İNŞALLAH CANIM gidecekler sen baya kilo vermişsin bize bir önerin var mı özellikle şu tuvalete çıkamama sorunumu ortadan kaldırmak için
teşekkür ederim cnm öğle arası liptonun 5 i bir yerde çayını aldım onu içiyorum birde zeytin yağını deneyeyim. çatlıcam yaaaa sanki 7-8 aylık hamile gibi gerildi karnım.
öğle arası baya yürüdüm bundan sonra karar verdim yemeğimi yedikten sonra 40 dk civarı yürüyüş yapcam zaten iş çıkışı da 40-45 dk (4 km) yürüyorum.
kızlar sizce günlük 40-45 dk(4 km) bantta yürüsem yeterli mi?
çizelge yapmak ne zor ya birde sonradan değiştirmek te
onu soracaktım bende her cuma kilo verdikten sonra çizelgeyi baştan mı yapıyoruz?
birde sadece cuma mı tartılıyorsunuz ben her sabah aç tartılıyorum meraktan.
onu soracaktım bende her cuma kilo verdikten sonra çizelgeyi baştan mı yapıyoruz?
birde sadece cuma mı tartılıyorsunuz ben her sabah aç tartılıyorum meraktan.
portakalımı yedimşimdide çorbamı içem..
alışverişe çıkcam..
görüşürüz..
yeter canım niye yetmesin. spor yaoalım yeterki. mesela bir süre sonra yürüyüşüne mekik şınav gibi bir iki hareket daha ekle böylece devamlı artar spor süren
ay canım çıkıyoda iğrenç yemekler.. çok yağlı ve sağlıksız. çorba hergün var ama salata yoğurt her zaman olmuyor. sebze yemekleri çok yağlı ve etli oluyo. pilav patates kızartması gibi hep sağlıksız tam diyet düşmanı yemekler çıkıyo. valla araba olsa sırf bu yüzden hergün eve gidecem ama yok yok yok işte
oh oh gayet iyi olmuş menü. ama akşam pilav yemişin bak olmamış demeye yüzüm yok bazen bende yiyom çünkü ama aslında akşam makarna pilav yemesek daha iyi olur. (3 ay önce akşamları 2 tabak mantı götürmüşlüğüm vardu yav) birde ara sayını artır canım. mide ne kadar uzun meşgul olursa o kadar iyi:)))
cuma günü sabah tartılıp kime bildirim yapcaz ben özelden yazamıyorum yeni olduğum için
portakalımı yedimşimdide çorbamı içem..
alışverişe çıkcam..
görüşürüz..
teşekkürler cevaplarınız için. ohh bee en azından yürüyüşü doğru yapıyomuş. yatmadan öncede şimdilik az biliyorum ama 50-75 arası mekik çekiyorum. birde kabızlık problemini yensem.
birde bir sorum olacak size akşam yemeklerinden sonra 1-2 saat sonra canım aşırı derecede tuzlu şeyler istiyo. tuzlu fıstık badem vs. acaba nedeni yürüyüşte fazla mineral kaybetmiş olamam olabilirmi? gerçi mutlaka hergün yürüyüşten sonra maden suyu sodası içiyorum.
cuma sabah bildirim yapıyoruz o yüzden tartılıyoruz. ama bende meraktan sabah akşam tartılanlardanım. sonrada + -+ - görüp moralim bozuluyooo
ozamana kadar değişiklik olmazsa puccaya...
PUCCANIN DİKKATİNE
BAŞLANGIÇ KİLO:
GEÇEN HAFTAKİ KİLO:
ŞUANKİ KİLO
GELEN GİDEN:
TOPLAMDA GİDEN
HEDEF KİLO:
yeter canım niye yetmesin. spor yaoalım yeterki. mesela bir süre sonra yürüyüşüne mekik şınav gibi bir iki hareket daha ekle böylece devamlı artar spor süren
ay canım çıkıyoda iğrenç yemekler.. çok yağlı ve sağlıksız. çorba hergün var ama salata yoğurt her zaman olmuyor. sebze yemekleri çok yağlı ve etli oluyo. pilav patates kızartması gibi hep sağlıksız tam diyet düşmanı yemekler çıkıyo. valla araba olsa sırf bu yüzden hergün eve gidecem ama yok yok yok işte
oh oh gayet iyi olmuş menü. ama akşam pilav yemişin bak olmamış demeye yüzüm yok bazen bende yiyom çünkü ama aslında akşam makarna pilav yemesek daha iyi olur. (3 ay önce akşamları 2 tabak mantı götürmüşlüğüm vardu yav) birde ara sayını artır canım. mide ne kadar uzun meşgul olursa o kadar iyi:)))
Herkese merhabalar,,,
Sabahtan beri okuya okuya bitiremedim. Ne kadar yoğun bir hafta sonu olmuş böyle. Bu arada yine kaptanımız çekilmiş, hayırlı olsun bakalım. Yine de aramızda olacakmış nasıl olsa. Ben de dünkü menümü yazayım.En son 1 tbk. mısır fazladan biliyorum ama hafta sonu diyerekten yedim. Hafta içi düzgün olur inşallah.
tereyağlı yumurta
7 zeytin
1 parça peynir
3 dilim ekmek
4 kayısı
yeşil çay
çorba
1 parça tvk
yeşillik
1 portakal
1 küçük muz
2 havuç
8 hamsi
salata
1 tbk.mısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?