o zaman kolay sorayım çocuklaraaagünaydın herkese
bi bakıp çıkayım dedim...
ooğlumun sosyalden sınavı var..çalışcaz birlikte..
sonra da kısa bi temizlik ve sonra görümcemde gezme var..
hayırlısı olsun inşallah
çok zor sorma bak bize bile yeniden ders çalıştırıyorlar...
ben de strese girer oldum..
kızlar hepinize verdiqiniz destekten dolayı ayrı ayır teşekkür ederim... iş görüşmelerimden bir tanesi olmadı tekstilde deneyimli arıyorlarmış...ikinciside askıda ama ümidim yok zaten artık istemiyorum...hevesimi kursaqımda bıraktılar psikolojim bozuldu... işyerinden 2 defa aradılar açmadım teli...konuşmak istemiyorum ne halleri varsa görsünler...
canım hayırlısı.ama bööle gerçekten özel sektörde çalışamazsın.çok zor.biraz dinlen bence tatlımmmm..dün akşam çıkış kararımı vermiştim ve çıkışta eşyalarımı aldım...biraz önce patronun kızıyla görüştüm ayrıldıqımı söyledim...babam yine seni arar yine konuşuruz dedi...baban bnm büyüqüm tabiki arayabilir ama iş için aramasın dedim...teli kapatırken yine konuşuruz diyerek kapattı...
zaten dün akşam patronumla konuştuktan sonra çıkış kararı aldım cnm...sanırım çalışmak bana göre deqil kimsenin beni bukadar yıpratmasına izin veremem...
özür falan kabul etmiyorum canım bir defa gönlümü aldı affettim takrarı yok artık...
konuştum cnm kızıyla....iş konusunda sanırım bir süre kendime izin vericem...
tuqba böyle bir yazıyla bnm kaptanlıqımı bana sormadan sona erdirip bana danışma gereqi kesinlikle duymuyor...tuqbayı tebrik ediyorum....
o zaman kolay sorayım çocuklaraaa
canım hayırlısı.ama bööle gerçekten özel sektörde çalışamazsın.çok zor.biraz dinlen bence tatlımmmm..
çekilmedik de maaşlar bekleniyoorrrrbu arda çok güzel kilo vermişsiniz.tebrikler.ben de başladım ama devam ettiremedim dukanı.çokkk zor.hele ki çalışıyosanız.
iyide ben sana sorduklarımın danıştıklarımın cevabını alamadığım için bu yaptığım çok normal şaşmamak lazım,,dikkatini çekerim sana ne sorduysam bi hiçbişim gibi cevapsız bıraktın beni,,sana yakışan bu olmamalıydı,,eğer bensemki sen yokken topiği idare eden,bu konuda azcık saygıyıda hakediyordum ama sen umursamaz tavırlarınla,bizi ezip geçtin,bişey demiyorum
iyide canım ben kimseden yardım istemedimki,,sadece sena ablanın topiğin başında durmasını ve topiği ayakta tutmaya çalışmasını istedim ama beni ve daha birçok kişiyi kaale almamayı tercih etti kendisi,,ve 3 aydır ben görevimi eksiksiz yerine getirdim,kimsede şikayetçi olmadı,ve inan kaptanlık bunu gerektirmiyo,elbette hayat zor 24 saat başımızda beklesin kaptan demedi kimse,,ama en azından topikte daha uzun soluklu yeni kurallar koyabilirdi,,ve madem zamanı yok,ben ona kararda karar ver ben yerine getireyim dedim ama yok cevap yoktugbacım madem böle sıkıntın vardı herkes bişeyler yazmadan önce dile getirseydin neden bekledin ki anlam veremedim topikte yazabiliridn kızlar yetişemiyorum yarıdm edin bana diye daha önce yapmıştık bu tarz yardımlar
tugbacım benim sölediğim neden bekledin herkesin bişey söylediği zamanı sıkıntını net bi şekilde bildirebilirdin şuan nası net şekilde yazdıysan söylemek istediğim bu
iyide ben sana sorduklarımın danıştıklarımın cevabını alamadığım için bu yaptığım çok normal şaşmamak lazım,,dikkatini çekerim sana ne sorduysam bi hiçbişim gibi cevapsız bıraktın beni,,sana yakışan bu olmamalıydı,,eğer bensemki sen yokken topiği idare eden,bu konuda azcık saygıyıda hakediyordum ama sen umursamaz tavırlarınla,bizi ezip geçtin,bişey demiyorum
tugbacım benim sölediğim neden bekledin herkesin bişey söylediği zamanı sıkıntını net bi şekilde bildirebilirdin şuan nası net şekilde yazdıysan söylemek istediğim bu
bizim zaten burda kurallarımız var...
