70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza fakat içeriği anlamadım. Beni de aydınlatırsanız aranıza girmiş olucam

hoşegeldin canımm.
bitane liste vardı yeni gelenler için..
kaptan onu paylaşır öğrenirsin herşeyi..
benim söyleyebileceklerim
menü paylaşımı yapıyorsun
kilo çizelgesi yapıyorsun
ve her cuma tartılıp kilo bildirimi yapıyorsun...

Son düzenleme:

Ellerine sağlık Dilekcm. Haftanın 1.sini ve kilo veren diğer arkadaşları kutluyorum. Veremeyenlerde haftaya inşallah.

bu tablo cok guzelmis yaa ilk defa goruyorum diyet grubunda boyle birsey. Cok begendim haftaya bende listede olucam
Eline sağlik puccaaa

arkadaşlar orti arıyorum bilginize :))

Hoşbulduk canım. Kaptan kim nasıl paylaşcak, anlamadım bu bildirim cetveli nasıl bişey nasıl giriliyor
hepiniz yarış halindesiniz valla imrendim sizlere bende 1 haftadır kendi formüllerimle zayıflamaya çalışıyorum 1 kilocuk vermişim :)
eh oda güzel

bende katılmak istiyorum 5ay önce doğum yaptım vermem gereken 8-10 kilom var 73 kiloyum istersen orti olabiliriz

öncelikle allah bağışlasın canım ama rejim yapmak için biraz erken değl mi sence emzirirken rejim yapma istersen biraz zaman geçsin üzerinden

bildirim cetvelini kaptan hazırlıyo canım sen her cuma aç karnına tartılıp bildirim veriyosun kaptana eski yazılanları okursan ticket factoryi yapabilirsin

bildirim cetvelini kaptan hazırlıyo canım sen her cuma aç karnına tartılıp bildirim veriyosun kaptana eski yazılanları okursan ticket factoryi yapabilirsin

ticket sanırım ingilizceydi
gördüm bir sayfada ama pewk bişey anlamadım
nasıl yapılcanı ve nereye gönderilceni anlamadım

canım sabah iyi olmuş,,sonralarına ben bile bişey demiyorum yaniiherşey kabak gibi ortada
ama akşamı öyle kapatırsan gündüzki kaçamakları en az zararla atlatırsın

ayıpettin canım daha ne olsun
ne güzel işte,korumaya bile geçmişsin,,sen bilirsin,,nasıl istersen ,,yalnız yinede burayı ihmal etme,,bak sonra kilo alırsan demediniz deme
hoşgeldin canım aramızaamerak etme buraya gelipte uzun vadedede olsa kilo veremeyen olmadı
canım salı günü herkez yine ortilerle eşleşip listeye giricek,,salı gelsin hele
hoşgeldin sende aramıza umarım istediğin vücuda kavuşursun

bugünkü menün mükemmel olmuş canım,,bu kararla devam edersen merak etme zırlamana gerek kalmıycak
sorularına yanıtı naf vermiş gerçide,,evet listede değişiklik yapılması gerekiyo en azından ekmeği her öğüne bir dilim olarak eşitlersek çok iyi olacak,,bilhassa ben her öğün mutlaka ekmek yerdim
ve illaki burdaki listeyi uygulamak veya yayınlamak zorunda değilsin,,karışık listeler var hep önemli olan ,,sağlıklı beslenmek

