sen bildirimini yapmışmıydın canım? bildirim yaptıysan bu hafta
haftaya listeye alınıyorsun. bir de kilo çizelgesi yapsan iyi olur
adaylar artıooo
canım yakın kiloda olanlar orti oluyor..
birimizi gaza getiriyoruz, tatlı bir rekabet ortamı, güzel bir destek oluyor.
sen bildirim yaptın mı bu hafta?[/QUOT
bildirim derken ticket factory i hazırladım sonra giremedim 2 haftadır kilo bildirimi yarın değil miydi?
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza fakat içeriği anlamadım. Beni de aydınlatırsanız aranıza girmiş olucam
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza fakat içeriği anlamadım. Beni de aydınlatırsanız aranıza girmiş olucam
tama seker ben ozaman p.tesi tartilip hallediyorum kiloisini ve cizelge yapiorum..
06/01/2011 CUMA KİLO TABLOSU
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] melojj [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 58.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 19.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :119:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 4.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] NaF [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 68.1 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 4.900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] harran0571 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] Moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] nisam_81 [/TD] [TD] 95.0 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 24.00 [/TD] [TD] - [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] filizzz64 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 0.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] KILAVUZ [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 26.6 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 12.40 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] PuCCa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15.40 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] RuweyDa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 64.1 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 15.10 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78.00 [/TD] [TD] 73.00 [/TD] [TD] 73.60 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 19.20 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz melojj arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan tofti--arzuayten--arcak81--sineray-monarosa_22 arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
Pucca, ay_she, alaca arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
artıda olanlar belli zaten bu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileğiyle:79:
Kaptan yardımcısı Pucca..
arkadaşlar orti arıyorum bilginize :))
arkadaşlar orti arıyorum bilginize :))
bende katılmak istiyorum 5ay önce doğum yaptım vermem gereken 8-10 kilom var 73 kiloyum istersen orti olabiliriz
Hoşbulduk canım. Kaptan kim nasıl paylaşcak, anlamadım bu bildirim cetveli nasıl bişey nasıl giriliyor
hepiniz yarış halindesiniz valla imrendim sizlere bende 1 haftadır kendi formüllerimle zayıflamaya çalışıyorum 1 kilocuk vermişim :)
eh oda güzel
hoşegeldin canımm.
bitane liste vardı yeni gelenler için..
kaptan onu paylaşır öğrenirsin herşeyi..
benim söyleyebileceklerim
menü paylaşımı yapıyorsun
kilo çizelgesi yapıyorsun
ve her cuma tartılıp kilo bildirimi yapıyorsun...[/QUO
Hoşbuldum canım ben hiçbişecik anlamadım
beni kimse bilgilendirmicekmi
kaptan kardeş nerdesinnnn benide bilgilendirr lütfen
bildirim cetvelini kaptan hazırlıyo canım sen her cuma aç karnına tartılıp bildirim veriyosun kaptana eski yazılanları okursan ticket factoryi yapabilirsin
canım sabah iyi olmuş,,sonralarına ben bile bişey demiyorum yaniibiraz önce kahvaltımı yaptım...
2 dilim çavdar ekm+beyaz köy peyniri+4 dilim sucukla yapılmış yağsız tost
3 zeytin
1 az köy tereyağlı yumurta
kahvaltı sonu tubanın karışımından 2 bar içtim..
bugün başladım..bu hafta kullanıcam..
bariz bi şekilde işe yaramazsa bırakırım..
öğlen oturmam var..kesinlikle cıss yicem..
bu aralar akşam yemelerim başladı..kociş il dışında ondan mı ne..
