Merhaba kızlarrr :)
öğle yemegımı yedım geldım :)
siz napiosnzz
ben 3 güne bir form çayı içiyorum...İNŞALLAH CANIM gidecekler sen baya kilo vermişsin bize bir önerin var mı özellikle şu tuvalete çıkamama sorunumu ortadan kaldırmak için
güanaydın kızlaaarrrrr :))
tuğba canım kendini nasıl iyi hissediosan öle yap sonuçta burda menülere yorum yapılıp liste yapılddıktan sonra herkes birbirine yardımcı olur
sen burda öle devam etmek istiosan öle kal
ayyy ayyyy ben dün akşam nie öleee zıbıttım anlamıom yaaaaaaa menümü yazcam görürsünüzzz
c.tesiyi zaten haftadan bi gün olarak saymıorm misafirim gelincee bi seferlik yiyim dedim ve o günü yok sayıyıorum
evettt gelelim pazar günü menümeeee
kahvaltı :
1 dilim peynir
6 tane zeytin
1 yumurta
2 dilim çavdar
ara :
1 mandalina
1 avuç fındık
öğlen:
6-7 kaşıl pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar
ara :
1 elma
akşam :
1 tabak mercimek çorbası
1 kase yoğurt
gün içinde suyumu içtim
sabah akşam sirkeli suyumu da içtim
ama gel gelelimmm dolapta bana göz kırpan tatlıyaaa 2 dilim götürdüm miideme aslında 1 dilim yiicektim ama eşim kendininkini yemedi
bana kaldı bütün suç eşiminnn bende suç yokk
kayısı kurusu kemiriyom
Merhaba kızlarrr :)
öğle yemegımı yedım geldım :)
siz napiosnzz
:84::84:naf olsaydin simdi bi seneryo yazmisdin
Selammmm kızlarrrrrr
ders çalıştımm geldimm
kahvaltımı da daha yeni yaptımmmmm
ben de kahvaltımı 10 da yaptım..
1 tavada yum
2 dilim çav ekm
3 zeytin
az az çeçil+tulum+beyaz peynir
1 çatal turunç reçeli-2 çatal incir reçeli(kociş antalyadaydı gelirken getirmiş)
1 tatlı kaşığı sucuk içi
peşinden karışım..
şimdi bitki çayımı içiyorum...
az sonra portakal yicem bi tane..
acıkmadım ama 2 gibi de karalahana çorbası içcem...
akşamada planım tavuk haşlama
yoğurt ve karnıbahar haşlama
çok severim incir reçelini ama yapmayı bilmiyom. tarsusulu bir arkadaş vardı o getirirdi yirdik üniversitedeykenben de kahvaltımı 10 da yaptım..
1 tavada yum
2 dilim çav ekm
3 zeytin
az az çeçil+tulum+beyaz peynir
1 çatal turunç reçeli-2 çatal incir reçeli(kociş antalyadaydı gelirken getirmiş)
1 tatlı kaşığı sucuk içi
peşinden karışım..
şimdi bitki çayımı içiyorum...
az sonra portakal yicem bi tane..
acıkmadım ama 2 gibi de karalahana çorbası içcem...
akşamada planım tavuk haşlama
yoğurt ve karnıbahar haşlama
Sabahları aç karnına kuru kayısı ye, bir de Bim de satılıyo form çay var onlardan içebilirsin, hakiki saf zeytinyağı da öneririm. Cacık içinde hoş oluyor. Geçmiş olsun diyorum.
Evet ayrıldı.
Ben kaptan olmadım sadece listeyi yapıyorum genel yorumlamaları falan.
Tuğbada unvanı olmadan devam edecek yoluna
gecmıs olsun canım dıkkat et bak ben 3 haftadır düzelemedim su an sesım cıkmıyoBende yedim hastayım gözlerim kayıyooo uykum var kollarım heryerim ağrıyo.:2:
Afiyet olsun.
Bahanesi bol suzi
Selam canım afiet olsun.
Akşam için menün güzelmiş.Afiyet olsun bende bitki çayı yapayım bari.
Sabah kahvaltıda yeşilçay içmiştim bi.
çok severim incir reçelini ama yapmayı bilmiyom. tarsusulu bir arkadaş vardı o getirirdi yirdik üniversitedeyken
of of bir itiraf yapam şimdi öğle yemeği için getirdiğim zeytinli ekmeğim vardı ya onu yemedim. niye derseniz. şimdi ben oda da uslu uslu oturuyodum. kapı çaldı biri elinde koca bir tepsi ile girdi içi böööörek dolu. bir davayı kazanmışta kutlama niyetine. neyse şimdi börekler bana baktı ben böreklere. baktım bilgisayarda kk oturumda kapalı kimse göremez dedim. sonracıma 1,5 dilim böööreki yedim. sonrada kızdım tabii kendime öğle ekmeğimi yemedim o yüzden akşama kadar kayısı kurusu kemirecem acıktıkça...
ya böyle karbonhidratla menümü olur yav. tamam az yiyom ama protein yok sulu gıda yok ben ne etcem kendimi bilemedim. akşam tavuk haşlayam bariii. yarın öğlende getiririk. soğuk tavuğuda heç yeyemem ama böyle de kilo veremiyom ki yaa. acıkdaha vuram kafamabir iki de siz vurun bak bak birde utanmadan karşılık veriyom
puccaaa çok teşekkürler sonunda yapabildim:))
canım çizelgen doğru mu yani 9 kilo almış görünüyosun yoksa ters yere mi yazdın diye merak ettim.
