teşekür ederim. kullanıyordum ama doktor artık gerek yok dedi. yılardır kullanmıyorum görmemde problem yok. alerji var diyorlar ama hiç birşey yapamıyorum uzun süreli ne tv ne pc nede kitap o kadar ağrım oluyor ki hiç birşey yapamıyorum. memlekete gidince(ara tatilde) doktora gidecem.
benimde boyum bir atmış dokuz ama kilom yetmiş bir beş kilo faZLAM VAR
byee bekliyom listeni...
ay öldüm sadece yerler kaldı silinecek sonra kendimle ilgilenecem acık.yüz maskesi saç maskesi sonracıma duş ooohh.
kızlar saç için önerilerinizi bekliyom vlla kafada saç kalmadı ya. bir arkadaş mayonezli birşeylerden bahsetmişti fikri olan varmı kullandığı bir maske olan
gunuaydın kızlar kavaltımı bıraz once yapyım
ondan ogle yemegı yerıne gectı
1yumurta
1 dılım b peynır
3 tane zeytın
2 kozlenmıs bıber
salatalık domates 2 dılım ekmek
2 bardak ayran
1 bardak sekersız cay
sabah ..1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim light peynir, açık çay şekersiz
kahvaltım ne kadar boş yaa
gecmisi okuyayim sonra merhaba diyeyim dedim ama necok yazmissiniz bitmedi
HERKESE TUNAYDIN YENI BI BASLANGIC GUZEK KILO VERIMLERI OLUR BIZIM ICIN INSAALLAH VE HEPIMIZ CITIR OLURUZ
tugbacim dilekcim ve naf hayirli olsun
kızlar, bugünki menüm:
1. 08:45 1 avuç leblebi,1çb süt,2 parmak kalınlığında cevizli sucuk
2.10:45 2 parmak kalınlığında cevizli sucuk,1 çb süt
3. 12:30 1\2 simit,7 tane zeytin, avuç içi kadar sucuklu omlet ,1 dlm peynir,1çk kaymakla reçel
4. 14:45 1 mandalina ,1 çb süt
5. 17:00 2 dlm çavdar ekmeğiyle kaşarlı tost,3 zeytin ,maydanoz,1 çb süt
6. 19:00 2 tavuk baget(fırında),fırında karnabahar ve havuç,bol salata,1 küçük kase yoğurt
7. 21:00 1sb patlamış mısır
8. 23:00 1çb süt(çubuk tarçınlı)
hava yağmurlu ama işten çıkınca yarım saat de olsa yürümeyi planlıyorum.
bende listeye girebiliyomuyumm tatlımmmmm:26::26::26::26:
Herkese iyi günler kızlar. Sabahtan beri açık arada okuyorum ama fırsat bulup yazamadım. Kızlar başımda olunca zor oluyo laflamak.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Umarım çoook kilolar veririz birlikte.
Tuğba, Dilek ve NaF, hayırlı olsun şekerler.
Dilekk ablacım merak içinde diyetisyeninden haberlerini bekliyorum . Belki bize tüyolarda gelir senden.
DİLEK TUĞBA ve NAF yeni kaptan ve yardımcılarına hayırlı olsun diyorum. inşallah burdaki herkes için bu üçlünün aktif olmasını ümit ediyorum. gözlerim ağrıdığı için eşim bilgisayara bakmama izin vermiyor. kendimi iyi hissdersem akşam menümü yazarım.
slm hoşgeldn canım
bel çevresi girmene gerek yok.
mola verdiiim. ay bilg elektrik süpürgesi ile süpürürken tuşlarından birini yutturdum iyi mikendime zora iş çıkarıyom yani. şimdi aç süpürgeyi bul işin yoksa tuşu.
byee bekliyom listeni...
ay öldüm sadece yerler kaldı silinecek sonra kendimle ilgilenecem acık.yüz maskesi saç maskesi sonracıma duş ooohh.
kızlar saç için önerilerinizi bekliyom vlla kafada saç kalmadı ya. bir arkadaş mayonezli birşeylerden bahsetmişti fikri olan varmı kullandığı bir maske olan[/QUOT
kız bitlenmeyesin..
benim kahvaltılarım çok daha zengin oluyor..sabah ..1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim light peynir, açık çay şekersiz
benim kahvaltılarım çok daha zengin oluyor..
kahvaltım ne kadar boş yaa
geçmiş olsun canım neyin vardı sakıncası yoksa..ya kızlarr ben bu aralar cok boşladım oglum hastaydı gıremedım hıc bıde ben amelıyat olucm hastanelerd ekoşturup duruoz cuma gunu bıldırım flan oldumu gecmişi okuyamadımmm yenı kaptanımızı tbk edıorummm bu aradaa ve 200 grm vermışm :)
benim 1 aydan az vaktim var 3-4 kg daha versem ii olacak..düğünüm varda 4 şubatta
ben şuan hiç zeytin yemiyorum her sabah kahvaltım standart bu şekilde en az 10 daha böyle yapayım diyorum..siz ekmek olarak ne çeşit ekmek yiyorsunuz..
ben çavdar veya tam buğday ekmeğini tercih ediyorum...
Kahvaltıdan sonra
Ara öğün;
1 portakal
2 saat sonra öğle yemeğim
8 ymek kaşığı mercimek çorbası
1 kase yoğurt yağsız
2 saat sonra ara öğün
1 muz
Akşam yemeğim
1 kase salata
1 kase yağsız yoğurt
2 saat sonrada yeşil elma yiyeceğim
ŞEker hastası olduğum için 2 saatte bir birşeyler yemem gerekiyor kızlar yoksa tatlıya saldırıyorum
Şeker sevdiğin için mi yoksa diabetin mi var cnm
Çok geçmiş olsun cnm. Hayırdır ne ameliyatı? Allah şifa versin.ya kızlarr ben bu aralar cok boşladım oglum hastaydı gıremedım hıc bıde ben amelıyat olucm hastanelerd ekoşturup duruoz cuma gunu bıldırım flan oldumu gecmişi okuyamadımmm yenı kaptanımızı tbk edıorummm bu aradaa ve 200 grm vermışm :)
Kızçeler ben müsadenizle yavaştan çıkıyorumpazartesi günü izinliyim işe gelmiycem çok öptüm iyi pazarlar dilerim
Hipoglisemi canım şeker hastalığı başlangıcım var dikkat etmezsem insülin kullanmaya başlıycam
Yaa. Dikkatli ol o zaman cnm. Benimde annem kullanıyor insülin. Bizde 4 kızız bakalım birimizde çıkcak herhalde. Ben aday adayıyım sanırım.Hamileliğimde çıkmıştı şeker. Şimdi yok allaha şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?