aslında çok güzel bi başlangıç yapmışsın,,biraz sabret bikaç günde veya haftada olucak bişey değil bu,,bekle ve gör,,başta vücut yeni yeme düzenine alışıyo ve kilo verimi yavaş olabiliyo,,biraz sabret ve sonucu gör hemen pes etme canım,,
ayda bi kilomuu:44:az diğimi yaa
aaa şaşırdım valla6 ayda 6 kilomu verdin yani,,ayda 1 kilo:44:hiç test yaptırdınmı,kilo vermeni engelliycek bi sorunun yoksa,bencede yavaş gidiyo kilon,,ama belki spora ağırlık verdiğin için,vücut sıkılaşıyodur,bedensel incelme oluyodur ve kas..bunlarda tartıda kilo vermiş olarak yansımıyodur,,bi ihtimal tabii
selaaaammbiraz geç oldu amaa
BEN SABAH 9 DA KAHVALTI YAPTIM
1 adet haslanmis yimirta
1 adet zeytin
1 dilim tam bugday ekmek
ama isittim arasina kagit kadar ince kasar koydum
1 kibrit kutusu beyaz peynirr...
güzel olmuş canım,,fakat menülerini akşam tümden yazsan daha iyi olur yorumlamak açısından

iyi aksamlar kizlar.yeni gelen arkadaslar sizler de hosgeldiniz.
kisa surede fazlaliklarinizdan kurtulmak icin dogru yerdesiniz.motivasyonunuz tavan yapacak burada
orti (ortak)secebilirsiniz kendinize.kendi kilonuza yakin,uyum saglagidiniz bir kisiyle orti olursaniz,kilo verirken ortinizi dusunup,onu da listede geri cekmemek icin yediklerinize daha dikkat ediyorsunuz.ayrica birbirinizi motive ettiginiz icin daha cok kilo veriyorsunuz.en azindan fazladan kilo almiyorsunuz
cumalari bildirim yapiliyor.kaptan tugba(triendy21+).o da arada bir yapmamiz gereken seyleri,liste halinde yayinliyor zaten.yeni gelenler icin tekrar paylasacaktir.orti bildirimlerinizi NaF a yapiyoruz.kisisel kilo bildirimleri emin degilim ama tugbaya yada dilek e yapilacak.ne karar verdiler en son ben de biklmiyorum kolay
gelsin

vücut su toplamıştır büyük ihtimal,,yada reglin yaklaşmış olabilirmi,,geçicidir meraklanma

sabah ..1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim light peynir, açık çay şekersiz

kahvaltım ne kadar boş yaa
iyide farkındasın boş olduğunu ,,niye hareketlendirmiyosunzeytin,,yumurta,,salatalık şeyler,,domates,ne biliyim ekle bişeyler iştee,,en önemli öğün kahvaltı,,istediğin gibi ye,,kuvvetlendir vücudu,,bu sayede akşama kadar enerjin yerinde olur,ve sonraki öğünlerde amansız açlık isteğini frenleyebilirsin,,
gecmisi okuyayim sonra merhaba diyeyim dedim ama necok yazmissiniz bitmedi

HERKESE TUNAYDIN YENI BI BASLANGIC GUZEK KILO VERIMLERI OLUR BIZIM ICIN INSAALLAH VE HEPIMIZ CITIR OLURUZ

tugbacim dilekcim ve naf hayirli olsun

hadi bakalım taze gelin olcan inşallah,,şimdiden hayırlı olsun,,
yukardaki dediklerimi unutma,sabah öğünde fazla yesende korkma önemli olan,,akşam öğününde hafif ve az beslenmen unutma,,ben tam buğday ekmeği yiyorum şuanda,,ama çavdarla --kepekle dönüşümlü olarak kullanırsan süper olur
sabah istediğim gibi olmamış,,yukarda nasıl yeneceğini yazdım,,tek düze beslenme hatalı,,heleki simitten azcık uzak dursan çok iyi olur,,nitekim 1 simit,4 dilim beyaz ekmeğe eşdeğer:18: bunu unutma sakınbide sende menülerini sabah öğle akşam olarak yaparsan yorumlama açısından iyi olur,,
canım inanki gözlerim şaşı oldu:111:ne kalabalık bi menü yazımı bu,,saatleri boşver
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara
diye yazarsan çok daha rahat olur,,saatlere takılmaneyse menüye zar zorda olsa bakabildim

