70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canım deniyeyim ben bir tane kayısı ve 1 tane incir yiyip ilik su içiyordum böyle olduğunda ama pek işe yaramadı birde senin dediğini deniyeyim

Dene canım ben öylesine yiyiyordum. Ertesi gün tuvaltten çıkamaz oldum neden neden diye düşünürken aklıma geldi bi anda. Sonra kestim kuru kayısıyı

güanaydın kızlaaarrrrr :))

tuğba canım kendini nasıl iyi hissediosan öle yap sonuçta burda menülere yorum yapılıp liste yapılddıktan sonra herkes birbirine yardımcı olur

sen burda öle devam etmek istiosan öle kal

ayyy ayyyy ben dün akşam nie öleee zıbıttım anlamıom yaaaaaaa menümü yazcam görürsünüzzz

c.tesiyi zaten haftadan bi gün olarak saymıorm misafirim gelincee bi seferlik yiyim dedim ve o günü yok sayıyıorum

evettt gelelim pazar günü menümeeee

kahvaltı :

1 dilim peynir

6 tane zeytin

1 yumurta

2 dilim çavdar

ara :

1 mandalina

1 avuç fındık

öğlen:

6-7 kaşıl pırasa yemeği

1 kase yoğurt

1 dilim çavdar

ara :

1 elma

akşam :

1 tabak mercimek çorbası

1 kase yoğurt

gün içinde suyumu içtim

sabah akşam sirkeli suyumu da içtim

ama gel gelelimmm dolapta bana göz kırpan tatlıyaaa 2 dilim götürdüm miideme aslında 1 dilim yiicektim ama eşim kendininkini yemedi

bana kaldı bütün suç eşiminnn bende suç yokk

Saol canım, ama anlamadım neye kavusurum.. yoksa tersmı anladın eger oyleyse Allah korusun dıyım de..

bı arkadasın alıntısında gördüm tugba bıraktı mı kaptanlıgı:26:dilek mi oldu kaptan gecmısın tümünü okuyamayınca idrak edemedım de :44:

Sabahları aç karnına kuru kayısı ye, bir de Bim de satılıyo form çay var onlardan içebilirsin, hakiki saf zeytinyağı da öneririm. Cacık içinde hoş oluyor. Geçmiş olsun diyorum.

tugbacim icin daha rahat edecekse caniminici hayirlisi olsun
dilek yine sacimdan tutmussun gecmisde gördüm simdi 75 dayandim
karakediye de birsey yazacakdim unuttum :26:

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

isarkadasi disariya cikdi firsat varken girdim

kizlar kusura bakmayin giremedim dogru dürüst unuttugum birileri varsa kusura bakmayin :26:

bı arkadasın alıntısında gördüm tugba bıraktı mı kaptanlıgı:26:dilek mi oldu kaptan gecmısın tümünü okuyamayınca idrak edemedım de :44:
amaaaaaaaaaaan kaptana kimin ihtiyacı var biz hepimiz birbirimize yeteriz tuba kimliksiz devam edecek ama ben onu yine de fahri kaptan sayıyom anlamam. dilek listemizi yapacak işi olursa bizde yardım ederiz:)
hepimiz kaptanııız yani...
Günaydın yavrucanlaaarr..
günaaydın
ya benim dolaptada bana göz kırpan tatlılar var akşam zorla kocama yedirecem yemezsen çöpe atacam diyecem yoksa onlar yolunu şaşırıp ağzıma falan girebilirler...
günaydin kizlar kactim geri günaydin demek icin geldim
günaydııın
Michell için link verebilir misin? Ben indiremedim, torrent falan diyorlardı, virüs bulaşacak diye indirmedim ben de.
ben sana birazdan atayım canım bir bayan yollamıştı bana o mesajı bulam sana kopyalayacam ama ben beceremedim indirmeyi sana başarılar dileriii.
tşkler canım yardımların için oldumu şimdi:))
şimcik napıcam zayıflamak için (
ne güzel zayıflıyorsunuz siz ya ahhh ben daha yeni başladım ufff
canım öncelikle buraya takıl devamlı. kendine göre liste belirle. buranın kendi listesi var o da olabilir. hergün yediğini mutlaka yaz buraya. buradaki konuşmalar çok teşvik edici oluyo. günde 2-3 litre suuuu iç. spora başla ucundan sen takıl buraya yavaş yavaş fikirler alır oturtursun sistemini...

75 mi
Ah suzi vahh suziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…