70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman kolay sorayım çocuklaraaa

canım hayırlısı.ama bööle gerçekten özel sektörde çalışamazsın.çok zor.biraz dinlen bence tatlımmmm..

çekilmedik de maaşlar bekleniyoorrrr bu arda çok güzel kilo vermişsiniz.tebrikler.ben de başladım ama devam ettiremedim dukanı.çokkk zor.hele ki çalışıyosanız.

tuqba böyle bir yazıyla bnm kaptanlıqımı bana sormadan sona erdirip bana danışma gereqi kesinlikle duymuyor...tuqbayı tebrik ediyorum....

iyide ben sana sorduklarımın danıştıklarımın cevabını alamadığım için bu yaptığım çok normal şaşmamak lazım,,dikkatini çekerim sana ne sorduysam bi hiçbişim gibi cevapsız bıraktın beni,,sana yakışan bu olmamalıydı,,eğer bensemki sen yokken topiği idare eden,bu konuda azcık saygıyıda hakediyordum ama sen umursamaz tavırlarınla,bizi ezip geçtin,bişey demiyorum

Son düzenleme:

seherimmm canım bende dinlenmek istiyorum sonrasındada iyice araştırıp çalışmak istiyorum...bugün seni arıcaktım son anda okulda olduqun aklaıma geldi

tugbacım benim sölediğim neden bekledin herkesin bişey söylediği zamanı sıkıntını net bi şekilde bildirebilirdin şuan nası net şekilde yazdıysan söylemek istediğim bu

şuan çıkmak zorundayım yoğunluktan bazı şeyleri yazamazsam yanlış bi anlaşılma olmasın adıma yazılanlara elimden geldiğince cvp yazıcam iyi akşamlar

iyide canım ben kimseden yardım istemedimki,,sadece sena ablanın topiğin başında durmasını ve topiği ayakta tutmaya çalışmasını istedim ama beni ve daha birçok kişiyi kaale almamayı tercih etti kendisi,,ve 3 aydır ben görevimi eksiksiz yerine getirdim,kimsede şikayetçi olmadı,ve inan kaptanlık bunu gerektirmiyo,elbette hayat zor 24 saat başımızda beklesin kaptan demedi kimse,,ama en azından topikte daha uzun soluklu yeni kurallar koyabilirdi,,ve madem zamanı yok,ben ona kararda karar ver ben yerine getireyim dedim ama yok cevap yok

tugbacım benim sölediğim neden bekledin herkesin bişey söylediği zamanı sıkıntını net bi şekilde bildirebilirdin şuan nası net şekilde yazdıysan söylemek istediğim bu

iyide ben sıkıntımı buraya yazdım ama sena abla,msn'den bana,, çabuk topiğe yazdığın şeyleri siiil,dedi,,bende kırmadım sildim sandımki,msnden cevap vericek ama yok,,direk kapattı sözüü,,ben alt tarafı istediklerimi dile getirdim burda suçlu biri varsa o ben değilim belli yani

Son düzenleme:

bizim zaten burda kurallarımız var...
uyulması gereken bir listemiz var
menü paylaşımlarımız var ki paylaşmayanlara silah dayayamayız
cuma bildirimlerimiz var
çizelgelerimiz var
daha ne olsun
ben yokken bu kuralları hatırlatsın diye seni yardımcı seçtim....
ben aylarca sadece bu kurallarla tek başıma topiqi götürdüm...1.5 aydır sen yapıyosun şu yazdıklarına bak...yanlış kişiyi yardımcı seçmişim...ayrıca cevap yazıcak bişey yok milleti zorla buraya getirip motive edemeyiz..kişi önce kendi kararlı olmalı..sonrasındada buradaki kuralları uygulamalı..aylardır hatta ben 1.5 yıldır bu düzenle kilo veriyorum...arkadaşlarımda öyle...topikteki gevşeklik dönemsel bişey ve bütün topiklerde var..bunun için sorumlu aramak çok mantıksız...saygıya gelince önce sen büyüqüne saygı göstermeyi öqren ki büyüklerinde sana sevgi göstersin!!!!

iyide ben sıkıntımı buraya yazdım ama sena abla,msn'den bana,, çabuk topiğe yazdığın şeyleri siiil,dedi,,bende kırmadım sildim sandımki,msnden cevap vericek ama yok,,direk kapattı sözüü,,ben alt tarafı istediklerimi dile getirdim burda suçlu biri varsa o ben değilim belli yani

tartışmaya girecek bi konu göremiyorum,,ben şikayetçi olanlara söylüyorum ve yeni kaptan seçme fikrindede kararlıyım,,hemde bu sözlerden sonra iyi bi karar aldığımında farkına vardım,,tartışma bitmiştir

