bu yüzden evlenme teklifi etmicekse etmesin canımKızlar demin erkek arkadaşımla konuşuyodum. Bana demez mi ilk zamanlar ne güzel çıtırdın şimdi benimle aynı kilodasın eğer zayıflamazsan sana evlenme teklifi etmiycem diye. Sanki benim suçum kilo almak su içsem yarıyo arkadaş üzüldüm ağladım kapattım telefonu :2::2::2:
iki saat giremedik anam bir sürü sayfa ilerlemiş. maaşallah topik pek hareketli. ama hepinizi alıntılayamadım yav..
canım ben yarım kiloluk bileğe bağlanan ağırlıklardan aldım o bile 5-10 hareketten sonra inan ağır geliyoç birde spor eğitmeni ile konuşmuştum ağırlık ne kadar fazla olursa kas o kadar çok şişermiş. yani sadece yağ yakmaksa amaç ağırlık az olsun ama hareketin sayısını fazlalaştırın diyor. benim önerim en fazla 1 kilo al.yapacağın hareketin sayısını fazla yap. bizde 3 kiilolukta var mesela ama onunla 3-5 hareket yapınca kolumun mecali kalmıyor.
neresinden? ben silifkedeyim hemşom çıktı :)
densiz yav bu erkekler ne etcen.Kızlar demin erkek arkadaşımla konuşuyodum. Bana demez mi ilk zamanlar ne güzel çıtırdın şimdi benimle aynı kilodasın eğer zayıflamazsan sana evlenme teklifi etmiycem diye. Sanki benim suçum kilo almak su içsem yarıyo arkadaş üzüldüm ağladım kapattım telefonu :2::2::2:
merhaba arkadaşlar,
daha önce birkaç kez yazmıştım, menümü de paylaşmıştım ama menülere yorum yapılmamıştı. sonra da grup içi sorunlar çıkınca onlar tamamen sonuçlansın diye bekledim.
tekrar dahil olmak ve paylaşımda bulunmak istiyorum.
başlangıç kilom 76,6
hedef kilom 55
mevcut kilom 74
bu arada ben şu anda 6. takımda aktif olarak üyeyim. tam bilmediğim için soruyorum, sakıncası olur mu? eğer sakıncası varsa sadece sohbete de katılabilirim burada.
bana daha önce gönderdiğin linki indirmeye çalıştım cnm ama olmadı.gurufuel yazan videoyu aradım bulamadım.Sende netten indirsen cnm. Ben indirdim gayette güzel çekimleri. Almana da gerek yok bence ama sen bilirsin. İnternetten sipariş verebileceğin yerlerde vardır. Bie araştır istersen.
inan hergün hergün aynı dert yaa.ertesi gün gelmeden ben bu akşamdan yarın ne pişirsem diye düşünürüm.aklıma gelince malzeme yoksa ertesi gün temin eder,yemeğimi o şekilde pişiririrm.bazende bıkarım salıveririm.bizdede et türü az yenir.bu yüzden şanslıyım sebze çeşidi çok olduğu için.ama yanına ikinci veya üçüncü çeşit mutlaka yaparım.çorbam genelde olur.3.olarakda pilav ve makarna.onlarda bıktırıyo her zaman aynı şey oluyo.bu yüzden üçüncüyü bazen es geçerim.üçüncü yemeğin yerini salata ve yoğurtla doldururum.akşama ne pişirem bana bir akıl verin kızlar yav. evde sebze yok. et ve tavukta yeni yedik ne pişirem ne pişirem bulamadımmmm. çorba yapsak ama yanına ne yapacaz...ay küçükken annem sevdiğim yemeği yapmayınca kızardım ne yapsın kadın yav ne zormuş hergün yemek bulmak...
biri ütümü dedi. ıyyy bende hiç sevmem..bende iim canım napiimm öle takılıorrmmmm ütü var yapılcak ama üşeniyorummmm ppöööffff
Off ya 2 makine çamaşır yıka as, yemek yap, etrafı topla, kızlarla ilgilen, şimdide çağırıyorlar çizgi film izleyelim diye. Daha ütü yapıcam ve ders çalışmam lazım ama ne zamann kızlar..
selam. bende anamurdayım
ay ne güzel ıccak ıccak yerlerden yazıyonuz. bende -20 derece erzurumdan katılıyomyakınmışız
ilçedeyim ben malesef burdada olmaz mersine gidersem bakayım en iyisi
merhaba arkadaşlar,
daha önce birkaç kez yazmıştım, menümü de paylaşmıştım ama menülere yorum yapılmamıştı. sonra da grup içi sorunlar çıkınca onlar tamamen sonuçlansın diye bekledim.
tekrar dahil olmak ve paylaşımda bulunmak istiyorum.
