ama daha özel mesajımı okumamışsınız bilee,,danışmakta hatamı yaptım yoksaa:26:
Dolabımda neler varsa bu akşam liste yapayım ben sizlere ....
valla yapınbirde yulaf kepeği tüketiyor musunuz
benimkini de hic okumuyor kiama daha özel mesajımı okumamışsınız bilee,,danışmakta hatamı yaptım yoksaa:26:
bende dün yazmisdimBugün henüz hiçbir özel mesajı okumadım okuyup döneceğim ....
kıszlar merhaba gittim jıllıan michelles in dvd sini aldım 2 gündür yapıyorum üstelik damblesız yaptığım halde lesliden daha etkili 20 dak. yapıyosun ama çalışmayan kas kalmıyo vücutta 1 ay yapalım bakalım sonuçları ne olucak int. ten videoları indimeye çalıştım olmadı youtubadan videoların hepsi çıkmııyo bu yüzden satın aldım inş. işe yarar
Süre kısıtlaması yok !
Bu arada 120 kiloyum ama boyum 2.00 ideal mideal deniyor ama 110 ları görmek istiyorum 1 haftada 128'den 120'ye indim.
Buna ek olarak hergün yaklaşık 5-6 ton ağırlık basıyorum. Bu idmanlarda oldukça zorlansamda boğazımı tutuyorum.
2 haftadaır sadece Protein aldım ve bu vucudu ayakta tuttum sizde yok o lider yok bu lider derdindesiniz....
yapmayn allah aşkına ....
ay canım bende aldım bir kere yaptım sonra misafir yılbaşı bilgisayar bozuldu derken şimdide regliyim bir dönemedim ama feci birşey bir hafta yürüyemedim :) kesin işe yarar gibi. ilk fırsatta başlayacam tekrar
valla canım ilk kez böyle oldum bende tüm kaslarım çalıştı resmen süper bu kadın ya eşim bile çok beğendi furbol oynasrken bu kaadr terliyodum ben dedi....inş. canım biran önce başlarsın bide öncesi sonrası resmini çeksene ben çekicem bakalım fsrk nasıl olcak öncesini çektim 1 ay sonra tekrar çekicem
Ben kaptan olayım mı ?
Ama 120 kiloyum :) Burada listeye girmek için 50 kilo vermem lazım. Dukan yapıyorum 10 kilo verdim bile ....
menüde paylaşılmış artık seni gurup üyemiz sayabilirmiyizBu sabah yediklerim
Ice Tea Light ile Pınar Deligt Hindi Salamı arasına Pınarın Light üçgen peynirini yedim. Hepisinden 1 kutu yedim :)
Öğle yemeğinde ızgara tavuk göğsü (sıfır yağ) ve yanında Tane hardallı light yogurt + Coca Cola Zero
Bu akşam ise az sonra eve gidip karides yapacağım....
hayatımdan tuzu çıkardım şekeri çıkardım. Şkeri hiç aramıyordum ama tuz yaşama sebebimdi.
1 Haftada 10 kilo verdim sonuc ortada ....
kızlar uzun zamandır topikteyim çok güzel arkadaşlıklarım oldu çoğu zaman dertleştik destek olduk liste yapmayı bilmediğim halde yeri geldi yardım etmeye çalıştım çalıştık.herkesin bi hayat düzeni var uzun zamanda girmesem yeniden gelince herşey kaldıgı yerden devam eder. çoğumuz evli çocugumuz var yada bekar olup yoğun olan var çalışınca bu benim için geçerli iş yerinden her dk kk ya girme şansım olmuyo eve gelip yemekti iş güç derken gelip göz atabiliyorum sadece herkes bişeyler yazarken kendi durumunu düşünüp değil genel anlamda herkesin hayatını düşünerek bişeyler yazmalı burdaki herşey sadece destekle samimiyetle alakalı onun dışındaki herşey kendi boş tepkilerimiz olur
kazen teklifinde ciddiysen seve seve kaptanlıqı sana devrederim... ama latife yapma konusunda ısrar edersen listemizi yapmanı rica edicem ablacım :)
menüde paylaşılmış artık seni gurup üyemiz sayabilirmiyiz
tebriklerrr
7 tane krep yapıyorum pazar günü .... Yulaf kepeği + yumurta ile
hergün bir tane bundan mutlaka yemekteyim.
Buna ek olarak 1 tatlı kasıgı yulaf kepeği ile ufak yogurtu karıştırıp yiyorum...
köftede ekmek yerine yulaf kepeği kullandırtıyorum : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?