canım ben yarım kiloluk bileğe bağlanan ağırlıklardan aldım o bile 5-10 hareketten sonra inan ağır geliyoç birde spor eğitmeni ile konuşmuştum ağırlık ne kadar fazla olursa kas o kadar çok şişermiş. yani sadece yağ yakmaksa amaç ağırlık az olsun ama hareketin sayısını fazlalaştırın diyor. benim önerim en fazla 1 kilo al.yapacağın hareketin sayısını fazla yap. bizde 3 kiilolukta var mesela ama onunla 3-5 hareket yapınca kolumun mecali kalmıyor.selammmm kızlarrr dambıl sipairş etcem bugün 3'er kiloluk
en nefret ettiğim şey zayıflayınca kolların yumuşayıp sarkması
önelemimi alayım ben
kuru fasılye nohutu hiiiç sevmem ama kocam pek sever. olmadı kendime çorba onada fasulye yapak..Ay aynen cnm. Hergün düşün düşün bıktım vallahi. Biri dese şunu yap diye ne kolay olacak. Ben haşlama yapıcam. Sende bakliyat türü yapsana cnm. Kuru fasulye, nohut falan.
ay michelli bende indiremedim sonunda pes etim. kk dan bir bayan sağolsun uzun uzun anlatarak linki yollamış ama beceremedim. birde o inecek olan ingilizce. ama ben satın aldım bu türkçe. ve kızlar güzel gaz veriyor."pes etmeyin hadi devam, biz yanınızdayız, acı çekmeden incelmek yok " gibi. o yüzden paraya kıyın zaten 15 tl alın derim türkçesini...iyi pazarlar kızlar....
en çok motive edenlerden biri de giremediğin kıyafetleri tekrar giyebilmek...
beni şimdi çok şükür bütün kıyafetlerim oluyor ama ben ideal kiloma inmek istiyorum..
benim de eşim istiyor ama ben istemiyorum..
çevreden duyduğum başta heveslenip alınıyor sonrada atacak yer aranıyor şeklinde ydi
ben micheli indiremedim..oğlum bilgisayardan anlıyor diye ona söyledim..
boşu boşuna 700 mb kotam gitti olmadı..
ben de satın alıcam heralde ..
sürenin kısa olması beni cezbediyor..lesli uzun oluyor..
spor yapmamak için bilmem kaçıncı bahane işte..
sen nasıl indirdin tarif edebilinmi rezzancım..
satın al satın. bulunduğunuz şehirde büyük bir kitapçı varsa bulursunuz zaten. ben burada olmadığından netten aldım.ben hamileyken fazla kilo alıyordum doktor normalde yarım saat yürü derim ama sen günde 2 saat yürüyeceksin demişti kasık ağrısından dışarda yürüyemeyince koşa koşa gittik koşu bandı aldık ondada yürüyemedim ağrıdan doğumdan sonrada kızdan fırsat olmadı ama şöyle bişeyde var insan sıkılıyor yarım saat yürümeye tv lazım yanında eşim ses sistemi falan ayarlamıştı müzik dinlemek için ama yinede sıkıcı şimdide çok nadir kullanıyoruz spor salonuna gidiyordum biara oraya para vereceğimize koşu bandı alalım demiştik şimdi salona gideyimde diyemiyorum
memnun oldum Allah kauvştursun canım hayranım zaten verdiğiniz kilolara ahh bende 5lileri görebilsem
gittigidiyora verelim dedim eşime kargosu çok tutar dedi biz 780e almıştık 1,5 yıl oldu 400-500e veririz ama burdan biri olacak taşıması falanda zor eşşek ölüsü gibi mübarek
bende 5 mili yapıyordum önceden ama 3. milin sonuna kadar hepsini bitiremedim hiç bacaklasırm titremeye başlıyor diğer millerde sıkıcı geliyor 5milde koşma var yaa daha zevkli... birde michelle yi bulamadım ben nette indirmek için bendemi satın alsam acep
valla ben çalıştığımdan akşam yapim. hatta abartıp saat 22.00 da yaptığım bile oluyo ne edem anca o zaman müsait oluyomarkadaşlar sporunuzu ne zaman yapıyosunuz sabah öğle akşam bende ona göre ayarlayayım kendimi bana bi fikir verin
yakınmışızselam. bende anamurdayım
ilçedeyim ben malesef burdada olmaz mersine gidersem bakayım en iyisiay michelli bende indiremedim sonunda pes etim. kk dan bir bayan sağolsun uzun uzun anlatarak linki yollamış ama beceremedim. birde o inecek olan ingilizce. ama ben satın aldım bu türkçe. ve kızlar güzel gaz veriyor."pes etmeyin hadi devam, biz yanınızdayız, acı çekmeden incelmek yok " gibi. o yüzden paraya kıyın zaten 15 tl alın derim türkçesini...
