üzülecek inşallah bunların hesabını sorma fırsatı verecek Rabb'im burnunndan getirecem o zamnbencede zeynepcim sakın kendini yemeğe verme,hem belki affedilir bi sebebi vardır, olmasa bile
bırakta o üzülsün,sen canını sıkma
veee canım çok sıkkın 2 gündür hatırlamadı yıldönümümüzü hatırlamadı o kadar ugraştım haırlasın diye hatırlamadı üstelik 2 gündür aramıyo da beni..çok moralim bozuk bişeyler yememek için sürekli su yada su elma cayından içiyorum ama hala mutsuzum
Ögle yemegimi yiyorum simdi kücük tabak havuclu esmer pirinc ve ispanaktan cacik gibi bisey yaptim bi kase ondan ve yesil cay....
bu arada zeynepcim sende üzme kendini o aramadida sendemi aramadin onu???
sagol ablacımm ya inşallah sende veririsinnnnzambakcım tebrikler aferim sana.benşu an senin başladığın kilondayım.
[ı]canım çok teşekkür ederim yorumların için,birlikte inş.daha çok kilo verip mutlu olucaz
ben bugün veremedim ama verenlerden dolayı çok mutluyum
arkadaşlarının başardığını görmek harika bişey[/ı]:lepi::lepi::lepi:
evet canım ya kilo verenleri görünce bende bunu yapabilirim diyor insan bence
ögle yemegi olarak 1haşlanmış patates yedim ama bitokluk hissetmedimm
salata yapmayı düşünüyorumm
kızlarr patates yemek diyet için iyi degil diye duydum bir bilginiz varmı
canım bence diyette olmaz diye bişey yok,ne yediğin değil ne kadar yediğin önemli
patates tabiki olmalı,hem besleyici hem doyurucu,,,ama sonuçta karbonhidrat yani
yanında ekmek,pilav yemeyeceksen salatayla birlikte doyurucu bi öğün olabilir bence
a.sa.s
bende aranıza katılmak istiyorum.kilom70.7 ve en az 15 kılo vermem geliyoo. burası beni motıve ediyoo bende hergün yedıklerımı yazacagım ınsallah hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız. kaydirigubbakcemile5 ben yarından itibaren yazacağım yediklerimi
ya kızlar valla takdır edıyorum sızı.o kadar az yemeye dayanıyorsunuz,2 kasık 3 kasıkla doymuyorum ben. az once 1 tbk yesıl mercımek yemegı,1 pogaca yedım,ama hala acım,bende mı bır garıplık varkaydirigubbakcemile3
tebrik ederim canım,aynen devam
inşallah hep birlikte görücez 6 ları:lepi::lepi:
aramadım bilerek kont almadım ben msj gönderdim bir yıgın hatırlaması için yırttım kendimi ya çok büyük bi süpriz hazırlıyo ki niye 2 gün oldu yok hala yada unuttu işteÖgle yemegimi yiyorum simdi kücük tabak havuclu esmer pirinc ve ispanaktan cacik gibi bisey yaptim bi kase ondan ve yesil cay....
bu arada zeynepcim sende üzme kendini o aramadida sendemi aramadin onu???
küçük pasta tabağı içinde salata yedim okadar az yani 1 bardak ayran ve 4 etimek 5.yarısı yiyemedim.....noluyo bana yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?