çok güzel canım,,aralarda meyve şart zaten doğru yapıyosunyalnız gün içinde kaçamak yapmadıysan akşamda yemek yemelisin canım,,en azından tavuk veya sebze yemeği eklemelisin salata ve yoğurdun yanına
evet canım midemizin küçülmesi söz konusu ve bu inan insanın başına gelebilicek en güzel şeyinsan devamlı az yemek istiyo ve bu kilo almamızı önlüyo,,bide diyet bisküvilerini bilemem ama,benonları yeme taraftarı değilim,,saman gibi tadları var zati:120::125 yüzden kurabiye yemek istersen,,eti burcak var çavdarlı kepekli vs.onları tavsiye ederim,,,:125:
hoşgeldin canım,,ne demek tabiki alırızve isteğindede rahat olabilirsin,,illaki orti yarışmasına gir diye bi kuralımız yok
ben kusuralarını ilettim canım neyse öğrencen daha bebişsin şaka biyana ellerine ve emeğine sağlık canım,,
ama yinede düzeltirsen sevinirim,,en azından haftaya dediğim gibi yaparsın
canım bildirimler cuma günü özel mjla yapılıyo,,eğer özele mj hakkın yoksa henüz,,buraya yapıyorsun,,ben detayları perşembe günü veya hafta içi tekrar yayınlarım
canım sen bildirimini yaptınmı buraya,,:26:
Weight Loss - Diet Ticker canım önce buraya giriyosun eğer yapamazsan,,burdada benim gösterdiğin yönergeler var o şekilde deniyosunseker inan tartiladim
yarindan sonra tartilayim
bide kilo iczelgesi nasi yapilo bilmiyom ben
sadece nasil beslendigimi falan yaziom
tamam canım yarın yaparım bildirimimi inşallah teşekkürler
bende diyorum bu kadın ne diyoocanım şuanda kendime gülmekten ölüyorum . ben bugün perşembe diye düşünüyorum yaaa
kız bi saattir alıntılara cvb yazcam diye uğraşıyodum,,bide arada eşim gelip bişey istedi durdu maşallahkız tuğbaaaa napıon altta iki kelam et de
neşemizi bulalım
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza fakat içeriği anlamadım. Beni de aydınlatırsanız aranıza girmiş olucam
hoşgeldin aramıza ben tuğba ,, buranın kaptanıyım,,,,cumadan cumaya aç karına tartılıp PUCCA'nın özeline mj atıyorsun ,,bildirimi perşembe nasıl yapılıcağını asarım topiğe okur yaparsın ,,şimdi aşağıda bazı kurallarımız var beslenmeyle ilgili hadi kolay gelsin
kızlar işte yeni listemiz,,azda olsa değişiklik yaptım eski listenin üzerinden,,en azından benim kilo vermemdeki faydalı olan şeyleri ekledim vede yaptığım uygulamaları gösterdim
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
KAPTAN TUĞBA
canım motive olmamız için hırs yapmamız için bi yarışma çıkarttık,,orti yarışması,,herkez kendine bi ortak bulup eşleşiyo ve daha sonra her hafta naf arkadaşımıza bildirim yapılıyo,,yeni bi yarışma sonuç listesi hazırlıyo ve topiğe sunuyo,,en çok kilo veren grup birinci oluyo vede grup içinden en çok kiloyu vereninde adı büyük harflerle yazılıyo işte bunun gibi bişey çok eğlenceliKızlar afedersiniz ama orti konusunu anlayamadım ben yardımcı olurmusunuz ??
