70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin bende de troid vardı gerçi uzun süredir test yaptırmadım ama troid düşük olunca zor gidiyo kilolar. ya erzurumda diyetisyen bulamadım bulabilsem aslında en azından testler için gitmek istiyorum bende ...

Ahahahahha ay hiç güleceğim yoktu

olmadı canım yaa..kilo boy hedef kilo hepsini yazdım..

Yaz sen bana ben yapayım ilk çizelgeni cnm

Geçmiş olsun canım üzülme bak benim arkadaşımda geç verdi ama geri almadı

Ahahahahha ay hiç güleceğim yoktu

Yaz sen bana ben yapayım ilk çizelgeni cnm

Geçmiş olsun canım üzülme bak benim arkadaşımda geç verdi ama geri almadı

Teşekkurler..Eşimde diyor su toplamıştır vücudun bekle bakalım diye..
Birazdan yine üyrüyüş yapıcam...

Teşekkurler..Eşimde diyor su toplamıştır vücudun bekle bakalım diye..
Birazdan yine üyrüyüş yapıcam...

Kaslar şişiyomuş sanırım bide spora başladığında belki öyle bir durum olmuştur canım

Ah evet biliyorum çünkü 8 sene önce adet düzensizligi ve sancılı adet şikayetiyle doktora gittim 3 kutu dogum kontrol hapı verdi kullandım adetim düzene girdi ama düzensiz kilo alımları başladı son 1 yıldır yine tekrar etti yaşadıgım strese baglıyordum ama aklımada gelmiyor degil.Geçen sene diyetisyene sormuştum gerek yok jinekologa gitmene demişti.

Sağol canım Önce dahiliyeye başvur onlar seni diyetisyene yönlendiriyor

Sen yinede bir doktora görün canım bu yüzden olabilir :26: en azından ilaç vb tedavi görürsün

özelden mseaj attım canım

Bakıyorum hemen

Ben çıkıyorum kısçeler. İş bitti. Diyetisyene gidiyim ordan eve geçerim sanırım.
Gene uğrarım Kk ya öptüm sizi.

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim

evet d. kontrol hapını bi kullandım bi bıraktım...en son geçen ay bitti.. dostinexi 4 aydır falan kullanıyorum..

Ben çıkıyorum kısçeler. İş bitti. Diyetisyene gidiyim ordan eve geçerim sanırım.
Gene uğrarım Kk ya öptüm sizi.

byee bekliyom listeni...
ay öldüm sadece yerler kaldı silinecek sonra kendimle ilgilenecem acık. yüz maskesi saç maskesi sonracıma duş ooohh.
kızlar saç için önerilerinizi bekliyom vlla kafada saç kalmadı ya. bir arkadaş mayonezli birşeylerden bahsetmişti fikri olan varmı kullandığı bir maske olan

gunuaydın kızlar kavaltımı bıraz once yapyım
ondan ogle yemegı yerıne gectı
1yumurta
1 dılım b peynır
3 tane zeytın
2 kozlenmıs bıber
salatalık domates 2 dılım ekmek
2 bardak ayran

1 bardak sekersız cay

Ohh miss Benim yok ama barkinim ' di sanırım tarif vericekti benn evlenmeden önce zeytinyağı,yumurta ikilisini sürüyordum saçlarıma ne etki ediyodu bilmiyorum

Günaydın mı afiyet olsun canım

sabah ..1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim light peynir, açık çay şekersiz

kahvaltım ne kadar boş yaa

Ohh miss Benim yok ama barkinim ' di sanırım tarif vericekti benn evlenmeden önce zeytinyağı,yumurta ikilisini sürüyordum saçlarıma ne etki ediyodu bilmiyorum

Günaydın mı afiyet olsun canım

yumurta süremem ya kokar şimdi o bana. keten tohumu yağı almıştım onu sürem bari besliyomuş saçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…