bende küstüm işte tartıya sabah tartıldım 74,1 çıktı ya bende cumaya kadar görüşmeyecem onle. reglinin şişliğini mi atamadım nedir anlamadım ki :26:
canım pucca yayınlamış bir yapmaya uğraş yapamazsan yardım ederiz.
Cısslar bende kesin olur...
Çikolatasız bir hayat düşünemiyorum...
Ama tabi dengeleyerek, zaten 6 kiloyu verirken de günde 1-2 çikolata yiyordum
puccaaa çok teşekkürler sonunda yapabildim:))
uyanır uyanmaz
1 fincan limonlu yeşil çay
sabah:
2 dilim light denge ekmek
ince 2 kk peynir
marul
bugün çok dikkat etmem gerek vücudumu çok şiş hissediyorum ve cumadan beri wc problemi çekiyorum. ne yapsam olmuyo. hergün düzenli yürüyüş yapıyorum ama bağırsaklarım çalışmıcazzz diye inatlaşıyolar benle ne yapıcam bilmiyorum.
şimdi de kiraz sapı ve mısır püskülü içiyorum.
Günaydın kızlar nasılsınız benım iştahım yok bu aralar hastalık sebebıyle olsa da sevınıyorum ınsallah bu düzene alısırım sonradan gözüm dönmezherkese saglıklı bol kılo verecegımız bır hafta dılıyorummm gecmıse göz atayım bıraz
günaydınnnnnnn...
herkese güzel bol kilo kayıplı bi hafta diliyorum....
offf ben de merak ettim tartildim bugun ama pisman oldum.ne guzel cuma gunu 70.3 tum ama bugun 71 oldum yine.
ben de 6 yi gorurmuyum diye heyecan yapiyodum.
kahvaltidan once 1bardak ilik su ictim bugun.simdi de kayisili form cayi+kayisi-seftali cayi karisimi iciyorum.
doktorumun dedigi gibi 4 saatte bir yemeye baslayacagim yine.insallah kenimi tutabilirim.
bu aralar cikolataya dadandim.nedense arada bir kriz geliyo bana.ama kendimi terbiye edicem.
boy kaç canım ben sana yapacam şimdi
depresyona girdim ciktimgecti ama olan bana oldu yok yeme canim sabah güzel bi kahvalti yaparsin bende kacacam face e daldim gülüyorum dur ekleyeyim
Eki Görüntüle 323235
iyi geceler bende kalkayim suralari toparlayayim yatayim :92:
hoş geldin..Benide aranıza alıın :)
canım nasıl bildirim yapılacağı ara ara yazılıyor ordan bakarsın....DOĞRU YERDESİN OZAMAN CANIM,,BURDA CUMA YARIŞMASI OLUYO,,CUMA GÜNBÜ BİLDİRİM YAPTIĞIN TAKTİRDE HAFTAYA LİSTEYE ALINIYOSUN
tamam o zaman bu cuma bende varım bildirim yapmaya gerek varmı çizelgede kilo yazıyor zaten
geçmiş olsun dilekcim..Hapşuuuuuuuu:2::2:
Kısçeler günaydın çok fena hasta olmuşum.
Başım çatlıyo kemiklerime kadar ağrı hissediyorum ve işyerinde tek olduğum için mecbur işe geldim.
Öğlene kadar yoğun olmazsa öğleden sonra kaçmak istiyorum.
Hem pazartesi hem hastalık bünyeme fazla geldi
Tuğba kaptanlığı bırakmış ama adı olmasa da o hep burda belirtmiş zaten.
Listeyi de ben yaparım sorun değil. İşim olduğu yerde müsait olan bi kısçe bana yardım eder.
Onun dışında yeni gelenler hariç diğerleri hemen hemen diyetle ilgili fikir sahibi.
Topikçene iş düşüyor anlayacağınız ben elimden geldiği kadar herkese cevap yazmaya çalışıcam ama gözden kaçanlar tabi ki olabilir.
