70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kötü olmuş...bizde kamera yok ama bir müdür vardı internetleri kaldırıyordu bilgisayardan ağ bağlantısı vardı internet yoktu... kendi giriyordu bizde kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorduk... şimdi müdürümüz gitti bizde rahatladık... yerimi de değiştirdim kapının yanındayım ama diğer müdürler gelsede göremiyor hemen... alışınca çok zor geliyor insana...

günaydın hanımlar, bu hafta bütün kaçamaklara rağmen yarım kilo vermişim.69 dum 68,5 oldum. bu hafta daha iyi olur inşallah. sirkeli suya da yeniden başlamam lazım.baya farkettiriyo kullandığım zaman.

günaydın fıstıklar
ben kilo verememişim hala 70 te sayıyoarum ama bu hafta almadıgıma mutluyum
o kadar kaçamagın üstüne umarım haftaya telafi ederim gerçi karnımda acayip bir
şişlik hissediyorum belki de ondan kilo vermemiş gibiyim neysee umutlar haftaya kaldı.
kilo verenleri kutlarım
benim gibi koruyanları öperim
kilo alanları da oklavayla kovalarım:))))
iyiki varsınız kızlar keyfim yerine geldi valla:))

gunaydın hanımlar.ben bu hafta 700 gr vermısım.74.2 yenı kılom.durmak yok yola devammmmhihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın kızlar bende kilosunu koruyanlardanım 71 kg bu hafta kaçamaklar olunca birde spor yapmadım bütün oklavalar bana klava: klava: klava: haftaya kupa alacam artık akşamları yemek yok artık bana zaman daralıyor işi sıkı tutmak lazım.şimdi tostumu yiyorum çay keyfi üstüne

Canimcim oldugun yerde kaldin ya ona sükret ya alsaydinnn :smiley-cool:
Ayrica yarisi kaybettin cezani arsizla beraber kesicez :)) Bakalim arsiz nekadar verdi merak ediyom CADIARZU

Kahvaltimi yazaym hemencik..
2 Gevrek ekmek incecik
100 gram taze mantar
1yumurta
bi avuc ot -tatlicadiarzu-

bende veremedim kirazcım haftaya inşalllah daha güzel olacak... biraz daha spor yapmamız gerekiyor sanırım...

evet canım spor olmayınca ancak kilonu koruyabiliyosun,bende sabah akşam

başlayacam artık,öyle olunca çok güzel verebiliyorum,daha önceleri hep sporla verdim ben
a.sa.s

kızlar 72.50 geçen hafta 73 idim. Gram gram gidiyo ama olsun yeter ki gitsin :) bu aralar çok giremiyorum mazur görün beni işlerim acayip yoğun.

günaydın hepinize çıtırlarr
bende fazla bi değişiklik yok sadece 200gr vermişim 71,800 yeni halim ama o bile beni çok mutlu etti haftalar sonra verdiğim ilk gramlar yaşasın

ay inanmıyorum tühhh....
valla bende öyle mesai saatlerinde açmaya korkuyorum,halbuki karışan eden yok ama ne bileyim işte huzursuz oluyorum,yoksa aklım hep burda .
bizim gayet rahattı işini yapıyorsan sorun yoktu yani ama müdür gitti başımızda müdür olmayınca merkezimiz kamera taktırmaya karar verdi bende yerimi değiştirmeyi düşünüyorum ama bakalım olmadı pc nin yerini değiştircem :)
ayyy oda berbat bişi canım ya işimi yapıyorsam biraz rahat bırak deme ama ıyyyyy bizde biraz rahatı buldukmu gevşiyoruz karşılıklı olan bişey aslında bu diye düşünüyorum ben
neyse kızlar kamera bugün takılacak o zamana kadar burdayım artık akşamları girip takip ederim bende:)

bu arada kilo verenleri kutluyorum bende evde yürümek çok zor gelio die işyerinde hareket yapmaya başladım her tuvalete gittiğimde bacak hareketi yapıom ben çok su içerim düşünün halimi dün çok yapmışım bacaklarım nasıl ağrıooo of of of evde de yattım dizi izledim bir an önce yürüyüşe başlamam lazım

