70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla yapın birde yulaf kepeği tüketiyor musunuz

7 tane krep yapıyorum pazar günü .... Yulaf kepeği + yumurta ile

hergün bir tane bundan mutlaka yemekteyim.

Buna ek olarak 1 tatlı kasıgı yulaf kepeği ile ufak yogurtu karıştırıp yiyorum...

köftede ekmek yerine yulaf kepeği kullandırtıyorum : )

senacim canim benim cok yogunsun bu aralar tugbada zorlaniyor dilek kötü olsun diye söylemedi
dilek ile naf bunu 1-2 hafta önce söylediler canim bidaha tekrarladi cünkü yazdiklarini alinti yapmadin
yogun oldugundan yazamadin yada gözden kacmisdir belki sonra tugba dedi tamam kizlar topige hareket getirelim birseyler düsünelim diye
o da banlandi giremedi bazi yeni gelen arkadaslar sitem yapiyorlar bende fark ettim bana kimse cevap vermiyo kimse ilgilenmiyormu diye

ay nebileyim
böyle tatsizliklar oldumu cok geriliyorum isden cikdim sokakdaki kadinla kavga ettim normalde cevap vermeyip giden ben
isallah durum düzelir canlarim

kıszlar merhaba gittim jıllıan michelles in dvd sini aldım 2 gündür yapıyorum üstelik damblesız yaptığım halde lesliden daha etkili 20 dak. yapıyosun ama çalışmayan kas kalmıyo vücutta 1 ay yapalım bakalım sonuçları ne olucak int. ten videoları indimeye çalıştım olmadı youtubadan videoların hepsi çıkmııyo bu yüzden satın aldım inş. işe yarar

kazen bey paylasimlariniz icin tesekkür ederim cok güzel bilgiler bende dukan i yapmaya calismisdim ama ilk hafta dan birakdim ama mart a kadar benim yöntemlen veremeszem sizin bilgilerden faydalanabilirim
ama daha özel mesajımı okumamışsınız bilee,,danışmakta hatamı yaptım yoksaa:26:
benimkini de hic okumuyor ki
Bugün henüz hiçbir özel mesajı okumadım okuyup döneceğim ....
bende dün yazmisdim iyiki latife yaptiniz kaptan konussunda yoksa yine sistim yeter derdiniz

ay canım bende aldım bir kere yaptım sonra misafir yılbaşı bilgisayar bozuldu derken şimdide regliyim bir dönemedim ama feci birşey bir hafta yürüyemedim :) kesin işe yarar gibi. ilk fırsatta başlayacam tekrar

bir haftada 8kilo sahane bizdede ise yararmiki biz birkilo versek seviniyoruz verdik diye

valla canım ilk kez böyle oldum bende tüm kaslarım çalıştı resmen süper bu kadın ya eşim bile çok beğendi furbol oynasrken bu kaadr terliyodum ben dedi....inş. canım biran önce başlarsın bide öncesi sonrası resmini çeksene ben çekicem bakalım fsrk nasıl olcak öncesini çektim 1 ay sonra tekrar çekicem

ay güzel fikir bende çekeyim. regl bitsin bu sefer bahane yok kesin başlayacam pazartesi en geç başlarım .
ben kaçıyom kızlar karnım çok kötü ağrıyo acık sıcak su torbası battaniye altı terapisi yapam geberecem ağrıdan yaaaa.
ağrı kesiciyi eritip eski türk filmlerindeki gibi damardan veresim var

kızlar uzun zamandır topikteyim çok güzel arkadaşlıklarım oldu çoğu zaman dertleştik destek olduk liste yapmayı bilmediğim halde yeri geldi yardım etmeye çalıştım çalıştık.herkesin bi hayat düzeni var uzun zamanda girmesem yeniden gelince herşey kaldıgı yerden devam eder. çoğumuz evli çocugumuz var yada bekar olup yoğun olan var çalışınca bu benim için geçerli iş yerinden her dk kk ya girme şansım olmuyo eve gelip yemekti iş güç derken gelip göz atabiliyorum sadece herkes bişeyler yazarken kendi durumunu düşünüp değil genel anlamda herkesin hayatını düşünerek bişeyler yazmalı burdaki herşey sadece destekle samimiyetle alakalı onun dışındaki herşey kendi boş tepkilerimiz olur

Bu sabah 1 bardak su içtim kursum vardı kursa gittim
Sabah birşey yemedim...
Öğlen : 1 adet simit ve 1 bardak çay içtim...
Akşam : 2 yada 3 yemek kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı yoğurt

3 bardak da çay içtim...
Birazdan su içmeye zorlıcam kendimi

Ben kaptan olayım mı ?

Ama 120 kiloyum :) Burada listeye girmek için 50 kilo vermem lazım. Dukan yapıyorum 10 kilo verdim bile ....

kazen teklifinde ciddiysen seve seve kaptanlıqı sana devrederim... ama latife yapma konusunda ısrar edersen listemizi yapmanı rica edicem ablacım :)

menüde paylaşılmış artık seni gurup üyemiz sayabilirmiyiz

1 Haftada 10 kilo verdim sonuc ortada ....

tebriklerrr

aynen oyle arkadasim

kızlar merhaba...bazen yazıyorum belki görmüşsünüzdür ben çok dikkat etmiyorum yani çorba içeyim bişey yemeyeyim ekmek yemeyeyim falan diye kasmıyorum kendimi ama farkettimki artık alışkanlık olmuş az yemek birazcık kaçırsam midem tuhaf oluyor her yemekten sonrada eşim 'hadiii yemedinki sen ye biraz daha' diyor demekki az yiyorum artık :) sabahta annem sen zayıflamışsın ciddi ciddi dedi 2-3 kilo bile farkediliyor galiba, umarım iştahım geri açılmaz regl olduğum halde böyleysem gerçi, ama bugün çikolata yedim reglim ya tatlı krizi yememem lazımdı ama gitti bitti işte... yarın bildirim günü bakalım kim ne yapacak...

benca o abla degil abiydi ya..:26:

Bu yulaf kepeği dediğiniz yulaf unu şekli de beyaz kremsi toz un gibi:26:

kızlar ben madem kaptan yardımcısıyım bazı kararları almakta serbest olduğumu düşünüyorum,,,,ben kendimce topiğin düzeninin bozulmaması ve eski neşesine dönme taraftarıyım,,

ben o olsun bu olsun kaptan demiyorum,ve şimdi sizlere soruyorum tamamen özgürsünüz,,ben yeni bir kaptan ve yardımcısı seçmenizi istiyorum,herkezin kararı doğrultusunda istenilen bi kaptan ve yardımcı seçelim,,dediğim gibi tamamen özgürsünüz,,bunu topik ve bizlerin huzuru için yapmayı borç biliyorum,,eskiden moralimiz nasıl yerindeydiyse tekrar öyle düzen içinde yolumuza devam etmek istiyorum,,

bende yoruldum artık, dönem dönem kan değişimi iyidir....

aday isimlerini benim özelime göndericeksiniz ve ben kim kimi seçmiş kesinlikle açıklamıycam sadece kimler aday gösterilmiş onu söyliycem ve bi oylama yapıcaz hadi istikrarlı düşünmeler,,iyi düşünün pişman olmayın kızlar,,inanın burda zamanın boşa gittiğini görmek üzüyo beni,,boş şeylerle canımızı sıkıyoruz ,,hadi pamuk eller cebe

kaptan= .....

kaptan yardımcısı=.......

şeklinde adaylarınızı yazın benim özelime yollayın,,,,

burdan ve msnden özellikle ince davranıp telden destek olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum bende sizleri çok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…