70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün burda yapacağım diye paylaştığım menü ile yaptığım menü arasında uçurum fark var

dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta,peynir,1 dilim ekmek

öğlen
2 dilim sigara böreği:26:2 parça haşlanmış tavuk

akşam

1 kase yayla çorbası,1 yemek kaşığı kapuska, 4 adet sarma,bikaç parça turşu,veeee 3 tane gofret

yazmaya utanıyorum ama öyle oldu

gofretler de oraya pek yakışmış ya bende gecenin üçünde ekmek yedim sözde mideme iyi gelsin diye ama
gaz sorunu için önerisi olan var mııı

gofretler de oraya pek yakışmış ya bende gecenin üçünde ekmek yedim sözde mideme iyi gelsin diye ama

ama gofretler süperrd.. birde öğlen ve akşam yemeklerinde misafirlikteydim..ona rağmen bu kadar yedim..ekmek midedeki ekşimeye iyi geli die biliyorum mide deki asiti emiyormuş..Gaz için en iyi yol bildiğimiz yol..iyiinsanda kötü şey durmaz derler ya

Günaydın. Oğluna da çok geçmiş olsun havalar soğudu iyice ne kadar dikkat etsekte bi şekilde kapıyoruz virüsü.

İyi güzelde zeytin salatası ne ki
Bide yanına tam tahıllı ekmek falan alsana

antepli bir arkadaşım var,kahvaltıya çağırdım dün. o getirmiş zeytin salatasını,ben de ilk defa yedim,çok lezzetli. çok küçük yeşil zeytinleri kırıp çekirdeğini çıkarmışlar. içinde ceviz,soğan,dereotu,maydonoz ,bol limon ,zeytinyağı ve acı biber salçası var. diyetime yasak koymadım ben,sadece miktar ayarlaması yapıyorum ,öğun atlamamaya çalışıyorum. evde çavdar ekmeği var da ben yemedim. bayılıyorum simite.

bende de oluyor dönem dönem. yürüyüş iyi geliyor,sindirim sistemimi iyi çalıştırıyor,rahatlatıyor baya.

Bilmiyordum bende.:26:
Güzeldir herhalde. Afiyet olsun.
Simite değil beyaz ekmeğeydi lafım.

Cıssları görmüşsün zaten.
Bugün ona göre toparlarsın artık.

Günaydın kızlar,
Hafta sonu menüm felaketti...
Bugünden itibaren diyetime dönüyorum İnşallah
Tabi bu kadar sallamaya son tartıdan beri 1600 gr almış olarak

nekadar sürede 2 kg gitti canım..

canım ben buraya üye olalı bir ayı geçti. ilk hafta 800gr. verdim. ikinci haftanın yarısında annem ve babam geldi (eşimin ailesi) sadece 400gr. verebildim. 75kg. başlamıştım verdiğim 1.200gr. onlar gelince üç haftada geri aldım. (20gün durdular yemek tatlı vs..) on gün önce 74.5 ile tekrar başladım şimdi 73.4 ile yoluma kaldığım yerden devam ediyorum. misafirin başımın üstünde yeri var ama başladığım gibi devam etseydim 4kg. vermiş olacaktım. şimdi iki kilo verdim.

GÜNAYDIN
herkese bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum.
ben kendimi çok kötü hissediyorum dün akşam saat 9 civarı 5 tane kuru incir arası ceviz ve 10-12 tane badem yedim tatlı isteğime engel olamadım. inşallah bu hafta daha dikkatli olacağım.
aslında hafta içi gayet güzel gidiyorum hafta sonu olunca motivasyonum bozuluyo. öfff öffff zayıflamam gerekkk

çizelgeyi yapıştırınca bu yazı çıkıyor yardım eder misiniz
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

herkese günaydın.ben de foruma yeni başladım..malesef 70 üzerindeyim bende..bu gruba nasıl katılabilirim?yarışmalar falan var ya onlara nasıl katılabiliriz?

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

http ile başlayacak png ile biten yeri kopyalayacaksın.
Eki Görüntüle 323294

herkese günaydın.ben de foruma yeni başladım..malesef 70 üzerindeyim bende..bu gruba nasıl katılabilirim?yarışmalar falan var ya onlara nasıl katılabiliriz?

Günaydın gruba katıldın bile.
Akşam nete girme şansın varsa akşam bütün gün yediklerini yazarsın yoksa sabaha yazarsın.
Kilo çizelgeni de yaparsan süper olur.
Buraya takıldıkca ögrenirsin zaten.

Ufuuu incirler fazla olmuş
Motivasyonu bozmak yok devam devam.. Bitki çayı falan iç bi dahakine yada kabuk tarçınlı süt

Evet fire vermezsem bugünden itibaren başladım...
Cumaya 6 ya çok yaklaşmam lazım 6 olmasada

Valla cısssız devam edersen ucundan görürsün bence.

Aynen bende onu gördüm en fazla 69.6ı gördüm bi daha da göremedim.
Cuma tartıldım en son bu cumaya kadar da tartılmıcam.
7 rakamını görünce moralim bozuluyo benim.
bende küstüm işte tartıya sabah tartıldım 74,1 çıktı ya bende cumaya kadar görüşmeyecem onle. reglinin şişliğini mi atamadım nedir anlamadım ki :26:
canım pucca yayınlamış bir yapmaya uğraş yapamazsan yardım ederiz.

Cısslar bende kesin olur...
Çikolatasız bir hayat düşünemiyorum...
Ama tabi dengeleyerek, zaten 6 kiloyu verirken de günde 1-2 çikolata yiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…