Ne güzel dicem de karı sevmem soğuğu hiç sevmem
Burası bi hayli soğuk donuyorum p.tesileri klimalarda öğleden sonra yanıyo anca :2:
dilekcim cts günü 64.3 ü gördümsoklardayım cumaya kadar bırazını alsam bıle en azından 65 felan olayaım barı dıyorum bu fırsatı degerlendırebılırım ınsallah
kızlar 50 küsür sayfa vardı hepsini okuyamadım tabii topiğimizin yeni kaptan ve yardımcısıyla yeni dönemi hayırlı ugurlu olsun tabi NaF ta var .geçmişte seher yazımı alıntılamıs ama bana bızey yazmamıs merak ettım bana da mı alındı :26:kendısını severım sahsına bısey yazmamıstım zaten ıns aramızda olur o da
herkese günaydın
hafta sonu niye böyle sapıtıyoruz ya cumartesi iyiydi ama pazar yedim de yedim eşim bile şaşırdı sen bunları yemezdin diye iki gündürde tuvalet sorunu var cumartesi sabah tartıldığımda 72,5 olmuştum ama bugün sabah tartıldığımda 73,2 çıktım 700 gr farkedirmi ya nasıl moralim bozuk kızlar anlatamam
..............................................................
benimde 10 gün önce ağzımın tadı kalmamıştı..az yedim..ama ne yazıkki sonraki günler acısı çıktı..
canım oğlun nasıl oldu...
Vayyy
Bildirim yapmakla iyi etmişsin bu hafta
Düzenli gidersen baya baya vericeksin.
bozma moralini orti bende öyleyim ama 2 günde bu kadar farketmez muhtemelen seninki şişliktendir. vücut su toplamıştır. halimize bak ya sanki altın tartar gibi gramlarla uğraşıyoruz ahhh ahhh zayıf hallerimmm 2-3 farkederdi de takmazdım nasılsa veririm diye
Günaydın çıtırlar
2 gündür pek iştahım yok
Sabahta pek bişi yemedim
merhaba kızlar nasılsınız bugün? benim moralim bozuk bugün dikkat edecem ve menümü paylaşacaktım sabah kalktım sirkeli su içmeyi unutmuşum öğlen için yemeğim yoktu annemi aradım onunda yemeği yokmuş bende yoğurt getirdim okula müsli kattım içine şimdide aklıma geldi meyve almayıda unutmuşum yanıma menümü paylaşacaktım yaa herşey üstüste geldi
neyse kahvaltımı yazayım
2 dilim haşhaşlı ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çatalın ucuyla tereyağlı bal :26::26:
2 çatal krem peynir
2 zeytin
1 çatal ucuyla acılı kahvaltılık sos
ara 1 soda
öğlen yoğurt müslili
akşama bilmiyorum
ısınmak için form çayı hüplet sende
menümü akşamları paylaşamıyorum şimdi paylaşayım
bol cıslı
sabah
1 fincan yeşil çay
2 bardak su
1 dilim peynir
2 adet biber
5-6 fındık
ara
1 elma
öglen
1 portakal
1 paket çikolata
ara
yarım kase krem karamel
1 fincan form çayı
akşam
1 bardak ayran
fırında kabak mücver
2-3 litre su
yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza ben tuğba ,,,,cumadan cumaya aç karına tartılıp PUCCA'nın özeline mj atıyorsunuz ,,bildirimi perşembe nasıl yapılıcağını asarım topiğe okuyup yaparsınız ,,şimdi aşağıda bazı kurallarımız var beslenmeyle ilgili hadi kolay gelsin
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
saol canım oglum daha ıyı cok şükür ben düzelemedim 3 hafta oldu bi iyi bi kötüyüm inş benımde senın gibi olmazcunku ramazanın son gunu de 64 ü görmüştüm ama o gunden sonra ılk görüşüm bu sefer fırstaı degerlendırmek ıstıyorum cumaya kadar barı ıstahım acılmasın
geldikler gibi gidicekler canım..herkese günaydın
hafta sonu niye böyle sapıtıyoruz ya cumartesi iyiydi ama pazar yedim de yedim eşim bile şaşırdı sen bunları yemezdin diye iki gündürde tuvalet sorunu var cumartesi sabah tartıldığımda 72,5 olmuştum ama bugün sabah tartıldığımda 73,2 çıktım 700 gr farkedirmi ya nasıl moralim bozuk kızlar anlatamam
Günaydın çıtırlar
2 gündür pek iştahım yok
Sabahta pek bişi yemedim
Günaydın şeker.Kendini zorla biraz güçsüz kalma.
Afiyet olsun akşamda sebze yemeği yapabilirsin canım istiyosa ıspanak yada pırasa falan
Brehhhh ortimee bakın.
Yeni gelenler için okursunuz kızlar.
geldikler gibi gidicekler canım..
accık benimde iştahım gitse...
geldikler gibi gidicekler canım..
accık benimde iştahım gitse...
İNŞALLAH CANIM gidecekler sen baya kilo vermişsin bize bir önerin var mı özellikle şu tuvalete çıkamama sorunumu ortadan kaldırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?