Hepimize güzel bir hafta olsun.
ben de hf sonu rotayı şaşırıyorum..GÜNAYDIN
herkese bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum.
ben kendimi çok kötü hissediyorum dün akşam saat 9 civarı 5 tane kuru incir arası ceviz ve 10-12 tane badem yedim tatlı isteğime engel olamadım. inşallah bu hafta daha dikkatli olacağım.
aslında hafta içi gayet güzel gidiyorum hafta sonu olunca motivasyonum bozuluyo. öfff öffff zayıflamam gerekkk
herkese günaydın.ben de foruma yeni başladım..malesef 70 üzerindeyim bende..bu gruba nasıl katılabilirim?yarışmalar falan var ya onlara nasıl katılabiliriz?
gofretler de oraya pek yakışmışya bende gecenin üçünde ekmek yedim sözde mideme iyi gelsin diye ama
gaz sorunu için önerisi olan var mııı
puccaaa çok teşekkürler sonunda yapabildim:))
günaydın
herkes için bol kilo verdiği güzel bi hafta olur inş
ankara bugün çok güzel bembeyaz çalışmak zorunda olmasamda
kendimi sokaga atsam eve dönüncede bardakta sıcak salep olsa
:
hayırlı olsun çizelgen...hoşgeldin...
bende yeniyim kilo çizelgesi yapman lazım ama ben birtürlü yapamadım(
ya evet bu hafta çok umutluyum ben anlamam 300 gr ma bile razıyım verim yeterki...Ay hep 7i görünce cidden sıkıldım ya totem yapıyorum bende bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek.
Diyetisyende en son 70 çıktım.Bu hfta dikkat edersek veririz Black'imm.
Piko falan ye bari
Dr diyo ki çok canın çekerse 2 tane napoliten çikolata ye
ama iki tane bak eliyle gösterio anladım dedim bak iki tane abartma falan diyo
canım kiraz sapı ve mısır püskülü idrar söktürücüdür ve yağ yakıcı wc ye çıkmada yardımı olmaz. sinemaki içççç. yarım saatde wc ye koşarsınuyanır uyanmaz
1 fincan limonlu yeşil çay
sabah:
2 dilim light denge ekmek
ince 2 kk peynir
marul
bugün çok dikkat etmem gerek vücudumu çok şiş hissediyorum ve cumadan beri wc problemi çekiyorum. ne yapsam olmuyo. hergün düzenli yürüyüş yapıyorum ama bağırsaklarım çalışmıcazzz diye inatlaşıyolar benle ne yapıcam bilmiyorum.
şimdi de kiraz sapı ve mısır püskülü içiyorum.
günaydı ne güzel işte yeme yeme de erisin yağlar...incecik ol emi.Günaydın kızlar nasılsınız benım iştahım yok bu aralar hastalık sebebıyle olsa da sevınıyorum ınsallah bu düzene alısırım sonradan gözüm dönmezherkese saglıklı bol kılo verecegımız bır hafta dılıyorummm gecmıse göz atayım bıraz
günydıngünaydınnnnnnn...
herkese güzel bol kilo kayıplı bi hafta diliyorum....
yapmışın canım hayırlı olsun. ya ben sana yaptım o sırada sen gitmişin sonra tuba da yaptı biraz geç deva olduk ama :)canım günaydınlar dün akşama kadar uğraştım olmadı
ecrin29da yaptı olmadı
boyum 1.70 kilom şuan 74 hedef kilom 60
rezene tamam canım ben buna bakim aktara gidince. aktar bana elma yağı diye birşey verdi çocuklara kullanılıyormuş özellikle. karna masaj yapıyon çok güzel kokuyor. akşam onu karnıma sürüp birde benim şu bel ısıtıcı kemerlerden var onu takıyom oooh açıyo biraz. ama işteyiz şuan akşama kadar balon gibi şişecem iyice...rezene bence birebir, ben sıkıntım oldumu içiyorum çok rahatlatıyor tavsiye ederim...
Sende netten indirsen cnm. Ben indirdim gayette güzel çekimleri. Almana da gerek yok bence ama sen bilirsin. İnternetten sipariş verebileceğin yerlerde vardır. Bie araştır istersen.
günaydın
herkes için bol kilo verdiği güzel bi hafta olur inş
ankara bugün çok güzel bembeyaz çalışmak zorunda olmasamda
kendimi sokaga atsam eve dönüncede bardakta sıcak salep olsa
:
benimde 10 gün önce ağzımın tadı kalmamıştı..az yedim..ama ne yazıkki sonraki günler acısı çıktı..Günaydın kızlar nasılsınız benım iştahım yok bu aralar hastalık sebebıyle olsa da sevınıyorum ınsallah bu düzene alısırım sonradan gözüm dönmezherkese saglıklı bol kılo verecegımız bır hafta dılıyorummm gecmıse göz atayım bıraz
İyi bariHoşgeldin tekrar
Sabah ılık suya 1 tatlı kaşığı bal atıp içtikten sonra 1 tane ceviz yesene bi ardından belki o işe yarar.
65.9u gördükten sonra dönmez ins
Günaydın bide
Günaydınn
Amiin aminnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?