70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun simdiye kadar yediklerim, cildircam ya bütün hafta nerdeyse ac durdum yinede sadece 1kg olmaz ya
ama spor hic yapmadim nerdeyse galiba ben spor yapmadan veremiyorum,

sabahtan belli yedigim ahaa sadece 1 tane gecrek ekmek ve yesil cay

sedaozer kullanıcısından alıntı
cANIM BEN ZATEN UFAK UFAK HAZIRLAMAYA BAŞLADIM SAA18:30 19 GİBİ YAYINLIYACAĞIM GECE BİLDİRENDE BEN EDİTLERİM SONRA GÖRÜR ZATEN ÇOĞU BİLDİRDİ BİLDİRMEYENLER 1 GÜN GELİP 2. GÜN UĞRAMAYANLAR...

kılo bıldırımıne erken saat demıssınız ama okula erken gıdıyoruz anca gırebılıyoruz bız
ınternetı bu saatlerde acabılıyorum ama ben
erken olmasın bıldırım saatı

cok mutsuzum gram vermeden yerımde kaldım 72 kıloyum hala tum azmım kırıldıÇok üzgünüm çoook

canım yapma lütfen,bende 2 haftadır yerimde sayıyorum,ne yapalım yani bize bişey olmasın

hem verenleri gördükçe niye bende veremeyim deyip dahada azimli olmalısın

hadi bakalım kendine gel ve neden veremedin bi düşün eksiklerini gidermeye çalış tatlım
hihoyyythihoyyyt

azracim bu alet karin kaslarini calistiriyor,
ben netden aldim ebayden,
televizyonda cok reklam vermisti ama pahali idi,
ben 2.cinci el ve cok ucuza aldim,
gercekten ise yaradigini düsünüyorum cünkü karin kaslarini bayagi yoruyor,
ama ben yapamiyorum karnima agrilar giriyor,

abla aç kalinarak zayiflanilmaz. çok yanlis yapiyorsunn.. Allah korusun hastalanirsin falan..
Sabahlari kahwaltini yap karnini doyur ama yediklerine dikkat et.. Saglikli besinler ye. Saglikli beslen saglikli zayifla.. a.s. sporunuda aksatma.. ben regl olacagim için sabahlari disari cikamiyorum cunku çok sancili oluyor benimki..

bu arada gösterdigin o aletten bizimde war yer tutuyor diye çatiya kaldirmistik.. babama tekrar cikarttiracagim.. aletin faydalari war gerçekten.. ben baslayim seninlede paylasirim.a.s.

banada uyar güzelim.

inşallah canım...aramıza hoşgeldin

tesekkur ederım kırazcım ben senı takıp edıyorum guzel gıdıyosun sen de verırsın bu hafta cok dıkkat edıcem ınsallah hepımız guzel sonuclar alırız

kullandigim aletler bunlar iste bir haftadir ara verdim spora cünkü gecen haftadan cok yorulmustum,

beni cok yoruyor ve canim hic yapmak istemiyor mirmirmirmir

kullandigim aletler bunlar iste bir haftadir ara verdim spora cünkü gecen haftadan cok yorulmustum,

beni cok yoruyor ve canim hic yapmak istemiyor mirmirmirmir

abuuuu bunlar bende olsaydi simdiye çoktan istedigim kiloya gelmi$timm :sm_cool:

artistcim ya cok güzel kilo veriyordum cok kisada verdim bu 10 kg yu ama kilo vermem sanki durdu gibi,
ac kalarak kilo verilmiyor evet haklisin,
neyse bugun aksama ne pisereyim bilmiyorum canim hic bir sey istemiyor
sogan corbasi yapayim bari midem bayram etsin

kızzzzzzz gönlümmm bu kadar alet edevat varr hepsinde 10dk dursan zaten verirsinnn hay allah millet birini anca bulurrr nasıl veremiyonn azim et her gün belli satlerde binn ne güzel yaaa bende sadece bisiklet varr

evet bende cok heves ederek aldim canim bu aletleri
ama 10 dakika yapadan ben bitiyorum halim kalmiyor
yürüme bandini cok hevesle aldim, almandan önce benim böyle bir aletim olsa günde 10 km üstünde yürürüm derdim, ama nerde 1 km yapamadan takatim kesiliyor,
lanet olsun ya sigaradan oluyor kesin,
birakamadim su illeti,

bende bu aletleri almadan önce senin gibi diyordum, ah benim bi olsa üstünden hic innem ama yok tembelim cok galiba ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…