günaydın hepinize çıtırlarr
bende fazla bi değişiklik yok sadece 200gr vermişim 71,800 yeni halim ama o bile beni çok mutlu etti haftalar sonra verdiğim ilk gramlar yaşasın

ben haftada 500 gr vermeye razıyım valla ben veremediğim için ne kadar verirsem o kadar mutlu oluyorum :) tebrik ederim seni hadi bakalım tekrar düşmeye başladın gaza gelip yeme sakın canım

herkese günaydınlar geçen haftaya göre vermişm nihayet 78im dilerim kilolar böyle gitmeye devam eder bu arada benim neden bukadar yavaş verdigimde ortaya çıktı sindirim bozuklugu varmış ilaç kullanıyorum artık şimdiden kilo verenleri tebrik ediyorum

geçmiş olsun meryem kontrole mi gittin nerden öğrendin? bende çok yavaş kilo veriyorum kan tahlili yaptırıcam bakalım ben nie veremiyorum:1shok:

Canimcim oldugun yerde kaldin ya ona sükret ya alsaydinnn
Ayrica yarisi kaybettin cezani arsizla beraber kesicez :)) Bakalim arsiz nekadar verdi merak ediyom

tabi canım almaktansa yerimde olmaktan mutluyum... akşam çok yatarken çok su içtim onlarda etkilemiş olabilir... görüntüde fark ediliyor oda bana yetiyor zaten... cezada neyse razıyım olsun aban ders olur... kaçamakda yapmadım ama biraz daha hırslanacağım...

evet canım spor olmayınca ancak kilonu koruyabiliyosun,bende sabah akşam

başlayacam artık,öyle olunca çok güzel verebiliyorum,daha önceleri hep sporla verdim ben

ben sporda yapıyorum ama neden böyle oldu bende anlamadım... iş çıkışı servisten inip 3-4 km yürüyorum... yatmadanda nivea bady yapıyorum anca etkisini gösterecek herhalde... olsun yavaş verelimki almayalım diğmi...

kilo veren arkadaşları tekrar kutluyorum... yerinde sayanlarla aynı kaderi paylaşıyorum hafaya daha güzelolacak inşallah moral bozmak yok.... çıtır olana kadar devam...

canım içtiğin suyun etkisiylede olabilir,zaten önemli olan görüntü,tartı bazan yanıltabiliyo

bende mesela olmayan kotumun içine girdim,ama kilomda bi değişiklik yok

bu arada bursefacım fotoğraf ekledim canım,bakabilirsin

merhabalar :) bugün kilolarımızı söylüyoruz galiba, ben 77,5 idim şimdi 76.5 oldum. Giden sadece 1 kilo yani. Bunada şükür diyorumm byle devam eder inşAllah, görüşürüz kızlar

evet canım aynen bende tartıda görmeyince üzüldüm ama göbeğim düzleşiyor gözle görülür fark var ... görüntüde daha çok motive oluyor insan... bende şimdi son şişko resimlerimi yükledim... bundan sora zayıfladığım resimlerimi ekleyeceğim...

Merhaba kızlarrrrr
ben 79 kiloydummm
ama şuan 76yımmm
3kilo gitmişşşşşhihoyyythihoyyythihoyyyt
:hooray::hooray::hooray:
ilk hafta kilo bildirimi yapmamıştım regl oldugum için şişlikte vardı
yani 15günde vermiş oldum bu kiloyuuuuuuhihoyyythihoyyytkilo verenler ve kilolarını koruyanlarrr tebriklerrr
kilo alanlarrrrrr bu hafta veririsiniz inşallahhh

ay çok güzeeeel, sei canı gönülden kutlarım zambak 3, darısı hepimizin başınaa

ay çok güzeeeel, sei canı gönülden kutlarım zambak 3, darısı hepimizin başınaa

sagoll canımm benimm inşallah hepimizzz zayıflıyacazzz grup olarakkk
hihoyyythihoyyythihoyyyt
çok mutluyumm umarım haftayada enazından1kilo vereblirim
incecik halimle alacagım kot pantolonları hayal ediyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…