http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wFhjTcS/weight.png CANIM BU LİNKİ İŞARETLE VE KOPYALA DE,,GİT ÇİZELGE ALANINA YAPIŞTIRcanım mesj atamadım yeni olduğumdan heralde
gene aynı şeyi söyledi profilden giriliyor hani kan gurubunun altındaki
alan yapıştırıyorum bunu söylüyor
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..
slm kızlar bu konuyu yeni gördüm
kilomdan çok dertliyim bendeee.
keşke elimizde sihirli bir değnek olsada yesek yesek zayıf kalsak:))
boyum 1.73 ve 79 kiloyumm((((
idealim bekarlığımdaki kilom aslında 55 ama pek umudum olmadığı için 65te olur durumundayım
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama bir çay tiryakisi olarak şekersiz içemiyorum
çok denedim ama olmuyorrr
kabul ederseniz aranıza katılmak isterim
sizleri takip edip azmim artar umarım
CANIM DİLEK BEN DEĞİLİM PUCCAherkese iyi geceler. oğlumu banyo yaptırıp yatırdım bende bir iki işim var onları halledip yatacam.
DİLEK'cim seninde huzursuz olmanı gerektirecek bişey olduğunu sanmıyorum. dileyen herkes aday olabilir kaptanlık yarışına girebilirdi. arkadaşlar senden yana oy kullandılar senin kaptan olmana karar verdiler. birkaç gündür herşey çok güzel gidiyor inşallah bu istikrarlı bir şekilde devam eder. kaptan olmasanda yorumlarını her zaman bekliyorum.
sabah bir dilim ekmek peynir bir yumurta yedim
arada 10 adet findik
oglen bir dilim ekme
5 kasik pirasa yemgi
yarim kase yogurt
arada bisey yiyemedim
aksam bir parca davuk
az yogurlu lahana salatasi
bir dilim ekme
DOĞRU YERDESİN OZAMAN CANIM,,BURDA CUMA YARIŞMASI OLUYO,,CUMA GÜNBÜ BİLDİRİM YAPTIĞIN TAKTİRDE HAFTAYA LİSTEYE ALINIYOSUNevet ondan canım
necguik...
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wFhjTcS/weight.png canım şunu yapıştır kontrol paneline
selam çıtır hatunlar...ayyyy diyet açısından berbat bi haftasonuydu..k.validemlerdeydik ve bissürü yedimmm..spor da yok..ama yememdeki en büyük etkek konsantrasyonumu kaybetmem değil, sütümün azaldığını hissetmemdi..acaba biraz abarttım mı dedim..2 hafta da 2.100 verdim nitekim..hani emzirince verilio ama ben nerdeyse normal insan diyeti yaptım..aslında sağlıklı beslendim herşeyden yedim kaçamaklarım da oldu, kahvalltılarım süperdi, süt, yumurta, yoğurt vazgeçilmezimdi ama sanki gene de sütüm azaldı..ya da psikolojik mi bilmiyorum..gene sağlıklı beslenmeye devam ama biraz öğünlerimi arttırayım bari dedim..ya da bilmiorum biraz rahatsız gibiydim belki de ondan..biraz ölçcem kendimi..ama fırsat buldukça yürümeye devam..ölçtüm de bugün her bi yanımırezalet..98-86-106 oysa ben eskiden de kiloluydum ama belim vücuduma oranla inceydi..inceydi derken 74 tü..sezreyanın bana hediyesi oldu..gerçi bel tam olarak nerden ölçülür bilemedim..ama kalınlaşmışım işte..nası gitcek bilmiorum o göbek..ayy çok yazdım..liste var mı göremedim..
tubacım kaptanlığı bırakmana üzüldüm ama sana da hak verdim..
arzuaytencim ortim anamurdaymışsın..bildik bi yer ...aslen de mi oralısın?içinde misin?
bol iradeli haftalar arkadaşlar...
canım menülerin bana göre az..emzirmenin yoğun olması gereken dönemdesin bebişin küçük..ben ce biraz daha dikkat et..kahvalti oglen yapinca oyle oluyo canim 12de kahvalti yaptik emziriyorum ama cok az ya malesef cunku dusuk felan olduya sutumu etkiledi saniyorum
Sana msj atayım cnm oğlun anlıyorsa yapılacaklar yazıyor ordan indirirsin cnm. Bayağı uğraştım ben. Ama sonunda başardım. Yapıyormuyum daha fırsatım olmadı maalesef.
