70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar,
daha önce birkaç kez yazmıştım, menümü de paylaşmıştım ama menülere yorum yapılmamıştı. sonra da grup içi sorunlar çıkınca onlar tamamen sonuçlansın diye bekledim.
tekrar dahil olmak ve paylaşımda bulunmak istiyorum.

başlangıç kilom 76,6
hedef kilom 55
mevcut kilom 74

bu arada ben şu anda 6. takımda aktif olarak üyeyim. tam bilmediğim için soruyorum, sakıncası olur mu? eğer sakıncası varsa sadece sohbete de katılabilirim burada.

akşam yemeğim
1 tabak pırasa yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 kuru incir içinde 4 adet antep fıstığıyla beraber

bu yüzden evlenme teklifi etmicekse etmesin canım
ilerde bebek olunca hamilelik kiloların olunca ne diyecek acabaaaaa????

aa hadi ya
az önce sipariş ettim 2 kiloluk
deneyeyim bakalım nasıl olacak...

neresinden? ben silifkedeyim hemşom çıktı :)

mersin merkez canım:)
ama silifkeyi de çok iyi bilirimmmm

Son düzenleme:
densiz yav bu erkekler ne etcen.

sanırsam olmaz ama bir kaptana sormak gerek

Sende netten indirsen cnm. Ben indirdim gayette güzel çekimleri. Almana da gerek yok bence ama sen bilirsin. İnternetten sipariş verebileceğin yerlerde vardır. Bie araştır istersen.
bana daha önce gönderdiğin linki indirmeye çalıştım cnm ama olmadı.gurufuel yazan videoyu aradım bulamadım.en iyisi bende satın alayım bulabilirsem eğer hem türkçeymiş daha iyi olur herhalde.

inan hergün hergün aynı dert yaa.ertesi gün gelmeden ben bu akşamdan yarın ne pişirsem diye düşünürüm.aklıma gelince malzeme yoksa ertesi gün temin eder,yemeğimi o şekilde pişiririrm.bazende bıkarım salıveririm.bizdede et türü az yenir.bu yüzden şanslıyım sebze çeşidi çok olduğu için.ama yanına ikinci veya üçüncü çeşit mutlaka yaparım.çorbam genelde olur.3.olarakda pilav ve makarna.onlarda bıktırıyo her zaman aynı şey oluyo.bu yüzden üçüncüyü bazen es geçerim.üçüncü yemeğin yerini salata ve yoğurtla doldururum.
bazende netten araştırır farklı lezzetler denerim işte..
ama gerçekten başlı başına bir sorumluluk hergün hergün yemek yapmak...
buradan tekrarlıyorum ev hanımlarınada maaş bağlasınlar yaffff.
hem aşçı. temizlikçi. çocuk bakıcısı, evin bekçisi,idareci
kaç işe birden bakıyoruz yafff.....

bende iim canım napiimm öle takılıorrmmmm ütü var yapılcak ama üşeniyorummmm ppöööffff
biri ütümü dedi. ıyyy bende hiç sevmem..
ütüye sıra gelince bende hep üşenmişimdir.o yüzden hep yarına kalır

Off ya 2 makine çamaşır yıka as, yemek yap, etrafı topla, kızlarla ilgilen, şimdide çağırıyorlar çizgi film izleyelim diye. Daha ütü yapıcam ve ders çalışmam lazım ama ne zamann kızlar..

rezzancım ne dersi çalışacaksın???merak ettim

Hoşgelmişsin cnm. Olmazz sorun sanırım. Tabi yinede kaptan kesin cvb verir. Evet bi ara sorunlarımız vardı şimdi sonuçlandı.

