70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimsenin çekilmesine gerek yok,, ben çekildim bile,ben size bi teklifte bulundum sırf topik eski haline gelsin diye,sonuçta aramızda sena ablanın kaptanlığından memnun olmayanlar var artık ve bunlardan biride benim,,oyüzden ben devam edemiycem,,buraya kadarmış,,hatam varsa affola arkadaşlar iyi kötü günlerimde yanımda oldunuz hakkınızı helal edin hoşçakalın,,herkez eskisi gibi takılabilir burda,kimseye lafım olmaz olamaz hakkım yok elbette,,ama benden paso bitti,kusura bakmayın

tamam canım ama ben acemiyim biraz bu topiğin kurallarına. ne zaman başladın diyete

2 hafta önce kilomu bildirdim canım geçen hafta yapılan listede ( o da bu hafta karışıklık oldu geç yayınlandı dün) yarışmaya katılabildim..bireysel olarak..sen bildirim yap gene tubaya bireysel olarak ben ona yaptım ama şu an ortalık karışık kime yaparsın bilemiyorum..triendy21 e yaptım ben..orti oldumuzu kime bildircez bilmiyorum ama bilen var mııı?kuralları da istersen yayınlarlar ama şu an dedğim gibi karışık sanırımben emziriyorum o yüzden katı diyetler uygulamıyorum..ama emzirmenin verdiği avantajı da kullanıyorumvücut süt üretmek için fazladan kalori yakıo tabi süt olsun diye homiligrtılak yemessen..sanırım senin de bebiş var emiyo mu?kurallara uymaya çalışıyorum kural listesini rica edelim bidaha yayınlar mısınız??

canım emziriyosun sanırım fazla yüklenmemen lazım zaten. evet tavuk ve balık aynı günde pek olmamış bir öğünde sebze olması daha iyi sanırım. birde muz ve patatesin pek yeri yok herhalde diyette:) kusura bakma biraz karıştım menüne ama:)

evet benim oğlumda 7.5 aylık. benim sorunum buydu zaten doğumdan sonra süt olsun diye yemekten veremedim kilolarımı. pekte işe yaramadı ve sütüm bitti. ben pek anlayamadım bu topiği izliyorum şimdilik sessizce.bildirim kime yapılır nasıl yapılır bir fikrim yok

sehercim topik ben olmayınca karıştı..tuqba kesinlikle yardımcılıqı bnm istediqim gibi yapamadı..bu topikte yaptıqı keklerin pastaların resmini yayınladıqını ve uyardıqımı bilirim...burası d,yet topiqi..motivasyon kek börek resimleri yayınlanarak saqlanamaz...ben burayla hergün ilgilendiqim dönemlerde menülerinizdeki en küçük bir kaçamaqa bile izin vermezdim..bunu 2-3 aydır burda olanlar bilmez eskiler çok iyi bilir...sende bilirsin...ama insanlar bişeyler yolunda gitmeyince hemen birini sorumlu tutmaya çalışıyorlar...günlerdir sıkıntılarıma raqmen topiqe girip bişeyler yazmaya çalışıyorum..iyi deqilim sorunlarım var diyorum anlatıyorum ama boşuna...bu üzgün halimle nelerle uqraştırıyorlar beni...kimse olaya objektif bakmıyor...

Son düzenleme:

canım orti bildirimi naf a yapılıyor.

yok canım karışılsın diye yazdım zaten:) muzdan vazgeçemiyorum..öğlense eğer canım çekince yiyorum tatlı ihtiyacımı karşılıyo..emzirmenin altına sığınıyorum:26atatesde balıkla geldi yedim 1 parça:26:çok sıkı bi diyetim yok dediğim gibi canım çekiosa ufak bi parça tadına bakıyorum ama baktım diye diyetten kopup salıvermiyorum kaldığım yerden devam ediyorum..bu topikten öğrendiğim en önemli şey bu..ve çok sıkı kurallar olmaması beni rahatlatıyo..o yenmeyecek bu yenmeyecek yerine yenecekse bile öğlen saatlerinde çok az yenecek olması benim için avantaj ne de olsa emziriyorum demi amakorkma o kadar kötü bi orti olmam canım baya motiveyim dediğim gibi kilo veriyorum dayanamayıp her sabah da tartıya çıkıyorumbu yasak mı bilmiyorum işte..ama cumaları daha büyük bi hevesle çıkıyorum..inşallah başarılı oluruz..bu sefer gerçekten azimliyim..ve diyet yaptıkça mutlu ve huzurluyum bu sefer garip bi şekilde..doğumdan sonra o kadar şiş ve şişkoydum ki eski halime dönüor olmak en büyük motive kaynağım..

hmm..hayırlısı olsun cnm..süt işi kısmet işi yemeyle içmeyle olmuyo..bebişin nasibi ne kadarsa o kadar..kararın tamamsa orti bildirimini nafa yapcakmışız..

benimde en büyük amacım dolapta bekleyen kıyafetlerim. doğumdan sonra hiçbirine sığamıyorum çok fazla alışverişte yapmıyorum özellikle. kıyafet konusunda sıkıntı çekmezsem azimli olamam gibi geliyor. ne kadar fazlan var çok mu kilo almıştın.

