sedacim benide yaz tam 1 kg vermisim
kilo cizelgemi düzeltim
Yazılısın zaten tatlım sadece 4-5 kişi kaldı onlarıda 18,30 a kadar bekler daha sonra yayınlarım listeyi o.k
bu aletden kullanan varmi kizlar?
ben aldim ama 20 kereyi zor yapiyorum :-(((
karnima agrilar giriyor nefes nefese kaliyorum,
cok mutsuzum gram vermeden yerımde kaldım 72 kıloyum hala tum azmım kırıldıÇok üzgünüm çoook
bu aletden kullanan varmi kizlar?
ben aldim ama 20 kereyi zor yapiyorum :-(((
karnima agrilar giriyor nefes nefese kaliyorum,
bugun simdiye kadar yediklerim, cildircam ya bütün hafta nerdeyse ac durdum yinede sadece 1kg olmaz ya
ama spor hic yapmadim nerdeyse galiba ben spor yapmadan veremiyorum,
sabahtan belli yedigim ahaa sadece 1 tane gecrek ekmek ve yesil cay
sedacım yine pek kimse önerime birşey yazmamış iki,üç kişi karşılık vermiş önerimi tekrarlıyorum son kez kilo bildirimini saat19 yada 20 de en geç yapsak hazırlanması derken 9u 10u bulur 12 çok geç bence ama birgün sonra öğreniriz önemi yok diyorsanız oda uyar bana ama tartıldığımız gün öğrenmek daha güzel olur diye düşünüyorum bu hafta için olmasa bile haftaya o şekilde uygulayabiliriz
bende aranıza katılmak istiyorum.kilom70.7 ve en az 15 kılo vermem geliyoo. burası beni motıve ediyoo bende hergün yedıklerımı yazacagım ınsallah hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız. kaydirigubbakcemile5 ben yarından itibaren yazacağım yediklerimi
canım yapma lütfen,bende 2 haftadır yerimde sayıyorum,ne yapalım yani bize bişey olmasın
hem verenleri gördükçe niye bende veremeyim deyip dahada azimli olmalısın
hadi bakalım kendine gel ve neden veremedin bi düşün eksiklerini gidermeye çalış tatlımhihoyyythihoyyyt
kullandigim aletler bunlar iste bir haftadir ara verdim spora cünkü gecen haftadan cok yorulmustum,
beni cok yoruyor ve canim hic yapmak istemiyor mirmirmirmir
kızzzzzzz gönlümmm bu kadar alet edevat varr hepsinde 10dk dursan zaten verirsinnn hay allah millet birini anca bulurrr nasıl veremiyonn azim et her gün belli satlerde binn ne güzel yaaa bende sadece bisiklet varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?