selam....
tubacım yaptığın çokk yanlış.bööle bi kararı kaptan verebilir.sen de eskilerdensin senanın emeklerini çok iyi biliyosun.bu aralar sıkıntılı ve gelemiyo ilgilenemiyo diye bööle bişey yapılmaz bence.
senacım son dönemlerdekidurmunu anlıyorum çalışan ,çocuklu biri olarak.bu durumun geçici olduğunun da farkındayım.ve gerginlik olmasın bi çözüme kavuşsun artık.sizlerden çözüm bekliyorum kaptanım ve yardımcımmmmm..
ben p. tesiden bu yana kara verdim diyet yapmaya calisiyorum ama
nasil bi yol izlemek lazim
dukan karatay diyeti bana bi anlatirmisiniz siz neler yapiosunuz.....
canım öncelikle hoşgeldin....
biz burda belli bir diyet yapmıyoruz herkes kendine uygun olan herhangi bir diyeti yapabilir....her akşam menülerini paylaşırsan yorumlarız yanlışları görüp elimizden geldiqince sana yol göstermeye çalışırız...cuma günleri bildirim günümüz...her hafta listemiz oluyor listeye girmek için 2 hafta bildirim yapman gerekiyor...
Bu yulaf kepeği dediğiniz yulaf unu şekli de beyaz kremsi toz un gibi:26:
kızlar ben madem kaptan yardımcısıyım bazı kararları almakta serbest olduğumu düşünüyorum,,,,ben kendimce topiğin düzeninin bozulmaması ve eski neşesine dönme taraftarıyım,,
ben o olsun bu olsun kaptan demiyorum,ve şimdi sizlere soruyorum tamamen özgürsünüz,,ben yeni bir kaptan ve yardımcısı seçmenizi istiyorum,herkezin kararı doğrultusunda istenilen bi kaptan ve yardımcı seçelim,,dediğim gibi tamamen özgürsünüz,,bunu topik ve bizlerin huzuru için yapmayı borç biliyorum,,eskiden moralimiz nasıl yerindeydiyse tekrar öyle düzen içinde yolumuza devam etmek istiyorum,,
bende yoruldum artık, dönem dönem kan değişimi iyidir....
aday isimlerini benim özelime göndericeksiniz ve ben kim kimi seçmiş kesinlikle açıklamıycam sadece kimler aday gösterilmiş onu söyliycem ve bi oylama yapıcaz hadi istikrarlı düşünmeler,,iyi düşünün pişman olmayın kızlar,,inanın burda zamanın boşa gittiğini görmek üzüyo beni,,boş şeylerle canımızı sıkıyoruz ,,hadi pamuk eller cebe
kaptan= .....
kaptan yardımcısı=.......
şeklinde adaylarınızı yazın benim özelime yollayın,,,,
tuqba böyle bir yazıyla bnm kaptanlıqımı bana sormadan sona erdirip bana danışma gereqi kesinlikle duymuyor...tuqbayı tebrik ediyorum....
ben sabah 6 adet ulker yesil yedim biskuvi ama bu
ara ogun 1 adet elma
ogle az sebze corbasi az haslanmis et
az da pilav 3- 4 yemek kasgi
aksam da 1 kase corba yanina 3 dilim kadar kepeli ekmek
ama bol bol su
ha bide yarim kase yogurt oglen
ben sabah 6 adet ulker yesil yedim biskuvi ama bu
ara ogun 1 adet elma
ogle az sebze corbasi az haslanmis et
az da pilav 3- 4 yemek kasgi
aksam da 1 kase corba yanina 3 dilim kadar kepeli ekmek
ama bol bol su
ha bide yarim kase yogurt oglen
gibi gibi iste
Sena tubaya ben soyledim donem donem grup kaptanliginda ve yardimciliginda degisim olsun lutfen diye .... herkes koysun tasin altina bu sebepten
canım ekmeqi sabah yemeni öneririm...akşam yersen erimez...sabah kahvaltını normal olarak yapmalısın....peynir yumurta zeytin domates salatalık ve 2 dilim ekmek (buqday tahıllı yada çavdar) kepek ekmeqi yemiyoruz çünkü kansızlık yapıyor...ara öqünlerden kuru kayısı kuru incir fındık baden süt yada yoqurt tarzı yiyebilirsin....et ve sebze yemekelri serbest..ama pilav makarna gibi ürünelri mümkün oldukça yemiyoruz..yiyeceqimiz zamanda 2 kaşık tüketiyoruz ve günde 3 litre su içiyoruz cnm....
himmm
evet farkindayim sabah kahvaltisini yanlis yapiorum ama buda calismamdan dolayi neyse
dedigin gibi sabah kahvaltisina devam
ama makarna ve pilav benim icin bitmistir..
ama yurumenin haricinde baska spor yapmalimiyim...
kesinlikle sana katılıyorummm.bizim zaten burda kurallarımız var...
