70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar nasılsınız bugün? benim moralim bozuk bugün dikkat edecem ve menümü paylaşacaktım sabah kalktım sirkeli su içmeyi unutmuşum öğlen için yemeğim yoktu annemi aradım onunda yemeği yokmuş bende yoğurt getirdim okula müsli kattım içine şimdide aklıma geldi meyve almayıda unutmuşum yanıma menümü paylaşacaktım yaa herşey üstüste geldi
neyse kahvaltımı yazayım
2 dilim haşhaşlı ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çatalın ucuyla tereyağlı bal :26::26:
2 çatal krem peynir
2 zeytin
1 çatal ucuyla acılı kahvaltılık sos
ara 1 soda
öğlen yoğurt müslili
akşama bilmiyorum

Ne güzel dicem de karı sevmem soğuğu hiç sevmem
Burası bi hayli soğuk donuyorum p.tesileri klimalarda öğleden sonra yanıyo anca :2:

ısınmak için form çayı hüplet sende

menümü akşamları paylaşamıyorum şimdi paylaşayım
bol cıslı
sabah
1 fincan yeşil çay
2 bardak su
1 dilim peynir
2 adet biber
5-6 fındık
ara
1 elma
öglen
1 portakal
1 paket çikolata
ara
yarım kase krem karamel
1 fincan form çayı
akşam
1 bardak ayran
fırında kabak mücver
2-3 litre su

Vayyy
Bildirim yapmakla iyi etmişsin bu hafta
Düzenli gidersen baya baya vericeksin.

bozma moralini orti bende öyleyim ama 2 günde bu kadar farketmez muhtemelen seninki şişliktendir. vücut su toplamıştır. halimize bak ya sanki altın tartar gibi gramlarla uğraşıyoruz ahhh ahhh zayıf hallerimmm 2-3 farkederdi de takmazdım nasılsa veririm diye

benimde 10 gün önce ağzımın tadı kalmamıştı..az yedim..ama ne yazıkki sonraki günler acısı çıktı..
canım oğlun nasıl oldu...

saol canım oglum daha ıyı cok şükür ben düzelemedim 3 hafta oldu bi iyi bi kötüyüm inş benımde senın gibi olmazcunku ramazanın son gunu de 64 ü görmüştüm ama o gunden sonra ılk görüşüm bu sefer fırstaı degerlendırmek ıstıyorum cumaya kadar barı ıstahım acılmasın

tuvalete çıkamadığım için olabilir şişkinlik olmuştur birde hafta sonu kendimi kontrol edemiyorum evet ya 55-57 iken hiç takmazdım göbek çıktı veya kilo aldım diye biliyordum herşeyin yakıştığını 1-2 fark etmediğini neyse moralimizi bozmayacağız ve aynen devam verecez bu kiloları herkes aaaaaaaaaaaa diyecek şaşırıcak manisaya memlekete gittiğimde

Günaydın çıtırlar
2 gündür pek iştahım yok
Sabahta pek bişi yemedim

Günaydın şeker. Kendini zorla biraz güçsüz kalma.

Afiyet olsun akşamda sebze yemeği yapabilirsin canım istiyosa ıspanak yada pırasa falan

Brehhhh ortimee bakın.

Yeni gelenler için okursunuz kızlar.

Son düzenleme:

ya ben 1 ay önce 63.7 yi gördüm..
şimdi şu hale bak...
önceden kocişe suç atıyordum cıssları getiriyor diye
şimdi evdeyim diye habire günlere gidiyorum..
inşallah yine istediğimiz rakamları görürüz..

geldikler gibi gidicekler canım..
Günaydın çıtırlar
2 gündür pek iştahım yok
Sabahta pek bişi yemedim

accık benimde iştahım gitse...

Form yiyorum canım yeşil çayla. Sabah pek canım istemedi. Acıkmadımda midem kazınmasın diye geçiştiriyorum şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…