70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benim internette sorun vardı... şimdilik hallettim.. arkadaş talepleriniz için teşekkür ederim şimdi kabul ettim... resimlere bakabilirsiniz kızlar...

Zeynepcimüzme kendini belki sana söylemediği bir sorunu vardır yada kafası çok karışıktır olabiliyor bazen... bende çok yakın bir arkadaşımın doğum gününü günler sonra hatırladım... ondan sonrada utancımdan çok yoğundum arayamadım dedim mecburen... üzülecek birşey yok bu kadar kendine yaparsın canım... hatasını anlayınca zaten telafi eder... sen sıkma canını... :1hug::1hug::1hug:

Ögle yemegimi yiyorum simdi kücük tabak havuclu esmer pirinc ve ispanaktan cacik gibi bisey yaptim bi kase ondan ve yesil cay....

bu arada zeynepcim sende üzme kendini o aramadida sendemi aramadin onu???

Ögle yemegimi yiyorum simdi kücük tabak havuclu esmer pirinc ve ispanaktan cacik gibi bisey yaptim bi kase ondan ve yesil cay....

aa zeynep ayparcam haklı,sakın o da aynı şeyleri senin için düşünüyor olmasın belki senden bekliyordur kaydirigubbakcemile3

ögle yemeğimi yedim
fırında patates 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık ve salata 1 dilim kepek ekmeği
1-2 saat sonrada acıkırsam ayranım var onu içicem akşama meyveyle geçiştirmeyi
düşünüyorum ama bakalım:)))

ben kilo bildirimimi yapiim kızlar:74,8
öğle yemeğini yedim
yağsız etsiz karnabahar yemeği(domates ve soğanla haşlıyorum)
1 dilim ç.ekmeği
3 kaşık yoğurt
yarım elma

zambakcım tebrikler aferim sana.benşu an senin başladığın kilondayım.
sagol ablacımm ya inşallah sende veririsinnnn

evet canım ya kilo verenleri görünce bende bunu yapabilirim diyor insan bence

ögle yemegi olarak 1haşlanmış patates yedim ama bitokluk hissetmedimm
salata yapmayı düşünüyorumm
kızlarr patates yemek diyet için iyi degil diye duydum bir bilginiz varmı

canım bence diyette olmaz diye bişey yok,ne yediğin değil ne kadar yediğin önemli

patates tabiki olmalı,hem besleyici hem doyurucu,,,ama sonuçta karbonhidrat yani

yanında ekmek,pilav yemeyeceksen salatayla birlikte doyurucu bi öğün olabilir bence

a.sa.s

canım ekmek hiç yemiyorumm
ama salata yapmaktanda vazgeçtim sütlü bir nescafe yaptım iyi geldii
akşam yerim artıkk boolll bir salatahihoyyythihoyyythihoyyyt

bende aranıza katılmak istiyorum.kilom70.7 ve en az 15 kılo vermem geliyoo. burası beni motıve ediyoo bende hergün yedıklerımı yazacagım ınsallah hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız. kaydirigubbakcemile5 ben yarından itibaren yazacağım yediklerimi

hoşgeldin tatlım,emin ol motive olmak için doğru yerdesin

ya kızlar valla takdır edıyorum sızı.o kadar az yemeye dayanıyorsunuz,2 kasık 3 kasıkla doymuyorum ben. az once 1 tbk yesıl mercımek yemegı,1 pogaca yedım,ama hala acım,bende mı bır garıplık varkaydirigubbakcemile3

meraba kızlar. ben de şimdi şekersiz çayımı içtim lapamı yedim geldim.akşam balık ve salata yapıcam çocuklara. benim balığa alerjim var o yüzden sadece salata yiycem pirinç lapasıyla beraber. anneannem ve teyzem aradı ,moralim yerine geldi valla canlarım benim.benim kayınvalidelerin hala ayrı eve çıkası gelmiyo diye kızmış annaannem.oooh içimin yağları eridi valla, üzerine de iki bardak sıcak su içtim.

küçük pasta tabağı içinde salata yedim okadar az yani 1 bardak ayran ve 4 etimek 5.yarısı yiyemedim.....noluyo bana yaa

aramadım bilerek kont almadım ben msj gönderdim bir yıgın hatırlaması için yırttım kendimi ya çok büyük bi süpriz hazırlıyo ki niye 2 gün oldu yok hala yada unuttu işte

küçük pasta tabağı içinde salata yedim okadar az yani 1 bardak ayran ve 4 etimek 5.yarısı yiyemedim.....noluyo bana yaa

sadece salata asla doyurmaz benı zaten,üzerinde ya peynır ya tavuk mutlaka bısey olmalı.bir de yemege oturdum mu mutlaka doymalıyım,1 catal yemek 2 catal pılavla ıdare edemıyorum asla.bende aksamları yememeye calısıyorum,öyle kılo verıyorum ancak,cok acıkmıssam da meyve yiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…