canım bende reaktif hipoglisemi var, şeker sıkıntım var yani. 1,5-2 saate birşeyler yemezsem ,çok çok düzenli beslenmezsem veremiyorum. sırf karbonhidrat almamam lazım mesela ara öğünlerde bile. meyveyi az ve sütle yemem lazım.ana öğünlerde et, sebze,salata ,yoğurt hepsinden bir miktar yemem lazım. öyle olunca mecbur planlı olmak gerekiyor. az yemeyle veremiyorum ben. günde 8 öğün bir de spor yaparsam güzel kilo kaybederim.ben de diyetisyene gitsem mi diye düşünüyorum,aslında biliyorum nasıl verebileceğimi. diyetisyenden iyi tanıyorum kendimi. ama motivasyon yok bende,bir gün dikkat ediyorum ,ertesi gün bozuyorum.
menümü önceden planlamaya karar verdim. hem her akşam ne yemek yapsam diye düşünmem. vakit de kaybetmem.[/QU
merhaba canım normal günlük pişirdiklerini az yağlı pişirip miktarlarını abartmadan onları yiyebilirsin bence bu bence daha kolay tabi sana uyanı sen daha iyi bilirsin ben diyet listelerine uyarak değil günlük pişirdiklerimin porsiyonunu azaltarak verdim 15 kiloyu bu bana daha kolay geldi
evet ya şu listeye bir el atın pek gıcık duruyo
çemene benziyo ama daha sulu bunda sarımsak yok sirke var cevizde yok tam tarifi bilmiyom ama makarnanın üstüne falan iyi oluyo :) bir de kahvaltıda mideyi temizliyo hissediyom. neyse ben kaçar ev işleri beni bekler
Sagol Puccaaa şu an çalışmıyorum o yüzden rahat rahat spor yapıyorum.Ama kilolar gitmiyor maalesef(
hatırlatcanım vur yüzümebunu yemişsin ama diye :) neyse ben kalkar. makineden çamaşırlar çıkacak yenilei girecek blaşık mak. doldurup çalıştırılacak. sonracıma ev süpür sil bugün temizlik günüm cigara molası verdiğimde uğrarım buralara...
boy : 1,74........kilo :73 kocaeli gebzede oturuyorum.yaşım 26 (27 ye son 3 gün) 4 şubatta düğünüm var. 4 gün önce bi diyete başladım 75 kg ile şuan 4. günüm ve 73 kiloyum
arkadaşlar ben siteye girdim ama nasıl ilerleyeceğim..
4 Şubat derken önümüzdeki 4 şubat mınasıl bi diyet canım o :26: hayırlısı olsun bu arada
Olabilir
Çok iyi yaapeki neden bu kadar az kilo verdin canım :26: benim dikkatimi o çektiği için sordum yemeklerinden kısarak mı verdin diye :26: Diyetisyen kontrolünde mi zayıflıyorsun şuan :26:
Herkes bünyemin şuan direndiğini belli bir zaman sonra birden kilo vereceğimi söylüyor.Bir de ben geceleri yatmadan önce 100 mekik çekiyorum ama sıkılaştım farkediliyor.Diyetisyene geçen sene babamın zoruyla gitmiştim o zaman 80 kiloydum 6 ayda 74 olmuştum ama hergün 15 km yürüyordum.Bu sene ankara'dayım ve tekrar gittim tavsiyeler aldım diyelim.2.5 aydır ankara'da hanımlar lokali var oraya devam ediyorum spor ve beslenme için .Diyetisyen bize tavsiyeler veriyor beslenme yanlışlarını anlatıyor.Uymaya çalışıyorum.Bu kadar çabaya ragmen kilolar yavaş gidiyor.
selammmm
BEN SABAH 9 DA KAHVALTI YAPTIM
1 adet haslanmis yimirta
1 adet zeytin
1 dilim tam bugday ekmek
ama isittim arasina kagit kadar ince kasar koydum
1 kibrit kutusu beyaz peynirr...
PuCCaaa diyetisyene gitmeden önce dahiliyeye gittim troid hapı verdi bunu bir ay kullan tekrar gel dedi.Kullandım gittim başka doktor vardı gerek yokmuş hapa neden vermiş ki dedi.Aslında aklımda Hacettepe metabolizma bölümüne başvurmak var ama bilemiyorum.
