70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı bir gün diliyorum..bugün mişsafirim var akşama görüşmek üzere..

kızlar affınıza sığınarak bu haftaki listeyi huzurlarınıza bu şekilde sunuyorum,,en azından sıralama belli olsun birincimiz güme gitmesin,,yeni gelenlerde belli olsunki bidahaki haftaya listede oldukları garantilensin

bir hatam varsa affola,,derlerya ayaküstü alalacele yetiştirdim ,öyle bişey oldu,,çocuklar uyanmadan bitireyim dedim
:)))

30.12.2011 cuma kilo tablosu

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] moosebeci [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] :119: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ruweydaa [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] svlkbr [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] bursed [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] yader [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] filizzz64 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] halay [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD][/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] destina06 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] bensuzi [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] nisam_81 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] pucca [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] melojj [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +1600 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +1800 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[/TABLE]

Birincimiz moosebeci arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..

BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan pearljam--melekkiz--pinktomato--prtklccgm-- arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..

chemes--erginsena--rezzan784--destina06 arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.

artıda olanlar belli zaten bu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:

KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA

Son düzenleme:
canım haklısın da ıste duramıyorum cocukta var evde bazen oyalancak bısıler olsun dıye alıyoruz yemek yemeyınce ama allahtan denegelmıyı bılıyorum yanı hergun yemıyorum yedıgım gunlerden sonra dıkkat edıyorum o zyuden de aylardır 65-66 arasıyım koruyorum yanı ama tabı kılo veremıyorum

ayy kıyamam canım cok gecmıs olsun ıcız atlatmıssınız zor bı hayatı var ufaklıgın hep boyle mı devam edıcek ası tedavısını ben de duydum ıyıce bı arastırın ıstersenız sakaya gelmez bence
yok canım onemlı deıl saka yaptım
ay çok kötü karnım ağrıyoooo. ağrı kesici bulamadım ne zor kadın olmak ya..
regl sancısı pek beter. hani evlenince geçecekti
benım evlenınce azaldı bıraz yanı ılk gun oluyodu bay ama bekarkenkı gıbı kıvranmıyodum hapın etkısı de vardı sanırım ama dogum yaptıktan sonra 1 yıl adet görmedım ıgne kullandım ıgneyı bıraktıgımdan berı hıc sancım yok cok şükür ıns boyel devam eder
kuçu köpek canım google a yazmana gerek yok yanı
tüh yaa ne demek bu yanı sen dıkkat etmemıssın de oyle oldu demek hayret bısey neyse hayrılısı olsun canım hakkında
bu seferde sabah kahvaltın yok en onemlı ogun o onu gecıstırme canım
Günaydın kızlar

Bugün pek iyi değilim çok fazla uğrayamazsam diye haber vereyim dedim

Akşam arkadaşta yemekteydik bişey dokundu herhalde wc ile kanka oldum bugün :26: bide 3 saatlik uykuyla duruyorum

gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne

günaydın kızalr erken geldım de anca yazabılıyom ıste ıns keyıfler yerındedır ben bugun şükür daha ıyıyım

günaydın hissetme canım boşver. yedikten sonra aslında vicdan azabı duymamak gerekiyormuş bunu birt yerde okudum. vücüdü bünyeyi devamlı mutlu tutmak motive etmek lazımmış. bu arada evde kestane vardı yav ben onu kavuracaktım iyi oldu hatırlattığın.
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum
günaydııın aynı dilekler sana dönsün :)
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı bir gün diliyorum..bugün mişsafirim var akşama görüşmek üzere..
ok gny
Eki Görüntüle 321267
gny

herkeze güzel bi gün diliyorum--kaçamaksız ve bol hareketli bi gün olsun--yarın cuma hatırlatırım
evet evet kaçamaksız bir güne günaydın
nasilsin tugba bisey sorucam sana sen elma sirkeli su iciyosunya nasil iciyosun bide miktar olarak nekadar iciyosun bende dun gece ve busabah ictim ama dogrumu onu sorayim dedim 2tatli kasigi sirke bir tatli kasigi bal koydum

canım bana sormamışın ama dayanamam soru görünce yazayım dedim. ben her sabah 1 tatlı kaşığı sirke içine karanfil karabiber ve tarçın atarak içiyorum. bazen içine adaçayıda koyuyorum hem zayıflama hem şifa niyetine.)

herkesi alıntılayamadım arkadaşlar hepinize günaydınlar. ya hala feci sancım var uzun süredir böyle sancılı olmamıştı. sanırım üşüttüm üf üf . üşütünce böyle oluyo. eve gidip battaniye altında yatmak gerek ama işteyiz işşte olmuyoooo. bugün hava -18 derece nasıl. sabah arabanın derecesi böyle idi. bu ne ya ben kutuptamı yaşıyom. rabbim evsiz barksız insanlara, dışarda çalışan asker polis işçi tüm erbaba sabır versin. ha birde hayvanlara yazık bu soğukta güvercinler bile titriyobinlerce şükür kafamı sokacak yerim var. sabah sabah bu nereden çıktı diyeceniz ama bazen kendime çok kızıyorum. sahip olduğum şeyler için yeterince şükretmiyorum hep sitem hep vıdı vıdı yok şişkoyum yok mutsuzum. ee sağlığım yerinde evim işim geçinecek param var birde bunları düşün di mi :) neyse hepinize iyi bir gün dilerim. sizi iyi enerjiler yollayım erisin yağlar erisin yağlar