çok çok güzel ne demekHoşbulduk canım. Kaptan kim nasıl paylaşcak, anlamadım bu bildirim cetveli nasıl bişey nasıl giriliyor
hepiniz yarış halindesiniz valla imrendim sizlere bende 1 haftadır kendi formüllerimle zayıflamaya çalışıyorum 1 kilocuk vermişim :)
eh oda güzel
teşekkür ederim kaptanım...sağ olasın ...uzun süre cevap gelmeyınce tırstım kapı dışarı edildim diye korktum heeee
canım kızım hasta biliyomusun 2 gündür,oyüzden geç saatlerde geçmişi okuyup cvb vermeye çalışıyorum inşallah atlatıcaz bu günleride...
ay bende kitap delisiyimdir. aynı anda 3-4 kitap okurum. biri yatak başucu biri işyeri biri yanımda gezer biri salondaÇok geçmiş olsun cnm. Benim de görme sorunum var uzağı göremiyorum, ben çok kitap okurum ve de çok bilgisayar başındayım. Eşimde bana kızıyor kör olucan diye. Okumak benim için bir tutku ya cep tel. bile kitap yükleyip minnacacık yazıları okumaya çalışırım.
Gel katıl sende bize cnm
evet valla ben geçn hafta sözde mola verdim diete ama yiyemedim doğru düzgün mide az yemeye alışınca zorlanıyorarkadaşlar acaba sürekli aynı miktarlarda yemek yersek midemizde sorun olur mu duyduğuma göre midesi küçülenler falan oluyormuş az yemek yemeye alışıldımı mide artık istemiyormuş bi de bu diyet bisküviler mideyi kurutuyormuş doğru mu...
canım nasıl yapıldığını anlatan bir kısım var diyet grupları sayfasının başında oradan bak.ticket sanırım ingilizceydi
gördüm bir sayfada ama pewk bişey anlamadım
nasıl yapılcanı ve nereye gönderilceni anlamadım
orti isteğini nafa çzel mesajla bildir o biri ile eşleştiri..arkadaşlar yeni gelenlerden benle orti olmak isteyen yok mu
ay bende kitap delisiyimdir. aynı anda 3-4 kitap okurum. biri yatak başucu biri işyeri biri yanımda gezer biri salonda
evet valla ben geçn hafta sözde mola verdim diete ama yiyemedim doğru düzgün mide az yemeye alışınca zorlanıyor
canım nasıl yapıldığını anlatan bir kısım var diyet grupları sayfasının başında oradan bak.
orti isteğini nafa çzel mesajla bildir o biri ile eşleştiri..
ya kızlr benim koca daha gelmedi yani akşam yemeğini hala yemedim. puff çok geç oldu ama açım yiyecem mecbur. neyse gece zaten 2-3 gibi yatarım en azından yatmadan önce midenin eritecek zamanı olacak
bakıyorum ne güzel herkes listeleri yayınlamaya başlamış oh oh topik yeniden gaza geldi herker çıtır olacak inancım sonsuz
Weight Loss - Diet Ticker canım önce buraya giriyosun eğer yapamazsan,,burdada benim gösterdiğin yönergeler var o şekilde deniyosun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html
bende diyorum bu kadın ne diyoobide ısrarla yarın yaparım dedikçe sen,,bende burda gülüyorum neyse aklın başına geldiğine göre gidebilirim,,zira kafana vurmaya gelmiştim
kız bi saattir alıntılara cvb yazcam diye uğraşıyodum,,bide arada eşim gelip bişey istedi durdu maşallahahada böyle gecikti
hoşgeldin aramıza ben tuğba ,, buranın kaptanıyım,,,,cumadan cumaya aç karına tartılıp PUCCA'nın özeline mj atıyorsun ,,bildirimi perşembe nasıl yapılıcağını asarım topiğe okur yaparsın ,,şimdi aşağıda bazı kurallarımız var beslenmeyle ilgili hadi kolay gelsin
kızlar işte yeni listemiz,,azda olsa değişiklik yaptım eski listenin üzerinden,,en azından benim kilo vermemdeki faydalı olan şeyleri ekledim vede yaptığım uygulamaları gösterdim
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..
7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
KAPTAN TUĞBA
canım motive olmamız için hırs yapmamız için bi yarışma çıkarttık,,orti yarışması,,herkez kendine bi ortak bulup eşleşiyo ve daha sonra her hafta naf arkadaşımıza bildirim yapılıyo,,yeni bi yarışma sonuç listesi hazırlıyo ve topiğe sunuyo,,en çok kilo veren grup birinci oluyo vede grup içinden en çok kiloyu vereninde adı büyük harflerle yazılıyo işte bunun gibi bişey çok eğlenceli
çok çok güzel ne demek
canım kızım hasta biliyomusun 2 gündür,oyüzden geç saatlerde geçmişi okuyup cvb vermeye çalışıyorum inşallah atlatıcaz bu günleride...
