70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsinnn iş kadınlığından ev kadınlığına rol geçişi

Sagol Puccaaa şu an çalışmıyorum o yüzden rahat rahat spor yapıyorum.Ama kilolar gitmiyor maalesef(

Diyetisyene gidiyormusun sağlık problemmin mi var acaba:26:

Suzi çok şikayet ediyodu bundan
Hiç unutmam yediklerini Kolay gelsin tekrar

boy : 1,74........kilo :73 kocaeli gebzede oturuyorum.yaşım 26 (27 ye son 3 gün ) 4 şubatta düğünüm var. 4 gün önce bi diyete başladım 75 kg ile şuan 4. günüm ve 73 kiloyum

Önümüzdeki şubat dimi
Ayy taze gelin olcennn
Ben Dilek 22 yaşındayım canım. Elimzden geleni yapıcaz emin ol.

Herkes bünyemin şuan direndiğini belli bir zaman sonra birden kilo vereceğimi söylüyor.Bir de ben geceleri yatmadan önce 100 mekik çekiyorum ama sıkılaştım farkediliyor.Diyetisyene geçen sene babamın zoruyla gitmiştim o zaman 80 kiloydum 6 ayda 74 olmuştum ama hergün 15 km yürüyordum.Bu sene ankara'dayım ve tekrar gittim tavsiyeler aldım diyelim.2.5 aydır ankara'da hanımlar lokali var oraya devam ediyorum spor ve beslenme için .Diyetisyen bize tavsiyeler veriyor beslenme yanlışlarını anlatıyor.Uymaya çalışıyorum.Bu kadar çabaya ragmen kilolar yavaş gidiyor.

BEN SABAH 9 DA KAHVALTI YAPTIM
1 adet haslanmis yimirta
1 adet zeytin
1 dilim tam bugday ekmek
ama isittim arasina kagit kadar ince kasar koydum
1 kibrit kutusu beyaz peynirr...

PuCCaaa diyetisyene gitmeden önce dahiliyeye gittim troid hapı verdi bunu bir ay kullan tekrar gel dedi.Kullandım gittim başka doktor vardı gerek yokmuş hapa neden vermiş ki dedi.Aslında aklımda Hacettepe metabolizma bölümüne başvurmak var ama bilemiyorum.

Bir rahatsızlık olabilir mi ki :26: benim arkadaşım da çok zor kilo vermişti ama onda pko vardı mesela :26:

1 adet haslanmis yimirta
1 adet zeytin
1 dilim tam bugday ekmek

Selam canım afiyet olsun

Ahh bu doktorlarrr hepsi ayrı bişi söylüyo insanın direnci kırılıyor bi şekilde.
Oradan randevu almak çok mu zor? Sıra falan çok mu var?

1 adet haslanmis yimirta
1 adet zeytin
1 dilim tam bugday ekmek

Ohhh kıskanıyorumm amaaa ne güzel kahvaltılar bunlar

ben de bilmeden bu sıramaya uymaya çalışıyordum aşağı yukarı..
ana yemeği en sona bırakıyordum ki az yiyeyim diye..
bi de ana yemek heralde en sevdiğim oluyor en son tadı damağımda kalsın diye..

dilek tahlil sonuçların nasıl çıktı..
bugün alcaktın sanırsam..

Ahh bu doktorlarrr hepsi ayrı bişi söylüyo insanın direnci kırılıyor bi şekilde.
Oradan randevu almak çok mu zor? Sıra falan çok mu var?

Ohhh kıskanıyorumm amaaa ne güzel kahvaltılar bunlar

NaF genelde bir rahatsızlıgım yok ama pko nedir

PuCCaaa Ankara'daysanbizzat gidip randevu almak,şehir dışındaysan il kodu görünecek şekilde sabit telefondan aramak zorundasın.Mugla'da ugraşmıştım ama randevu alamamıştım.Burada diyetimin ilk iki haftasında 3,5 kg verince ihtiyacım yok diye düşündüm.Ama şimdiki duruma göre sanırım ihtiyaç var.

Kızlar orti bildirimini sadece 2 grup yaptı bu hafta :26: o yüzden liste yapamıyorum haberiniz olsun :26: haftaya tüm orti eşleştirmelerini halledip cumartesi günü güzel bir liste yaparım inşallah

Kızlar orti bildirimini sadece 2 grup yaptı bu hafta :26: o yüzden liste yapamıyorum haberiniz olsun :26: haftaya tüm orti eşleştirmelerini halledip cumartesi günü güzel bir liste yaparım inşallah

ama benim ortim yokki
banda oryi bulurmusunuz
daha tartilmadim ama tartilinca yazicem sizede...

ben bu çizelgeyi yapamadıım arkadalar...bel çevresini girmeye gerek var mı..ben belimin ölçüsünü bilmiyorum..evdede mezura yok..:26:

Polikistik over diye bir hastalık canım benimde çok net bilmemem ile birlikte duyduklarım ; adet düzensizliği , aşırı tüylenme, saç dökülmesi ve zor kilo verme vb belirtileri varmış. Forumda böyle bir bölüm var sanırım görmüştüm :26:

1den sonra gidicem abla. 1 e kadar işteyim
Eve geçince kk yı açıp yazarım dr ne derse artık.
Bide regliyim bakalım kilo farketcek mi bugün. Listemi bi yazsında artık bende bi başlıyayım.
Dr a gidenler konuşuyomuş genelde 3-4 ayda 15 kilo verdiyormuş hastalarına bi problemleri yoksa.
Bana öyle bişi demedi sadece kilo vermen durmuş olaiblir dedi.:26:
Bakalım bugün ne dicek.

yaa simdi bu benim diyet kahvaltim iyi olmamismi...

Yoo bayıldım ben calısıyorumda öyle rahat yiyemiyorum ondan didimmm

yaptım ama olmadı sanırım..

Bel çevreni yazmana gerek yok canım boyunu yazsan yeter adım adım resimlere bakarak yapabilirsin bence.

Hımm garip bişeymiş artık netten kolayca randevu alınabiliniyoken:26:

ben bu çizelgeyi yapamadıım arkadalar...bel çevresini girmeye gerek var mı..ben belimin ölçüsünü bilmiyorum..evdede mezura yok..:26:
Bel çevresini girmene gerek yok.

ama benim ortim yokki
banda oryi bulurmusunuz
daha tartilmadim ama tartilinca yazicem sizede...

Tamam not ettim müsanip bir orti buluruz inşallah

Canım onları yazmana gerek yok başlangıç,hedef,şimdiki kilonu yaz en alta da boyunu yaz tamamdır

Bir dene yapamadıysan hala bana bildir ben yaparım sana kopyalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…