70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün ki diyetimde akşam yemeğinde sebze yemeğim yoktu o yüzden yemedim. Demin kaçamak yapıp tatlı krizim tuttu birazcık çikolata yedim ama bitter Çok teşekkür ederim buarada

arkadaşlar yeni gelenlerden benle orti olmak isteyen yok mu

seker inan tartiladim
yarindan sonra tartilayim
bide kilo iczelgesi nasi yapilo bilmiyom ben
sadece nasil beslendigimi falan yaziom
Weight Loss - Diet Ticker canım önce buraya giriyosun eğer yapamazsan,,burdada benim gösterdiğin yönergeler var o şekilde deniyosun

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html

tamam canım yarın yaparım bildirimimi inşallah teşekkürler

canım şuanda kendime gülmekten ölüyorum . ben bugün perşembe diye düşünüyorum yaaa
bende diyorum bu kadın ne diyoo bide ısrarla yarın yaparım dedikçe sen,,bende burda gülüyorumneyse aklın başına geldiğine göre gidebilirim,,zira kafana vurmaya gelmiştim
kız tuğbaaaa napıon altta iki kelam et de
neşemizi bulalım
kız bi saattir alıntılara cvb yazcam diye uğraşıyodum,,bide arada eşim gelip bişey istedi durdu maşallah ahada böyle gecikti

Son düzenleme:
ay bende kitap delisiyimdir. aynı anda 3-4 kitap okurum. biri yatak başucu biri işyeri biri yanımda gezer biri salonda
evet valla ben geçn hafta sözde mola verdim diete ama yiyemedim doğru düzgün mide az yemeye alışınca zorlanıyor

ticket sanırım ingilizceydi
gördüm bir sayfada ama pewk bişey anlamadım
nasıl yapılcanı ve nereye gönderilceni anlamadım
canım nasıl yapıldığını anlatan bir kısım var diyet grupları sayfasının başında oradan bak.
arkadaşlar yeni gelenlerden benle orti olmak isteyen yok mu
orti isteğini nafa çzel mesajla bildir o biri ile eşleştiri..

ya kızlr benim koca daha gelmedi yani akşam yemeğini hala yemedim. puff çok geç oldu ama açım yiyecem mecbur. neyse gece zaten 2-3 gibi yatarım en azından yatmadan önce midenin eritecek zamanı olacak
bakıyorum ne güzel herkes listeleri yayınlamaya başlamış oh oh topik yeniden gaza geldi herker çıtır olacak inancım sonsuz

canım aynen bizdede yenmedi daha akşam yemeği,,çünkü kahvaltıyı 15te yaptık,geç kalktığımız için,,çocuk ateşliydi,gece uyku haram oldu haliyle kalkamadık,,neyse acıkmadım ben ama eşim illaki bana koycan diyo gece 10da yiyek diyo,,acıkırsın nasılsa diyoama şimdi bişeyler koyayımda azcık ucundanda olsa yiyeyim,aç olmak olmaz dimiineyse hadi sizde geç olmadan yiyin artık afiyet olsun

tamam kaptan pazartesi bomba gibi geliyorum ozaman
orti bildirimi nafa yapılıyor özelden onu anladım
orti listesi için ayrı bi kilo bildirimi yapılıo mu?
cumaları mı yapılıo liste??
görmedim de ben??

görmedim de ben??

ortiler icin NaFA BILdirim ozel mesaajla yapiliyor.normal bildirimler puccaa ya yapilacak

görmedim de ben??

evet canım orti bildirimide nafa ayrı şekilde göderiliyo

monarosa_22= verilen kilo 200gr mesela

ortin kimse adını= ve onunda verdiği yada aldığı kiloyu

bu şekilde yollıycaksın

bugün yayınlandı liste canım bakabilirsin burdan

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-8484.html

ortiler icin NaFA BILdirim ozel mesaajla yapiliyor.normal bildirimler puccaa ya yapilacak

tamam anladımm...
kız bu listeyi biliorum
ayrı bir de ortilerin listesi var dedin ya o nerde????

arkadaşlar msj sayım 100 olmadığı için naf a özelden msj atamadım nolcak

ay kız gelmediki benimki daha. sofrayı hazırlaım bekliyom. salat yaptım ona pilav (bana yok) herşey hazır bkliyooooooom gel koca gel gel :)
arkadaşlar msj sayım 100 olmadığı için naf a özelden msj atamadım nolcak
canım buraya da yazabilirsin nafın dikkatine diye. pazartesi yaz istersen o zaman herkes yeniden eşleecek zaten...boşta kalanları naf birleştiriyo

canım buraya da yazabilirsin nafın dikkatine diye. pazartesi yaz istersen o zaman herkes yeniden eşleecek zaten...boşta kalanları naf birleştiriyo[/QUOTE]

teşekkür ederim canım

Canım özel mesaj göndermek istediğin kişinin nick' inin üstüne tıklıyosun orda özel mesaj diye çıkıyor ona tıklıyorsun sayfa açılıyor zaten mesajını yazıp gönderiyorsun.
teşekür ederim.

ellerine sağlık. birinciyi ve kilo veren herkesi kutlarım. inşallah haftaya hepimiz bolca kilo veririz.

hoşgeldin canım. inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…