satın al satın. bulunduğunuz şehirde büyük bir kitapçı varsa bulursunuz zaten. ben burada olmadığından netten aldım.
valla ben çalıştığımdan akşam yapim. hatta abartıp saat 22.00 da yaptığım bile oluyo ne edem anca o zaman müsait oluyom
diyetisyene 2 ay önce başladım ama çok düzenli gidemedim canım. vediği liste bu şekilde işte. ara öğünleri tam yaptım. öğlen sebze çorba yoğurt akşam et-tavuk-balık,çorba, salata ve bulgur. yarın tekrar bi gidicem ve artık düzenli gitmeye karar verdim bu topikte beni biraz gaza getirdi.
Liste iyiymiş, doyurucu. Aç kalmaz insan. Kaç kilo verdin cnm.
iki saat giremedik anam bir sürü sayfa ilerlemiş. maaşallah topik pek hareketli. ama hepinizi alıntılayamadım yav..
canım ben yarım kiloluk bileğe bağlanan ağırlıklardan aldım o bile 5-10 hareketten sonra inan ağır geliyoç birde spor eğitmeni ile konuşmuştum ağırlık ne kadar fazla olursa kas o kadar çok şişermiş. yani sadece yağ yakmaksa amaç ağırlık az olsun ama hareketin sayısını fazlalaştırın diyor. benim önerim en fazla 1 kilo al.yapacağın hareketin sayısını fazla yap. bizde 3 kiilolukta var mesela ama onunla 3-5 hareket yapınca kolumun mecali kalmıyor.
kuru fasılye nohutu hiiiç sevmem ama kocam pek sever. olmadı kendime çorba onada fasulye yapak..
Bende hiç sevmem. Ama erkekler seviyor işte. Ben sebzeciyim ama benden başka sebze seven yok evde. Bazen yapıyorum kendime az bişey ama zor oluyo yaa. Ne olurdu onlarda sevseydii sebzee.Hasret kalıyorum bazen. Sırf kendime de pişirmeye üşeniyorum.
canım dedim ya gideli 2 ay oldu ama sonra bırakmıştım diyeti. 1 ocakta başladım şimdilik 1,5 falan gitti herhalde.
Hıımmm, dalıyorum bazen söylemişin zaten ben yine sormuşum.İyi vermişin yine.
ay öyle demek istemedim canım kusura bakmaöyle konuşurken denir ya o yüzden yazdım
İyi günler kızlar. Hadi bakalım kaçamaksız bir gün olsun. Bu sabah tartıda iyiydim. İnşallah bu hafta böyle devam eder. 4 kilo verdim ya dün eşime söylüyorum karnımı falan gösterdim. Tuttu göbeğimi bu ne hani vermiştin demez mi? Yuh dedim, verdikte yani o kadar mı yani. Hepsini nasıl yok edeyim. Bu erkekler niçin bu kadar anlayışsız acaba? Dedim kilo alsam hemen diyorsun sen kilo mu aldın hayat diye, 4 kilo vermişim sesin çıkmıyo neden acaba?Moralim bozuldu gerçeken. Daha bi hırs yaptım onun inadına çıtır olucam yaza kadar zaman verdim kendime. 6 kilo hedefim du bakalım o 6 kiloyu da vereyim belki daha azını da hedeflerim o zaman dimi kızlar.
ay´nen dedigin gibi canim benim esimde sabah dedi kilo veriyonda bu gobek ne olcak diye eriticem onu gorursun dedim oda imkansiz dedi basenden vermisim ama gobek duruyomus bide ben 9kilo verdim dusun yani yine konusabiliyolar ama ben iradeliyimdir martta kadar citir olcam hedefte 55 ve spora basladimmi gobekte gitcek insaallahAslında öyle yapmak lazım. Söyleyince böyle oluyor işte ay ama nasıl sinir oldum. Ya gram alsam sanki adamın gözünde tartı var hemen diyo, kilo mu aldın ee peki verince niye söylemiyoo. Haset bunlar anacığım. Gıcık etsinler insanı başka amaçları yok.
