70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de diyetisyene gitsem mi diye düşünüyorum,aslında biliyorum nasıl verebileceğimi. diyetisyenden iyi tanıyorum kendimi. ama motivasyon yok bende,bir gün dikkat ediyorum ,ertesi gün bozuyorum.
menümü önceden planlamaya karar verdim. hem her akşam ne yemek yapsam diye düşünmem. vakit de kaybetmem.

Merhaba hanımlar.Yeni üyeyim ve zayıflamaya çalışıyorum,azminize imreniyorum.Haftada 3 gün platese gidiyorum,hergün 4 km yürüyorum ve akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum.82 günde 3,5 kg verebildim.Umarım bende bir an önce zayıflarım.

herkese günaydın bende dün katıldım aranıza

bikaç sorum olacak yardımcı olabilir misiniz?
1-çizelge yapmam gerekiyomuş..nasıl yapacağım
2-sanırım herkesin ortisi var ben nasıl orti olacağım

Günaydınnn o karışımdan bende bu hafta yapmak istiyorum çok merak ediyorum etkisini :26:

Günaydınnn bende 55 olsam sonra sabitlesemmm ne kadar güzel olur Ben iyiyim bu arada sende iyisin inşallah

günaydın cnm tşk ederim

valla yicem zaten tartıda yok ama göbekten anlıyorum artıdayım pazartesiden itibaren düzeliyorum

günaydın cnm valla yapıyımda çıksın aradan

Afiyet olsun cnm

O güp güp durumu bende de var

Aramıza hoşgeldinnn sporun güzel ayda 1 kilo gitmiş sanırım yemeklerinden kısarak mı kısmadan mı verdin canım :26:

Günaydın aramıza hoşgeldin orti olayınca yardımcı olabilirim önce kendini tanıt bakalım boyu boyuna huyu huyuna bi orti bulmaya çalışalım Haftalık Listeye girdikten sonra orti listesine alabilirim seni cnm

hoşgeldin canım çizelge işini dilek çok iyi anlatır nafda yardımcı olur sana az bekle hele
orti bulmak için orti arıyorum de kilonu falan yaz uygun arkadaşlar sana yazar zaten

günaydın naf benim süt annemin adıda nafiya biliyomusun bende iyiyim sağol ben 55 olabileceğine inanıyorum yavaş olsun ama olsun vede geri gelmesin kilocuklar inşallah

Günaydın kızçeler biraz geç kaldım bugün geçmişe daldım işlere daldım ancak yazabildim

Nasılsınız ne var ne yok

hepinizi günaydın bir geçmişe takılıp gelem. kahvaltıyı yeni yaptım bundan sonra size yedikleimi devamlı yazacam kızlar
en azından veremiyom diye zırlarken alıntı yapıp ama bunu yemişsin dersiniz :)
kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim salam
1 kk peynir
3 zeytin
ha birde annemin acılı dometesli kahvaltılığından 2 kaşık kadar(ev yapımı içinde yağ yok domates birber baharatla yapılıyo salça gibi bir şey ben pek severim )
ara meyve
öğlen (geç olduğu için olmayacak meyve yada süt içecem yine de
akşam
ızgara et 1 dilim tam tahıllı ekmek salata ayran yada yoğurt
bir de kaptan ilk sorumu soram: izninizle sizin listenizin dışına çıkacam niye derseniz sizin listede sadece sabah ekmek var ama ben diyetisyene gittiğimde hep 3 öğün ekmek veriyordu ben yemem zaten dediğimde tam tahıllı ekmeğin hem yemeklerde midenin asitini alması hem doyurması hemde b vitamini ihtiyacını karşılaması açısından mutlaka yememi söyledi. ben o dönem bir ayda 3,5 kiloyu günde 4 dilim ekmekle verdim ve hiç ekmek yeme alışkanlığım olmamasına rağmen resmen rejimle ekmeğe başlamıştım. sakıncası varmı liste dışı diyetimi yayınlamamın.

Günaydın aramıza hoşgeldin orti olayınca yardımcı olabilirim önce kendini tanıt bakalım boyu boyuna huyu huyuna bi orti bulmaya çalışalım Haftalık Listeye girdikten sonra orti listesine alabilirim seni cnm [/QUOTE]

boy : 1,74........kilo :73 kocaeli gebzede oturuyorum.yaşım 26 (27 ye son 3 gün ) 4 şubatta düğünüm var. 4 gün önce bi diyete başladım 75 kg ile şuan 4. günüm ve 73 kiloyum

iyiyim sağol canım ismim sevde 28 yaşındayım sevde diyebilirsin bana umarım sende iyisindir görevin hayırlı olsun başarılar yani bildirim yapmadan takılabilirim öyleyse teşekkürler

Sevdeee derim tabi kiii.
İyiyim bende işe geldim gene yarım gün çalışmaca sonra bi diyetisyen macereası.
Sonrada Allah kerim artık.

Canım bi ara ben öyle yapıyordum çok iyi oluyodu.
Cuma gününden haftalık ne yiyeceğimi yazıyordum h.sonu alışverişimi yapıyodum sonra gün gün yada günleri karıştırıp istediğimi yiyodum.
Rejimlik belli şeyler var zaten bezelye, taze fasulye, ıspanak, pırasa, karnabahr, brokoli vs bunlara bayılırım ben.