Ben bi taraf olamiycam hepinizin yeri ayri benim icin
Cok üzüldüm böyle olmasi cok kirdi beni
bende bi taraf olmak istemedigim icin cekiliyorum hersey gönlünüzce olsun kizlar.....

arzuaytencim yrn yapalım istersen hem kzım durmadı hem de şimdi senin kilo bildirimin falan hiç yok galiba..ortalık da karışık..ben de anlamadım..tekrar bi soralım yarın..ben çıkıyorum ii geceler cnm

dışardaydım bütün gün topik alt üst olmuş...
çok üzüldüm fevri tavırlar olmuş ve kırıcı sözler sarfedilmiş...
lütfen arkadaşlar yazacağımız kelimeleri iyi seçelim...
iki günlük dünya-daha amcam vefat edeli bi hafta olmadı-kırmaya değmez..
herkes aklı selimle hareket ederse herşey düzelir diye umuyorum....
cuma geceniz mübarek olsun.....

bende bi taraf olmak istemedigim icin cekiliyorum hersey gönlünüzce olsun kizlar.....

suzancım lütfen canım bak ben biyandan diqer arkadaşlarada yazıyorum msnden...herkes ben çekildim diye topikten çekilmeye kalktı lütfen yapmayın..sizler devam edin...bizler hepimiz geçiciyiz bizler gideriz başkaları gelir..bir nevi kısır döngü cnm...ben işlerimden dolayı çok fazla gelemiyorum biliyorsun..yeni bir kaptan özelliklede burada sürekli olacak olan biri çok iyi olur...gelecek kişiyede bir şans verin cnm...yarın bildirimlerinizi yaparken altına oylamalarınızıda yapın kaptanı seçelim..ben yine sohbete katılıcam tamamen bırakmıyorum..sadece kaptanlıqı bırakıyorum ve aday deqilim...

canım emziriyorken karhonhidratlardan uzak durup dengeli besleniyorsan kilo veriyorsun.zaten..bide hem öğlen hem akşam protein mevzu var..emzirdiğin için proteini alman gerekiyor..ya bakliyatlardan ya da hayvansal gıdalardan...
sebze olarak zaten salata yemişsin..meyve yedinmi bilmiyorum ama 2-3 por meyve
yememizde gerekiyor emziren anneler olarak..

ben de kutuplaşma taraftarı değilim suzim..
bu olanlar çok üzücü gereksiz bi şekilde büyüdü maalesef

Son düzenleme:
3 aydır sizinleyim hemen hergün girdim. devamlı mesajlaştım. pek kıymetim olduğunu sanmıyorum ama ben bırakıyorum arkadaşlar pes ettim yani. alıntılarım bile yanıtlanmıyor. herkese emeği için sağolsun. hakkınızı helal edin hepiniz. ben gider kendime yeni topik bulmaya

taraf seçme zorunluluğumuz varmı? ben kendi adıma taraf olmak istemiyorum çünkü ikinizide tanımıyorum yarın bildirimi burayamı yapacağız?

taraf seçme zorunluluğumuz varmı? ben kendi adıma taraf olmak istemiyorum çünkü ikinizide tanımıyorum yarın bildirimi burayamı yapacağız?

canım taraf seçmiceksiniz kaptan seçeceksiniz ben aday deqilim....tuqbada deqil..yeni bir kaptan seçmeniz gerekiyor bunun içinde oylama yapmalısınız yada gönüllü biri varsa oylamaya gerek kalmaz...

kimsenin aday olacağını düşünmüyorum senacım..
topik bi karıştı..ikinizde biz aday değiliz dediniz....
başka da burayı kim düzenli takip edebilir..
ben kendi adıma vereceğim kilonunu çoğunu verdim..kalanıda veririm...
ama yeniler var..motivasyona ihtiyacı olan arkadaşlar var..
onlara haksızlık etmeden yolumuza devam edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…