Anladım teşekkür ederim ama ben daha yeniyim kimseyi tanımıyorumŞuan yanlız olsam sorun olmaz herhalde değil mi ? Sayın kaptanım
Anladım teşekkür ederim ama ben daha yeniyim kimseyi tanımıyorumŞuan yanlız olsam sorun olmaz herhalde değil mi ? Sayın kaptanım
sen bilirsin canım
tamam kaptan pazartesi bomba gibi geliyorum ozaman
orti bildirimi nafa yapılıyor özelden onu anladım
orti listesi için ayrı bi kilo bildirimi yapılıo mu?
cumaları mı yapılıo liste??
görmedim de ben??
tamam kaptan pazartesi bomba gibi geliyorum ozaman
orti bildirimi nafa yapılıyor özelden onu anladım
orti listesi için ayrı bi kilo bildirimi yapılıo mu?
cumaları mı yapılıo liste??
görmedim de ben??
ortiler icin NaFA BILdirim ozel mesaajla yapiliyor.normal bildirimler puccaa ya yapilacak
evet canım orti bildirimide nafa ayrı şekilde göderiliyo
monarosa_22= verilen kilo 200gr mesela
ortin kimse adını= ve onunda verdiği yada aldığı kiloyu
bu şekilde yollıycaksın
bugün yayınlandı liste canım bakabilirsin burdan
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-8484.html
ay kız gelmediki benimki daha. sofrayı hazırlaım bekliyom. salat yaptım ona pilav (bana yok) herşey hazır bkliyooooooom gel koca gel gel :)canım aynen bizdede yenmedi daha akşam yemeği,,çünkü kahvaltıyı 15te yaptık,geç kalktığımız için,,çocuk ateşliydi,gece uyku haram oldu haliyle kalkamadık,,neyse acıkmadım ben ama eşim illaki bana koycan diyo gece 10da yiyek diyo,,acıkırsın nasılsa diyo ama şimdi bişeyler koyayımda azcık ucundanda olsa yiyeyim,aç olmak olmaz dimii neyse hadi sizde geç olmadan yiyin artık afiyet olsun
canım buraya da yazabilirsin nafın dikkatine diye. pazartesi yaz istersen o zaman herkes yeniden eşleecek zaten...boşta kalanları naf birleştiriyoarkadaşlar msj sayım 100 olmadığı için naf a özelden msj atamadım nolcak
teşekür ederim.Canım özel mesaj göndermek istediğin kişinin nick' inin üstüne tıklıyosun orda özel mesaj diye çıkıyor ona tıklıyorsun sayfa açılıyor zaten mesajını yazıp gönderiyorsun.
Çok geçmiş olsun cnm. Benim de görme sorunum var uzağı göremiyorum, ben çok kitap okurum ve de çok bilgisayar başındayım. Eşimde bana kızıyor kör olucan diye. Okumak benim için bir tutku ya cep tel. bile kitap yükleyip minnacacık yazıları okumaya çalışırım.
bende okumayı severim gözler ağrımasa.
Gel katıl sende bize cnm
Ben şampuana bepanthe ve evigeni karıştırıyorum eh işte idare eder.
Afiyet olsunn güzelce bi doymuşsundur.
Canım bence sabah kahvaltısında yeşilliklere de yer ver.
Domates, salatalık, tere vs. Cidden çok boş olmuş hemen acıkırsın işkence çektirmeyelim kendimize.
Teşekkür ederiz canım.
Cevizli sucuklar biraz fazla olmamış mı
Bide patlamış mısır varr hmmm
Canım bildirim yapmamışsın ki.
Netteysen şimdi yap haftaya listede olursun.
Çoook teşekkülrer..
