70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım süpersin ya,çok sevindim senin adına,biz veremedik ama böyle verenleri görünce

insan daha bi motive oluyo
hihoyyythihoyyythihoyyyt

tebrikler zambak darısı başıma:)

1 bardak su yaklaşık 160 grmış.yani tartılmadan evvel su içmiş olsak ve idrara da çıkmamış olsak direk
kg etkiliyor.en güzeli sabah kalkınca tuvaletten çıkınca tartılmakmış

canım başarmak bizim elimizde hihoyyythihoyyyt
ayrıca fotolarına baktımm yorumlarımı yazdımmmŞeniz

canım çok teşekkür ederim yorumların için,birlikte inş.daha çok kilo verip mutlu olucaz

ben bugün veremedim ama verenlerden dolayı çok mutluyum

arkadaşlarının başardığını görmek harika bişey
:lepi::lepi::lepi:

zambakcım tebrikler aferim sana.benşu an senin başladığın kilondayım.

pirinç lapası yaptım şimdi. haftasonu kaçamaklarını önlemek için yiycem acıktıkça. biraz baharat ekledim içine yenebilir bir şeye benzesin diye.inşallah sonuç verir.yeşil çay ve sirke de alıcam bugün. yaz yaklaştıkça panik artıyo bende.temmuz sonunda memlekete gidicem annemlerin yanına, çoook iyi görünmem lazım

herkese selaam:)
ben bugün 70.5im, geçen hafta 71.5tim, inşallah haftaya 6lı sayılara inmenin müjdesini vericem :)

haftada 1 kilo vermeye devam edersem kimse tutamaz beni 1 ay sonra çıtırımhihoyyyt

günaydin kizlar bu sabah tartildim ve tam 1kg vermisim bir haftada
daha cok vermeliydim cünkü ben hic kacamak yapmadim günlük en fazla 1000 kalori yedim,
neyse ben hangi cuma takiminda yaristigimi bilmiyorum
ama burdan bildireyim
tam 1 kg verdim

herkese selaam:)
ben bugün 70.5im, geçen hafta 71.5tim, inşallah haftaya 6lı sayılara inmenin müjdesini vericem :)

haftada 1 kilo vermeye devam edersem kimse tutamaz beni 1 ay sonra çıtırımhihoyyyt

tebrik ederim canım,aynen devam

inşallah hep birlikte görücez 6 ları
:lepi::lepi:

selamm kızlarrr ben 1 haftadır pek giremedim neler yaptınız bilmiyorum bu haftam çok yoğun geçtii şu an adet hem oldum hem bi türlü gerisi gelmiyorr çok şiş her yerimmm
ben 71 kiloyum şu an yani 1 kilo vermişimmm veren arkadaşlarıda tbr ederimmm veremeyenlerde kendilerini bırakmasınlarrr devam edelim böle gitse bile çok iyi haftada 1 kilo hiç yoktan iyidirrr ben 70 olduğuma inanıyorum aslında ama bu şişlik öldürecek beniii o yüzden 71 diyorum haftaya bakalım ne olucakk görüşürüzzzz kibb

merhaba kızlar ben 17ydim geçen hafta kozmikten sonra regl olacam bu hafta ve 73 görünüyorum bugün inşallah bunun şişkinligidir ki dikkat ediyorum yediklerime artık haftaya bana kilo vermek inşallah..

veee canım çok sıkkın 2 gündür hatırlamadı yıldönümümüzü hatırlamadı o kadar ugraştım haırlasın diye hatırlamadı üstelik 2 gündür aramıyo da beni..çok moralim bozuk bişeyler yememek için sürekli su yada su elma cayından içiyorum ama hala mutsuzum :1no2: :çok üzgünüm:

slm kısslar dedıgım gıbı kılom aynısenağlama ama bı faydası yok hüngürtünün hafta bıttı neyse dınamık bı sekılde devam pes etmek yok dımı canlarımkaydirigubbakcemile2

bencede zeynepcim sakın kendini yemeğe verme,hem belki affedilir bi sebebi vardır, olmasa bile

bırakta o üzülsün,sen canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…