70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wFhjTcS/weight.png CANIM BU LİNKİ İŞARETLE VE KOPYALA DE,,GİT ÇİZELGE ALANINA YAPIŞTIR
HOŞGELDİN TABİKİ GELEBİLİRSİN,,,,
CANIM DİLEK BEN DEĞİLİM PUCCA BENİM ADIM TUĞBA İYİ DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL CANIM,,HAYIRLISI BUYMUŞ,,FARKETMEZ BEN YİNEDE KAPTANLIK YAPARIM SİZEE
sabah bir dilim ekmek peynir bir yumurta yedim
arada 10 adet findik
oglen bir dilim ekme
5 kasik pirasa yemgi
yarim kase yogurt
arada bisey yiyemedim
aksam bir parca davuk
az yogurlu lahana salatasi
bir dilim ekme
ÇOK GÜZEL CANIM,,AMA ARALARDA MEYVEDE YE
evet ondan canım
DOĞRU YERDESİN OZAMAN CANIM,,BURDA CUMA YARIŞMASI OLUYO,,CUMA GÜNBÜ BİLDİRİM YAPTIĞIN TAKTİRDE HAFTAYA LİSTEYE ALINIYOSUN

CANIM YANLIŞ YAPMIŞSIN SENDE OLMAZ TABİ KABUL ETMERZ BU ŞEKİLDEDEE

Son düzenleme:
tubaaaaa
canım yanlış yapmışsın sende olmaz tabi kabul etmerz bu şekildedee [/quote]

bak göstermek için kendiminkine yapıştırdım oldiii hi hi hi ben hep böyle yapim...
hadi bak kız çabuk değiştirecem

Son düzenleme:

ortim selam anamurlu değilim aslen. iş nedeniyle burdayız. haftasonu biraz kaçmış herhalde bende emzirme döneminden yeni çıktığım için biliyorum psikoloji çok önemli herşeyden etkileniyor bu süt olayı. stres, yorgunluk, beslenme. senin önceliğin tabiiki süt o yüzden bırak yavaşta gitse olur kilolar. sadece süt olsun diye hamur işi ve tatlı yememek. ben normal doğum yaptım ama bendede kaldı o göbek malesef.

çorbanın yanında ekmek olmaz yazmış bi arkadaş. haklısınız belkide ama doktor o şekilde söyledi kontrole gittiğimde bi sorayım ne diyecek bakalım.

iyi geceler herkesee eşim kötü kötü bakmaya başladı

kahvalti oglen yapinca oyle oluyo canim 12de kahvalti yaptik emziriyorum ama cok az ya malesef cunku dusuk felan olduya sutumu etkiledi saniyorum
canım menülerin bana göre az..emzirmenin yoğun olması gereken dönemdesin bebişin küçük..ben ce biraz daha dikkat et..

Off ya 2 makine çamaşır yıka as, yemek yap, etrafı topla, kızlarla ilgilen, şimdide çağırıyorlar çizgi film izleyelim diye. Daha ütü yapıcam ve ders çalışmam lazım ama ne zamann kızlar..
canım bana da kk dan bi arkadaş göndermişti..aynısı sanırım olmadı beceremedik..ben de en iyisi dvd alayım..yinede tşk ederim..
ütüyü ben de sevmem ıhhhhh..beni bi ton ütü bekliyor canım yapmayı istemiyor..
benim eşim de sevmezdi sebzeyi..kayserili alışmışlar hamur yemeye..
neyse şimdi yapınca biraz burun kıvırsada yiyor..alıştırdım onu he he he..
aynen ev işi hiç bitmiyor..ben çalışınca nasıl yetişcem yaa...
hayırlısı olsun tatlım..kendin için en iyiyi sen bilirsin..
kuzuna da rabbim şifalar versin...
iyi akşamlar..ben dehf sonu kötüyüm neyazıkki..bugün de kv ye gittim..
o da ben ne zamandır yiyemiyorum diye yağ mantısı yapmış..
yemesem kırılcaktı iyicede yedim valla..
herzaman yemiyom ya napim..
ama pzt den itibaren kaçamak yokkkkkkkkkkkkk........

hoş geldinnn...

bademlikurabiye sen de hoş geldin...

tubaaaaa

bak göstermek için kendiminkine yapıştırdım oldiii hi hi hi ben hep böyle yapim...
hadi bak kız çabuk değiştirecem

GÖRDÜM DEĞİŞTİREBİLİRSİN
iyide ben ona olmamış demedimki,,şöyle dene bide,,sen verdiğin linki açmadan kopyala yapıştır bakalım ne diyooolmuyo format uygun değil diyoo,,onu dedim dene istersen,,oyüzden linki ben direk verdim tıklanmadan yapıştırsın diyeee yaaa

Son düzenleme:

tamam canım kızma yav. ya başka bir ticker sitesi buldum ama onunkileri kabul etmi kk puf onunkler daha güzeldi...

ve tüm emziren anneler...
lütfen öncelik bebişlerimizin..

emziren annelerin 1 günde alması gereken besin grup ve porsiyonları...

SÜT VE TÜREVLERİ

Süt, yoğurt, peynir ve çeşitleri…

Günde 3 porsiyon tüketilmelidir.
(Bir su bardağı süt veya yoğurt, iki kibrit kutusu kadar peynir veya çökelek bir porsiyondur

ET, TAVUK, BALIK, KURUBAKLAGİL, YUMURTA

Günde 3-5 porsiyon tüketilmelidir.
(Bir adet orta boy yumurta, bir ceviz büyüklüğünde köfte veya et, bir kepçe kurubaklagil
yemeği, 6-8 yemek kaşığı etli sebze yemeği bir porsiyondur.)

TAZE SEBZE VE MEYVELER

Günde 5-6 porsiyon tüketilmelidir.
Bu porsiyonlarda, çeşitliliğin sağlanması için pratik olarak sebze ve meyvelerin 7 rengi birden sağlayacak türde seçilebilir.

TAHILLAR
(Ekmek, pirinç, makarna, çorba, börek, tatlı vb.)

Günde 6-11 porsiyon tüketilmelidir. (Bir ince dilim ekmek, üç yemek kaşığı dolusu pilav veya makarna ve bir kase çorba bir porsiyondur.)
kilo alımı fazlaysa 11 por fazla olabilir tabi..abartmamak lazım bu grubu..

az miktarda zeytin yağı ,fındık yağı vs.
ve...3 lt su...

Son düzenleme:

sagol canim sutu hic unutmamaya calisiyorum hergece iciyorum nerdeyse bide peyniri muhakkak hersabah yerim ekmegide sadece kahvaltida yiyorum bugun biraz az oldugunu fark ettim ama yarin esimle disarda olcaz once konsolosluga gitcez sonrada gezicez kesin yarin abartirim diye bugun birazcik az oldu meyveyi pek yiyemiyorum ben malesef 2gunebir muz yada armut arada bazende elma yiyorum meyveyle hic aram olmadi ya malesef

kızlar acaba benim mesaj sayım kaç oldu bunu nasıl anlıycam bilen varmı acaba??

pardon yawnasıl öğrenceni söylememişimnickinin üstüne bas profil bilgilerine bas,ve sayfayı aşağı kaydır orda görcen kaç olduğunuu
kız tuğba mj sayısı için ne kdr uğraşmışın..
canım topiğe yazdığımız her mj da ekranda sağ üst kısımda giriş tarihi ve mj sayımız görünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…