uyulması gereken bir listemiz var
menü paylaşımlarımız var ki paylaşmayanlara silah dayayamayız
cuma bildirimlerimiz var
çizelgelerimiz var
daha ne olsun
ben yokken bu kuralları hatırlatsın diye seni yardımcı seçtim....
ben aylarca sadece bu kurallarla tek başıma topiqi götürdüm...1.5 aydır sen yapıyosun şu yazdıklarına bak...yanlış kişiyi yardımcı seçmişim...ayrıca cevap yazıcak bişey yok milleti zorla buraya getirip motive edemeyiz..kişi önce kendi kararlı olmalı..sonrasındada buradaki kuralları uygulamalı..aylardır hatta ben 1.5 yıldır bu düzenle kilo veriyorum...arkadaşlarımda öyle...topikteki gevşeklik dönemsel bişey ve bütün topiklerde var..bunun için sorumlu aramak çok mantıksız...saygıya gelince önce sen büyüqüne saygı göstermeyi öqren ki büyüklerinde sana sevgi göstersin!!!!
iyide canım ben kimseden yardım istemedimki,,sadece sena ablanın topiğin başında durmasını ve topiği ayakta tutmaya çalışmasını istedim ama beni ve daha birçok kişiyi kaale almamayı tercih etti kendisi,,ve 3 aydır ben görevimi eksiksiz yerine getirdim,kimsede şikayetçi olmadı,ve inan kaptanlık bunu gerektirmiyo,elbette hayat zor 24 saat başımızda beklesin kaptan demedi kimse,,ama en azından topikte daha uzun soluklu yeni kurallar koyabilirdi,,ve madem zamanı yok,ben ona kararda karar ver ben yerine getireyim dedim ama yok cevap yok
kızlar ben madem kaptan yardımcısıyım bazı kararları almakta serbest olduğumu düşünüyorum,,,,ben kendimce topiğin düzeninin bozulmaması ve eski neşesine dönme taraftarıyım,,
ben o olsun bu olsun kaptan demiyorum,ve şimdi sizlere soruyorum tamamen özgürsünüz,,ben yeni bir kaptan ve yardımcısı seçmenizi istiyorum,herkezin kararı doğrultusunda istenilen bi kaptan ve yardımcı seçelim,,dediğim gibi tamamen özgürsünüz,,bunu topik ve bizlerin huzuru için yapmayı borç biliyorum,,eskiden moralimiz nasıl yerindeydiyse tekrar öyle düzen içinde yolumuza devam etmek istiyorum,,
bende yoruldum artık, dönem dönem kan değişimi iyidir....
aday isimlerini benim özelime göndericeksiniz ve ben kim kimi seçmiş kesinlikle açıklamıycam sadece kimler aday gösterilmiş onu söyliycem ve bi oylama yapıcaz hadi istikrarlı düşünmeler,,iyi düşünün pişman olmayın kızlar,,inanın burda zamanın boşa gittiğini görmek üzüyo beni,,boş şeylerle canımızı sıkıyoruz ,,hadi pamuk eller cebe
kaptan= .....
kaptan yardımcısı=.......
şeklinde adaylarınızı yazın benim özelime yollayın,,,,
burdan ve msnden özellikle ince davranıp telden destek olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum bende sizleri çok seviyorum...
tartışmaya girecek bi konu göremiyorum,,ben şikayetçi olanlara söylüyorum ve yeni kaptan seçme fikrindede kararlıyım,,hemde bu sözlerden sonra iyi bi karar aldığımında farkına vardım,,tartışma bitmiştir
özele mesajları bekliyorum isimler gizli kalıcak,,kazenden onayı aldımdoğru bi karar vermişim
selam....
tubacım yaptığın çokk yanlış.bööle bi kararı kaptan verebilir.sen de eskilerdensin senanın emeklerini çok iyi biliyosun.bu aralar sıkıntılı ve gelemiyo ilgilenemiyo diye bööle bişey yapılmaz bence.
senacım son dönemlerdekidurmunu anlıyorum çalışan ,çocuklu biri olarak.bu durumun geçici olduğunun da farkındayım.ve gerginlik olmasın bi çözüme kavuşsun artık.sizlerden çözüm bekliyorum kaptanım ve yardımcımmmmm..
ben p. tesiden bu yana kara verdim diyet yapmaya calisiyorum ama
nasil bi yol izlemek lazim
dukan karatay diyeti bana bi anlatirmisiniz siz neler yapiosunuz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?