başlangıç kilom 76,6
hedef kilom 55
mevcut kilom 74
bu arada ben şu anda 6. takımda aktif olarak üyeyim. tam bilmediğim için soruyorum, sakıncası olur mu? eğer sakıncası varsa sadece sohbete de katılabilirim burada.
bu yüzden evlenme teklifi etmicekse etmesin canım
ilerde bebek olunca hamilelik kiloların olunca ne diyecek acabaaaaa????
aa hadi ya
az önce sipariş ettim 2 kiloluk
deneyeyim bakalım nasıl olacak...
mersin merkez canım:)
ama silifkeyi de çok iyi bilirimmmm
densiz yav bu erkekler ne etcen.
sanırsam olmaz ama bir kaptana sormak gerek
...........................................
bende menümü yazıp pc yi kapatacam. bugünkü menüm kötü gibi geldi bana ama yazayım.
uyanınca ballı sirkesi su
kahvaltı:
yumurta salatası
dört tane zeytin
biraz pekmez tadımlık reçel
kk kadar peynir
ara:
bir elma
öğle:
yeşil fasulye
bir kase çorba
iki kasık mantı
iki kaşık yoğurt
ara:
bir paket rondo bisküvi
biraz çubuk kraker
akşam:
bir kase yoğurt pekmezle tatlandırdım
bir dilim peynir
yarım nar yiyecem (20:00) da
akşam menüm olmadı galiba ama bir paket rondoyu yiyince akşam az olsun diye düşündüm.
bana daha önce gönderdiğin linki indirmeye çalıştım cnm ama olmadı.gurufuel yazan videoyu aradım bulamadım.en iyisi bende satın alayım bulabilirsem eğer hem türkçeymiş daha iyi olur herhalde.
inan hergün hergün aynı dert yaa.ertesi gün gelmeden ben bu akşamdan yarın ne pişirsem diye düşünürüm.aklıma gelince malzeme yoksa ertesi gün temin eder,yemeğimi o şekilde pişiririrm.bazende bıkarım salıveririm.bizdede et türü az yenir.bu yüzden şanslıyım sebze çeşidi çok olduğu için.ama yanına ikinci veya üçüncü çeşit mutlaka yaparım.çorbam genelde olur.3.olarakda pilav ve makarna.onlarda bıktırıyo her zaman aynı şey oluyo.bu yüzden üçüncüyü bazen es geçerim.üçüncü yemeğin yerini salata ve yoğurtla doldururum.
bazende netten araştırır farklı lezzetler denerim işte..
ama gerçekten başlı başına bir sorumluluk hergün hergün yemek yapmak...
buradan tekrarlıyorum ev hanımlarınada maaş bağlasınlar yaffff.
hem aşçı. temizlikçi. çocuk bakıcısı, evin bekçisi,idareci
kaç işe birden bakıyoruz yafff.....
biri ütümü dedi. ıyyy bende hiç sevmem..
ütüye sıra gelince bende hep üşenmişimdir.o yüzden hep yarına kalır
rezzancım ne dersi çalışacaksın???merak ettim
Gaz vermek için diyo biliyorum ama işte üzülüyorum bende o zayıfladı ben böyle kaldım
sabah
1 ymurta, 1 patates
maydonoz, soğanla yapılmış
salata
2 ince dilim salam
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
2 yeşil zeytn
domates, salatalık, marul
salatası
1 tatlı kaşığı ayva reçeli
1.5 dilim çavdar ekmeği
ara
1 kuru incir
öğlen( 2 gibi)
3 tane küçük kabak dolması
yarım kase yoğurt
ara
sütlü şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter çikolata(küp şeker büyüklüğünde)
akşam(saat 6)
kocaman bir kase yağsız salata
3 kupa yeşil çay
2.5 litre su
sevgilerrrrrr
Ya aslında maille falan yollanmaz mı alma istersen boşuna. İstersen yollarım sana cnm. Valla maaş bağlasalar hakettiğimiz maaşı bile veremezler. valla daha yapacam güya ütü. Herşeyi hazırladım şimdi kızımı ders çalıştırıyorum. Kocamı bekliyoruz yemek için. Yemek ye, bulaşık falan oooo. yatsı da var kılınacak. Amaann vallaBen tecvidli kuran kursuna gidiyorum. 1 haftadır kızım hasta diye gitmemiştim. Şimdi eksiklerime çalışıyorum işte. Birde Aöf de son okuyorum. Tek dersim var Matematik ona çalışıyorum. Tabi fırsat kalırsa.
Diplomalı ev hanımı olayım dedim de.
cnm akşam yemeğine ilave olarak bikaç kaşık sebze yada et yemeği koysaydın iyi olurdu.böyle çabuk acıkırsın.
kolay gelsin canım yaaa
ben de 1.5 senelik evliyim
gerçekten hem evlilik hem ders çalışmak çookkk zor oluyor
ben de öğretmenim kpss çalışmaya çalışıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?