70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İNŞALLAH CANIM gidecekler sen baya kilo vermişsin bize bir önerin var mı özellikle şu tuvalete çıkamama sorunumu ortadan kaldırmak için

teşekkür ederim cnm öğle arası liptonun 5 i bir yerde çayını aldım onu içiyorum birde zeytin yağını deneyeyim. çatlıcam yaaaa sanki 7-8 aylık hamile gibi gerildi karnım.

kabızlık problemi olanlar akşamdan bir bardak suya 2-3 gün kurusu kayısı koysunlar sabah o kayısılar suya özünü bırakmış oluyor önce kayısısını yeyip üstüne suyunu içsinler bana faydalı oluyor birde müslide güzel bağırsak çalıştırıyor ben bugün yoğurtla yedim hatta bundan sonra okula getirmeyi düşünüyorum

bantta ben yarım saat yürüyorum 3km ediyor bence yeterli normalde 20dkdan sonra vücut yağ yakmaya başlarmış ama bantta 5dk sonra terlemeye başlıyor insan bence 3km yeterli fikirleri merak ediyorum bende bu konuda

portakalımı yedimşimdide çorbamı içem..
alışverişe çıkcam..
görüşürüz..

onu soracaktım bende her cuma kilo verdikten sonra çizelgeyi baştan mı yapıyoruz?
birde sadece cuma mı tartılıyorsunuz ben her sabah aç tartılıyorum meraktan.

evet baştan yapıyoruz cuma günleri,
her sabah tartılma bence sebebini bilmiyorum ama tartılmamak gerekiyormuş cuma günleri aç karnına tartılıyorum nadiren diğer günler merak edersem tartılıyorum

onu soracaktım bende her cuma kilo verdikten sonra çizelgeyi baştan mı yapıyoruz?
birde sadece cuma mı tartılıyorsunuz ben her sabah aç tartılıyorum meraktan.

cuma sabah bildirim yapıyoruz o yüzden tartılıyoruz. ama bende meraktan sabah akşam tartılanlardanım. sonrada + -+ - görüp moralim bozuluyooo

evet canım çok haklısın valla dayanamadım oğluşuma yedirirken canım çekti 2 kaşık yedim
ama aralarda 1 portakal ve elma yiyorum

kızlar ben bişey merak ediyorum ben akşam yemekte salata yapıyorum yoğurtta koyuyorum masaya çorba+salata+yoğurt+3-4 kaşık yemek yiyorum sizce fazlamı?? doymuş olarak kalkıyorum ama salata ve yoğurt olunca fazlamı yiyorum acaba diyorum dün akşam bu şekilde yedim içimde rahattı ama yemekten sonra çikolata yedim ve güme gitti :78:

cuma günü sabah tartılıp kime bildirim yapcaz ben özelden yazamıyorum yeni olduğum için

ozamana kadar değişiklik olmazsa puccaya...

PUCCANIN DİKKATİNE
BAŞLANGIÇ KİLO:
GEÇEN HAFTAKİ KİLO:
ŞUANKİ KİLO
GELEN GİDEN:
TOPLAMDA GİDEN
HEDEF KİLO:

teşekkürler cevaplarınız için. ohh bee en azından yürüyüşü doğru yapıyomuş. yatmadan öncede şimdilik az biliyorum ama 50-75 arası mekik çekiyorum. birde kabızlık problemini yensem.

birde bir sorum olacak size akşam yemeklerinden sonra 1-2 saat sonra canım aşırı derecede tuzlu şeyler istiyo. tuzlu fıstık badem vs. acaba nedeni yürüyüşte fazla mineral kaybetmiş olamam olabilirmi? gerçi mutlaka hergün yürüyüşten sonra maden suyu sodası içiyorum.

kayısı ve müsliyle beslenirseniz kabızlığı yeneceğinize inanıyorum yukarıdada yazmıştım kayısıyı nasıl yiyeceğinizi, tuzlu şeyler istemesini de ben bilemiycem ama mineral kaybettiğiniz için olabilir bana mantıklı geldi

slm kızlar haftasonu hiç giremedim.misafir vardı hemde yatılı.offf yani.kızım diş çıkarmaya çalışyo teyzeleri inanılmaz huzursuz uykusuz.bende günlerdir uylusuz.hafta sonu cumartesi menü olarak iyydi ama pazar battı tamamen.neyse bakalım bugüne.uykusuzum kızı uyuttum bende az yatayım byeee

cuma sabah bildirim yapıyoruz o yüzden tartılıyoruz. ama bende meraktan sabah akşam tartılanlardanım. sonrada + -+ - görüp moralim bozuluyooo

canım bence senın motıvasyonunu etkılıyor sık tartılmak ve yanlıs yapıyorsun aksam asla tartılma bu senın gercek kılonu göstermez cunku bı + bi - diyosun ya bu moralını bozuyo ve kılo vermenı de etkılıyo bence dıyete ınancın kalmııyo bu yuzden en fazla haftada 2 kere tartıl onuda sabahları bence farkedıcek

Ben de menümü yazmıştım, yorum bekliyorummmm

ben kendı fıkrımı yazayım o zaman genel olarak begendım aksam doydun mu merak ettım bı de mısır dedıgın patlamıs deıl mı yaglı ve tuzluysa cok onermem canım

sonunda geçmişi okuyup gelebildim..bazı alıntılarım olmuştu fakat net gittiği için onlarda silinmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…