70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmisi okuyayim sonra merhaba diyeyim dedim ama necok yazmissiniz bitmedi

HERKESE TUNAYDIN YENI BI BASLANGIC GUZEK KILO VERIMLERI OLUR BIZIM ICIN INSAALLAH VE HEPIMIZ CITIR OLURUZ

tugbacim dilekcim ve naf hayirli olsun

benimde haftaiçi kahvaltılarım hep böyle canım. haftasonları acık şımartıyom kendimi evde olunca. sende renklendir biraz

benim 1 aydan az vaktim var 3-4 kg daha versem ii olacak..düğünüm varda 4 şubatta

canim benimde ayni sayilir ama ben hergun 2dilim ekmek bikac zeytin yerim bir ikigun araylada1haslanmis yumurta

ben şuan hiç zeytin yemiyorum her sabah kahvaltım standart bu şekilde en az 10 daha böyle yapayım diyorum..siz ekmek olarak ne çeşit ekmek yiyorsunuz..

Günaydın herkese
Sabah kahvaltım
1 dilim beyaz peynir yağsız
1 simit
1 ajdar bardağı ada çayı

hoş geldin canım...

2 hf da 1 kiloyu az görme..ben 1 ayda 1 kilo verdim bunada şükür diyorum..

Hoşbuldum teşekkür ederim Evet hiç yoktan iyidir

Hoşbuldum teşekkür ederim
Bu kadar güzelkarşılanıcağımı bilmiyordum açıkçası Çok teşekkür ederim tekrardan
Hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız umarım en kısa sürede
Her cuma bende tartılırım hiç değilse her gün sabah akşam tartılmamış olurum

Hoşbuldum teşekkür ederim

hoşbuldum Teşekkür ederim
Leslie bende denedim ilk milden terletmeye başlıyo ama doktorum gerek yok spora deyince bıraktım

canım kaloriyi çok kısmak inan ki zayıflatmıyor. ilk haftalar veriyon sonra duruyor o yüzden kahvaltını kuvvetlendir. protein kle mutlaka iki günde bir bir top yumurta mesela. diyetisyen falan mı verdi listeni kendin mi yapıyorsun

kepek ekmegi yiyorum cavdari bulamadim bide burda karisik ekmek var karisik unlardan yapiyolar ondan yiyorum ben almanyadayim oyuzden kepek normalde yasak kansizlik yapiyomus ama mecburen zaten gunde sadece 2dilim yiyorum

kızlar, bugünki menüm:
1. 08:45 1 avuç leblebi,1çb süt,2 parmak kalınlığında cevizli sucuk
2.10:45 2 parmak kalınlığında cevizli sucuk,1 çb süt
3. 12:30 1\2 simit,7 tane zeytin, avuç içi kadar sucuklu omlet ,1 dlm peynir,1çk kaymakla reçel
4. 14:45 1 mandalina ,1 çb süt
5. 17:00 2 dlm çavdar ekmeğiyle kaşarlı tost,3 zeytin ,maydanoz,1 çb süt
6. 19:00 2 tavuk baget(fırında),fırında karnabahar ve havuç,bol salata,1 küçük kase yoğurt
7. 21:00 1sb patlamış mısır
8. 23:00 1çb süt(çubuk tarçınlı)
hava yağmurlu ama işten çıkınca yarım saat de olsa yürümeyi planlıyorum.

Son düzenleme:

kuşhan diyeti varya onu yapıyorum..

Ohh miss Benim yok ama barkinim ' di sanırım tarif vericekti benn evlenmeden önce zeytinyağı,yumurta ikilisini sürüyordum saçlarıma ne etki ediyodu bilmiyorum

