kimsenin aday olacağını düşünmüyorum senacım..
topik bi karıştı..ikinizde biz aday değiliz dediniz....
başka da burayı kim düzenli takip edebilir..
ben kendi adıma vereceğim kilonunu çoğunu verdim..kalanıda veririm...
ama yeniler var..motivasyona ihtiyacı olan arkadaşlar var..
onlara haksızlık etmeden yolumuza devam edelim..
Arkadaşlar.....
yarın herkes bildirimini buraya yapsın....
bildirimin altına kaptan olarak görmek istediqiniz kişiyide belirtin...
kimsenin özelinde oy kullanılmaz...
çünkü hiçbirimiz gerçek oyları göremeyiz...
burda olursa herkes görür kimsenin içine şüphe düşmez...
herkes rengini belirtsin kızlar...
canım taraf seçmiceksiniz kaptan seçeceksiniz ben aday deqilim....tuqbada deqil..yeni bir kaptan seçmeniz gerekiyor bunun içinde oylama yapmalısınız yada gönüllü biri varsa oylamaya gerek kalmaz...
canım taraf seçmiceksiniz kaptan seçeceksiniz ben aday deqilim....tuqbada deqil..yeni bir kaptan seçmeniz gerekiyor bunun içinde oylama yapmalısınız yada gönüllü biri varsa oylamaya gerek kalmaz...
herkes rengini belirtsin demişsiniz yaa o açıdan dedim sanki taraf seçme gibi olmuş gönüllüler varsa onların arasında oylama yapalım bu şekilde yapmak istemeyen biride seçilebilir
bu benim gibi yeni gelenler için çok zor bir karar.gönüllü kimse varmıı.??
sizlerde çekildiniz
ne yapıcaz bizz şimdi
arkadaşlar lütfen topikten kimse ayrılmasın...
bunkar geçecek ve eski günlerimize dönücez...
herkes ben bıraktım gidiyorum diyor..
sonuçta topik sayesinde kazanımlarımız oldu..
sizce çözüm bırakıp gitmek mi..
yoksa kalıp düzeltmek mi...
sehercim topik ben olmayınca karıştı..tuqba kesinlikle yardımcılıqı bnm istediqim gibi yapamadı..bu topikte yaptıqı keklerin pastaların resmini yayınladıqını ve uyardıqımı bilirim...burası d,yet topiqi..motivasyon kek börek resimleri yayınlanarak saqlanamaz...ben burayla hergün ilgilendiqim dönemlerde menülerinizdeki en küçük bir kaçamaqa bile izin vermezdim..bunu 2-3 aydır burda olanlar bilmez eskiler çok iyi bilir...sende bilirsin...ama insanlar bişeyler yolunda gitmeyince hemen birini sorumlu tutmaya çalışıyorlar...günlerdir sıkıntılarıma raqmen topiqe girip bişeyler yazmaya çalışıyorum..iyi deqilim sorunlarım var diyorum anlatıyorum ama boşuna...bu üzgün halimle nelerle uqraştırıyorlar beni...kimse olaya objektif bakmıyor...
sehercim lütfen üzülmee canımıniçiiii....inan sizlerin üzülmesine daha çok üzülüyorum....herşeyde bi hayır vardır...70-79 topiqinin geyik versiyonunu açarız hem sohbet eder hem kilo veririz tatlım üzülmee....benim için üzülmeni istemiyorum çok iyiyim ben...patron aradı işi bırakma diyor arkadaşlar msnden kaptanlıqı bırakırsan biz yokuz diyorlar ama her ikisindede kararlıyım bundan böyle beni üzen herşeyi hayatımdan çıakrıcam...biz zaten senle kopmayız cnm niye bukadar üzülüyorsun....yarın kaçta müsait olursun telde konuşalım senle...
tabiki devam edebilirsiniz canım
tatlım ikinizi de seviyorum kimse yanlış anlamasın ama ben senin yoğun olmadığın ve gerçekten çokkkk güzel kaptanlık yaptığın günleri bildiğim için üzülüyorum.evet ortada bi haksızlık var ama bunu yadırgamıyorum çünkü geçen yıldan beri burdayım ben arkaşadaşlar yeni ve yoğun zamanına denk geldi..kimsenin kopmasını başka bi topiğe gitmesini ya da yeni bi topik olmasını da istemiyorum.
şimdi çıkmak zorundayım.canım yarın akşam musait olabilirim ancak görüşürüz ozaman.tüm gün yazılıda olucam tenefüse de çıkamam.inşşş herşey düzelir.
sizleri seviyorum nolur kimse yanlış anlamasın beni.yalnızca eski bir kiloluuuolarak fikrimi belirttim.
hıııııı kimse de bi yere gitmesin. hemen fırsatçılar gelmiş bileeee
tatlım ikinizi de seviyorum kimse yanlış anlamasın ama ben senin yoğun olmadığın ve gerçekten çokkkk güzel kaptanlık yaptığın günleri bildiğim için üzülüyorum.evet ortada bi haksızlık var ama bunu yadırgamıyorum çünkü geçen yıldan beri burdayım ben arkaşadaşlar yeni ve yoğun zamanına denk geldi..kimsenin kopmasını başka bi topiğe gitmesini ya da yeni bi topik olmasını da istemiyorum.
