70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sehercim tuqbayı yardım etmesi için ben seçmiştim..artık yorulmuş..bende işten çıktım artık burdayım bir süre yeni yardımcı seçene kadar tek başıma idare edicem...sorun kalmadı topiqin başındayım...

ben p. tesiden bu yana kara verdim diyet yapmaya calisiyorum ama
nasil bi yol izlemek lazim
dukan karatay diyeti bana bi anlatirmisiniz siz neler yapiosunuz.....

canım öncelikle hoşgeldin....
biz burda belli bir diyet yapmıyoruz herkes kendine uygun olan herhangi bir diyeti yapabilir....her akşam menülerini paylaşırsan yorumlarız yanlışları görüp elimizden geldiqince sana yol göstermeye çalışırız...cuma günleri bildirim günümüz...her hafta listemiz oluyor listeye girmek için 2 hafta bildirim yapman gerekiyor...

Kızlarr...
Benim derdim kişisel değil. Ama kaptanın eskiden beri süregelen arkadaşları tarafından yanlış anlaşılmışım.
Benim derdim kaale alınmamaktı.
Ve topik için iyi bişeyler nasıl yaparızdı?
Ama hırs insanların gözünü kör edebiliyor. Yanlış söyleyemler yapılabiliyor.
Burda bugüne kadar herkes birbirine sevgi ve saygıyla yaklaştı.
Temmuzdan beri burdayım ne büyüğüme ne küçüğüme saygısızlık ettim. Edeni gördüm..
Ama yazılanları tam okumadan başından bi cümle sonundan bi cümle alıp kendine göre harmanlayıp bağırıp çağıranlar var.
Kimse kimseden hırsını alamaz.
En azından ben kendi adıma müsaade etmem.

Ufacık bir cevap verilecek bir konu nerelere geldi..
Bunda suçlu suçsuz aramıyorum yanlış anlaşılmasın.
Bazı canlar yanlış anlamaya o kadar müsait ki..
Ben burdakileri reelde ne tanırım ne de görmüşlüğüm vardır.
Dolayısıyla nette olan nette kalır.. Sinir bozacak bi durum yok.
Benim anlatmak istediğim şey daha çok birlik olmaktı..

Kimseye gel 24 saat başımızda dur bizimle ilgilen demedim, dememde..
Eskidende 24 saat durulmuyordu topikte.

Ben kendi adıma topiğe yeni gelenlere elimden geldiği kadar yardımcı oldum.
Tablolar koddan kaldırıldı. Excelden şablon oluşturdum Tuğba'ya gönderdim.
Listeyi her yeni gelen arkadaşa kopyaladım.
Böyle bir insanın tartışma ortamı yaratmasını beklemeniz cidden komik.

ben sabah 6 adet ulker yesil yedim biskuvi ama bu
ara ogun 1 adet elma
ogle az sebze corbasi az haslanmis et
az da pilav 3- 4 yemek kasgi
aksam da 1 kase corba yanina 3 dilim kadar kepeli ekmek
ama bol bol su
ha bide yarim kase yogurt oglen

Bu yulaf kepeği dediğiniz yulaf unu şekli de beyaz kremsi toz un gibi:26:

gibi gibi iste

tuqba böyle bir yazıyla bnm kaptanlıqımı bana sormadan sona erdirip bana danışma gereqi kesinlikle duymuyor...tuqbayı tebrik ediyorum....

Sena tubaya ben soyledim donem donem grup kaptanliginda ve yardimciliginda degisim olsun lutfen diye .... herkes koysun tasin altina bu sebepten

ara ogun 1 adet elma
ama bol bol su

ha bide yarim saat ise donerkende yarim saat eve yuruyerek gidip geliyorum....

ara ogun 1 adet elma
ama bol bol su

canım ekmeqi sabah yemeni öneririm...akşam yersen erimez...sabah kahvaltını normal olarak yapmalısın....peynir yumurta zeytin domates salatalık ve 2 dilim ekmek (buqday tahıllı yada çavdar) kepek ekmeqi yemiyoruz çünkü kansızlık yapıyor...ara öqünlerden kuru kayısı kuru incir fındık baden süt yada yoqurt tarzı yiyebilirsin....et ve sebze yemekelri serbest..ama pilav makarna gibi ürünelri mümkün oldukça yemiyoruz..yiyeceqimiz zamanda 2 kaşık tüketiyoruz ve günde 3 litre su içiyoruz cnm....

himmm
evet farkindayim sabah kahvaltisini yanlis yapiorum ama buda calismamdan dolayi neyse
dedigin gibi sabah kahvaltisina devam
ama makarna ve pilav benim icin bitmistir..
ama yurumenin haricinde baska spor yapmalimiyim...

himmm
evet farkindayim sabah kahvaltisini yanlis yapiorum ama buda calismamdan dolayi neyse
dedigin gibi sabah kahvaltisina devam
ama makarna ve pilav benim icin bitmistir..
ama yurumenin haricinde baska spor yapmalimiyim...

kilon çok fazlaysa bir süre sadece yürüyüş yapmalısın....ideal kilona yaklaştıqında vücudunun sıkılaşması için plates yapılabilir....kilon çok fazlayken spor yaparsan kas yaparsın...en ideali şimdilik yürüyüş

arkadaşlar....
yukardaki alıntımı tekrar düzenledim....kaptanlıqı bırakıyorum ve aday deqilim....bilginize...

Son düzenleme:
arkadaslar siz aylardir tanisiyosunuz biz yeni sayiliriz ben 3aydir aranizdayim tugbanin ustumuzde emegi cok herkese yetismeye calisti odonemde sena ablaninda kursu varmis biz pek karsilasamadik arada karsilastik onlardada oda cevap verdi gorebildigi kadar cunku isleri vardi ve zaten teklifde etmis isterseniz kaptani degistirebiliriz demis odonemde ve arkadaslar hayir biz seni istiyoruz demisler simdi siz neye karar verirseniz ben uyarim hakkimizda hayirlisi ben tugbanin ve sena ablanin devam etmesinden yanayim

kesinlikle sana katılıyorummm.

kesinlikle oy vermeyip topikten çıkacağımı söölicektim ama sena kaptanlıktan çekildim dedi.kararına saygı duyuyorum ama yine de kaptanlığa devam etmesini istiyoruuuummm.tubacım senin de çoookk emeğin var tabi ama sena ben geldiğimden beri burda ve ne zaman vazgeçsem beni hep caydrdı.şuan kendimi iyi hissediyorsam onun sayesinde.sakın yanlış anlam sana tavır almıyorum ama ben senanın çekilmemesini istedim.
tatlım bu gerçekten dönemsel bişey.ben 1 yıldır burdayım ve hep bööle dönemler oldu.ama sonunda herkes kendine gelip toparlandı.
tamam kazen ben çekiliyorum adayda deqilim....

arkadaşlar....
yukardaki alıntımı tekrar düzenledim....kaptanlıqı bırakıyorum ve aday deqilim....bilginize...

keşke çekilmeseydin ama bişey kalmadı zaten söylenecek.ben oy kullanmak istemiyorum ama kimkaptan seçilirse saygım sonsuuzzzz.

bende bir ortağım olsun istiyorum ve artık bende burda motive olup kilo vermek istiyorum. ama sanırım sorun var topikte...

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar ama ben kaptan ve yardımıcımızın aynı kalmasından yanayım ama gerçekten olmak istemiyolarsa o zaman yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…