Sana da atayım msj bir denersin bakalım eşin falan anlıyorsa indirebilirsin cnm.
Tez zamanda kavuşursun inşallah cnm. Çok zor beklemek, stres yapmak bilirimmm.
Aynı dert bende de var da başlayamıyorum. Hiç sevmiyorum ütüyüüü.Uğra laflarız cnmm.
canım bana da kk dan bi arkadaş göndermişti..aynısı sanırım olmadı beceremedik..ben de en iyisi dvd alayım..yinede tşk ederim..Off ya 2 makine çamaşır yıka as, yemek yap, etrafı topla, kızlarla ilgilen, şimdide çağırıyorlar çizgi film izleyelim diye. Daha ütü yapıcam ve ders çalışmam lazım ama ne zamann kızlar..
benim eşim de sevmezdi sebzeyi..kayserili alışmışlar hamur yemeye..ay aynı durumdayız benimki taze fasulye ve patlıcan dışında hiçbir sebze yemeğini yemezç bende zaten iş ev yetişemiyom kendime ayrı yemek yapmaya üşendiğimden hasret kaldım sebzeye. bende sebzeciyimdir ama tadlarını unuttum ya. 5 yıldır pırasa yemedim.5 yıldır iki kez ıspanak 3-5 kez bezelye, 2 kez karnıbahar(birinide geçenler de sizin sayenizde yani), 1 kez brokoli pişirdim yav. her seferinde de ben yedim yani ... kocam ağzını sürmez. ama bu sbzesizlikte bence kilo yaptı bende. hep et tavuk pilav makarna yersen olacağı bu
neyse ben biraz ev hanımlığı yapam. dolaplarımı 1 aydır düzenleyecem :) bir fırsat bulamadım aklıma gelmişken bir el atam gelirim gene açık net öptüüüm
aynen ev işi hiç bitmiyor..ben çalışınca nasıl yetişcem yaa...bana daha önce gönderdiğin linki indirmeye çalıştım cnm ama olmadı.gurufuel yazan videoyu aradım bulamadım.en iyisi bende satın alayım bulabilirsem eğer hem türkçeymiş daha iyi olur herhalde.
inan hergün hergün aynı dert yaa.ertesi gün gelmeden ben bu akşamdan yarın ne pişirsem diye düşünürüm.aklıma gelince malzeme yoksa ertesi gün temin eder,yemeğimi o şekilde pişiririrm.bazende bıkarım salıveririm.bizdede et türü az yenir.bu yüzden şanslıyım sebze çeşidi çok olduğu için.ama yanına ikinci veya üçüncü çeşit mutlaka yaparım.çorbam genelde olur.3.olarakda pilav ve makarna.onlarda bıktırıyo her zaman aynı şey oluyo.bu yüzden üçüncüyü bazen es geçerim.üçüncü yemeğin yerini salata ve yoğurtla doldururum.
bazende netten araştırır farklı lezzetler denerim işte..
ama gerçekten başlı başına bir sorumluluk hergün hergün yemek yapmak...
buradan tekrarlıyorum ev hanımlarınada maaş bağlasınlar yaffff.
hem aşçı. temizlikçi. çocuk bakıcısı, evin bekçisi,idareci
kaç işe birden bakıyoruz yafff.....
biri ütümü dedi. ıyyy bende hiç sevmem..
ütüye sıra gelince bende hep üşenmişimdir.o yüzden hep yarına kalır
rezzancım ne dersi çalışacaksın???merak ettim
hayırlısı olsun tatlım..kendin için en iyiyi sen bilirsin..kızlar çok üzülerek kaptanlığı bırakmak zorunda olduğumu söylemek istiyorum,,çünkü gerçekten bunun doğru olmadığını düşünmeye başladım artık,,ve adaylığımı koymakla hata ettiğiminde şimdi farkına vardım,,sebebiyse kaptanlık seçimi yapalım derken bende yardımcılığı bırakıcamı söylemiştim,,bırakın yardımcılığı bırakmak,kaptanlığa geçtim,,kabullenemiyorum,,oyüzden kaptan kimliğim olmadan yoluma devam etmek istiyorum,,zaten günlerim evdi çocuklardı kocaydı derken çok yoğun geçiyo,,bide burdaki yüküm çok fazla çoğaldı,,yani birinizle ilgilenemezsem suçlu gibi hissedicem kendimi,,psikolojim bozulcak yakındaoyüzden güzellikle kaptan olmadan yoluma devam etmek istiyorum,,ve eğer dilekte isterse kaptanlığı ona devretmek istiyorum,,yardımcı olarakta biz hep arkasında oluruz bütün topikçe tabii ben dün gece çok düşündüm ve kararımı üzülerekte olsa verdim,,en doğrusu bu olucak,,kendimi suçlu hissetmek istemiyorum nolur anlayış gösterin olurmuu
iyi akşamlar..ben dehf sonu kötüyüm neyazıkki..bugün de kv ye gittim..herkese iyi akşamlarrr.bi slm verem dedim sizlereee.herkeste bi toparlanma olmuş çok sevindim.benim hafta sonu pek içaçıcı geçmedi hafta başından(klasik olarak)başlarım artık.şööle bi geçmişe baktım ama pek vaktim yok.slm verip çıkayım dedim.herkese güzel bir hafta diliyorummm
hoş geldinnn...slm kızlar bu konuyu yeni gördüm
kilomdan çok dertliyim bendeee.
