PuCCaaa diyetisyene gitmeden önce dahiliyeye gittim troid hapı verdi bunu bir ay kullan tekrar gel dedi.Kullandım gittim başka doktor vardı gerek yokmuş hapa neden vermiş ki dedi.Aslında aklımda Hacettepe metabolizma bölümüne başvurmak var ama bilemiyorum.
slm hoşgeldn canım
bel çevresi girmene gerek yok.
mola verdiiim. ay bilg elektrik süpürgesi ile süpürürken tuşlarından birini yutturdum iyi mikendime zora iş çıkarıyom yani. şimdi aç süpürgeyi bul işin yoksa tuşu.
olmadı canım yaa..kilo boy hedef kilo hepsini yazdım..
Bana da bu teşhisten kondu kist bulundu ve ameliyat oldum..
Dün tartıldım 1 haftadır tartılmıyordum 72.5 çıktım ya moralim çok bozuk
Kaç gundur düzenli yuruyorum en az 1 saat:26:
Gözle görülür bir sıkılaşma oldu basenlerimde
Bende heveslendim kesin kilo verdim die tartıya çıktım şok oldummmm
Ahahahahha ay hiç güleceğim yoktu
Yaz sen bana ben yapayım ilk çizelgeni cnm
Geçmiş olsun canımüzülme bak benim arkadaşımda geç verdi ama geri almadı
Teşekkurler..Eşimde diyor su toplamıştır vücudun bekle bakalım diye..
Birazdan yine üyrüyüş yapıcam...
Polikistik over diye bir hastalık canım benimde çok net bilmemem ile birlikte duyduklarım ; adet düzensizliği , aşırı tüylenme, saç dökülmesi ve zor kilo verme vb belirtileri varmış. Forumda böyle bir bölüm var sanırım görmüştüm :26:
hoşgeldin bende de troid vardı gerçi uzun süredir test yaptırmadım ama troid düşük olunca zor gidiyo kilolar. ya erzurumda diyetisyen bulamadım bulabilsem aslında en azından testler için gitmek istiyorum bende ...
bende de var adet düzensizliği ve bende hep d. kontrol hapı hemde dostinex kullanıyorm..
Ah evet biliyorum çünkü 8 sene önce adet düzensizligi ve sancılı adet şikayetiyle doktora gittim 3 kutu dogum kontrol hapı verdi kullandım adetim düzene girdi ama düzensiz kilo alımları başladı son 1 yıldır yine tekrar etti yaşadıgım strese baglıyordum ama aklımada gelmiyor degil.Geçen sene diyetisyene sormuştum gerek yok jinekologa gitmene demişti.
özelden mseaj attım canım
Ben çıkıyorum kısçeler. İş bitti. Diyetisyene gidiyim ordan eve geçerim sanırım.
Gene uğrarım Kk ya öptüm sizi.
Ben çıkıyorum kısçeler. İş bitti. Diyetisyene gidiyim ordan eve geçerim sanırım.
Gene uğrarım Kk ya öptüm sizi.
byee bekliyom listeni...
ay öldüm sadece yerler kaldı silinecek sonra kendimle ilgilenecem acık.yüz maskesi saç maskesi sonracıma duş ooohh.
kızlar saç için önerilerinizi bekliyom vlla kafada saç kalmadı ya. bir arkadaş mayonezli birşeylerden bahsetmişti fikri olan varmı kullandığı bir maske olan
gunuaydın kızlar kavaltımı bıraz once yapyım
ondan ogle yemegı yerıne gectı
1yumurta
1 dılım b peynır
3 tane zeytın
2 kozlenmıs bıber
salatalık domates 2 dılım ekmek
2 bardak ayran
1 bardak sekersız cay
Ohh missBenim yok ama barkinim ' di sanırım tarif vericekti benn evlenmeden önce zeytinyağı,yumurta ikilisini sürüyordum saçlarıma ne etki ediyodu bilmiyorum
Günaydın mıafiyet olsun canım
sabah ..1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim light peynir, açık çay şekersiz
kahvaltım ne kadar boş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?