dün burda yapacağım diye paylaştığım menü ile yaptığım menü arasında uçurum fark var
dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta,peynir,1 dilim ekmek
öğlen
2 dilim sigara böreği:26:2 parça haşlanmış tavuk
akşam
1 kase yayla çorbası,1 yemek kaşığı kapuska, 4 adet sarma,bikaç parça turşu,veeee 3 tane gofret
yazmaya utanıyorum ama öyle oldu
gofretler de oraya pek yakışmışya bende gecenin üçünde ekmek yedim sözde mideme iyi gelsin diye ama
gaz sorunu için önerisi olan var mııı
Günaydın.Oğluna da çok geçmiş olsun havalar soğudu iyice ne kadar dikkat etsekte bi şekilde kapıyoruz virüsü.
İyi güzelde zeytin salatası ne ki
Bide yanına tam tahıllı ekmek falan alsana
gofretler de oraya pek yakışmışya bende gecenin üçünde ekmek yedim sözde mideme iyi gelsin diye ama
gaz sorunu için önerisi olan var mııı
antepli bir arkadaşım var,kahvaltıya çağırdım dün. o getirmiş zeytin salatasını,ben de ilk defa yedim,çok lezzetli. çok küçük yeşil zeytinleri kırıp çekirdeğini çıkarmışlar. içinde ceviz,soğan,dereotu,maydonoz ,bol limon ,zeytinyağı ve acı biber salçası var. diyetime yasak koymadım ben,sadece miktar ayarlaması yapıyorum ,öğun atlamamaya çalışıyorum. evde çavdar ekmeği var da ben yemedim. bayılıyorum simite.
dün burda yapacağım diye paylaştığım menü ile yaptığım menü arasında uçurum fark var
dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta,peynir,1 dilim ekmek
öğlen
2 dilim sigara böreği:26:2 parça haşlanmış tavuk
akşam
1 kase yayla çorbası,1 yemek kaşığı kapuska, 4 adet sarma,bikaç parça turşu,veeee 3 tane gofret
yazmaya utanıyorum ama öyle oldu
Günaydın kızlar,
Hafta sonu menüm felaketti...
Bugünden itibaren diyetime dönüyorumİnşallah
Tabi bu kadar sallamaya son tartıdan beri 1600 gr almış olarak
6yı görünce bi sapıtma söz konusu oldu sanırım bizde
nekadar sürede 2 kg gitti canım..
Sanırsam
Ama gördüğüm 6 hepi topu 69,8 di yani
71,5 tum bu sabah
Aynen bende onu gördüm en fazla 69.6ı gördüm bi daha da göremedim.
Cuma tartıldım en son bu cumaya kadar da tartılmıcam.
7 rakamını görünce moralim bozuluyo benim.
çizelgeyi yapıştırınca bu yazı çıkıyor yardım eder misiniz
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
herkese günaydın.ben de foruma yeni başladım..malesef 70 üzerindeyim bende..bu gruba nasıl katılabilirim?yarışmalar falan var ya onlara nasıl katılabiliriz?
GÜNAYDIN
herkese bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum.
ben kendimi çok kötü hissediyorum dün akşam saat 9 civarı 5 tane kuru incir arası ceviz ve 10-12 tane badem yedim tatlı isteğime engel olamadım. inşallah bu hafta daha dikkatli olacağım.
aslında hafta içi gayet güzel gidiyorum hafta sonu olunca motivasyonum bozuluyo. öfff öffff zayıflamam gerekkk
Evet fire vermezsem bugünden itibaren başladım...
Cumaya 6 ya çok yaklaşmam lazım 6 olmasada
herkese günaydın.ben de foruma yeni başladım..malesef 70 üzerindeyim bende..bu gruba nasıl katılabilirim?yarışmalar falan var ya onlara nasıl katılabiliriz?
bende küstüm işte tartıya sabah tartıldım 74,1 çıktı ya bende cumaya kadar görüşmeyecem onle. reglinin şişliğini mi atamadım nedir anlamadım ki :26:Aynen bende onu gördüm en fazla 69.6ı gördüm bi daha da göremedim.
Cuma tartıldım en son bu cumaya kadar da tartılmıcam.
7 rakamını görünce moralim bozuluyo benim.
canım pucca yayınlamış bir yapmaya uğraş yapamazsan yardım ederiz.çizelgeyi yapıştırınca bu yazı çıkıyor yardım eder misiniz
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?