen ortaya yaziyorsun kim benimle orti olmak ister diyeyada yarin naf gelir bos da birini bulur sana orti yapar ve siz birbirinizi motive edersiniz ortinle ister öp ister sacindan tut yada döv cuma günleri hem kilomusu bildiriyoruz kaptan yardimcimiz triendy21 e o zaten sana yazar nasil ve ne sekilde kiloyu tam olarak bildireceni birde orti bildirimini yapiyorsun naf a canim yada ortin senin icin yapiyor hangi ortiler birinci olduysa o listede yaziyo cok karisik anlatim herhalde :44: kizlar yarin bidaha anlatirlar canim
evet haklısın cnm..bir kere soqukluk girdi araya....herkes kendi yoluna...Bir defa güvensizlik araya girdi mi tüm ilişkilerde olduğu gibi dengeler birtürlü düzelmiyor. İnşallah gönlünce olur herşey.
Evvveeettttttt. Sevgili ortim. Hem boşanırsak çocuklar kimde kalıcak? Eşyaları kim alıcak? Evi kim terkedecek? Çok meşekkatli işler. Boşver hiç boşanmayalım:)
Tuba'nın durumunun düzelmesine sevindim. Mutlu Son....
Bir daha yaşanmasın inşallah...
GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEE....
söylediklerinde son derece haklısın canım...çalışma aşkıyla dolu bir insanı 3 haftada bezdirdiler...Hoşgeldin
Kim demiş evlenince geçer diye :26: benimki hala aynı sancı ile yoluna devam ediyo
Ay nasıl yani150,00 TL ile mi zengin olacakmış hiç yakıştıramıyorum bari düzgün bir bahane bulsaydılar
Selammpek konuşamıyoruz biz sanırsam :26:
Taşlarlar seni burda dikkat et
Kahvaltıyı atlamamalısın bence canım
Suzi çok güzel anlatmış
Günaydın kızlar
Bugün pek iyi değilim çok fazla uğrayamazsam diye haber vereyim dedim
Akşam arkadaşta yemekteydik bişey dokundu herhalde wc ile kanka oldum bugün :26: bide 3 saatlik uykuyla duruyorum
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum
canım yaaaa çok üzüldüm.şaka gibi gerçekten.kızlarr
Eki Görüntüle 321267
herkeze güzel bi gün diliyorum--kaçamaksız ve bol hareketli bi gün olsun--yarın cuma hatırlatırım
GÜNAYDINNNNN
benden de aynı dilekler, umarım herkes kilolarından biraz daha kurtulmuş olur.
Günaydın kızlar
Bugün pek iyi değilim çok fazla uğrayamazsam diye haber vereyim dedim
Akşam arkadaşta yemekteydik bişey dokundu herhalde wc ile kanka oldum bugün :26: bide 3 saatlik uykuyla duruyorum
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum
2 yerle iş görüşmesi yapıcam kızlar gidip geliyim bakıyım sonuç alabilecekmiyim... gelirim birazdan
hayırlısı olsun inşallah2 yerle iş görüşmesi yapıcam kızlar gidip geliyim bakıyım sonuç alabilecekmiyim... gelirim birazdan
canım yaaaa çok üzüldüm.şaka gibi gerçekten.
günaydddııııınnnnnn herkeseeeee.bu gün de evdeyim.ortalığı toplayıp yazılı sorusu hazırlıcam yarın tüm sınıflar yazılııııııııı...öğleden sonra da oğlumu doktora götürücez kızlarrr.arada girer bakarım size.akşama görüşürüüüzzz...
2 yerle iş görüşmesi yapıcam kızlar gidip geliyim bakıyım sonuç alabilecekmiyim... gelirim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?