keşke elimizde sihirli bir değnek olsada yesek yesek zayıf kalsak:))
boyum 1.73 ve 79 kiloyumm((((
idealim bekarlığımdaki kilom aslında 55 ama pek umudum olmadığı için 65te olur durumundayım
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama bir çay tiryakisi olarak şekersiz içemiyorum
çok denedim ama olmuyorrr
kabul ederseniz aranıza katılmak isterim
sizleri takip edip azmim artar umarım
tubaaaaa
bak göstermek için kendiminkine yapıştırdım oldiii hi hi hi ben hep böyle yapim...
hadi bak kız çabuk değiştirecem
GÖRDÜM DEĞİŞTİREBİLİRSİN
iyide ben ona olmamış demedimki,,şöyle dene bide,,sen verdiğin linki açmadan kopyala yapıştır bakalım ne diyooolmuyo format uygun değil diyoo,,onu dedim dene istersen,,oyüzden linki ben direk verdim tıklanmadan yapıştırsın diyeee yaaa
tubaaaaa
canım yanlış yapmışsın sende olmaz tabi kabul etmerz bu şekildedee
evetya pek bi güzellerde kabul etmiyi doğriiitamam canım kızma yav.ya başka bir ticker sitesi buldum ama onunkileri kabul etmi kk puf onunkler daha güzeldi...
kızlar acaba benim mesaj sayım kaç oldu bunu nasıl anlıycam bilen varmı acaba??
ve tüm emziren anneler...
lütfen öncelik bebişlerimizin..
emziren annelerin 1 günde alması gereken besin grup ve porsiyonları...
SÜT VE TÜREVLERİ
Süt, yoğurt, peynir ve çeşitleri…
Günde 3 porsiyon tüketilmelidir.
(Bir su bardağı süt veya yoğurt, iki kibrit kutusu kadar peynir veya çökelek bir porsiyondur
ET, TAVUK, BALIK, KURUBAKLAGİL, YUMURTA
Günde 3-5 porsiyon tüketilmelidir.
(Bir adet orta boy yumurta, bir ceviz büyüklüğünde köfte veya et, bir kepçe kurubaklagil
yemeği, 6-8 yemek kaşığı etli sebze yemeği bir porsiyondur.)
TAZE SEBZE VE MEYVELER
Günde 5-6 porsiyon tüketilmelidir.
Bu porsiyonlarda, çeşitliliğin sağlanması için pratik olarak sebze ve meyvelerin 7 rengi birden sağlayacak türde seçilebilir.
TAHILLAR
(Ekmek, pirinç, makarna, çorba, börek, tatlı vb.)
Günde 6-11 porsiyon tüketilmelidir. (Bir ince dilim ekmek, üç yemek kaşığı dolusu pilav veya makarna ve bir kase çorba bir porsiyondur.)
kilo alımı fazlaysa 11 por fazla olabilir tabi..abartmamak lazım bu grubu..
az miktarda zeytin yağı ,fındık yağı vs.
ve...3 lt su...
pardon yawnasıl öğrenceni söylememişim nickinin üstüne bas profil bilgilerine bas,ve sayfayı aşağı kaydır orda görcen kaç olduğunuu
kız tuğba mj sayısı için ne kdr uğraşmışın..pardon yawnasıl öğrenceni söylememişim nickinin üstüne bas profil bilgilerine bas,ve sayfayı aşağı kaydır orda görcen kaç olduğunuu
msj yazıosun ya msj yazdığın zaman sağ üst köşede yazıo msj sayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?