70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iki saat giremedik anam bir sürü sayfa ilerlemiş. maaşallah topik pek hareketli. ama hepinizi alıntılayamadım yav..
selammmm kızlarrr dambıl sipairş etcem bugün 3'er kiloluk
en nefret ettiğim şey zayıflayınca kolların yumuşayıp sarkması
önelemimi alayım ben
canım ben yarım kiloluk bileğe bağlanan ağırlıklardan aldım o bile 5-10 hareketten sonra inan ağır geliyoç birde spor eğitmeni ile konuşmuştum ağırlık ne kadar fazla olursa kas o kadar çok şişermiş. yani sadece yağ yakmaksa amaç ağırlık az olsun ama hareketin sayısını fazlalaştırın diyor. benim önerim en fazla 1 kilo al.yapacağın hareketin sayısını fazla yap. bizde 3 kiilolukta var mesela ama onunla 3-5 hareket yapınca kolumun mecali kalmıyor.
Ay aynen cnm. Hergün düşün düşün bıktım vallahi. Biri dese şunu yap diye ne kolay olacak. Ben haşlama yapıcam. Sende bakliyat türü yapsana cnm. Kuru fasulye, nohut falan.
kuru fasılye nohutu hiiiç sevmem ama kocam pek sever. olmadı kendime çorba onada fasulye yapak..
ay michelli bende indiremedim sonunda pes etim. kk dan bir bayan sağolsun uzun uzun anlatarak linki yollamış ama beceremedim. birde o inecek olan ingilizce. ama ben satın aldım bu türkçe. ve kızlar güzel gaz veriyor."pes etmeyin hadi devam, biz yanınızdayız, acı çekmeden incelmek yok " gibi. o yüzden paraya kıyın zaten 15 tl alın derim türkçesini...
satın al satın. bulunduğunuz şehirde büyük bir kitapçı varsa bulursunuz zaten. ben burada olmadığından netten aldım.
arkadaşlar sporunuzu ne zaman yapıyosunuz sabah öğle akşam bende ona göre ayarlayayım kendimi bana bi fikir verin
valla ben çalıştığımdan akşam yapim. hatta abartıp saat 22.00 da yaptığım bile oluyo ne edem anca o zaman müsait oluyom

selam. bende anamurdayım
yakınmışız
ilçedeyim ben malesef burdada olmaz mersine gidersem bakayım en iyisi

Liste iyiymiş, doyurucu. Aç kalmaz insan. Kaç kilo verdin cnm.

Bende hiç sevmem. Ama erkekler seviyor işte. Ben sebzeciyim ama benden başka sebze seven yok evde. Bazen yapıyorum kendime az bişey ama zor oluyo yaa. Ne olurdu onlarda sevseydii sebzee. Hasret kalıyorum bazen. Sırf kendime de pişirmeye üşeniyorum.

ay aynı durumdayız benimki taze fasulye ve patlıcan dışında hiçbir sebze yemeğini yemezç bende zaten iş ev yetişemiyom kendime ayrı yemek yapmaya üşendiğimden hasret kaldım sebzeye. bende sebzeciyimdir ama tadlarını unuttum ya. 5 yıldır pırasa yemedim. 5 yıldır iki kez ıspanak 3-5 kez bezelye, 2 kez karnıbahar(birinide geçenler de sizin sayenizde yani), 1 kez brokoli pişirdim yav. her seferinde de ben yedim yani ... kocam ağzını sürmez. ama bu sbzesizlikte bence kilo yaptı bende. hep et tavuk pilav makarna yersen olacağı bu
neyse ben biraz ev hanımlığı yapam. dolaplarımı 1 aydır düzenleyecem :) bir fırsat bulamadım aklıma gelmişken bir el atam gelirim gene açık net öptüüüm

Kızlar demin erkek arkadaşımla konuşuyodum. Bana demez mi ilk zamanlar ne güzel çıtırdın şimdi benimle aynı kilodasın eğer zayıflamazsan sana evlenme teklifi etmiycem diye. Sanki benim suçum kilo almak su içsem yarıyo arkadaş üzüldüm ağladım kapattım telefonu :2::2::2:

ay öyle demek istemedim canım kusura bakma öyle konuşurken denir ya o yüzden yazdım

Canım ne kusuru, dedim bu kız demesin beni dinlememiş bile, yazıdan bazen anlaşılmıyo tam olarak ne demek istediği insanın ama kesinlikle yanlış anlamadım rahat ol cnm.

ay´nen dedigin gibi canim benim esimde sabah dedi kilo veriyonda bu gobek ne olcak diye eriticem onu gorursun dedim oda imkansiz dedi basenden vermisim ama gobek duruyomus bide ben 9kilo verdim dusun yani yine konusabiliyolar ama ben iradeliyimdir martta kadar citir olcam hedefte 55 ve spora basladimmi gobekte gitcek insaallah
tugbacim cok gecmis olsun
evetya kendimi frenliyemiyorum bazen ama bugun iyi gidiyorum aynen devam marta kadar citir anne olcam insaallah

teşekkür ederim naf hoşbuldum

menümü yazayım
sabah geç kalktıkk bu yuzden 2+2oluyr
sabah
2dilim ekmek arası kaşarlı tost
4çatal krem peynir
1haşlanmış yumurta
1çatal ucu tadımlık bal
2zeytin
2çatal lor peynir
1bardak sıcak limonlu su (yeşil çay içemiyrm ben ya)

ara
1bardak süt
5fındık 5fıstık 5badem 2ceviz

akşam
daha yemedim ama
2 alabalık yemeyi düşünyrm fırında tabi
yanına da bol nar ekşili salata

daha sonra 1elma yerim
hımm bi de 2lt su içtim

hadi kızlar ya
benim bu hafta listeye alın ya
zaten 7kilo hedefim var
2hafta girersem kısa sürer ya
hadi kızlar be yapın bi gzllik

Sabah kahvaltısı;
1 dilim yağsız beyaz peynir
1 dilim kızartılmış tam buğday ekmeği
1 sosisli yumurta
1 çay bardağı şekersiz açık çay

ara öğün
1 muz

öğlen yemeği yemedim acıkmadığım için

ara öğün
1 portakal

akşam yemeği
kızarmış küçük 2 but
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

2 saat sonrada 1 eksi elma yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…