Günaydın herkese akşam iyiydi ama bizde kestane yaptık ve çok severim bende 5-6 tane yedim bugün merak ettim tartıldım cumadan beri 900 gram gitmiş bir sevindirik oldum anlatamam yarın belli olacak herşey inşallah 300 daha giderde 73 ile karşınıza çıkarım

haklısın canım her zaman şükretmeyi beceremiyoruz malesefbende oglum hasta olunca aynı seyelrı düşündüm hersey bosmus dedım saglık en güzel nımet bende ank dayım sabah bızım arabada da -7 dıydı canım bıkac gundur boyle arabada ıslak mendıl vardı donmus oglusun kremı vardı donmus arabanın üstü bıle buz kaplıydı bende esıme dedım valla evı olmayan ınsanlar var allah yardım etsın donarlar dedım sende eve gıdınce sıcak havlu veya sıcak su torbası koy ayaklarına fılan rahatlatır canım malesef ıste yapamıyoruz tabıı

ama bende yeni geldim listeye dahil olmam için ne yapmam gerek?

2 yerle iş görüşmesi yapıcam kızlar gidip geliyim bakıyım sonuç alabilecekmiyim... gelirim birazdan

Hadi hayırlısı olsun Arzu Ablacım

Kolay gelsin cnm

Yapmasan da olurdu tuğbaa

gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne

günaydın kızalr erken geldım de anca yazabılıyom ıste ıns keyıfler yerındedır ben bugun şükür daha ıyıyım

Teşekkür ettim

erisin yağlar erisin yağlar diyince aklıma ne geldi suzinin bi paylaşımı vardı işte üşümüyorum param çok , aç değilim param çok vs

gibi 2 hafta önce filan sanırım kipaya gidicem eşim uzakta o direk geçecekti kipaya neyse ben tam 45 dk dolmuş bekledim ama nasıl

üşüyorum donuyorum resmennn :2: aklıma suzi geldi başladım sağa sola hareket edip söylenmeye

üşüyorum yağlarım eriyooo ısınıyorummm

üşüyorummm yağlarım eriyoooo ısınıyorummmmmmm

üşüyorummmmm yağlarımm eriyooooo ısnıyorummmmmmmm

şarkı gibi söyledim söyledim ve kanımca işe yaramadı aşağıdan yukarıya doğru donmaya başlamıştım ki dolmuş geldi sıcacık bindim gittim

Suzi okuyomusun bunları

Günaydın kızlar

Bugün pek iyi değilim çok fazla uğrayamazsam diye haber vereyim dedim

Akşam arkadaşta yemekteydik bişey dokundu herhalde wc ile kanka oldum bugün :26: bide 3 saatlik uykuyla duruyorum

sanada günaydın!!!çok geçmiş olsun cnm.

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum

günaydın sena abla!
aynı dileklri bende diliyorum..

Ablamı tebrik ediyorummm
Bende yerlerde sürünüyorum ahahhha

bende dayanamayıp tartıldım 78.6 geldim.şu anda 2.4 kg gitmiş gözüküyo. geçen hafta cuma günü 81 kg idim. pazartesi 79.9dum bugün 78.6 inşallah yarın da 78.5 olurum:)

bu arada çok sevindim senin adına inşalalh yarın sabah 73 olacaksın

sanada günaydın!!!çok geçmiş olsun cnm.

günaydın sena abla!
aynı dileklri bende diliyorum..

Sağol cnm

Ablamı tebrik ediyorummm
Bende yerlerde sürünüyorum ahahhha

Deveden büyük fil var Bak daha aşağılarda kim var

bende dayanamayıp tartıldım 78.6 geldim.şu anda 2.4 kg gitmiş gözüküyo. geçen hafta cuma günü 81 kg idim. pazartesi 79.9dum bugün 78.6 inşallah yarın da 78.5 olurum:)

Şuan çatt diye bi ses geldi benden :26: sanırım orta yerimden çatladım

Aramıza meloj girmiş canım ya
Komediyiz yerlerde sürünmüşüz resmen.

melojj çık aradann ben diyorum işte motivasyonum yerlerdeydi yoksa ben o kadar yiyipte kilo almazdım

Gel Pazartesi Gellll

NaF'a
yok canım çatlayacak bişey yok büyük ihtimal benimki ilk defa diyete başlamanın hızıyla su gitmiştir. pek sanmıyorum yağdan gideceğini

bu arada çok sevindim senin adına inşalalh yarın sabah 73 olacaksın

İNŞALLAH hepimiz istediğimiz kiloda çıkarız yarın boşa gitmesin çabalarımız ya dün akşam eşimle yemeğe gittik oğlumu babannesinden almadık eşime diyorum çabalarım boşa gitmiyor dimi zayıflıyorum dimi diyorum yooo ne zayflaması boşa çabalıyorsun diyo bana gıcık sinir etti beni beni kıskandığı için öyle diyor ama hiç motive ettiği yok akşam eve gidincede baya ince göründün gözüme diyor arkadan

Son düzenleme:

sen duyma. motivasyonunu bozmasına izin verme. zayıflayınca çatlayacak kıskançlığından inşallah. benim de eşim şehir dışında anca 3-4 ayda bir gelebiliyo mesleği gereği. beni en son 78-79 halimle gördü inşalalh martta o gelene kadar 70 olmayı planlıyorum. gözlerinin dışaıya fırladığını görmeyi çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…