70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selammmm kızlarrrrrr
ders çalıştımm geldimm
kahvaltımı da daha yeni yaptımmmmm

Son düzenleme:
İNŞALLAH CANIM gidecekler sen baya kilo vermişsin bize bir önerin var mı özellikle şu tuvalete çıkamama sorunumu ortadan kaldırmak için
ben 3 güne bir form çayı içiyorum...
anca öyle oluyor..
aslında sebze ağırlıklı beslendiğim günler wc sorunu pek olmuyor..
ve aç karna ılık su barsakları çalıştırmaya yardımcı..
ark da söylemişler zaten sen dene hangisi uyarsa..

tabe tabe kabahat hiiiiiiiiçççççç bizim değil demi..

kayısı kurusu kemiriyom

ben de kahvaltımı 10 da yaptım..
1 tavada yum
2 dilim çav ekm
3 zeytin
az az çeçil+tulum+beyaz peynir
1 çatal turunç reçeli-2 çatal incir reçeli(kociş antalyadaydı gelirken getirmiş)
1 tatlı kaşığı sucuk içi

peşinden karışım..

şimdi bitki çayımı içiyorum...
az sonra portakal yicem bi tane..
acıkmadım ama 2 gibi de karalahana çorbası içcem...
akşamada planım tavuk haşlama
yoğurt ve karnıbahar haşlama

Son düzenleme:
Merhaba kızlarrr :)
öğle yemegımı yedım geldım :)
siz napiosnzz

Bende yedim hastayım gözlerim kayıyooo uykum var kollarım heryerim ağrıyo.:2:
Afiyet olsun.

:84::84: naf olsaydin simdi bi seneryo yazmisdin

Bahanesi bol suzi

Selammmm kızlarrrrrr
ders çalıştımm geldimm
kahvaltımı da daha yeni yaptımmmmm

Selam canım afiet olsun.

Akşam için menün güzelmiş. Afiyet olsun bende bitki çayı yapayım bari.
Sabah kahvaltıda yeşilçay içmiştim bi.

Kızlar çok sevinçliyimm geçen gün Nafa demiştim kilo veremiorum o kadar yuruyorum vs. die
Bu sabah tartıldım 71.5 olmuşummmmmmm
Çizelgem yanlış bu arada düzeltemiorum

çok severim incir reçelini ama yapmayı bilmiyom. tarsusulu bir arkadaş vardı o getirirdi yirdik üniversitedeyken
of of bir itiraf yapam şimdi öğle yemeği için getirdiğim zeytinli ekmeğim vardı ya onu yemedim. niye derseniz. şimdi ben oda da uslu uslu oturuyodum. kapı çaldı biri elinde koca bir tepsi ile girdi içi böööörek dolu. bir davayı kazanmışta kutlama niyetine. neyse şimdi börekler bana baktı ben böreklere. baktım bilgisayarda kk oturumda kapalı kimse göremez dedim. sonracıma 1,5 dilim böööreki yedim. sonrada kızdım tabii kendime öğle ekmeğimi yemedim o yüzden akşama kadar kayısı kurusu kemirecem acıktıkça...
ya böyle karbonhidratla menümü olur yav. tamam az yiyom ama protein yok sulu gıda yok ben ne etcem kendimi bilemedim. akşam tavuk haşlayam bariii. yarın öğlende getiririk. soğuk tavuğuda heç yeyemem ama böyle de kilo veremiyom ki yaa. acıkdaha vuram kafama bir iki de siz vurun bak bak birde utanmadan karşılık veriyom

Son düzenleme:
dilekçimmm geçmiş olsunnnn
dikkat et kendine
senenin ilk karı yağdı buraya
dışarı çıkmam lazım ama cesaret edemiyorummm

Sabahları aç karnına kuru kayısı ye, bir de Bim de satılıyo form çay var onlardan içebilirsin, hakiki saf zeytinyağı da öneririm. Cacık içinde hoş oluyor. Geçmiş olsun diyorum.

teşekkür ederim cnm öğle arası liptonun 5 i bir yerde çayını aldım onu içiyorum birde zeytin yağını deneyeyim. çatlıcam yaaaa sanki 7-8 aylık hamile gibi gerildi karnım.

