70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NaF'a
yok canım çatlayacak bişey yok büyük ihtimal benimki ilk defa diyete başlamanın hızıyla su gitmiştir. pek sanmıyorum yağdan gideceğini

Olsun benden o da gitmiyo

Listeyi görünce şok oldum utandım , sonra kendime güldümm yetmedi yine güldüm, bi tokat attım kendime geleyim diye sonra bindim metroya evime gittim yemeğe devam ettim

Bu smile hikayesi de böyle bitti

Teşekkürler kardişimmmm :))

Arzu ' cumm sondan birinci olarak bende tebrik ediyorum seni canım

az önce regli olduğumu öğrendimeskiden ufak tefek sancılarla geleceğini haber verirdi artık pat diye geliyor ben anlamadan. wc ye gidince anlıyorum.
sabah kalkınca sade ılık suyumu içtim.gerçekten çok işe yarıyor.herkese tavsiye ederim.bugün egzersiz programım olmadığı için spor merkezine gidemedim.dün zorlanarak yaptım hareketleri bugün sanki sopa yemişim gibi ağrıyo zorlanan yerler..
gelelim kahvaltıya.her sabah büyük bir iştahla yaptığım kahvaltımı bugün epey azalttım.ekmeği çok tüketirdim.
yarım dilim tepsi böreği
1 dilim (kendi yaptığım kepek unundan) ekmek
az peynir
4 zeytin
1 bardak şekerli 2 bardak şekersiz çay (içine karanfil attım)
ara öğün yapmıcam.kahvaltıyı 10 da yaptığım için.
bak şimdi benimde karnım ağırmaya başladı.

ayağını sıcak tut başını serin,
gönlünü ferah tut düşünme derin derin..

aman bosver eslerı hıc te soyleme sen zayıfla o görsün farketsın catlasın o zaman hıc te umursama benımkı de bana dıyo dun 66.4 cıktım yuh hanı 65 e ınmıstın sen dıyo halbukı ben aylardır oyleyım 65-66 gezıyorum kendı 102 ye cıkmıs tekrardan ne haddıne yorum yapıyosa bana 300-500 gr ıcın sankı

izin verir miyim hiç akşam kestaneleri getirdim ben yedim kalktım bunları kim yiyecek diyor az yedin gel biraz daha ye diyor yok dedim yemicem ben ve yemedim 5-6 taneden fazla inşallah oluruz bende yaza kadar 60 olmak istiyorum haziran a kadar ama ondan önce ocak sonunda annem gelicek ve o gelesiye 70 olmam lazım özellikle babam için kiloyu pek sevmez ve babam hiç kilom için bana laf söylememişti ama artık söylüyor ve bu yüzden zayflıcam bir sürü sebeb var birini unutsam birini aklıma getiriyorum motive etmek için

çatlıyor zaten karının köbeği gitti ince görünüyon laflar etmeye başladı en önemlisi hereks farkında ve eşini niye zayflatmıyorsun diyorlar bende o bana uymuyor bozuyor hep diyorum ama eşim her cuma pazartesi bende yürüyüşe başlıcam sana uyucam diyor ama pazartesi oluyor birşey yok

hamlamışsındır canım spora baslayınca olur zamanla gecer bu kaslarının calıstıgına ısaret

sorma ben şuan annemlerle oturuyorum. geçen hafta perşembe akşamı oturuyoruz babam sen mi şişiyosun gitgide yoksa kıyafetlerinmi küçülüyo yıkandıkça dedi. zaten onun bu cümlesi benim cuma günü başlamama neden oldu ama pazar bozdum misafir vardı ve baya yedim. pazartesi tekrar başladım.

boşver cnm erkek milleti işte hepsi aynı takma kafanasen yolundana devam et,sakın dönme incecik olduğun zaman oda arkandan böyle kalsın

3-4 ayda birmi geliyor bak merak ettim şimcik.. ne işyapıyoki

hamlamışsındır canım spora baslayınca olur zamanla gecer bu kaslarının calıstıgına ısaret
evet cnm da bi kamyon sopa yemişim sanki.kalkıp işyapacak halim yok.oturup kaldım burda

babamda bana şu kadın iki tane doğurmuş ama kız gibi zapzayıf filan deyi bazen örnekler göstermesi baya zoruma gidiyordu kendisi zayıf ve hiç kilo aldığını bilmem çok çalışır çok hareketledir bizimde öyle olmamızı istiyor

güldürdün beni doğru söylüyorsun öyle kalsın

geleneksel düzeni bozmadığın için tebrik ediyorum arkadaşım

askeri personel eşim

geleneksel düzeni bozmadığın için tebrik ediyorum arkadaşım

aslında o düzeni bozmak için cuma başlamıştım ama pazar bozunca mecburen yine pazaretsi başladım

benimde eşim hiç sevmez kiloyu o yüzden bana çok takılırdı.bende evlendiğimizde biraz topluydum buna rağmen konuşurdu..o azamanlar balık etliydim.şimdi bir balina oldumgerisini siz düşünün artıküstelik 10 yaşındaki kızımızında kilo sorunu çıkınca beni suçlamasıda kaçınılmaz oldu

Son düzenleme:
Dün kü menümü paylaşayım,

çeyrek ekmek
terayağda yumurta
7 zeytin
1 parça peynir

2 mandalin

mercimek çorba
2 biber dolması
yoğurt

1 fincan sıcak çikolata
7 ad.badem
1 elma

yarım tas tarhana
2 kaşık pilav
salata
yoğurt
2 ceviz
1 lokma poğaça

Son düzenleme:

bı kas gevsetıcı al olmazsa canımbugun defazal ıs yapmayıver hem

askeri personel eşim

aslında o düzeni bozmak için cuma başlamıştım ama pazar bozunca mecburen yine pazaretsi başladım

Çizelgende bir yanlışlık mı var,boyun kaç canım? Vücut kitle indeksin 22 gözüküyor.

belkı aksam pılav var ama herseyden ölçülü yemişsin bana göre

hadi hayırlısı bakalım canım benimmm.

hadi hayırlısı inşallah

sanada günaydın!!!çok geçmiş olsun cnm.

günaydın sena abla!
aynı dileklri bende diliyorum..

kızlar hepinize verdiqiniz destekten dolayı ayrı ayır teşekkür ederim... iş görüşmelerimden bir tanesi olmadı tekstilde deneyimli arıyorlarmış...ikinciside askıda ama ümidim yok zaten artık istemiyorum...hevesimi kursaqımda bıraktılar psikolojim bozuldu... işyerinden 2 defa aradılar açmadım teli...konuşmak istemiyorum ne halleri varsa görsünler...

bende dün başladım.. yani çarşamba hiç düzen tutmam ben

bı kas gevsetıcı al olmazsa canımbugun defazal ıs yapmayıver hem
bikaç gündür saldım saten,bugünde yapmıyım bari

Çizelgende bir yanlışlık mı var,boyun kaç canım? Vücut kitle indeksin 22 gözüküyor.

tebrik edrim çok dikkatlisiniz

canım boyle de yanlıs anlamasınlar bence git gzüelce konus ayrılcagını soyle kararlı bı sekılde olsun bıtsın nasılsa gıtceksın esyalrın vardı dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…