sende mi uyuyamadin canim
ay bende tek basinayim sanettim iyki geldinkorktum tek topikde napim kahve yaptim iciyom sanada yapim
Yooo, ben geç yatıyorum genelde cnm. Korkuluyo dimi yalnız.
Ya şimdi kalori alıcaz hadi yap bakem. Karnımda aç tost falan mı yapsam bende.
toast u birak yeme sen bi bilsen cumadan beri ne yedim :18: zayif insan onu 1 senede yemez yedigimi :84: bu bana 1 sene yeter diyormussum
icimde kurt mu var acaba
Ayy deme. Nasıl yaptın? Nasıl kıydın kendine? Bende bitki çayı yaptım ama gerçekten karnım gurulduyo yani. İçeyim çayımı da uyuyayım barim.
depresyona girdim ciktimgecti ama olan bana oldu yok yeme canim sabah güzel bi kahvalti yaparsin bende kacacam face e daldim gülüyorum dur ekleyeyim
Eki Görüntüle 323235
iyi geceler bende kalkayim suralari toparlayayim yatayim :92:
slm kızlar bu konuyu yeni gördüm
kilomdan çok dertliyim bendeee.
keşke elimizde sihirli bir değnek olsada yesek yesek zayıf kalsak:))
boyum 1.73 ve 79 kiloyumm((((
idealim bekarlığımdaki kilom aslında 55 ama pek umudum olmadığı için 65te olur durumundayım
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama bir çay tiryakisi olarak şekersiz içemiyorum
çok denedim ama olmuyorrr
kabul ederseniz aranıza katılmak isterim
sizleri takip edip azmim artar umarım
pofffffffffff bomm diye patlıcam şimdi olmuyo olmuyo olmuyoo
heryolu denedim halla halla bende mi bir gariplik var
ayyy delircem sabahtır uğraşıyorum kızlar
Benide aranıza alıın :)
Bende artık menümü yazmaya başlıyım.
Dün h.sonu olduğu için pek ara yapamadım kahvaltı da öğle saatine denk geldi malum.
11:00
1 dilim ekmek,
Domates,
Peynir,
1 tane haşlanmış yumurta
15:00
1 tane mandalina
18:30
2 yemek kaşığı ıspanak,
2 yemek kaşığı mantar yemeği,
1 kase yoğurt,
1 dilim ekmek,
Salata.
21:00
1 avuç çekirdekli kuru üzüm.
2 litre falan da su.
hatasonu diye benim gibi bozmamışsın diyeti,kıskandım:-( dün misairim vardı kahvaltıya,yedim de yedim. yazmaya yüzüm yok dün yediklerimi.
günaydın canım. Allah şifalar versin. benimde oğlum hastalandı. sabah okula göndermek için uyandırdım ateşi vardı. ılık duş aldırdım şimdi biraz daha iyi öksürüğü var ama ateşi biraz düştü.Hapşuuuuuuuu:2::2:
Kısçeler günaydın çok fena hasta olmuşum.
Başım çatlıyo kemiklerime kadar ağrı hissediyorum ve işyerinde tek olduğum için mecbur işe geldim.
Öğlene kadar yoğun olmazsa öğleden sonra kaçmak istiyorum.
Hem pazartesi hem hastalık bünyeme fazla geldi
Tuğba kaptanlığı bırakmış ama adı olmasa da o hep burda belirtmiş zaten.
Listeyi de ben yaparım sorun değil. İşim olduğu yerde müsait olan bi kısçe bana yardım eder.
Onun dışında yeni gelenler hariç diğerleri hemen hemen diyetle ilgili fikir sahibi.
Topikçene iş düşüyor anlayacağınız ben elimden geldiği kadar herkese cevap yazmaya çalışıcam ama gözden kaçanlar tabi ki olabilir.
Hepimize güzel bir hafta olsun.
canim bide bende soyle bidurum var ben dusuk yaptimya sutumu cok azaltti malesef sagiyorum 60 70ml anca cikiyo malesefki bende mecburen mamaya basladim ama geceleri yinede vermiyorum nekadar uyanirsa uyansin emziriyorum cunku az sut geldigi icin hemen acikiyo bende tekrar tekrar emziriyorum oda emip uyuyyo gunde kac bardak rezene iciyorum sayisini unutuyorum sutu cogaltsin diye bide ictigim corbalar hep sut artirici corbalar bizde bulgur corbasi var sutu artirir diye hergun iciyorum nerdeyse sogan yemege calisiyorum sutu artirir diye ama yok hep ayni derecede geliyo malesefki yani ben yesemde yemesemde hic artmiyo
Hapşuuuuuuuu:2::2:
Kısçeler günaydın çok fena hasta olmuşum.
Başım çatlıyo kemiklerime kadar ağrı hissediyorum ve işyerinde tek olduğum için mecbur işe geldim.
Öğlene kadar yoğun olmazsa öğleden sonra kaçmak istiyorum.
Hem pazartesi hem hastalık bünyeme fazla geldi
Tuğba kaptanlığı bırakmış ama adı olmasa da o hep burda belirtmiş zaten.
Listeyi de ben yaparım sorun değil. İşim olduğu yerde müsait olan bi kısçe bana yardım eder.
Onun dışında yeni gelenler hariç diğerleri hemen hemen diyetle ilgili fikir sahibi.
Topikçene iş düşüyor anlayacağınız ben elimden geldiği kadar herkese cevap yazmaya çalışıcam ama gözden kaçanlar tabi ki olabilir.
Hepimize güzel bir hafta olsun.
günaydın kızlar....
kahvaltım:
2 yk zeytin salatası
1/4 simit
bol limonlu maydonoz
1 haşlanmış yumurta
2 küçük dlm beyaz peynir
1 tk kırmızı biberli ezme
1 tane közlenmiş biber(zeytinyağlı)
Bende artık menümü yazmaya başlıyım.
Dün h.sonu olduğu için pek ara yapamadım kahvaltı da öğle saatine denk geldi malum.
11:00
1 dilim ekmek,
Domates,
Peynir,
1 tane haşlanmış yumurta
15:00
1 tane mandalina
18:30
2 yemek kaşığı ıspanak,
2 yemek kaşığı mantar yemeği,
1 kase yoğurt,
1 dilim ekmek,
Salata.
21:00
1 avuç çekirdekli kuru üzüm.
2 litre falan da su.
günaydın canım. Allah şifalar versin. benimde oğlum hastalandı. sabah okula göndermek için uyandırdım ateşi vardı. ılık duş aldırdım şimdi biraz daha iyi öksürüğü var ama ateşi biraz düştü.
canım ibrahim saraçoğlu nun sitesinden anne sütünü arttırıcı incirli havuç kürüne bakabilirsin. ziyaretçi yorumlarında çok faydasının olduğunu yazmışlar.
günaydın canım. Allah şifalar versin. benimde oğlum hastalandı. sabah okula göndermek için uyandırdım ateşi vardı. ılık duş aldırdım şimdi biraz daha iyi öksürüğü var ama ateşi biraz düştü.
günaydın kızlar....
kahvaltım:
2 yk zeytin salatası
1/4 simit
bol limonlu maydonoz
1 haşlanmış yumurta
2 küçük dlm beyaz peynir
1 tk kırmızı biberli ezme
1 tane közlenmiş biber(zeytinyağlı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?