şimdi çıkmak zorundayım.canım yarın akşam musait olabilirim ancak görüşürüz ozaman.tüm gün yazılıda olucam tenefüse de çıkamam.inşşş herşey düzelir.
sizleri seviyorum nolur kimse yanlış anlamasın beni.yalnızca eski bir kiloluuuolarak fikrimi belirttim.
hıııııı kimse de bi yere gitmesin.hemen fırsatçılar gelmiş bileeee
ufff stres ve üzüntüden kesin 1 kilo vermişimdirrr.yarın bi tartılayımm
herşeye rağmen herkese yarın muhteşem bildirimlerrrrr...sağlıcakla kalınnn
yola devam edelim derken hep beraber eskisi gibi
demek istemiştim ..sanırım yanlış anlaşıldı..
aynen katılıyorum sehercim...
ikinizide öpüyorum canlarım..inşallah hepimiz yarın güzel birgüne uyanırız....
İYİGECELERRR
sehercim bende 1 yıldır burdayım,,geçen yıl 11-12. ay arası geldim girdim topiğe,,hatta sena abla yeni kaptan olmuştu sanırsam,,nilimben yeni gitmişti,,neyse bende biliyorum ogünleri hiçe sayamam ama,inanki kaptanın vurdumduymazlığı pes ettirdi sonunda bizikesinlikle sana katılıyorummm.
kesinlikle oy vermeyip topikten çıkacağımı söölicektim ama sena kaptanlıktan çekildim dedi.kararına saygı duyuyorum ama yine de kaptanlığa devam etmesini istiyoruuuummm.tubacım senin de çoookk emeğin var tabi ama sena ben geldiğimden beri burda ve ne zaman vazgeçsem beni hep caydrdı.şuan kendimi iyi hissediyorsam onun sayesinde.sakın yanlış anlam sana tavır almıyorum ama ben senanın çekilmemesini istedim.
tatlım bu gerçekten dönemsel bişey.ben 1 yıldır burdayım ve hep bööle dönemler oldu.ama sonunda herkes kendine gelip toparlandı.
keşke çekilmeseydin ama bişey kalmadı zaten söylenecek.ben oy kullanmak istemiyorum ama kimkaptan seçilirse saygım sonsuuzzzz.
biz sakin konuştukça kendini haklı çıkarmaya çalışırken hır gür oldu bizim suçmuz yok,insan yerine koyupta sorularımıza cevap vermeye tenezzül etmedi,,ne yaptıysak onaCepden giriyorum disardayim su bi kac saat icinde hersey kirip döküldü yazik ya sakin konusulsa bu kirintilarin icinde bogulur olmazdik
bugün herkesinin sinirli tarafina denk gelinmis herhaldeki orta yol bulunamadi
Yazik oldu kalp kirmaya ne gerek varonca seyi paylasmisiz....
asıl ben havale ettim,,farkında değilsin ama kendi kendini rezil ediyosun yapma allah aşkına,,senin niyetin topiği ayakta tutmak değil hala inanamıyorum,,canım desteqin için çok teşekkür ederim böyle zamanlarda verilen destek çok önemli...zaten problem çıkaran 1-2 kişi var...onların dışında sorun yok....biz yolumuza devam edicez cnm olmadı yeni bir topik açıp burdan gideriz...
canım herkes sen gibi düşünüyor kimse oy kullanmak istemiyor yada benim kalmamı istiyor...inan kaç kişi tel açtı kaç kişi msnden destek verdi....sırf olay büyümesin diye çekiliyorum ecrine dediqim yeni bir topik açıp burdan gideriz bizbize yeteriz o kadar emek ver ve sonuca bak....ne diyim dicek bişey yok...
canım ben kırıldıqım için kaptanlıktan çekiliyorum yapmak istemediqimden deqil...tuqba hanım bana sormadan kendi kendine kaptan seçmeye kalkmış bu son derece saygısızlık....gitmiş kazenle bile konuşmuş yaptıqının doqru olduqunu sanıyor ama son derece yanlış...ben Allaha havale ettim....
aynen demin dediğim gibi,,zaten bu hinlik ancak senin aklına gelebilirdi,,okadar temzi kalpliyimki,,hiç şüphe duyulcak şeyler yapmak aklıma gelmediArkadaşlar.....
yarın herkes bildirimini buraya yapsın....
bildirimin altına kaptan olarak görmek istediqiniz kişiyide belirtin...
kimsenin özelinde oy kullanılmaz...