Kızlar çok sevinçliyimmgeçen gün Nafa demiştim kilo veremiorum o kadar yuruyorum vs. die
Bu sabah tartıldım 71.5 olmuşummmmmmm
Çizelgem yanlış bu arada düzeltemiorum
canım salata yapıp üzerine haşlnmış tavuk koyabilirsin..çok severim incir reçelini ama yapmayı bilmiyom. tarsusulu bir arkadaş vardı o getirirdi yirdik üniversitedeyken
of of bir itiraf yapam şimdi öğle yemeği için getirdiğim zeytinli ekmeğim vardı ya onu yemedim. niye derseniz. şimdi ben oda da uslu uslu oturuyodum. kapı çaldı biri elinde koca bir tepsi ile girdi içi böööörek dolu. bir davayı kazanmışta kutlama niyetine. neyse şimdi börekler bana baktı ben böreklere. baktım bilgisayarda kk oturumda kapalı kimse göremez dedim. sonracıma 1,5 dilim böööreki yedim. sonrada kızdım tabii kendime öğle ekmeğimi yemedim o yüzden akşama kadar kayısı kurusu kemirecem acıktıkça...
ya böyle karbonhidratla menümü olur yav. tamam az yiyom ama protein yok sulu gıda yok ben ne etcem kendimi bilemedim. akşam tavuk haşlayam bariii. yarın öğlende getiririk. soğuk tavuğuda heç yeyemem ama böyle de kilo veremiyom ki yaa. acıkdaha vuram kafamabir iki de siz vurun bak bak birde utanmadan karşılık veriyom
öğle arası baya yürüdüm bundan sonra karar verdim yemeğimi yedikten sonra 40 dk civarı yürüyüş yapcam zaten iş çıkışı da 40-45 dk (4 km) yürüyorum.
kızlar sizce günlük 40-45 dk(4 km) bantta yürüsem yeterli mi?
yeter canım niye yetmesin. spor yaoalım yeterki. mesela bir süre sonra yürüyüşüne mekik şınav gibi bir iki hareket daha ekle böylece devamlı artar spor sürenöğle arası baya yürüdüm bundan sonra karar verdim yemeğimi yedikten sonra 40 dk civarı yürüyüş yapcam zaten iş çıkışı da 40-45 dk (4 km) yürüyorum.
kızlar sizce günlük 40-45 dk(4 km) bantta yürüsem yeterli mi?
ay canım çıkıyoda iğrenç yemekler.. çok yağlı ve sağlıksız. çorba hergün var ama salata yoğurt her zaman olmuyor. sebze yemekleri çok yağlı ve etli oluyo. pilav patates kızartması gibi hep sağlıksız tam diyet düşmanı yemekler çıkıyo. valla araba olsa sırf bu yüzden hergün eve gidecem ama yok yok yok iştegecmıs olsun canım dıkkat et bak ben 3 haftadır düzelemedim su an sesım cıkmıyo
canım sen memur deıl mıydın öğlen yemek cıkmıyomu kurumunuzda bazı arkadaslar yemekler agır felan dıye gıtmıyo ama en aızndan bı corba fılan salata yogurt olur belkı yıyebılecegın dıye dıyorum.soguk yemek bende hıc yıyemem
Merhabalar güzelçeler
dün haftasonu menü
sabah kalktım 8.30 bir bardak su
sonra yarım saat spor ve mekik ardından özel karışım çayımdandan içtim(elma,karanfil,kabuktarçın,tane karabiber,limon)
9.30 gibi kahvaltı yaptım
2 dilim kepek ekmek
çok az peynir
haşlanmış yumurta 1 adet
2 zeytin
saat 15'de bir kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek
ardından karışım suyumdan 1 önce 1 sonra 2 bardak
akşam yemeğimiz saat 19'da
çok az bezelye yemeği
2 kaşık pilav
salata
yarım saat sonra karışım çayımdan
arlarda bol bol su içtim
akşam saat 21'de yarım saat spor yaptım mekik çektim
su
su
su
bu kadar
gece çok acıkmıştım zor tuttum kendimi
aklımdan birsürü yemekler geçiyordu
şimdilik bukadar kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?