- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
canım 3 kilo çok fazlaaa 1.5-2 kg yeterrr bencee
2 kilo denedim daha önce hafif geldi bana ya
ama bilemedim şimdiii
Bende bi hevesle almıştım ama çok ağırlar 2 kiloluk yeter canım yoksa kas yaparsın hoş durmaz.
Duruyolar bi kenarda
napiyonuz bakem pazartesi bende kendimi toparliycam cok cis gitti migdeye
bi slm vereyim dedimkactim geri sayfayi acik tutuyorum gelebilirsem sohbete katilirim ani cikarsam misafirim gelmisdir:102:
napiyonuz bakem pazartesi bende kendimi toparliycam cok cis gitti migdeye
bi slm vereyim dedimkactim geri sayfayi acik tutuyorum gelebilirsem sohbete katilirim ani cikarsam misafirim gelmisdir:102:
ay rezzancim avatarin ne güzel olmusİyi cnm, slm sanada. Cıss lar he, kaptan duymasınGörüşürüz, kolay gelsin cnm.
hosbulduk canimhoşgeldin canım uzun zaman oldu görüşmeyeli...
pazartesi yeni bi bşlangıç olsun ya
ben de çozuttum dün birazzz:18:
Aramıza hoşgeldin öyleyse
Kilo bildirimi yapmadıysan listeye alınamazsın zaten cnm :26:
Cuma günleri bildirim yapıyoruz
Kilosu kilona huyu huyuna bi orti bulduğunda bana özel mesaj ile bildirirsen orti listesine girebiliyosun cnm
Canım malum sebeplerden dolayı bu hafta sadece 2 orti grubu bildirim yaptı bu yüzden liste yayınlanmadı. Haftaya çok güzel bir orti listesi olacak umarım
Ortini bulduğunda buradan benim dikkatime yazarsan yardımcı olurum cnm
Yine gelecek olmana çok sevindim canım
Aslında sen cuma günü geldin diye hatırlıyorum canım :26: çok fazla yorum yapmak istemiyorum hazır konu kapanmışken
naf nafhepimize hayırlı olsun canım
Sağol cnm
Sağol canım
AhahhahhahaFarkettim şimdi sildim biraz canım
Tipik erkek işte6 ya ulaştığında daha azını isteyeceğine eminim
Vallahi bende şaşırdım kereviz var bide ıspanak yemeği yapıcam yarın için ama kerevizin yanına ne yapsam :26: makarna pilav olmazbakıcam artık bişeyler
ben de alcam ama durmazlar inşallah bi kenarda
tamam 2 kiloluk alayım ozaman başlangıç olarak..
Birşey değil cnm. Haber verirsin indiremezsen. Ya da indirebildin mi diyeyim.rezzaann link için tşk ederimmmm :)
ay rezzancim avatarin ne güzel olmuscok tatli tugbanin sac cekmelerine alisdim zaten :18:
hosbulduk canimgeri geldigine sevindim canim olsun evde oldumu cozutuyorum is de zorluk cekmiyorum okadar nasil baslarsan gününü öyle devam ediyor bende
selam herkeseee.kaçamaksızzz cıssız güzel bir haftasonu geçirdim. hala gün bitmedi ama konsantrasyonum tam bu ara
sabah
küçük bir parça peynir
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
bir tutam maydonoz
2 dlm. kpk ekm.
ara
1 çay ba. süt
1 elma
öğlen
1 kase çorba
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
2 dlm. kpk. ekm.
ara
1 su ba. süt.
1 elma
akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı bulgur
2 ızgara köfte
salata (olacak)
ara
1 çay ba. süt
1 mandalina (olacak)
vee yarın diyetisyen randevum var
Off ya 2 makine çamaşır yıka as, yemek yap, etrafı topla, kızlarla ilgilen, şimdide çağırıyorlar çizgi film izleyelim diye. Daha ütü yapıcam ve ders çalışmam lazım ama ne zamann kızlar..
Menünü yorumlamayayım kaptanımız yapar o işi, ilk defamı gideceksin diyetisyene? Var mı uyguladığın bir liste cnm.
Off ya 2 makine çamaşır yıka as, yemek yap, etrafı topla, kızlarla ilgilen, şimdide çağırıyorlar çizgi film izleyelim diye. Daha ütü yapıcam ve ders çalışmam lazım ama ne zamann kızlar..
Sana da atayım msj bir denersin bakalım eşin falan anlıyorsa indirebilirsin cnm
biraz önce senin gönderdiğini indirdim zor geldi bana yaa beceremdim hareketler zorladı beniayy canım yaa zahmet olcak ama bana da atar mısın rica etsemm ??
neresinden? ben silifkedeyim hemşom çıktı :)selam canım..
mersini görünce hemen atladımmmm
ben de mersinliyim ama orda yaşamıyorum malesef
özledimmmm
arkadaşlar sporunuzu ne zaman yapıyosunuz sabah öğle akşam bende ona göre ayarlayayım kendimi bana bi fikir verin
olur canım memnun olurum biara bir arkadaş yollamıştı bşka bir program gerekiyormuş onun için indiremedim birde senin gönderdiğini deneyeyim
biraz önce senin gönderdiğini indirdim zor geldi bana yaa beceremdim hareketler zorladı beni
neresinden? ben silifkedeyim hemşom çıktı :)
ben şuan yapıyorum sabah daha iyi bence ama benim vaktim olmuyor onun için akşam yemeğinden önce yapıyorum yemekten önce yapılırsa yağ yakıırmış yemekten sonra olursa yediklerin yakılırmış
kızlar süpersiniz valla gaza getiriyorsunuz insanı şuan koşu bandındayım yarım saat yürüyecem 3 km, pcyide karşıma aldım zor oluyor yazmak ama sıkıcı olmuyor en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?