inşallah bugün yemem..öğlen cısss
akşamada salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum.(inşallah)
ayıpettin canım daha ne olsunHahahah Tuğba koptumBen elimden geldiğince Sen ve Dilek' e yardımcı olmaya çalışırım canım ve orti listesine de devam edicem
Sarma mııbende ne zamandır yapıcam diyorum ama erteliyorum Günaydın bu arada canım
Günaydın cnm ben iyiyim sen nasılsın
Günaydın canım inşallah öyle olacak
Bence biraz daha bekleyelim canım :26:
ne güzel işte,korumaya bile geçmişsin,,sevgili dilek ben kilomu korumadayım bildirim yapmasam vede öylesine takılsam olurmu haftalardır 58im zaten vede bunu sabitlemek için çalışıyorum herkese günaydınlarrrrrr bu arada çeneye dalıp selamı unuttum umarım herkes iyidir
hoşgeldin canım aramızaaMerhaba hanımlar.Yeni üyeyim ve zayıflamaya çalışıyorum,azminize imreniyorum.Haftada 3 gün platese gidiyorum,hergün 4 km yürüyorum ve akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum.82 günde 3,5 kg verebildim.Umarım bende bir an önce zayıflarım.
canım salı günü herkez yine ortilerle eşleşip listeye giricek,,salı gelsin heleherkese günaydın bende dün katıldım aranıza
bikaç sorum olacak yardımcı olabilir misiniz?
1-çizelge yapmam gerekiyomuş..nasıl yapacağım
2-sanırım herkesin ortisi var ben nasıl orti olacağım
bugünkü menün mükemmel olmuş canım,hepinizi günaydın bir geçmişe takılıp gelem. kahvaltıyı yeni yaptım bundan sonra size yedikleimi devamlı yazacam kızlar
en azından veremiyom diye zırlarken alıntı yapıp ama bunu yemişsin dersiniz :)
kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim salam
1 kk peynir
3 zeytin
ha birde annemin acılı dometesli kahvaltılığından 2 kaşık kadar(ev yapımı içinde yağ yok domates birber baharatla yapılıyo salça gibi bir şey ben pek severim )
ara meyve
öğlen (geç olduğu için olmayacak meyve yada süt içecem yine de
akşam
ızgara et 1 dilim tam tahıllı ekmek salata ayran yada yoğurt
bir de kaptan ilk sorumu soram: izninizle sizin listenizin dışına çıkacam niye derseniz sizin listede sadece sabah ekmek var ama ben diyetisyene gittiğimde hep 3 öğün ekmek veriyordu ben yemem zaten dediğimde tam tahıllı ekmeğin hem yemeklerde midenin asitini alması hem doyurması hemde b vitamini ihtiyacını karşılaması açısından mutlaka yememi söyledi. ben o dönem bir ayda 3,5 kiloyu günde 4 dilim ekmekle verdim ve hiç ekmek yeme alışkanlığım olmamasına rağmen resmen rejimle ekmeğe başlamıştım. sakıncası varmı liste dışı diyetimi yayınlamamın.
aslında çok güzel bi başlangıç yapmışsın,,biraz sabret bikaç günde veya haftada olucak bişey değil bu,,bekle ve gör,,başta vücut yeni yeme düzenine alışıyo ve kilo verimi yavaş olabiliyo,,biraz sabret ve sonucu gör hemen pes etme canım,,Sağol NaF.Yemeklerden kısarak derken;önceden dondurma,çikolata,meyve suyu içerdim artık yemiyorum,çikolata belki haftada 1 parça.Kızartma yemiyorum.Hamurişi pasta kurabiye yemiyorum siyah çay içmiyorum,günde 2 fincan türk kahvesi içiyorum tabi ki sade.Hergün yeşil çay içiyorum iki kupa ve bir kase yogurt göbek çevresindeki yagları eritirmiş.Diyetisyen söyledi.Akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum.Bir de uyanır uyanmaz 1 bardak su içip iki kayısı yiyorum.
Bide kızlar.
Diyetisyen bana yemek sıralaması verdi. Geçen hfta öyle bi konuştuk listemi vermedi ama genel şeylerden bahsetti.
Hedefimiz yeme düzenini değiştirmek dedi.
Yemeklerde şu şekilde yenildiğinde ayda 1 kilo garanti verebilirsin dedi.
Su,
Çorba,
Salata,
Cacık/Yoğurt/Ayran
En son ana yemek
Hımm bide yemek yerken çatal kullan dedi bana.
Öyle ekmeği alıpta yemeğin suyuna banmak yok dedi.