Birazdan açıklıycam ne konuştugumuzu
Saolasın canım. Geçmiş olsun bu arada. Gözlere salatalık veya patates falan koyup dinlendir.
ellerine sağlık. birinciyi ve kilo veren herkesi kutlarım. inşallah haftaya hepimiz bolca kilo veririz.06/01/2011 CUMA KİLO TABLOSU
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] melojj [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 58.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 19.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :119:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 4.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] NaF [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 68.1 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 4.900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] harran0571 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] Moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] nisam_81 [/TD] [TD] 95.0 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 24.00 [/TD] [TD] - [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] filizzz64 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 0.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] KILAVUZ [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 26.6 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 12.40 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] PuCCa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15.40 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] RuweyDa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 64.1 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 15.10 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78.00 [/TD] [TD] 73.00 [/TD] [TD] 73.60 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 19.20 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz melojj arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan tofti--arzuayten--arcak81--sineray-monarosa_22 arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
Pucca, ay_she, alaca arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
artıda olanlar belli zaten bu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileğiyle:79:
Kaptan yardımcısı Pucca..
selam kızlar
gizli gizli okumaktan artık vazgeçtim
bi ara buraya gelmiştim ama bebek düşündüğüm için devam edemedim
hamile de kalamadım yani kilolar var ama bebek yok...
hayırlısı deyip kilo vermeye karar verdim
ama buraya önceden gelip gittiğim için utandım tekrar gelmeye
ben de 60-69a takıldım 1hafta
ama orası malesef yoğun değil
müsaade ederseniz aranıza katılmak istiyrm
kendi çapımda bikaç hafta rejim yaptım biraz kilo verdim
gerisini burda sizlerle vermek istiyrm
hedefim 60kilo olmak
kızlar orti olayına girmeden sadece haftalık listeye katılabilir miyim
günlük menülerimi yazsam
cuma da bildirim yapsam sadece listede olsam ortiye katılmasam olur mu
tabi önce beni aranıza kabul ederseniz
Weight Loss - Diet Ticker canım önce buraya giriyosun eğer yapamazsan,,burdada benim gösterdiğin yönergeler var o şekilde deniyosun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html
bende diyorum bu kadın ne diyoobide ısrarla yarın yaparım dedikçe sen,,bende burda gülüyorum neyse aklın başına geldiğine göre gidebilirim,,zira kafana vurmaya gelmiştim
kız bi saattir alıntılara cvb yazcam diye uğraşıyodum,,bide arada eşim gelip bişey istedi durdu maşallahahada böyle gecikti
KAPTAN TUĞBA
canım motive olmamız için hırs yapmamız için bi yarışma çıkarttık,,orti yarışması,,herkez kendine bi ortak bulup eşleşiyo ve daha sonra her hafta naf arkadaşımıza bildirim yapılıyo,,yeni bi yarışma sonuç listesi hazırlıyo ve topiğe sunuyo,,en çok kilo veren grup birinci oluyo vede grup içinden en çok kiloyu vereninde adı büyük harflerle yazılıyo işte bunun gibi bişey çok eğlenceli
çok çok güzel ne demek
allah şifa versin canım...sen kızına bak ..nasıl olsa kaptanlık boynunun borcuşaka bi yana inşllh iyileşir en kısa zamanda
ben bir şey soracagım
sabah cogu zaman geç kalkıyorum ve kahvaltı geç oluyr dolayısıyla öğlen olmuyor 1ara yapıyrm bi de akşam yemeği işte
bu şekilde olur mu yoksa erken kalkıp kahvaltı yapmak daha mı iyi diyet için
bir de sunu sorayım...biz evde 2kişiyiz öğlen ne yediysek bitmediği için akşama da yiyoruz bazen ertesi güne bile kalıyor
yani her gün et ve sebze yemek olayına uymasam olur mu
mesela et varsa hem öğlen hem akşam yiyebiliyrz sebze için de aynı şey oluyr
o şekilde olsa olur mu
teşekür ederim.
ellerine sağlık. birinciyi ve kilo veren herkesi kutlarım. inşallah haftaya hepimiz bolca kilo veririz.
hoşgeldin canım. inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?