70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evin temizligini yaptım bu hızla manikürümü de yapıyorum b,razda burda oyalanırım artık...
yemek için de haşlanmış yumurta ve peynir var menümde

slm kızlar metabolızması yavas olanlar bısey ögrendım daha taptaze daha yenı tv izledım bırazdan acıklamalı yazıcam okuyun lutfen

sedacım yine pek kimse önerime birşey yazmamış iki,üç kişi karşılık vermiş önerimi tekrarlıyorum son kez kilo bildirimini saat19 yada 20 de en geç yapsak hazırlanması derken 9u 10u bulur 12 çok geç bence ama birgün sonra öğreniriz önemi yok diyorsanız oda uyar bana ama tartıldığımız gün öğrenmek daha güzel olur diye düşünüyorum bu hafta için olmasa bile haftaya o şekilde uygulayabiliriz

ay kızlar bri de sabahtan beridir bana aşk ilanı yapıyo msjla ama artık nası bi tesadüf bu anlamadım

cANIM BEN ZATEN UFAK UFAK HAZIRLAMAYA BAŞLADIM SAA18:30 19 GİBİ YAYINLIYACAĞIM GECE BİLDİRENDE BEN EDİTLERİM SONRA GÖRÜR ZATEN ÇOĞU BİLDİRDİ BİLDİRMEYENLER 1 GÜN GELİP 2. GÜN UĞRAMAYANLAR...

benim için sorun olmaz canım erken ögrenmek iyii olur hatta ama bazıları bilgisayara erken geçemeyebiliyo

kızlar şimdi televızyon da taslarla uzman olan bırısı vardı ve takıp ettım iyikide etmişim kadın bahsettı metabolızması yavas olanlar kılo veremeyenler dedı bu yöntemin cok faydası oldugunu söyledi sunucuda doktorunun ona bu yöntemi uygulayarak 15 kılo kadar verdıgını anlattı tabıkı tek basına degıl dıyette sart zaten bızde kendımızce bıseyler yapıyoruz bızde denemelıyız yapmamız gereken süprizzzzz bogazımızda cukur bır bölüm varya hemn altı kemık kısmı oraya yanı gögus kısmnına gelmeden bogazla gögsü birlestıren bölum oraya elımızle vurarak uyarıyormusuz vur deyınce öldürmeyın haa metabolızmamızı hızlandırıyormus nekadar ve hangi zamanlarda oldunu anlatmadı ama bence her aklımızda estıgınde fazla sert olmamak kaydıyla yapmaktan bı sakınca yoktur denemekte fayda var bilgilerinize arkadaslar ben kılo bıldırımı yapmıyorum tartılmadım cunku pıller esımle gönderdım dun aksam ve bugunde bıraz kacırdım dun mısafırlerım vardı bugunde ailecek yemek yedık yedıkce yıyesı gelıyor adamın kalabalıkta neyse olsun herzaman yemekten iyidir hadın işallahlah bı etkısını görürüz su yazada cıtır oluruz hepınızı öpüyorum Şeniz

bencede ya şu kilo bildirimini erkene alalım sabah erkenden bildirimler yapılsın öğlene açıklansın akşama kadar herkesi beklemek zorunda kalıyoruz bir rahatlık oluyor millette :)
kafamçokkarıştı

slm kızlar
benim kilom hala aynı kendime hedef belirledim mayısa kadar sıkı bir diyet yapmayacağım ama spora tam gaz devam edeceğim kaydirigubbakcemile2 mayıs ayında kaçamaksız diyet yapacağım bunun için beni şimdilik listeye eklemeyin :çok üzgünüm: bir haftadır aksatmadan günde en az bi saat spor yapıyorum devam etmeye kararlıyım :dance: sadece diyetle erimedi hamilelik kilosu :1no2:
bugün sabah sekizden dokuza nivea body yaptım sonra ev işleri oğlanı doyurup dışarı çıktım birbuçuk saat yürüdüm eve geldim şimdi dinleniyorum (en azından yaptığım sporu yazarak katılmaya çalışayım hihoyyyt )

selam kızlarr ben sabah verdim kilomu ama gene vereyimmm 1 kilo vermişimm adettten dolayı her tarafım şişşş 71 olmuşummm (( sadece 1 kilo işte bunla avutmaya çalışıyom kendimii

FATMATUGRA,YARıSCı,TSAMBıKOS,ZıRAAT,BURGEM,NNURAYY,
GÜLEYSA,arzuk.......
hadi kızlar bir tek sizler kaldınız.....

Sedacim benim kilomuda yazarmisin.
Ben önce 73tüm sonra 72ye düstüm
Son 1 haftadir 72 ile 71 arasinda gidip geliyordum sabah tartildim 70.1 olmusum..
Çok sevindimm..
Hedefim 65 kg.

Bu arada bugun weya yarin regl olacagim. Umarim etkisi olurda bir kac gram gider :)))) .

ekledim tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…