Denemek isteyen olursa aklınızda olsun. Ben bugün listeyi aldığımda bu şekilde beslenicem.
Ablam 16sında aldı listesini 75.5 kilo falandı sanırım dün 71 kiloydu.
aaa şaşırdım vallaHerkes bünyemin şuan direndiğini belli bir zaman sonra birden kilo vereceğimi söylüyor.Bir de ben geceleri yatmadan önce 100 mekik çekiyorum ama sıkılaştım farkediliyor.Diyetisyene geçen sene babamın zoruyla gitmiştim o zaman 80 kiloydum 6 ayda 74 olmuştum ama hergün 15 km yürüyordum.Bu sene ankara'dayım ve tekrar gittim tavsiyeler aldım diyelim.2.5 aydır ankara'da hanımlar lokali var oraya devam ediyorum spor ve beslenme için .Diyetisyen bize tavsiyeler veriyor beslenme yanlışlarını anlatıyor.Uymaya çalışıyorum.Bu kadar çabaya ragmen kilolar yavaş gidiyor.
selammmm
güzel olmuş canım,,BEN SABAH 9 DA KAHVALTI YAPTIM
1 adet haslanmis yimirta
1 adet zeytin
1 dilim tam bugday ekmek
ama isittim arasina kagit kadar ince kasar koydum
1 kibrit kutusu beyaz peynirr...
vücut su toplamıştır büyük ihtimal,,yada reglin yaklaşmış olabilirmi,,geçicidir meraklanmaBana da bu teşhisten kondu kist bulundu ve ameliyat oldum..
Dün tartıldım 1 haftadır tartılmıyordum 72.5 çıktım ya moralim çok bozuk
Kaç gundur düzenli yuruyorum en az 1 saat:26:
Gözle görülür bir sıkılaşma oldu basenlerimde
Bende heveslendim kesin kilo verdim die tartıya çıktım şok oldummmm
gunuaydın kızlar kavaltımı bıraz once yapyım
ondan ogle yemegı yerıne gectı
1yumurta
1 dılım b peynır
3 tane zeytın
2 kozlenmıs bıber
salatalık domates 2 dılım ekmek
2 bardak ayran
1 bardak sekersız cay
iyide farkındasın boş olduğunu ,,niye hareketlendirmiyosunsabah ..1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim light peynir, açık çay şekersiz
kahvaltım ne kadar boş yaa
gecmisi okuyayim sonra merhaba diyeyim dedim ama necok yazmissiniz bitmedi
HERKESE TUNAYDIN YENI BI BASLANGIC GUZEK KILO VERIMLERI OLUR BIZIM ICIN INSAALLAH VE HEPIMIZ CITIR OLURUZ
tugbacim dilekcim ve naf hayirli olsun
hadi bakalım taze gelin olcan inşallah,,şimdiden hayırlı olsun,,benim 1 aydan az vaktim var 3-4 kg daha versem ii olacak..düğünüm varda 4 şubatta
ben şuan hiç zeytin yemiyorum her sabah kahvaltım standart bu şekilde en az 10 daha böyle yapayım diyorum..siz ekmek olarak ne çeşit ekmek yiyorsunuz..
sabah istediğim gibi olmamış,,Günaydın herkese
Sabah kahvaltım
1 dilim beyaz peynir yağsız
1 simit
1 ajdar bardağı ada çayı
Hoşbuldum teşekkür ederim
Bu kadar güzelkarşılanıcağımı bilmiyordum açıkçasıÇok teşekkür ederim tekrardan
canım inanki gözlerim şaşı oldu:111:ne kalabalık bi menü yazımı bu,,saatleri boşverkızlar, bugünki menüm:
1. 08:45 1 avuç leblebi,1çb süt,2 parmak kalınlığında cevizli sucuk
2.10:45 2 parmak kalınlığında cevizli sucuk,1 çb süt
3. 12:30 1\2 simit,7 tane zeytin, avuç içi kadar sucuklu omlet ,1 dlm peynir,1çk kaymakla reçel
4. 14:45 1 mandalina ,1 çb süt
5. 17:00 2 dlm çavdar ekmeğiyle kaşarlı tost,3 zeytin ,maydanoz,1 çb süt
6. 19:00 2 tavuk baget(fırında),fırında karnabahar ve havuç,bol salata,1 küçük kase yoğurt
7. 21:00 1sb patlamış mısır
8. 23:00 1çb süt(çubuk tarçınlı)
hava yağmurlu ama işten çıkınca yarım saat de olsa yürümeyi planlıyorum.