çünkü hiçbirimiz gerçek oyları göremeyiz...
burda olursa herkes görür kimsenin içine şüphe düşmez...
herkes rengini belirtsin kızlar...
burdada kedi uzanamadığı ciğere mındar der versiyonunu görüyoruzsehercim topik ben olmayınca karıştı..tuqba kesinlikle yardımcılıqı bnm istediqim gibi yapamadı..bu topikte yaptıqı keklerin pastaların resmini yayınladıqını ve uyardıqımı bilirim...burası d,yet topiqi..motivasyon kek börek resimleri yayınlanarak saqlanamaz...ben burayla hergün ilgilendiqim dönemlerde menülerinizdeki en küçük bir kaçamaqa bile izin vermezdim..bunu 2-3 aydır burda olanlar bilmez eskiler çok iyi bilir...sende bilirsin...ama insanlar bişeyler yolunda gitmeyince hemen birini sorumlu tutmaya çalışıyorlar...günlerdir sıkıntılarıma raqmen topiqe girip bişeyler yazmaya çalışıyorum..iyi deqilim sorunlarım var diyorum anlatıyorum ama boşuna...bu üzgün halimle nelerle uqraştırıyorlar beni...kimse olaya objektif bakmıyor...
ya burda kimsenin sen çekildi diye çekildiğini sanmıyorum boşuna uçuyosun havalara yapma rezillikten başka bişey yaşanmadığı için gidiyolar,,senin için değilsuzancım lütfen canım bak ben biyandan diqer arkadaşlarada yazıyorum msnden...herkes ben çekildim diye topikten çekilmeye kalktı lütfen yapmayın..sizler devam edin...bizler hepimiz geçiciyiz bizler gideriz başkaları gelir..bir nevi kısır döngü cnm...ben işlerimden dolayı çok fazla gelemiyorum biliyorsun..yeni bir kaptan özelliklede burada sürekli olacak olan biri çok iyi olur...gelecek kişiyede bir şans verin cnm...yarın bildirimlerinizi yaparken altına oylamalarınızıda yapın kaptanı seçelim..ben yine sohbete katılıcam tamamen bırakmıyorum..sadece kaptanlıqı bırakıyorum ve aday deqilim...
tabi tabi kesin öyledirsehercim lütfen üzülmee canımıniçiiii....inan sizlerin üzülmesine daha çok üzülüyorum....herşeyde bi hayır vardır...70-79 topiqinin geyik versiyonunu açarız hem sohbet eder hem kilo veririz tatlım üzülmee....benim için üzülmeni istemiyorum çok iyiyim ben...patron aradı işi bırakma diyor arkadaşlar msnden kaptanlıqı bırakırsan biz yokuz diyorlar ama her ikisindede kararlıyım bundan böyle beni üzen herşeyi hayatımdan çıakrıcam...biz zaten senle kopmayız cnm niye bukadar üzülüyorsun....yarın kaçta müsait olursun telde konuşalım senle...
işte savunduğun insan,başka topik açma peşinde burdakleri düşünen kimtatlım ikinizi de seviyorum kimse yanlış anlamasın ama ben senin yoğun olmadığın ve gerçekten çokkkk güzel kaptanlık yaptığın günleri bildiğim için üzülüyorum.evet ortada bi haksızlık var ama bunu yadırgamıyorum çünkü geçen yıldan beri burdayım ben arkaşadaşlar yeni ve yoğun zamanına denk geldi..kimsenin kopmasını başka bi topiğe gitmesini ya da yeni bi topik olmasını da istemiyorum.
hıııııı kimse de bi yere gitmesin.hemen fırsatçılar gelmiş bileeee
ufff stres ve üzüntüden kesin 1 kilo vermişimdirrr.yarın bi tartılayımm
herşeye rağmen herkese yarın muhteşem bildirimlerrrrr...sağlıcakla kalınnn
kimsenin çekilmesine gerek yok,, ben çekildim bile,ben size bi teklifte bulundum sırf topik eski haline gelsin diye,sonuçta aramızda sena ablanın kaptanlığından memnun olmayanlar var artık ve bunlardan biride benim,,oyüzden ben devam edemiycem,,buraya kadarmış,,hatam varsa affola arkadaşlar iyi kötü günlerimde yanımda oldunuz hakkınızı helal edin hoşçakalın,,herkez eskisi gibi takılabilir burda,kimseye lafım olmaz olamaz hakkım yok elbette,,ama benden paso bitti,kusura bakmayın
uf topikteki bu son olaylara artık zoraki gülümsemeye çalışıyorum. sena hanım haddim olmayarak aranızdaki sorunu tuba ile halletmenizi diliyorum. kim kaptan kim yardımcı benim açımdan önemli değil. emeğe saygım da sonsuz. 2-3 aydır sizlerleyim çok kıdemimde yok. ama burada tartışma ortamı yaratmaya gerek yok.yaşmış, kıdemmiş birbirimizi birşeyler için kırmaya ne lüzum var. burada arada tatlı tatlı didişerek zayıflamak değil mi maksat :) ya ne olur bu gerginlik son bulsun hiç yakışmıyor bu topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?