özele mesajları bekliyorum isimler gizli kalıcak,,kazenden onayı aldım doğru bi karar vermişim

tuğbacım ve sena ablacım yazıları okuyorum neyi nasıl ifade etsem diye düşündüm 2 aya yakındır burdayım eski sayılmam yani ama ben kendi adıma tuğbaya teşekkür ederim eksiklermizde uyardı menüleri yorumladı ve tabi kılavuzda hakkkını yemeyeyim sağolsun sen ablada yprum yaptı sağolsun topikte bi eksiklik olduğu doğru olabilir ama telafi edilir bu iknizde şu aralar zor bir dönemden geçiyosunuz bence kaptan ve yardımcı değişmesin bunun yerine yedek kaptan ve yardımcı olabilir ne biliyim siz yokken veya yetişemediğnizde olar devreye girsin bilemiyorum başka çözüm önerileride olabilir kaptan ve kaptan yardımcımız olarak karar verin siz ben destekliyorum sizi

burdan ve msnden özellikle ince davranıp telden destek olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum bende sizleri çok seviyorum...

tubacım yaptığın çokk yanlış.bööle bi kararı kaptan verebilir.sen de eskilerdensin senanın emeklerini çok iyi biliyosun.bu aralar sıkıntılı ve gelemiyo ilgilenemiyo diye bööle bişey yapılmaz bence.
senacım son dönemlerdekidurmunu anlıyorum çalışan ,çocuklu biri olarak.bu durumun geçici olduğunun da farkındayım.ve gerginlik olmasın bi çözüme kavuşsun artık.sizlerden çözüm bekliyorum kaptanım ve yardımcımmmmm..

bu gurubun katanı BENİM!!!!
kaptanlıqı bırakmıyorum sen nasıl yeni kaptan seçmek için oylamaya geçersin!!!!!
senin vereceqin karar deqil bu....
benim adıma karar veremezsin.....
bende kaptalıqa devam ediyorum sana bıraktıqı kim söyledide kaptan seçmeye kalkıyorsun!!!!!

sehercim tuqbayı yardım etmesi için ben seçmiştim..artık yorulmuş..bende işten çıktım artık burdayım bir süre yeni yardımcı seçene kadar tek başıma idare edicem...sorun kalmadı topiqin başındayım...

ben p. tesiden bu yana kara verdim diyet yapmaya calisiyorum ama
nasil bi yol izlemek lazim
dukan karatay diyeti bana bi anlatirmisiniz siz neler yapiosunuz.....

canım öncelikle hoşgeldin....
biz burda belli bir diyet yapmıyoruz herkes kendine uygun olan herhangi bir diyeti yapabilir....her akşam menülerini paylaşırsan yorumlarız yanlışları görüp elimizden geldiqince sana yol göstermeye çalışırız...cuma günleri bildirim günümüz...her hafta listemiz oluyor listeye girmek için 2 hafta bildirim yapman gerekiyor...

Kızlarr...
Benim derdim kişisel değil. Ama kaptanın eskiden beri süregelen arkadaşları tarafından yanlış anlaşılmışım.
Benim derdim kaale alınmamaktı.
Ve topik için iyi bişeyler nasıl yaparızdı?
Ama hırs insanların gözünü kör edebiliyor. Yanlış söyleyemler yapılabiliyor.
Burda bugüne kadar herkes birbirine sevgi ve saygıyla yaklaştı.
Temmuzdan beri burdayım ne büyüğüme ne küçüğüme saygısızlık ettim. Edeni gördüm..
Ama yazılanları tam okumadan başından bi cümle sonundan bi cümle alıp kendine göre harmanlayıp bağırıp çağıranlar var.
Kimse kimseden hırsını alamaz.
En azından ben kendi adıma müsaade etmem.

Ufacık bir cevap verilecek bir konu nerelere geldi..
Bunda suçlu suçsuz aramıyorum yanlış anlaşılmasın.
Bazı canlar yanlış anlamaya o kadar müsait ki..
Ben burdakileri reelde ne tanırım ne de görmüşlüğüm vardır.
Dolayısıyla nette olan nette kalır.. Sinir bozacak bi durum yok.
Benim anlatmak istediğim şey daha çok birlik olmaktı..

Kimseye gel 24 saat başımızda dur bizimle ilgilen demedim, dememde..
Eskidende 24 saat durulmuyordu topikte.

Ben kendi adıma topiğe yeni gelenlere elimden geldiği kadar yardımcı oldum.
Tablolar koddan kaldırıldı. Excelden şablon oluşturdum Tuğba'ya gönderdim.
Listeyi her yeni gelen arkadaşa kopyaladım.
Böyle bir insanın tartışma ortamı yaratmasını beklemeniz cidden komik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…