Evet ayrıldı.
Ben kaptan olmadım sadece listeyi yapıyorum genel yorumlamaları falan.
Tuğbada unvanı olmadan devam edecek yoluna

anladım canım ama şaşırdım topiğin isteği başında bı kaptan olmasıydı genel olarak yanı gene ortada gıb ıolcak sankı benım ıcın farketmez her türlü daha once de dedım de tamam hep beraber destek olcaz bırbırımıze elımızden geldıgı kadar ama isminin belli olması acısından da senın kaptan olman ıyı olur bence bu durumda

öğle arası baya yürüdüm bundan sonra karar verdim yemeğimi yedikten sonra 40 dk civarı yürüyüş yapcam zaten iş çıkışı da 40-45 dk (4 km) yürüyorum.

kızlar sizce günlük 40-45 dk(4 km) bantta yürüsem yeterli mi?

gecmıs olsun canım dıkkat et bak ben 3 haftadır düzelemedim su an sesım cıkmıyo

canım sen memur deıl mıydın öğlen yemek cıkmıyomu kurumunuzda bazı arkadaslar yemekler agır felan dıye gıtmıyo ama en aızndan bı corba fılan salata yogurt olur belkı yıyebılecegın dıye dıyorum.soguk yemek bende hıc yıyemem

selam herkesee.
bugün öğleden sonra diyetisyen randevum vardı önce kan tahlili yaptıracaktım ama sabah unutup kahvaltı yaptım aklım havalarda.... doktorda kabul etmedi tabi sabahtan beri ağzına bir lokma bile koymamış olmam gerekiyormuş. haftaya pazartesiye kaldı off
bikaç gündür listemin dışına hiç çıkmıyorum ama midem acayip şişiyo çok yedim diye vicdan azab duyuyorum. midem küçüldü sanırım.

Merhabalar güzelçeler
dün haftasonu menü
sabah kalktım 8.30 bir bardak su
sonra yarım saat spor ve mekik ardından özel karışım çayımdandan içtim(elma,karanfil,kabuktarçın,tane karabiber,limon)

9.30 gibi kahvaltı yaptım
2 dilim kepek ekmek
çok az peynir
haşlanmış yumurta 1 adet
2 zeytin

saat 15'de bir kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek
ardından karışım suyumdan 1 önce 1 sonra 2 bardak

akşam yemeğimiz saat 19'da
çok az bezelye yemeği
2 kaşık pilav
salata
yarım saat sonra karışım çayımdan

arlarda bol bol su içtim
akşam saat 21'de yarım saat spor yaptım mekik çektim
su
su
su
bu kadar
gece çok acıkmıştım zor tuttum kendimi
aklımdan birsürü yemekler geçiyordu
şimdilik bukadar kıslar

Herkese merhabalar,,,
Sabahtan beri okuya okuya bitiremedim. Ne kadar yoğun bir hafta sonu olmuş böyle. Bu arada yine kaptanımız çekilmiş, hayırlı olsun bakalım. Yine de aramızda olacakmış nasıl olsa. Ben de dünkü menümü yazayım.En son 1 tbk. mısır fazladan biliyorum ama hafta sonu diyerekten yedim. Hafta içi düzgün olur inşallah.

tereyağlı yumurta
7 zeytin
1 parça peynir
3 dilim ekmek

4 kayısı
yeşil çay

çorba
1 parça tvk
yeşillik

1 portakal
1 küçük muz
2 havuç

8 hamsi
salata

1 tbk.mısır

Son düzenleme:
Kızlar çok sevinçliyimm geçen gün Nafa demiştim kilo veremiorum o kadar yuruyorum vs. die
Bu sabah tartıldım 71.5 olmuşummmmmmm
Çizelgem yanlış bu arada düzeltemiorum

canım salata yapıp üzerine haşlnmış tavuk koyabilirsin..
ben bu kış çoğunlukla turp havuç marul mor lahana yeşil soğan bol limon az zeytinyağlı salata yapıyorum.tavukta varsa üzerine doğruyorum..
çok lezzetli ve doyurucu oluyor..tavuk ızgarada olunca daha bi leziz olayı..

canımbence tmpolu yürüyüşse yeterli.. 40-45 dak ideal süre.
zaten işe yaraması için 30 dak olması gerekiyor..
zaten dr da hf da 4-5 gün gibi öneryorlar..
ama bölgesel zayıflaman gerekiyorsa farklı egzersizler denemelisin..

Son düzenleme:
yeter canım niye yetmesin. spor yaoalım yeterki. mesela bir süre sonra yürüyüşüne mekik şınav gibi bir iki hareket daha ekle böylece devamlı artar spor süren
ay canım çıkıyoda iğrenç yemekler.. çok yağlı ve sağlıksız. çorba hergün var ama salata yoğurt her zaman olmuyor. sebze yemekleri çok yağlı ve etli oluyo. pilav patates kızartması gibi hep sağlıksız tam diyet düşmanı yemekler çıkıyo. valla araba olsa sırf bu yüzden hergün eve gidecem ama yok yok yok işte

oh oh gayet iyi olmuş menü. ama akşam pilav yemişin bak olmamış demeye yüzüm yok bazen bende yiyom çünkü ama aslında akşam makarna pilav yemesek daha iyi olur. (3 ay önce akşamları 2 tabak mantı götürmüşlüğüm vardu yav) birde ara sayını artır canım. mide ne kadar uzun meşgul olursa o kadar iyi:)))

onu soracaktım bende her cuma kilo verdikten sonra çizelgeyi baştan mı yapıyoruz?
birde sadece cuma mı tartılıyorsunuz ben her sabah aç tartılıyorum meraktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…