70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabiki devam edebilirsiniz canım

canım taraf seçmiceksiniz kaptan seçeceksiniz ben aday deqilim....tuqbada deqil..yeni bir kaptan seçmeniz gerekiyor bunun içinde oylama yapmalısınız yada gönüllü biri varsa oylamaya gerek kalmaz...

herkes rengini belirtsin demişsiniz yaa o açıdan dedim sanki taraf seçme gibi olmuş gönüllüler varsa onların arasında oylama yapalım bu şekilde yapmak istemeyen biride seçilebilir

arkadaşlar lütfen topikten kimse ayrılmasın...
bunkar geçecek ve eski günlerimize dönücez...
herkes ben bıraktım gidiyorum diyor..
sonuçta topik sayesinde kazanımlarımız oldu..
sizce çözüm bırakıp gitmek mi..
yoksa kalıp düzeltmek mi...

sehercim lütfen üzülmee canımıniçiiii....inan sizlerin üzülmesine daha çok üzülüyorum....herşeyde bi hayır vardır...70-79 topiqinin geyik versiyonunu açarız hem sohbet eder hem kilo veririz tatlım üzülmee....benim için üzülmeni istemiyorum çok iyiyim ben...patron aradı işi bırakma diyor arkadaşlar msnden kaptanlıqı bırakırsan biz yokuz diyorlar ama her ikisindede kararlıyım bundan böyle beni üzen herşeyi hayatımdan çıakrıcam...biz zaten senle kopmayız cnm niye bukadar üzülüyorsun....yarın kaçta müsait olursun telde konuşalım senle...

canım taraf seçmiceksiniz kaptan seçeceksiniz ben aday deqilim....tuqbada deqil..yeni bir kaptan seçmeniz gerekiyor bunun içinde oylama yapmalısınız yada gönüllü biri varsa oylamaya gerek kalmaz...

bu benim gibi yeni gelenler için çok zor bir karar.gönüllü kimse varmıı.??
sizlerde çekildiniz
ne yapıcaz bizz şimdi

herkes rengini belirtsin demişsiniz yaa o açıdan dedim sanki taraf seçme gibi olmuş gönüllüler varsa onların arasında oylama yapalım bu şekilde yapmak istemeyen biride seçilebilir

olur canım aday olmak isteyenler yarın belirtirler isimlerinin seçeriz birisini

bencede kimse gitmesin..sonuçta herşey düzelebilir.tatlıya bağlanır.hemen pes etmeyin...
lütfen arkadaşlar!!!

tatlım ikinizi de seviyorum kimse yanlış anlamasın ama ben senin yoğun olmadığın ve gerçekten çokkkk güzel kaptanlık yaptığın günleri bildiğim için üzülüyorum.evet ortada bi haksızlık var ama bunu yadırgamıyorum çünkü geçen yıldan beri burdayım ben arkaşadaşlar yeni ve yoğun zamanına denk geldi..kimsenin kopmasını başka bi topiğe gitmesini ya da yeni bi topik olmasını da istemiyorum.
şimdi çıkmak zorundayım.canım yarın akşam musait olabilirim ancak görüşürüz ozaman.tüm gün yazılıda olucam tenefüse de çıkamam.inşşş herşey düzelir.
sizleri seviyorum nolur kimse yanlış anlamasın beni.yalnızca eski bir kiloluuu olarak fikrimi belirttim.

hıııııı kimse de bi yere gitmesin.hemen fırsatçılar gelmiş bileeee

ufff stres ve üzüntüden kesin 1 kilo vermişimdirrr.yarın bi tartılayımm
herşeye rağmen herkese yarın muhteşem bildirimlerrrrr...sağlıcakla kalınnn

aynen katılıyorum sehercim...

yola devam edelim derken hep beraber eskisi gibi
demek istemiştim ..sanırım yanlış anlaşıldı..

aynen katılıyorum sehercim...

ikinizide öpüyorum canlarım..inşallah hepimiz yarın güzel birgüne uyanırız....
İYİGECELERRR