uyulması gereken bir listemiz var
menü paylaşımlarımız var ki paylaşmayanlara silah dayayamayız
cuma bildirimlerimiz var
çizelgelerimiz var
daha ne olsun
ben yokken bu kuralları hatırlatsın diye seni yardımcı seçtim....
ben aylarca sadece bu kurallarla tek başıma topiqi götürdüm...1.5 aydır sen yapıyosun şu yazdıklarına bak...yanlış kişiyi yardımcı seçmişim...ayrıca cevap yazıcak bişey yok milleti zorla buraya getirip motive edemeyiz..kişi önce kendi kararlı olmalı..sonrasındada buradaki kuralları uygulamalı..aylardır hatta ben 1.5 yıldır bu düzenle kilo veriyorum...arkadaşlarımda öyle...topikteki gevşeklik dönemsel bişey ve bütün topiklerde var..bunun için sorumlu aramak çok mantıksız...saygıya gelince önce sen büyüqüne saygı göstermeyi öqren ki büyüklerinde sana sevgi göstersin!!!!
tartışmaya girecek bi konu göremiyorum,,ben şikayetçi olanlara söylüyorum ve yeni kaptan seçme fikrindede kararlıyım,,hemde bu sözlerden sonra iyi bi karar aldığımında farkına vardım,,tartışma bitmiştir
özele mesajları bekliyorum isimler gizli kalıcak,,kazenden onayı aldımdoğru bi karar vermişim
bu gurubun katanı BENİM!!!!
kaptanlıqı bırakmıyorum sen nasıl yeni kaptan seçmek için oylamaya geçersin!!!!!
senin vereceqin karar deqil bu....
benim adıma karar veremezsin.....
bende kaptalıqa devam ediyorum sana bıraktıqı kim söyledide kaptan seçmeye kalkıyorsun!!!!!
kesinlikle oy vermeyip topikten çıkacağımı söölicektim ama sena kaptanlıktan çekildim dedi.kararına saygı duyuyorum ama yine de kaptanlığa devam etmesini istiyoruuuummm.tubacım senin de çoookk emeğin var tabi ama sena ben geldiğimden beri burda ve ne zaman vazgeçsem beni hep caydrdı.şuan kendimi iyi hissediyorsam onun sayesinde.sakın yanlış anlam sana tavır almıyorum ama ben senanın çekilmemesini istedim.sehercim tuqbayı yardım etmesi için ben seçmiştim..artık yorulmuş..bende işten çıktım artık burdayım bir süre yeni yardımcı seçene kadar tek başıma idare edicem...sorun kalmadı topiqin başındayım...
tatlım bu gerçekten dönemsel bişey.ben 1 yıldır burdayım ve hep bööle dönemler oldu.ama sonunda herkes kendine gelip toparlandı.Kızlarr...
Benim derdim kişisel değil. Ama kaptanın eskiden beri süregelen arkadaşları tarafından yanlış anlaşılmışım.
Benim derdim kaale alınmamaktı.
Ve topik için iyi bişeyler nasıl yaparızdı?
Ama hırs insanların gözünü kör edebiliyor. Yanlış söyleyemler yapılabiliyor.
Burda bugüne kadar herkes birbirine sevgi ve saygıyla yaklaştı.
Temmuzdan beri burdayım ne büyüğüme ne küçüğüme saygısızlık ettim. Edeni gördüm..
Ama yazılanları tam okumadan başından bi cümle sonundan bi cümle alıp kendine göre harmanlayıp bağırıp çağıranlar var.
Kimse kimseden hırsını alamaz.
En azından ben kendi adıma müsaade etmem.
Ufacık bir cevap verilecek bir konu nerelere geldi..
Bunda suçlu suçsuz aramıyorum yanlış anlaşılmasın.
Bazı canlar yanlış anlamaya o kadar müsait ki..
Ben burdakileri reelde ne tanırım ne de görmüşlüğüm vardır.
Dolayısıyla nette olan nette kalır.. Sinir bozacak bi durum yok.
Benim anlatmak istediğim şey daha çok birlik olmaktı..
Kimseye gel 24 saat başımızda dur bizimle ilgilen demedim, dememde..
Eskidende 24 saat durulmuyordu topikte.
Ben kendi adıma topiğe yeni gelenlere elimden geldiği kadar yardımcı oldum.
Tablolar koddan kaldırıldı. Excelden şablon oluşturdum Tuğba'ya gönderdim.
Listeyi her yeni gelen arkadaşa kopyaladım.
Böyle bir insanın tartışma ortamı yaratmasını beklemeniz cidden komik.
tamam kazen ben çekiliyorum adayda deqilim....
arkadaşlar....
yukardaki alıntımı tekrar düzenledim....kaptanlıqı bırakıyorum ve aday deqilim....bilginize...
13 kişi okuyor neden bişey yazılmıyor habire yeniliyorum
bende bir ortağım olsun istiyorum ve artık bende burda motive olup kilo vermek istiyorum. ama sanırım sorun var topikte...
geçici bir durum canım bu ...öncelikle bi orti bulman lazım boşta atkadaş varsa anlaşıp orti olabilirsiniz cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz yani yarın sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?