İnşallah Dilekcim o günleride görürüm, şöyle 3er 5er gitsin kilolar.
tugbacim cok gecmis olsuncanım,orti listesi yattı bu hafta,,hafta içi ayarlancak yeniden ortiler eşleşcek sonra haftaya inşallah
sağol canım şimdi iyi gibi,ateşini düşürdük sonunda,inşallah çıkmaz bidaha,,şuanda uyuyolar
canım dediklerinin aynısı bizim evdede oluyo,,ama benim eşim öğlen 15te gittiği için 1 hafta boyunca,,erken kalkma gereği duymuyorum,,ama gönül isterki erkenden kahvaltı edek,,
ama şunu söyliyim eğer imkanın varsa erken kalk,,bu kilo vermenin ilk adımı,,yani ne kadar erken yersen okadar çabuk başlıyomuş metabolizmamız çalışmaya,,şöyleki,,kalktıktan en az 1 saat içinde kahvaltınızı yapın,unutmayınki metabolizmamız kalkınca değil,ne zaman kahvaltı edersek ozaman çalışmaya ve yağ yakımı için hazırlanmaya başlar,,diyodu biyerlerde,,çok doğru ama imkan olmuyo bazen,,ama kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su iç,,kahvaltıya kadar çalışmaya başlasın bari vucutöğlen ne yediysekle başlayan soruyuda aynen bende yapıyorum,kaldıysa yemek yemende sakınca yok canım,,illaki listeye uyman gerekmiyo,bende öyle yapıyorum bazen
canım hiç kendini suçlu hissetme,hafta sonu adı üstünde ,kaçamak günümüz,ama bari kaçamakları akşama bırakmayalım,,bişeycik olmaz bigünden,,insanı sıkmamak lazım devamlı,,arada ödüllendirmeliyizki zevkle kilo verelim[/B][/COLOR]
öğlen yada akşama yada her ikisinede salatada eklersen müthiş bi menü canım,,devam et böyle,,
gündüzki meyveler neysede canım akşamki meyve porsiyonu bir olsun,,yani 1 tane mandalina yada portakal ye,,fazla yemen iyi olmaz
sütü meyveyle içtiğin zaman meyvenin vücuda verdiği şekeri engelliyormuş,,oyüzden yararı büyük,,ben oyüzden içiyodum,,şuanda içmiyorum,,çocuklar sağolsun bana bırakmıyolar
olmamış canım çok kötü bi menü,,bak salatayı yağsız yemekle bile ne kadar yanlış yapıyosun,,onların vitaminini almak için içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklemen gerekiyo bikere,unutma
sonra öğlenki menün çok az olmuş,,doydunmu barien azından bi tavuk et falan yeseydin,,olmadı sebze yemeği yeseydin,,akşamda et yeseydin sabaha yorumumu yapmıştım önceden zaten,yarın böyle görmek istemiyorum ona göre yee öğünlerde yoğurt bmutlaka tüketmelisin ayrıca
süpermiş
canım bende stresli olunca kendimi frenleyemiyorum,amaaan banane durumuna geliyorum resmen,,boşver arada olur böyle şeyler,takma,,barışıyoruz ama içimizde kırgınlıklar hiç unutulmuyo,onlar farkında değil
canım ben konuşmaya çalıştım ama sorularıma cevap alamayınca,bende kazene danıştım,onay verincede sundum fikrimii,suç bende değil yanii,,neyse eski konuları kapattık artık,,tekrar hoşgeldin
ah seni seni,şu kocalar yokmuuhepsimi böyle yaa benimkide tamam desem kekle börekle çikolatayla beslicek valla
menüyü bidahakine böyle görmek istemiyorum
Kızlar listeyi merak edenlere mesaj attım.
NaFcım 150 mesaj kapasitelik kutunu doldurmuşsun bravooo
Çenen bi durmuyo ki
ortim neguzel olmus resmin cok begendim
Çookk saol cnm. Kızım bulmuş bende beğendim koydum hemen. Senin bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?