günaydın kızlar herkese iyi sabahhlar hayırlı cumalar
ben adetimden dolayı 68,5-69 arası geldim heheh haftaya vericem inşallah
bundan sonra akşam yemeklerimi haşlama kabak ve koca bir kase yoğurtla yapmaya karar verdim dün başladım bir gün önce pasta börek yiyince dünde dondurma yedim eee dedim akşama az yemek düşer :)
şimdi tostumu yedim çayımı içiyorum sanırım bundan sonra gün içindeyazamıcam şirketimize kamera takılıyor biride tam arkama allahyardımcım olsun :)
Günaydın kızlar !!!!!! ben bugün pek sevinmedin tartıya çıkınca hala 75 gösteriyor... baskül digital olmadığı için gramları göstermiyor... gram verdiysemde bilemiyorum artık ama üzülmüyorum en azından korudum ve belimde incelme göbeğide toparlanmalar var onun için sevinçliyim yinede... haftaya daha güzel bir sonuç alacağım inşallah..... kilo veren arkadaşları kutluyorum.... koruyanlarıda kutluyorum oda güzel.. kilo alanlarda üzülmesinler biraz daha sıkmak veya hareketi arttırmak gerekiyor malesef...
bende başta çok zorlanmıştım... benim link böyle url ile başlayan değilde ondan sonra başlayan linki kopyalaman gerekiyor canım...
http://ticker.7910.org/wg__75__01Vg00000g41Mzc4fDAwMDQ0NTB852l0aXIgb2xhY2FnaW0gOikpKQ.gif
olsun canım azda değil 1 kilodan fazla vermişsin... sen o yarım kiloya takılma arada oluyor yediğimiz içtiğimiz şeylerden değişiyor... vucut hepsini daha atmadığı için öyledir... ben kaybettim yarışı(( cezam neyse razıyım artık....
bende veremedim kirazcım haftaya inşalllah daha güzel olacak... biraz daha spor yapmamız gerekiyor sanırım...
bizim gayet rahattı işini yapıyorsan sorun yoktu yani ama müdür gitti başımızda müdür olmayınca merkezimiz kamera taktırmaya karar verdi bende yerimi değiştirmeyi düşünüyorum ama bakalım olmadı pc nin yerini değiştircem :)ay inanmıyorum tühhh....
valla bende öyle mesai saatlerinde açmaya korkuyorum,halbuki karışan eden yok ama ne bileyim işte huzursuz oluyorum,yoksa aklım hep burda .
ayyy oda berbat bişi canım ya işimi yapıyorsam biraz rahat bırak deme ama ıyyyyy bizde biraz rahatı buldukmu gevşiyoruz karşılıklı olan bişey aslında bu diye düşünüyorum benkötü olmuş...bizde kamera yok ama bir müdür vardı internetleri kaldırıyordu bilgisayardan ağ bağlantısı vardı internet yoktu... kendi giriyordu bizde kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorduk... şimdi müdürümüz gitti bizde rahatladık... yerimi de değiştirdim kapının yanındayım ama diğer müdürler gelsede göremiyor hemen... alışınca çok zor geliyor insana...
günaydın hepinize çıtırlarr
bende fazla bi değişiklik yok sadece 200gr vermişim 71,800 yeni halim ama o bile beni çok mutlu etti haftalar sonra verdiğim ilk gramlar yaşasın
herkese günaydınlar geçen haftaya göre vermişm nihayet 78im dilerim kilolar böyle gitmeye devam eder bu arada benim neden bukadar yavaş verdigimde ortaya çıktı sindirim bozuklugu varmış ilaç kullanıyorum artık şimdiden kilo verenleri tebrik ediyorum
Canimcim oldugun yerde kaldin ya ona sükret ya alsaydinnn
Ayrica yarisi kaybettin cezani arsizla beraber kesicez :)) Bakalim arsiz nekadar verdi merak ediyom
evet canım spor olmayınca ancak kilonu koruyabiliyosun,bende sabah akşam
başlayacam artık,öyle olunca çok güzel verebiliyorum,daha önceleri hep sporla verdim ben
ben sporda yapıyorum ama neden böyle oldu bende anlamadım... iş çıkışı servisten inip 3-4 km yürüyorum... yatmadanda nivea bady yapıyorum anca etkisini gösterecek herhalde... olsun yavaş verelimki almayalım diğmi...
kilo veren arkadaşları tekrar kutluyorum... yerinde sayanlarla aynı kaderi paylaşıyorum hafaya daha güzelolacak inşallah moral bozmak yok.... çıtır olana kadar devam...
canım içtiğin suyun etkisiylede olabilir,zaten önemli olan görüntü,tartı bazan yanıltabiliyo
bende mesela olmayan kotumun içine girdim,ama kilomda bi değişiklik yok
bu arada bursefacım fotoğraf ekledim canım,bakabilirsin
ay çok güzeeeel, sei canı gönülden kutlarım zambak 3, darısı hepimizin başınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?