Günaydın mı afiyet olsun canım

farkinda degilim ogleni gectigini sagol canim

herkese slmmmmmmmmmmmm tünaydınlarrrrrrrrrrrrr
hayırlı olsun canımmmm tebriklerrrrr

bu arada yeni gelenlere kocaman hoşgeldiniz diyoruum ve topiği kapatıyorumbu saatte başka kim yazcak bilmem ama,,bence topiği ben kapatıyoruum,,bakalım sabah kim açıcak,,ben olmıycam kesin
hoşbuldummmm canımmmmm
geldim canımmm bende sizleri çokk özledim
evet az kaldı vercezberaberce inşşş
inşş gidecek gidecek:) ne kalmış 6 lara şurdaa

bende listeye girebiliyomuyumm tatlımmmmm:26::26::26::26:
allah iyilik versin canımmçok şükür canım kilolarla savaş içindeyimm EVET canım geliyorumm artıgın evet 2012 yazı çıtır olalımmm çıtır çıtır gezelimm inşşşşşş

bende bunu uygulamak istiyorumm tşklerr canımmmm inşş saglıklı bi biçimde kurtulalım şu hain kilolardan kilolara ÖLÜMM

Ben çıkıyorum kısçeler. İş bitti. Diyetisyene gidiyim ordan eve geçerim sanırım.
Gene uğrarım Kk ya öptüm sizi.

güle güle tatlımm hayırlı günlerin olsunnnn

Herkese iyi günler kızlar. Sabahtan beri açık arada okuyorum ama fırsat bulup yazamadım. Kızlar başımda olunca zor oluyo laflamak.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Umarım çoook kilolar veririz birlikte.

Tuğba, Dilek ve NaF, hayırlı olsun şekerler.

Dilekk ablacım merak içinde diyetisyeninden haberlerini bekliyorum . Belki bize tüyolarda gelir senden.

sabah ..1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim light peynir, açık çay şekersiz

kahvaltım ne kadar boş yaa

Çok az değil mi :26: kahvaltı günün en önemli öğünü

yumurta süremem ya kokar şimdi o bana. keten tohumu yağı almıştım onu sürem bari besliyomuş saçları

Bunu duymamıştım :26:

gecmisi okuyayim sonra merhaba diyeyim dedim ama necok yazmissiniz bitmedi

HERKESE TUNAYDIN YENI BI BASLANGIC GUZEK KILO VERIMLERI OLUR BIZIM ICIN INSAALLAH VE HEPIMIZ CITIR OLURUZ

tugbacim dilekcim ve naf hayirli olsun

Sağol canım yeni bir başlangıç yeni bir tazelik hepimize iyi gelicek inşallah

Bende böyle planlı beslenicem bundan sonra

Kilolara Ölümmmmmmm

Teşekkürler Bende merakla bekliyorum Dilek nasıl bilgilerle gelecek diye

DİLEK TUĞBA ve NAF yeni kaptan ve yardımcılarına hayırlı olsun diyorum. inşallah burdaki herkes için bu üçlünün aktif olmasını ümit ediyorum. gözlerim ağrıdığı için eşim bilgisayara bakmama izin vermiyor. kendimi iyi hissdersem akşam menümü yazarım.

bu arada yeni gelenler hoş gelmiş safalar getirmiş. alıntı yapmak isterdim ama malum gözlerim ağrıdığı için geçmişe bakamıyorum.

Sağol canım geçmiş olsun gözlük kullanıyormusun :26:

Sağol canım geçmiş olsun gözlük kullanıyormusun :26:

teşekür ederim. kullanıyordum ama doktor artık gerek yok dedi. yılardır kullanmıyorum görmemde problem yok. alerji var diyorlar ama hiç birşey yapamıyorum uzun süreli ne tv ne pc nede kitap o kadar ağrım oluyor ki hiç birşey yapamıyorum. memlekete gidince(ara tatilde) doktora gidecem.

benimde boyum bir atmış dokuz ama kilom yetmiş bir beş kilo faZLAM VAR

Aramıza katılmak istermisin

Anladım canım çok geçmiş olsun

naf cım özele nasıl mesaj atıldığını anlatır mısın. ben bir türlü yapamıyorum. şimdi kalkıyorum eşim öğrenci notlarını girecekmiş. cevap verirsen ben sonra bakarım.

naf cım özele nasıl mesaj atıldığını anlatır mısın. ben bir türlü yapamıyorum. şimdi kalkıyorum eşim öğrenci notlarını girecekmiş. cevap verirsen ben sonra bakarım.

Canım özel mesaj göndermek istediğin kişinin nick' inin üstüne tıklıyosun orda özel mesaj diye çıkıyor ona tıklıyorsun sayfa açılıyor zaten mesajını yazıp gönderiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…