sabah
1 ymurta, 1 patates
maydonoz, soğanla yapılmış
salata
2 ince dilim salam
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
2 yeşil zeytn
domates, salatalık, marul
salatası
1 tatlı kaşığı ayva reçeli
1.5 dilim çavdar ekmeği

ara
1 kuru incir

öğlen( 2 gibi)
3 tane küçük kabak dolması
yarım kase yoğurt

ara
sütlü şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter çikolata(küp şeker büyüklüğünde)

akşam(saat 6)
kocaman bir kase yağsız salata

3 kupa yeşil çay
2.5 litre su

sevgilerrrrrr

bende menümü yazıp pc yi kapatacam. bugünkü menüm kötü gibi geldi bana ama yazayım.

uyanınca ballı sirkesi su

kahvaltı:
yumurta salatası
dört tane zeytin
biraz pekmez tadımlık reçel
kk kadar peynir

ara:
bir elma

öğle:
yeşil fasulye
bir kase çorba
iki kasık mantı
iki kaşık yoğurt

ara:
bir paket rondo bisküvi
biraz çubuk kraker

akşam:
bir kase yoğurt pekmezle tatlandırdım
bir dilim peynir

yarım nar yiyecem (20:00) da

akşam menüm olmadı galiba ama bir paket rondoyu yiyince akşam az olsun diye düşündüm.

densiz yav bu erkekler ne etcen.

sanırsam olmaz ama bir kaptana sormak gerek

Gaz vermek için diyo biliyorum ama işte üzülüyorum bende o zayıfladı ben böyle kaldım

birde üç litre su yazmayı unutmuşum.

arzuayten anamur mu????
hemşerim kaynıyor tapik valla
bizim eller topiğine döndük
anamur da çok güzel yer gittim bikaç kez
mersinin ilçesi ama uzak baya ya...

Ya aslında maille falan yollanmaz mı alma istersen boşuna. İstersen yollarım sana cnm. Valla maaş bağlasalar hakettiğimiz maaşı bile veremezler. valla daha yapacam güya ütü. Herşeyi hazırladım şimdi kızımı ders çalıştırıyorum. Kocamı bekliyoruz yemek için. Yemek ye, bulaşık falan oooo. yatsı da var kılınacak. Amaann valla Ben tecvidli kuran kursuna gidiyorum. 1 haftadır kızım hasta diye gitmemiştim. Şimdi eksiklerime çalışıyorum işte. Birde Aöf de son okuyorum. Tek dersim var Matematik ona çalışıyorum. Tabi fırsat kalırsa.
Diplomalı ev hanımı olayım dedim de.

Gaz vermek için diyo biliyorum ama işte üzülüyorum bende o zayıfladı ben böyle kaldım

ya ama başka şekillerde gaz verse daha iyi olur
uslubu hiç hoş değilllll
benim eşim zayıflıyorsun şuran küçülmül buran küçülmüş
falan dio mesela acaip gaza geliyorum

cnm akşam yemeğine ilave olarak bikaç kaşık sebze yada et yemeği koysaydın iyi olurdu.böyle çabuk acıkırsın.

kolay gelsin canım yaaa
ben de 1.5 senelik evliyim
gerçekten hem evlilik hem ders çalışmak çookkk zor oluyor
ben de öğretmenim kpss çalışmaya çalışıyorummmmm

cnm akşam yemeğine ilave olarak bikaç kaşık sebze yada et yemeği koysaydın iyi olurdu.böyle çabuk acıkırsın.

haklısın canım
normalde salata sebze yemeği
ya da çorba falan yiyorum
ama bugün saat 2 gibi
dolmayı fazla kaçırdım gibi geldi
kahvaltı da aynı şekilde
dengelemek açısından yaptım, eğer açlık hissedersem ilerleyen saatlerde tarçınlı süt içerim

kolay gelsin canım yaaa
ben de 1.5 senelik evliyim
gerçekten hem evlilik hem ders çalışmak çookkk zor oluyor
ben de öğretmenim kpss çalışmaya çalışıyorummmmm

branşın ingilizceydi yanlış hatırlamıyorsam. bende açık lisede okuyorum son senem. bir haftadır ingilizce çalışacam diye başıma ağrılar giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…