Herkese iyi günler kızlar. Sabahtan beri açık arada okuyorum ama fırsat bulup yazamadım. Kızlar başımda olunca zor oluyo laflamak.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Umarım çoook kilolar veririz birlikte.
Tuğba, Dilek ve NaF, hayırlı olsun şekerler.
Dilekk ablacım merak içinde diyetisyeninden haberlerini bekliyorum . Belki bize tüyolarda gelir senden.
DİLEK TUĞBA ve NAF yeni kaptan ve yardımcılarına hayırlı olsun diyorum. inşallah burdaki herkes için bu üçlünün aktif olmasını ümit ediyorum. gözlerim ağrıdığı için eşim bilgisayara bakmama izin vermiyor. kendimi iyi hissdersem akşam menümü yazarım.
benimde boyum bir atmış dokuz ama kilom yetmiş bir beş kilo faZLAM VAR
yarın menünü düzenli bişeklde kaçamaksız ve sağlıklı şeylerle görmek istiyorum ona göree,,hatta yarın değilde pazartesi olsun hadi,,sonuçta haftasonu kendimizi şımartabiliyoruzselammmm herkeseeeeee
eşim dün nöbetçiydi
sabah kıymalı pide falan almışşşş
dayanamadım yedim yarım kıymalı pide
bi de çay
sabaha kadar uyumamıştım zaten
sonra uyuduk ve yeni kalktım sayılır
geceden de dolma yapmıştım o pişio şimdi
2 kabak dolması yeyip kapatırım artık bugünü
canım akşam menün güzel olmuş,,fakat ekmeği az tüketmekte yarar değil kilo vermeye,,sabah öğle akşam bi ince dilim ye ozaman,,vücudun ihtiyacı var,,bide menülerini tam yazarsan iyi olur,,Akşam yemeğim:
Et ızgara
brokolili bol yeşillikli salata
Ayran
Ben ekmek aramam yemeklerimde
SAdece sabah kahvaltılarında ince bir dilim yerim
Naf sanırım buldum neden kilo veremediğimi:26: Kuru İncirin içine bir kaç tane antep fıstığı koyuyordum birde üstüne 1 çay kaşığı bal; bundan 2 tane akşam yemeğinden sonra tatlı yerine yerdimGaliba bu yuzden de kilom etkilendi:26:
herkese merhabalarr...
evet artık yeter diyorum çok boşluyorum bu aralar. çok yoğunum ya hem çocuk hem iş hem ev işi çok üst üste geldi.yazılanları okudum yeni seçim olmuş tugbacımmm çok sevindim.zaten çok ilgilisin sen.
bu hafta kendimi topluyorum ve düzenli olarak menülerimi yzıyorum zaten bu hafta + 500 olmusum da
geçmiş olsun canım,,ya kızlarr ben bu aralar cok boşladım oglum hastaydı gıremedım hıc bıde ben amelıyat olucm hastanelerd ekoşturup duruoz cuma gunu bıldırım flan oldumu gecmişi okuyamadımmm yenı kaptanımızı tbk edıorummm bu aradaa ve 200 grm vermışm :)
çok güzel canım,,aralarda meyve şart zaten doğru yapıyosunKahvaltıdan sonra
Ara öğün;
1 portakal
2 saat sonra öğle yemeğim
8 ymek kaşığı mercimek çorbası
1 kase yoğurt yağsız
2 saat sonra ara öğün
1 muz
Akşam yemeğim
1 kase salata
1 kase yağsız yoğurt
2 saat sonrada yeşil elma yiyeceğim
ŞEker hastası olduğum için 2 saatte bir birşeyler yemem gerekiyor kızlar yoksa tatlıya saldırıyorum
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ben bi 10 gündür ne yediklerime nede foruma dikkat edebildim kızıma oda hazırlıyorum onunla uğraşmaktan hiç ilgilenemedim bu arada eşimde bilgisayarı işe götürmek zorunda kalınca ilgilemnemedim dilek, NAF ve tuğba hayırlı olsun bu arada
evet canım midemizin küçülmesi söz konusu ve bu inan insanın başına gelebilicek en güzel şeyarkadaşlar acaba sürekli aynı miktarlarda yemek yersek midemizde sorun olur mu duyduğuma göre midesi küçülenler falan oluyormuş az yemek yemeye alışıldımı mide artık istemiyormuş bi de bu diyet bisküviler mideyi kurutuyormuş doğru mu...
