Aç karınla kuru kayısı ye canım 4-5 tane çok güzel çıkıyosun
tamam canım deniyeyim ben bir tane kayısı ve 1 tane incir yiyip ilik su içiyordum böyle olduğunda ama pek işe yaramadı birde senin dediğini deniyeyim
kızlar çok üzülerek kaptanlığı bırakmak zorunda olduğumu söylemek istiyorum,,çünkü gerçekten bunun doğru olmadığını düşünmeye başladım artık,,ve adaylığımı koymakla hata ettiğiminde şimdi farkına vardım,,sebebiyse kaptanlık seçimi yapalım derken bende yardımcılığı bırakıcamı söylemiştim,,bırakın yardımcılığı bırakmak,kaptanlığa geçtim,,kabullenemiyorum,,oyüzden kaptan kimliğim olmadan yoluma devam etmek istiyorum,,zaten günlerim evdi çocuklardı kocaydı derken çok yoğun geçiyo,,bide burdaki yüküm çok fazla çoğaldı,,yani birinizle ilgilenemezsem suçlu gibi hissedicem kendimi,,psikolojim bozulcak yakındaoyüzden güzellikle kaptan olmadan yoluma devam etmek istiyorum,,ve eğer dilekte isterse kaptanlığı ona devretmek istiyorum,,yardımcı olarakta biz hep arkasında oluruz bütün topikçe tabii ben dün gece çok düşündüm ve kararımı üzülerekte olsa verdim,,en doğrusu bu olucak,,kendimi suçlu hissetmek istemiyorum nolur anlayış gösterin olurmuu
Sana msj atayım cnm oğlun anlıyorsa yapılacaklar yazıyor ordan indirirsin cnm. Bayağı uğraştım ben. Ama sonunda başardım. Yapıyormuyum daha fırsatım olmadı maalesef.
Sana da atayım msj bir denersin bakalım eşin falan anlıyorsa indirebilirsin cnm.
Tez zamanda kavuşursun inşallah cnm. Çok zor beklemek, stres yapmak bilirimmm.
Aynı dert bende de var da başlayamıyorum. Hiç sevmiyorum ütüyüüü.Uğra laflarız cnmm.
Yemeğe çıkıyorum çıtırlar afiyet olsun herkese :125: :124:
Günaydın yavrucanlaaarr..
ayyhhh çıtır mı dedinnn tşk ederimmm
uyanır uyanmaz
1 fincan limonlu yeşil çay
sabah:
2 dilim light denge ekmek
ince 2 kk peynir
marul
bugün çok dikkat etmem gerek vücudumu çok şiş hissediyorum ve cumadan beri wc problemi çekiyorum. ne yapsam olmuyo. hergün düzenli yürüyüş yapıyorum ama bağırsaklarım çalışmıcazzz diye inatlaşıyolar benle ne yapıcam bilmiyorum.
şimdi de kiraz sapı ve mısır püskülü içiyorum.
bı arkadasın alıntısında gördüm tugba bıraktı mı kaptanlıgı:26:dilek mi oldu kaptan gecmısın tümünü okuyamayınca idrak edemedım de :44:
amaaaaaaaaaaan kaptana kimin ihtiyacı var biz hepimiz birbirimize yeterizbı arkadasın alıntısında gördüm tugba bıraktı mı kaptanlıgı:26:dilek mi oldu kaptan gecmısın tümünü okuyamayınca idrak edemedım de :44:
günaaydınGünaydın yavrucanlaaarr..
ya benim dolaptada bana göz kırpan tatlılar var akşam zorla kocama yedirecem yemezsen çöpe atacam diyecem yoksa onlar yolunu şaşırıp ağzıma falan girebilirler...güanaydın kızlaaarrrrr :))
tuğba canım kendini nasıl iyi hissediosan öle yap sonuçta burda menülere yorum yapılıp liste yapılddıktan sonra herkes birbirine yardımcı olur
sen burda öle devam etmek istiosan öle kal
ayyy ayyyy ben dün akşam nie öleee zıbıttım anlamıom yaaaaaaa menümü yazcam görürsünüzzz
c.tesiyi zaten haftadan bi gün olarak saymıorm misafirim gelincee bi seferlik yiyim dedim ve o günü yok sayıyıorum
evettt gelelim pazar günü menümeeee
kahvaltı :
1 dilim peynir
6 tane zeytin
1 yumurta
2 dilim çavdar
ara :
1 mandalina
1 avuç fındık
öğlen:
6-7 kaşıl pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar
ara :
1 elma
akşam :
1 tabak mercimek çorbası
1 kase yoğurt
gün içinde suyumu içtim
sabah akşam sirkeli suyumu da içtim
ama gel gelelimmm dolapta bana göz kırpan tatlıyaaa 2 dilim götürdüm miideme aslında 1 dilim yiicektim ama eşim kendininkini yemedi
bana kaldı bütün suç eşiminnn bende suç yokk
günaydıııngünaydin kizlarkactim geri günaydin demek icin geldim
ben sana birazdan atayım canım bir bayan yollamıştı bana o mesajı bulam sana kopyalayacam ama ben beceremedim indirmeyi sana başarılar dileriii.Michell için link verebilir misin? Ben indiremedim, torrent falan diyorlardı, virüs bulaşacak diye indirmedim ben de.
canım öncelikle buraya takıl devamlı. kendine göre liste belirle. buranın kendi listesi var o da olabilir. hergün yediğini mutlaka yaz buraya. buradaki konuşmalar çok teşvik edici oluyo. günde 2-3 litre suuuu iç. spora başla ucundan sen takıl buraya yavaş yavaş fikirler alır oturtursun sistemini...tşkler canım yardımların için oldumu şimdi:))
şimcik napıcam zayıflamak için(
ne güzel zayıflıyorsunuz siz ya ahhh ben daha yeni başladım ufff
tugbacim icin daha rahat edecekse caniminici hayirlisi olsun
dilek yine sacimdan tutmussun gecmisde gördüm simdi75 dayandim
karakediye de birsey yazacakdim unuttum :26:
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
isarkadasi disariya cikdi firsat varken girdim
kizlar kusura bakmayin giremedim dogru dürüstunuttugum birileri varsa kusura bakmayin :26:
75 mi
Ah suzi vahh suziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?