70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar umarım yarın herkes için daha güzel ve hayırlı bir gün olur bakalım kilo verebildikmi

Cepden giriyorum disardayim su bi kac saat icinde hersey kirip döküldü yazik ya sakin konusulsa bu kirintilarin icinde bogulur olmazdik
bugün herkesinin sinirli tarafina denk gelinmis herhaldeki orta yol bulunamadi
Yazik oldu kalp kirmaya ne gerek var onca seyi paylasmisiz....

Son düzenleme:

AAAA ciddi olamazsın...

geçmiş olsun cnm.rota virüsü olduğunu anlamıştım zaten.bizede az çektirmedi..

olmuş galiba çizelgen bende öğlen 1 lahmacun yedim yeşillik ve ayran ile birlikte benim tuvalet sorunum var ya sabah 2 kayısı ve 1 incir yiyip ılık su içtim ama bir işe yaramadı var mı bir öneriniz

cnm sabahları kalkar kalkmaz ılık su içmeye devam et.ve tabiki spor yada yürüyüş yap.bütün gün oturarak çalışıyorsan problem yaşarsın..

birde yürüyüşü deneyim bakalım işe yarayacak mı
yaramazmı mutlaka yarar..

2-3 km çok az cnm bari hiç olmazsa 4 yap sonra 5.biraz zorlamalısın kendini.kalori kaybetmelisinki yürüdüğünede değsin cnm.

aynen cnm bende.biran önce yap şu çizelgenide kilon kaçmış görelim artık

sabah kahvaltıdan önce mi ılık su içiyorsunuz arkadaşlar? ne işe yarıyormuş ben hiç yapmadım öyle birşey. birde sirkeli su falan yazıyodu onu nasıl ve ne zaman içiyorsunz?

sabah kahvaltıdan önce mi ılık su içiyorsunuz arkadaşlar? ne işe yarıyormuş ben hiç yapmadım öyle birşey. birde sirkeli su falan yazıyodu onu nasıl ve ne zaman içiyorsunz?

evet cnm.kahvaltı yapmadan önce içiyorsun wc için çok etkili oluyor.bide içebilirsen biraz elma sirkesi ilave edersen yağları yaktığı söyleniyo

arkadaşlar ben topik hakkında ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum.eski arkadaşların yazdıklarına bakılırsa eğer bende sena ablanın gitmesi taraftarı değilim..eski düzende devam edilsin istiyorum.ben burda kimseyi pek tanımam.tek isteğim motivasyonumuzun sağlanması..hakkımızda hayırlısı olur umarım..

canım desteqin için çok teşekkür ederim böyle zamanlarda verilen destek çok önemli...zaten problem çıkaran 1-2 kişi var...onların dışında sorun yok....biz yolumuza devam edicez cnm olmadı yeni bir topik açıp burdan gideriz...
canım herkes sen gibi düşünüyor kimse oy kullanmak istemiyor yada benim kalmamı istiyor...inan kaç kişi tel açtı kaç kişi msnden destek verdi....sırf olay büyümesin diye çekiliyorum ecrine dediqim yeni bir topik açıp burdan gideriz bizbize yeteriz o kadar emek ver ve sonuca bak....ne diyim dicek bişey yok...

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar ama ben kaptan ve yardımıcımızın aynı kalmasından yanayım ama gerçekten olmak istemiyolarsa o zaman yapacak bişey yok

canım ben kırıldıqım için kaptanlıktan çekiliyorum yapmak istemediqimden deqil...tuqba hanım bana sormadan kendi kendine kaptan seçmeye kalkmış bu son derece saygısızlık....gitmiş kazenle bile konuşmuş yaptıqının doqru olduqunu sanıyor ama son derece yanlış...ben Allaha havale ettim....

benim de ortim yok yarın 2.haftam ama bayaaa motiveyim arzuaytencim..hatta geçen hafta 1 kg cerdim bilegel orti olalaım:13::13:kime bildircez?

ben p. tesiden bu yana kara verdim diyet yapmaya calisiyorum ama
nasil bi yol izlemek lazim
dukan karatay diyeti bana bi anlatirmisiniz siz neler yapiosunuz.....
hoşgeldin canım öncelikle:)

aman iki saat uyuyam dedim topik karuşmış. ne iş kızlar hakketen nazar mı değdi bize?

Son düzenleme:
daha çok yeni olduğum için tartışmalar hakkında yorum yapamıcam..:26:hayırlısı olsun..ben bugünkü menümü yazayım..

sabah:çeyrek kaşarlı yağsız tost..bi çay kaşığı kadar reçel, rezene çayı(sütümü arttırması için) aç karna suyumu da içtim..

ara:yarım avuç fındık badem üzüm mix, küçük bir muzun yarısı

öğlen: 1 porsiyon kadar balık yanıda 1 dilim patates de vardı..salata..1 dilim ekmek

ARA:1 portakal, 1 elma

akşam: 2 tavuk pirzola, salata,yoğurt( öğlen balık akşam tavuk olmadı ama bugün böle yemek yapabildim)

ara: (yemeden yatcaktım dayanamadım) 1 elma

2 litre su içtim daha da içerim..bugün yürüyüş yapamadım..dün yapmıştım haftada 2 günden fazla yapamıyorum zaman olmuo..