Son düzenleme:
ikinizide seviyoruz bugunki yazismalari yapilmamis sayip yarin kaldigimiz yerden devam etsek bugun unutulsa yarin yeni bigun olsa

herkese iyi geceler

Hakikaten çok tatsız bir akşam oldu....umarım herşey düzelir..yoluna girer....
--------------iyi geceler----------------

sehercim bende 1 yıldır burdayım,,geçen yıl 11-12. ay arası geldim girdim topiğe,,hatta sena abla yeni kaptan olmuştu sanırsam,,nilimben yeni gitmişti,,neyse bende biliyorum ogünleri hiçe sayamam ama,inanki kaptanın vurdumduymazlığı pes ettirdi sonunda bizibaşka kimseylede bi derdim olmadı zaten,,ama bakıyorumda neyse
biz sakin konuştukça kendini haklı çıkarmaya çalışırken hır gür oldu bizim suçmuz yok,insan yerine koyupta sorularımıza cevap vermeye tenezzül etmedi,,ne yaptıysak ona
asıl ben havale ettim,,farkında değilsin ama kendi kendini rezil ediyosun yapma allah aşkına,,senin niyetin topiği ayakta tutmak değil hala inanamıyorum,,hala başka topik açar gideriz diyo,,demekki burayı falan düşündüğün yok senin,,hala kedini düşünüyokaptanlığın şimdimi aklına geldide duygu sömürüsü yapıyosun,,hayır neye dayanarak arkamda birsürü insan var diyosun,,ona kalırsa banada mjlar geliyo,,orayı senayamı bırakıcaksın yapma allah aşkına diyen bile var,,daha fazlasını söylemiyorum çok zoruna gider inanki,,ama ne alaka yani,,arkanda olan insanlar oraya buraya değil topiğe yapsınlar niyeyse hep özelde oluyo görüşmeler ne hikmetseetabi biz göremiyoruz ya,,atan atana
aynen demin dediğim gibi,,zaten bu hinlik ancak senin aklına gelebilirdi,,okadar temzi kalpliyimki,,hiç şüphe duyulcak şeyler yapmak aklıma gelmedibravo yaniben özele sırf buraya rahat tercih yapılamaz diye teklif ettim,,ama kurnazlık yapılabileceği ancak senin aklına gelebilirmiş demekki,,oysaki hiç öyle bi düşüncem olmadı
burdada kedi uzanamadığı ciğere mındar der versiyonunu görüyoruzherşey işi bitinceye kadarmış sena kaptanın helal olsun,,hakkımı helal etmiyorum ama,hakkımda böyle düşünüyosan gerçekten vay bee pes yani diyorumyardım ederken tek kusurumu görmeyen insan şimdi azcık hakkımızı savunduk diye mındar demeye kadar getirdi meseleyi helal yani
ya burda kimsenin sen çekildi diye çekildiğini sanmıyorum boşuna uçuyosun havalara yapma rezillikten başka bişey yaşanmadığı için gidiyolar,,senin için değil
tabi tabi kesin öyledir
işte savunduğun insan,başka topik açma peşinde burdakleri düşünen kim

bende sıkıntıdan yemeğe vurdum ters tepti heralde

tam iyice düşünüp hatamı yaptım diyesim geliyodu,,bi baktım maşallah hakkımda yazılmayan kalmamış,,hala haksızken nasıl haklı duruma düşebilirim diye çırpınan bi insana gerçekten tevazu göstericek mecalim kalmadı,,bugüne kadar az işitmedim azarını çocuk gibi azarlandım gıkımı çıkarmadım,,koyduğun resimler hatalı diye dövmekten beter etti,,yine büyüğümdür diye ses çıkarmadım,,niye herşey buranın düzeni bozulmasın diye ama benimde bi sınırım var,,galiba oda doldu,,herkez istediğini yapmakta özgür,,ama kimse yüzünden çekip gitmeye niyetim yok,,madem kaptanlığa yine heves sardı yapsın bakalımben sadece izliycem,,olaylara karışmaya ortalık bulandırmaya niyetim yok,,ben hala kilo vermeye çalışıyorum şurda 15ine günler kalmış ben artılara çıktım buhafta niye,,hepsi bi hiç yüzünden,zaten aile hayatımda olumsuzluklar yaşadım bide üstüne burda gördüğüm muameleye bakın revaysa bu bana bişey demiyorum,,ama bundan sonra lafımı esirgiycek değilim kimseden,,çünkü beni gayet rahat incitebildilerben niye saf rolünde kalıyımki bu bence adil olmaz
saygılar

Neler oluyor arkadaşlarzayıfladıkca sınırler mi??geriliyor acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…