sedacım yine pek kimse önerime birşey yazmamış iki,üç kişi karşılık vermiş önerimi tekrarlıyorum son kez kilo bildirimini saat19 yada 20 de en geç yapsak hazırlanması derken 9u 10u bulur 12 çok geç bence ama birgün sonra öğreniriz önemi yok diyorsanız oda uyar bana ama tartıldığımız gün öğrenmek daha güzel olur diye düşünüyorum bu hafta için olmasa bile haftaya o şekilde uygulayabiliriz
benim için sorun olmaz canım erken ögrenmek iyii olur hatta ama bazıları bilgisayara erken geçemeyebiliyosedacım yine pek kimse önerime birşey yazmamış iki,üç kişi karşılık vermiş önerimi tekrarlıyorum son kez kilo bildirimini saat19 yada 20 de en geç yapsak hazırlanması derken 9u 10u bulur 12 çok geç bence ama birgün sonra öğreniriz önemi yok diyorsanız oda uyar bana ama tartıldığımız gün öğrenmek daha güzel olur diye düşünüyorum bu hafta için olmasa bile haftaya o şekilde uygulayabiliriz
sedacım ben yapmıştım ama yanlış yazdım sanırım 1 kilo aldım 72ydim 73 olmuşum ama dedigim gibi bu hafta regl olacamSevılcan canım buradayken sende bıldır kılonu yazayım hemen...
sedacım ben yapmıştım ama yanlış yazdım sanırım 1 kilo aldım 72ydim 73 olmuşum ama dedigim gibi bu hafta regl olacam
cANIM BEN ZATEN UFAK UFAK HAZIRLAMAYA BAŞLADIM SAA18:30 19 GİBİ YAYINLIYACAĞIM GECE BİLDİRENDE BEN EDİTLERİM SONRA GÖRÜR ZATEN ÇOĞU BİLDİRDİ BİLDİRMEYENLER 1 GÜN GELİP 2. GÜN UĞRAMAYANLAR...
Sedacim benim kilomuda yazarmisin.
Ben önce 73tüm sonra 72ye düstüm
Son 1 haftadir 72 ile 71 arasinda gidip geliyordum sabah tartildim 70.1 olmusum..
Çok sevindimm..
Hedefim 65 kg.
Bu arada bugun weya yarin regl olacagim. Umarim etkisi olurda bir kac gram gider :)))) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?