BEN SABAH 9 DA KAHVALTI YAPTIM
1 adet haslanmis yimirta
1 adet zeytin
1 dilim tam bugday ekmek
ama isittim arasina kagit kadar ince kasar koydum
1 kibrit kutusu beyaz peynirr...
Siteye girdikten sonra resimlere bi bak canım. Adım adım anlatmıştım zaten.
Weight loss a tıkla devam et .:)
Ahh bu doktorlarrr hepsi ayrı bişi söylüyo insanın direnci kırılıyor bi şekilde.
Oradan randevu almak çok mu zor? Sıra falan çok mu var?
Ohhh kıskanıyorumm amaaa ne güzel kahvaltılar bunlar
Bide kızlar.
Diyetisyen bana yemek sıralaması verdi. Geçen hfta öyle bi konuştuk listemi vermedi ama genel şeylerden bahsetti.
Hedefimiz yeme düzenini değiştirmek dedi.
Yemeklerde şu şekilde yenildiğinde ayda 1 kilo garanti verebilirsin dedi.
Su,
Çorba,
Salata,
Cacık/Yoğurt/Ayran
En son ana yemek
Hımm bide yemek yerken çatal kullan dedi bana.
Öyle ekmeği alıpta yemeğin suyuna banmak yok dedi.
Denemek isteyen olursa aklınızda olsun. Ben bugün listeyi aldığımda bu şekilde beslenicem.
Ablam 16sında aldı listesini 75.5 kilo falandı sanırım dün 71 kiloydu.
selam canım...selammmm
Merhaba hanımlar.Yeni üyeyim ve zayıflamaya çalışıyorum,azminize imreniyorum.Haftada 3 gün platese gidiyorum,hergün 4 km yürüyorum ve akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum.82 günde 3,5 kg verebildim.Umarım bende bir an önce zayıflarım.
Ahh bu doktorlarrr hepsi ayrı bişi söylüyo insanın direnci kırılıyor bi şekilde.
Oradan randevu almak çok mu zor? Sıra falan çok mu var?
Ohhh kıskanıyorumm amaaa ne güzel kahvaltılar bunlar
Kızlar orti bildirimini sadece 2 grup yaptı bu hafta :26: o yüzden liste yapamıyorum haberiniz olsun :26: haftaya tüm orti eşleştirmelerini halledip cumartesi günü güzel bir liste yaparım inşallah
NaF genelde bir rahatsızlıgım yok ama pko nedir
PuCCaaa Ankara'daysanbizzat gidip randevu almak,şehir dışındaysan il kodu görünecek şekilde sabit telefondan aramak zorundasın.Mugla'da ugraşmıştım ama randevu alamamıştım.Burada diyetimin ilk iki haftasında 3,5 kg verince ihtiyacım yok diye düşündüm.Ama şimdiki duruma göre sanırım ihtiyaç var.
ben de bilmeden bu sıramaya uymaya çalışıyordum aşağı yukarı..
ana yemeği en sona bırakıyordum ki az yiyeyim diye..
bi de ana yemek heralde en sevdiğim oluyor en son tadı damağımda kalsın diye..
dilek tahlil sonuçların nasıl çıktı..
bugün alcaktın sanırsam..
yaa simdi bu benim diyet kahvaltim iyi olmamismi...
yaptım ama olmadı sanırım..
NaF genelde bir rahatsızlıgım yok ama pko nedir
PuCCaaa Ankara'daysanbizzat gidip randevu almak,şehir dışındaysan il kodu görünecek şekilde sabit telefondan aramak zorundasın.Mugla'da ugraşmıştım ama randevu alamamıştım.Burada diyetimin ilk iki haftasında 3,5 kg verince ihtiyacım yok diye düşündüm.Ama şimdiki duruma göre sanırım ihtiyaç var.
Bel çevresini girmene gerek yok.ben bu çizelgeyi yapamadıım arkadalar...bel çevresini girmeye gerek var mı..ben belimin ölçüsünü bilmiyorum..evdede mezura yok..:26:
ama benim ortim yokki
banda oryi bulurmusunuz
daha tartilmadim ama tartilinca yazicem sizede...
ben bu çizelgeyi yapamadıım arkadalar...bel çevresini girmeye gerek var mı..ben belimin ölçüsünü bilmiyorum..evdede mezura yok..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?