Hoşgeldinnn.
Ne güzel ne kadar çok aktiviten varmış. Ben sadece toto büyütüyorum
Katılımın daim olur inş.

Birazdan kopyalıycam resimli canım bakarsın.

O güp güp durumu bende de var

Tırsmanın verdiği bi güp güp sanırım

Günaydın catim
Liste değişecek Diyetisyenler evet hemen hemen her öğüne ekmek veriyorlar.
Akşam çorba içersen ekmek hakkını kaybediyosun yalnız.
Bide ben yenilen cıssları unutmam merak etme sen

Sağol NaF.Yemeklerden kısarak derken;önceden dondurma,çikolata,meyve suyu içerdim artık yemiyorum,çikolata belki haftada 1 parça.Kızartma yemiyorum.Hamurişi pasta kurabiye yemiyorum siyah çay içmiyorum,günde 2 fincan türk kahvesi içiyorum tabi ki sade.Hergün yeşil çay içiyorum iki kupa ve bir kase yogurt göbek çevresindeki yagları eritirmiş.Diyetisyen söyledi.Akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum.Bir de uyanır uyanmaz 1 bardak su içip iki kayısı yiyorum.

günaydın naf benim süt annemin adıda nafiya biliyomusun bende iyiyim sağol ben 55 olabileceğine inanıyorum yavaş olsun ama olsun vede geri gelmesin kilocuklar inşallah

aaa ne güzel benim iş arkadaşlarım bana nafia diyolar (müşterilerden biri adıma faks çekmiş ama nafia yazmıştı ordan kaldı 4 senedir böyle ) kankalar naf ailem na-fi-ye diye a harfini uzatarak söylüyo tanımayanlar nafiye diye hızlıca söylüyo dün kargocu nefiye dedi ve koptum bir isim daha kaç farklı şekilde söylenebilir dedim yazık adam tuhaf tuhaf baktı yüzüme

Bende inanmaya başladım kendime 55 olucam sonraaaa

Günaydın canımm çemen mi oo sarımsak ve cevizde ekliyoruz biz bende bayılırım

Birde o hatırlatma işini Dilek süper yapıyo

Kaptan gelince cevaplar ben atlamış olucam soruya ama biz o listeyi değiştirmeyi düşünüyoruz zaten tatlım bunun görüşmelerini yapıyoduk bugün Dilek ile hep birlikte ortak bir liste yapalım diyoruz. Tüm topik' in düşüncelerini ve isteklerini içeren bir liste

hoşgeldiiiiiiin
kızlar şu leslie nedir biraz bakındım ama pek anlamadım sanırım. biri bana anlatabilirmi lütfeeen?
canım oleslii saygın bir ablamızdır bol bol yürütür bende link yok ama leslii ile yürü diyet center yazarsan sanıım google amcadan bulursun. 3 mili öneririm ben en yorucu ve zevklisi o...

hatırlatcanım vur yüzüme bunu yemişsin ama diye :) neyse ben kalkar. makineden çamaşırlar çıkacak yenilei girecek blaşık mak. doldurup çalıştırılacak. sonracıma ev süpür sil bugün temizlik günüm cigara molası verdiğimde uğrarım buralara...

evet ya şu listeye bir el atın pek gıcık duruyo
çemene benziyo ama daha sulu bunda sarımsak yok sirke var cevizde yok tam tarifi bilmiyom ama makarnanın üstüne falan iyi oluyo :) bir de kahvaltıda mideyi temizliyo hissediyom. neyse ben kaçar ev işleri beni bekler

Bide kızlar.
Diyetisyen bana yemek sıralaması verdi. Geçen hfta öyle bi konuştuk listemi vermedi ama genel şeylerden bahsetti.
Hedefimiz yeme düzenini değiştirmek dedi.
Yemeklerde şu şekilde yenildiğinde ayda 1 kilo garanti verebilirsin dedi.

Su,
Çorba,
Salata,
Cacık/Yoğurt/Ayran
En son ana yemek

Hımm bide yemek yerken çatal kullan dedi bana.
Öyle ekmeği alıpta yemeğin suyuna banmak yok dedi.
Denemek isteyen olursa aklınızda olsun. Ben bugün listeyi aldığımda bu şekilde beslenicem.
Ablam 16sında aldı listesini 75.5 kilo falandı sanırım dün 71 kiloydu.

Son düzenleme:
boy : 1,74........kilo :73 kocaeli gebzede oturuyorum.yaşım 26 (27 ye son 3 gün ) 4 şubatta düğünüm var. 4 gün önce bi diyete başladım 75 kg ile şuan 4. günüm ve 73 kiloyum

4 Şubat derken önümüzdeki 4 şubat mı nasıl bi diyet canım o :26: hayırlısı olsun bu arada

Tırsmanın verdiği bi güp güp sanırım

Olabilir

Çok iyi yaa peki neden bu kadar az kilo verdin canım :26: benim dikkatimi o çektiği için sordum yemeklerinden kısarak mı verdin diye :26: Diyetisyen kontrolünde mi zayıflıyorsun şuan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…