70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bide bende soyle bidurum var ben dusuk yaptimya sutumu cok azaltti malesef sagiyorum 60 70ml anca cikiyo malesefki bende mecburen mamaya basladim ama geceleri yinede vermiyorum nekadar uyanirsa uyansin emziriyorum cunku az sut geldigi icin hemen acikiyo bende tekrar tekrar emziriyorum oda emip uyuyyo gunde kac bardak rezene iciyorum sayisini unutuyorum sutu cogaltsin diye bide ictigim corbalar hep sut artirici corbalar bizde bulgur corbasi var sutu artirir diye hergun iciyorum nerdeyse sogan yemege calisiyorum sutu artirir diye ama yok hep ayni derecede geliyo malesefki yani ben yesemde yemesemde hic artmiyo

neyse ben yatmaya kaçar sabah görüşürük ii geceleeeeer
iyi geceler...

canım istersen mamayı yatmadan ver..
doyduğundan emin olursun..
60-70 cc azdeğil bebeğin emerken daha fazla gelir aslında..
ben mezirmek için 5 aya kadar uğraştım sonra emmeyi öğrendi düzene girdi..
bebişimi emzirmek için işe araverdim..
oğluşum 14 aylık şimdi çok şükür.
ama hala ona kıyıp işe başlamak istemiyorum.
2 yaşını beklicem emzircem inşallah..
sütün azaldı diye düşünme ..
birazda psikoljik beyinde biten bi olay biliyorsun..
sütün var ve yetiyor ek gıda vakti geldi.
o yüzden mamaya başladın..
beynini buna programla canım.
tamam mı..

3.bebeğim olduğu için epey uzman oldum bu konuda..
ve aynı zamanda anne sütü savaşçısıyım..

bademlikurabiye slm:)
nickin ne kadar da uygun topiğimize

niye böyle nick alıyorsunuz ya..
bak şimdi canım acıbadem kurabiye çekti...
allahtan evde yok...
yoksa hiç şansı yoktu..

bademli kurabiye nedense acıbadem kurabiyeyi çağrıştırdı..

niye böyle nick alıyorsunuz ya..
bak şimdi canım acıbadem kurabiye çekti...
allahtan evde yok...
yoksa hiç şansı yoktu..

bademli kurabiye nedense acıbadem kurabiyeyi çağrıştırdı..

aynen benim de aklıma acıbadem geldii
nasıl da severimmm
ama yok cısssss

ben yatıyorum kızlar..
niyeti yavaştan bozmaya başladım..
mideye başka bişeyler inmeden uyuyayım..
hepinize hayırlı geceler....

cok sagol canim ya bende ayni senin gibi 2yasina kadar annesutu diyenlerdenim asla birakmam canim onezaman emmek istemezse ozaman yoksa sut olsun diye ictigim rezenelerin sayisi yok cayi bile biraktim nerdeyse sabah kahvaltida bile rezeneye basladim insaallah dedigin gibi olur masaallah canim senin bebeginede rabbim saglik nasip etsin tum bebeklerimize

ben yatıyorum kızlar..
niyeti yavaştan bozmaya başladım..
mideye başka bişeyler inmeden uyuyayım..
hepinize hayırlı geceler....

iyigeceler canim benim kizin uyumaya niyeti yok ayagimda salliyorum o elleriyle oynuyo sabah erken kalkicam uyusa bende hemen uyuycam

Hiç gülecem yoktu heeee siz mj yazdığımız yerde diyince cevaplaya tıklayıpta mj yazmaya başlıyozya beyaz sayfada orda sağ üstlere bakıyorum bende topikte sağ üstte yazıyo desenize gördüm şimdiik

hadi ben kaçtım eşim 1de gelicek ve şuan evin içini kimse görmek istemez bide bu kafayla etraf toplıycamkim dediki bana sanki genç yaşta iki tane doğur diyee,,ya iyice büyüsünler çabucak yada bebek kalsalarmıştı keşke,,ne bu hergün hergün ev toplaaaaa
ama herşeye rağmen onlarla çok mutluyum

zerra & monarosa,
bence de çok uygun bi nick
aslında annemden çaldım, anneme bi mail adresi almıştık onun da aklına bu geldi uzman ev hanımı olarak tabii. benim de hoşuma gitmişti hemen buraya üye olurken kullandim

kolaygelsin canim iyigeceler bende kactim

yine gecmise dalamadim iyisiniz dimi kizlar is e baslayayim yarin okurum okuma moduna gireyim özlemissim kac gündür evde

kac gündür uyuyamiyorum ben napcam böyle üfff uyku düzenim bozuldu 2 ziyaretcim var yine evde yanlizim korkuyom :18:
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…