ben geldim
sabah kahvaltimi yazmistim
ara ogun bi portakal yedim
oglen 4 kasik ispanak yemegi
yarim kase t=yogurt bi bilim ekmek
aksam 5 kasik ispanak
yarim kase yogurt
1 dilim ekmek
bu kadar nasil ama...
hoşgeldin canım,,ne demek tabiki alırızselam kızlar
gizli gizli okumaktan artık vazgeçtim
bi ara buraya gelmiştim ama bebek düşündüğüm için devam edemedim
hamile de kalamadım yani kilolar var ama bebek yok...
hayırlısı deyip kilo vermeye karar verdim
ama buraya önceden gelip gittiğim için utandım tekrar gelmeye
ben de 60-69a takıldım 1hafta
ama orası malesef yoğun değil
müsaade ederseniz aranıza katılmak istiyrm
kendi çapımda bikaç hafta rejim yaptım biraz kilo verdim
gerisini burda sizlerle vermek istiyrm
hedefim 60kilo olmak
kızlar orti olayına girmeden sadece haftalık listeye katılabilir miyim
günlük menülerimi yazsam
cuma da bildirim yapsam sadece listede olsam ortiye katılmasam olur mu
tabi önce beni aranıza kabul ederseniz
Listede bi kusur varsa affola..
Bu sabah 5 bucukta kalkmıştım. Biraz sızayım ben iyi akşamlar.
canım bildirimler cuma günü özel mjla yapılıyo,,eğer özele mj hakkın yoksa henüz,,buraya yapıyorsun,,ben detayları perşembe günü veya hafta içi tekrar yayınlarımarkadaşlar haftalık kilo bildirimi yarın değil mi? yanlış bilmiyorum ben yani umarım
benim ortim yok
hemide beni kimse sallamiyo
listeye bilem almadilar beni...
çok güzel canım,,aralarda meyve şart zaten doğru yapıyosunyalnız gün içinde kaçamak yapmadıysan akşamda yemek yemelisin canım,,en azından tavuk veya sebze yemeği eklemelisin salata ve yoğurdun yanına
evet canım midemizin küçülmesi söz konusu ve bu inan insanın başına gelebilicek en güzel şeyinsan devamlı az yemek istiyo ve bu kilo almamızı önlüyo,,bide diyet bisküvilerini bilemem ama,benonları yeme taraftarı değilim,,saman gibi tadları var zati:120::125 yüzden kurabiye yemek istersen,,eti burcak var çavdarlı kepekli vs.onları tavsiye ederim,,,:125:
hoşgeldin canım,,ne demek tabiki alırızve isteğindede rahat olabilirsin,,illaki orti yarışmasına gir diye bi kuralımız yok
ben kusuralarını ilettim canım neyse öğrencen daha bebişsin şaka biyana ellerine ve emeğine sağlık canım,,
ama yinede düzeltirsen sevinirim,,en azından haftaya dediğim gibi yaparsın
canım bildirimler cuma günü özel mjla yapılıyo,,eğer özele mj hakkın yoksa henüz,,buraya yapıyorsun,,ben detayları perşembe günü veya hafta içi tekrar yayınlarım
canım sen bildirimini yaptınmı buraya,,:26:
öncelikle allah bağışlasın canım ama rejim yapmak için biraz erken değl mi sence emzirirken rejim yapma istersen biraz zaman geçsin üzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?