canım yaklaşık 1 yıldır bu topiqin kaptanlıqını yapıyorum ve bunu eski kaptanımız (nilimben) arkadaşımızın ricası üzerine sürdürüyorum....önceden bu topikte 2-3 kişi vardı..sayfalar günlerce ilerlemezdi....ben geldim herkesi topiqe baqladım herkesle tek tek ilgilendim....kurban bayramında tuqbaya kursum başlıcak listeyle ilgilenirmisin dedim kabul etti...bnm yardımcım olarak bayramdan buyana görev aldı ve sonunda bu kısa görevi sonunda yorulduqunu yazmış ve bana sormadan bnm kaptanlıqımıda es geçip hem yeni kaptan hemde yeni yardımcı seçmeye kalkmış..bu son derece saygısızlık....benim yaşım 37 çocuk deqilim....tuqbadan bihayli büyüqüm....benimle konuşma tarzı bile sanki kendi yaşıtında biriyle konuşuyormuş gibi... ayrıca yardımcıqımı yaparken bile topikteki sizlerle yazı şeklini çok sert bulup kendisini msnden defalarca uyardım...birçok şeyi yaşının küçüklüqüne verdim ama bukadarı fazla...

tatlım bu gerçekten dönemsel bişey.ben 1 yıldır burdayım ve hep bööle dönemler oldu.ama sonunda herkes kendine gelip toparlandı.

Alttan alınsa açıklansa problem yoktu ama herkes istediği tarafa çekti
Olan oldu Sehercim artık takılmıcam burda.
Arada sırada mesaj kutuna bakarsın.
Haksız olduğumdan değil tamamen hımm nasıl denir garip konuşmalara yerini bıraktı topik.
Ben normal hayatımda da sakinliği severim böyle şeyler bana göre değil.

Suzicimm benim uslubum belli yazdıklarımda ama inatla aksi ifade ediliyosa yapabileceğim birşey yok.
Tuğbacığımın emeği çok.
Hakkını helal etsin. Kimse kimsenin yaptıklarını yadırgayamaz.

Ben bu konuşmayı tartışmadan konuşarak hallederiz diye düşünerek hatırlatmıştım ama bazılarımız negatif enerji dolu.
Bi iki gün geçtikten sonra yazılarımı okurlarsa ortalık karıştırıcı, kişiliğe hakaret, emeklerini hor gören bi yazı yazmadıklarımı anlayacaklardır.
Benim karakterime ters bi kere ne kimseyi aşağılarım ne de kimseyi çocuğum gibi azarlarım ben.

Bana kattıklarınız için teşekkür ederim.
Mesaj kutum size her daim açık.

ben de yazılı hazırlamaya daldım.topik açık ama yazamadım.
kızlar canlarım birlikte çıktığımız bu yola keşke bööle devam etmesek.bi uzlaşı olsun istiyorum artık ve gitmeden gerçekten kararlıyım oy kullanmıyorum.ama bi sonuç çıkarsa da saygılıyım.ama ben senanın gitmemesi taraftarıyım.keşeke aranızda bi konuşsanız.

yaaa kızlar gerçekten sena çok meşgul olmasa aksatmaz zaten.bu geçici bi dönemdi.biliyorum çok başıboş kaldık ve motivasyon eksildi.ama bu bence sırf kaptnın ilgilenememesinden olmadı bence.herkes gelip "çoookkk açım şunu yedim bunu yedim bıraktım tekrar başladım " diyip durdu.bunlar farketmesek de bizi de etkiler.bak o da zaten koyvermiş ben de şunu yiyeyim canım olur.hep beraber kilo alırız olur.ama önceden kaçamaklar olmaz ve söylenmezdi ve listenin hepsi kilo verip sen alınca haftaya azimle başlardın.
yani diyeceğim o kiiii bu bizden de kaynaklandı bence.

Arkadaşlar.....

yarın herkes bildirimini buraya yapsın....
bildirimin altına kaptan olarak görmek istediqiniz kişiyide belirtin...
kimsenin özelinde oy kullanılmaz...
çünkü hiçbirimiz gerçek oyları göremeyiz...
burda olursa herkes görür kimsenin içine şüphe düşmez...
herkes rengini belirtsin kızlar...

uf topikteki bu son olaylara artık zoraki gülümsemeye çalışıyorum. sena hanım haddim olmayarak aranızdaki sorunu tuba ile halletmenizi diliyorum. kim kaptan kim yardımcı benim açımdan önemli değil. emeğe saygım da sonsuz. 2-3 aydır sizlerleyim çok kıdemimde yok. ama burada tartışma ortamı yaratmaya gerek yok.yaşmış, kıdemmiş birbirimizi birşeyler için kırmaya ne lüzum var. burada arada tatlı tatlı didişerek zayıflamak değil mi maksat :) ya ne olur bu gerginlik son bulsun hiç yakışmıyor bu topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…