okadar çok hatalı yer varki napsam bilmem,,sucuklar çok fazla olmuş,,sonraki öğünlerde bile kahvaltılık bişeyler yemişsin,olmamışakşamın güzel geçmişama geri kalan

benimde boyum bir atmış dokuz ama kilom yetmiş bir beş kilo faZLAM VAR

yarın menünü düzenli bişeklde kaçamaksız ve sağlıklı şeylerle görmek istiyorum ona göree,,hatta yarın değilde pazartesi olsun hadi,,sonuçta haftasonu kendimizi şımartabiliyoruz
canım akşam menün güzel olmuş,,fakat ekmeği az tüketmekte yarar değil kilo vermeye,,sabah öğle akşam bi ince dilim ye ozaman,,vücudun ihtiyacı var,,bide menülerini tam yazarsan iyi olur,,

sağol canım,,olsun bende buhafta +700olmuşum,,okadar sinir stres mahfetti beni,,yılbaşından beridir yiyordum anlıycan,,hatta gece atıştırmalarım hat safaya çıkmıştı,,ama bende geldim kendime artıkhepberaber kalan tüm kilolarımızı vericez
geçmiş olsun canım,,benimde kız hasta 2 gündür,canım onla beraber yanıyo,,ateş içinde dr ilaç verdi ama,,hala halsiz,,kıyamıyorum,,bi iyileşse bende iyi olucam

Son düzenleme:
çok güzel canım,,aralarda meyve şart zaten doğru yapıyosunyalnız gün içinde kaçamak yapmadıysan akşamda yemek yemelisin canım,,en azından tavuk veya sebze yemeği eklemelisin salata ve yoğurdun yanına

evet canım midemizin küçülmesi söz konusu ve bu inan insanın başına gelebilicek en güzel şeyinsan devamlı az yemek istiyo ve bu kilo almamızı önlüyo,,bide diyet bisküvilerini bilemem ama,benonları yeme taraftarı değilim,,saman gibi tadları var zati:120::125yüzden kurabiye yemek istersen,,eti burcak var çavdarlı kepekli vs.onları tavsiye ederim,,,:125:
ben geldim
sabah kahvaltimi yazmistim
ara ogun bi portakal yedim
oglen 4 kasik ispanak yemegi
yarim kase t=yogurt bi bilim ekmek
aksam 5 kasik ispanak
yarim kase yogurt
1 dilim ekmek
bu kadar nasil ama...

hoşgeldin canım,,ne demek tabiki alırızve isteğindede rahat olabilirsin,,illaki orti yarışmasına gir diye bi kuralımız yok
Listede bi kusur varsa affola..
Bu sabah 5 bucukta kalkmıştım. Biraz sızayım ben iyi akşamlar.

ben kusuralarını ilettim canımneyse öğrencen daha bebişsinşaka biyana ellerine ve emeğine sağlık canım,,
ama yinede düzeltirsen sevinirim,,en azından haftaya dediğim gibi yaparsın

arkadaşlar haftalık kilo bildirimi yarın değil mi? yanlış bilmiyorum ben yani umarım
canım bildirimler cuma günü özel mjla yapılıyo,,eğer özele mj hakkın yoksa henüz,,buraya yapıyorsun,,ben detayları perşembe günü veya hafta içi tekrar yayınlarım
benim ortim yok
hemide beni kimse sallamiyo
listeye bilem almadilar beni...

canım sen bildirimini yaptınmı buraya,,:26:

teşekkür ederim kaptanım...sağ olasın ...uzun süre cevap gelmeyınce tırstım kapı dışarı edildim diye korktum heeee

öncelikle allah bağışlasın canım ama rejim yapmak için biraz erken değl mi sence emzirirken rejim yapma istersen biraz zaman geçsin üzerinden

canım zaten çok katı bir diyet uygulamıcam ekmeği azaltıp yediklerime dikkat edip sıvıyı arttırcam zaten en çok süt yapan sıvı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…