kızlar ben bişey merak ediyorum ben akşam yemekte salata yapıyorum yoğurtta koyuyorum masaya çorba+salata+yoğurt+3-4 kaşık yemek yiyorum sizce fazlamı?? doymuş olarak kalkıyorum ama salata ve yoğurt olunca fazlamı yiyorum acaba diyorum dün akşam bu şekilde yedim içimde rahattı ama yemekten sonra çikolata yedim ve güme gitti :78:
slm kızlar haftasonu hiç giremedim.misafir vardı hemde yatılı.offf yani.kızım diş çıkarmaya çalışyo teyzeleri inanılmaz huzursuz uykusuz.bende günlerdir uylusuz.hafta sonu cumartesi menü olarak iyydi ama pazar battı tamamen.neyse bakalım bugüne.uykusuzum kızı uyuttum bende az yatayım byeee
ben kendı fıkrımı yazayım o zaman genel olarak begendım aksam doydun mu merak ettım bı de mısır dedıgın patlamıs deıl mı yaglı ve tuzluysa cok onermem canım
yok yok salata ve yoğurt diyetin bir numaralı dostudur bolca tüketebilirsin.kızlar ben bişey merak ediyorum ben akşam yemekte salata yapıyorum yoğurtta koyuyorum masaya çorba+salata+yoğurt+3-4 kaşık yemek yiyorum sizce fazlamı?? doymuş olarak kalkıyorum ama salata ve yoğurt olunca fazlamı yiyorum acaba diyorum dün akşam bu şekilde yedim içimde rahattı ama yemekten sonra çikolata yedim ve güme gitti :78:
canım bunun için önerim tuzsuz sarı leblebi. bir tabak al tabii hepsini yemede :) az az at ağzına en masum kuruyemişlerden biri...teşekkürler cevaplarınız için. ohh bee en azından yürüyüşü doğru yapıyomuş. yatmadan öncede şimdilik az biliyorum ama 50-75 arası mekik çekiyorum. birde kabızlık problemini yensem.
birde bir sorum olacak size akşam yemeklerinden sonra 1-2 saat sonra canım aşırı derecede tuzlu şeyler istiyo. tuzlu fıstık badem vs. acaba nedeni yürüyüşte fazla mineral kaybetmiş olamam olabilirmi? gerçi mutlaka hergün yürüyüşten sonra maden suyu sodası içiyorum.
ya ben güleceksin ama akşam eve gidip tartıldığımda sabahtan daha az çıkıyom. bak sabah 74,1 di akşam gidince tartılam yazam görürsün benim vücut gıcık ters terscanım bence senın motıvasyonunu etkılıyor sık tartılmak ve yanlıs yapıyorsun aksam asla tartılma bu senın gercek kılonu göstermez cunku bı + bi - diyosun ya bu moralını bozuyo ve kılo vermenı de etkılıyo bence dıyete ınancın kalmııyo bu yuzden en fazla haftada 2 kere tartıl onuda sabahları bence farkedıcek
yok ama yapmaya niyet edip bir başlayamayan ben varımaramızda dukan diyeti yapan guzellikler varmiii
ay canım bu erzurumun en büyük sorunu sebze bulamamak. salata malzemesi olmuyo hiç taze ya. buruş buruş birşeyler buluyon. AVM ye gidersek oradaki carefourda buluyom bazen salata malzemesi oda tabii iki üç günde bitiyor yada bozuluyor. o yüzden salata sorunum var yoksa severim salatayı. akşam bir bakam markete belki bulurum yeşillik.
canım salata yapıp üzerine haşlnmış tavuk koyabilirsin..
ben bu kış çoğunlukla turp havuç marul mor lahana yeşil soğan bol limon az zeytinyağlı salata yapıyorum.tavukta varsa üzerine doğruyorum..
çok lezzetli ve doyurucu oluyor..tavuk ızgarada olunca daha bi leziz olayı..
canımbence tmpolu yürüyüşse yeterli.. 40-45 dak ideal süre.
zaten işe yaraması için 30 dak olması gerekiyor..
zaten dr da hf da 4-5 gün gibi öneryorlar..
ama bölgesel zayıflaman gerekiyorsa farklı egzersizler denemelisin..
canım senin menü tam karatay diyeti olmuşBen de menümü yazmıştım, yorum bekliyorummmm
Mısır patlamış az yağlı ve tuzlu. Biliyorum yememek lazım ama dayanamadım, eşim ve çocuğum yerken bakmak olmazdı değil mi
Akşam da doydum, çünkü öğlen zaten geç yemiştik, günler kısa olunca. Salatayı bol yedim. Teşekkür ederim yorumun için.
hoş geldin cnm.merhaba kızlar
kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum sabah tartıldım 75,4 kg aylardır diyete başlayıp bırakıyorum ama bi türlü başaramadım verdiğimden fazlasını aldım her seferinde ve çok sıkıldım bu durumdanda bugün yine diyete başladım umarım bu sefer bırakmam boyum 1,59
günaydın çıtır adayları napıyonuz bakıyım ben işteyim şu mesayi bitsede evime gitsem diye düşünüyorum
bende işteyim ya diyom bir eve gitsem . tavuğumu ocağa koysam haşlansa yanınada acık yoğurt oh mis mis sıkıldım ya ne bitmez pazartesiymiiiş
bende akşama mantı yapcam ama tabi eşime.
bana pırasa varr ben iki çeşit yemek yapıom kocama ayrı kendime ayrıı :S
ama ben kendime çok yapıorm ne zmn biterse o zmnz yenisini yapıyorummm
ama eşim aynı yemeği 2 gün yemessss
bende akşama mantı yapcam ama tabi eşime.
bana pırasa varr ben iki çeşit yemek yapıom kocama ayrı kendime ayrıı :S
ama ben kendime çok yapıorm ne zmn biterse o zmnz yenisini yapıyorummm
ama eşim aynı yemeği 2 gün yemessss
Sana kocaman bravo. Nasıl dayanıyosun öyle ona ayrı, kendine ayrı. Benim de en sinir olduğum şeydir. Ayrı ayrı işin yoksa uğraş. Çalışıyorum, öyle her zaman çeşit çeşit yapamam. Ne bulursa yesin diyeceğim, erkek milleti bu. Ortada buluşmaya çalışıyoruz artık. Sana kolay gelsin, ev hanımı mısın bu arada, çalışıyorsan daha daha zor çünkü.
Sana kocaman bravo. Nasıl dayanıyosun öyle ona ayrı, kendine ayrı. Benim de en sinir olduğum şeydir. Ayrı ayrı işin yoksa uğraş. Çalışıyorum, öyle her zaman çeşit çeşit yapamam. Ne bulursa yesin diyeceğim, erkek milleti bu. Ortada buluşmaya çalışıyoruz artık. Sana kolay gelsin, ev hanımı mısın bu arada, çalışıyorsan daha daha zor çünkü.
bizim hep öyle o sebze fln yemez sadece taze fasülye yer sebze olarak
et yemekleri veya hamur işleri yer ve gramda almazz nasıl oluyosa
evt cnm ev hanımıyım ben çalışanlar için çok zor olur tabi ayrı ayrı
ay ben üşeniyom ayrı yemeğe yaaa. o evde ise ona göre birşey yapıyom ama yoksa kendime uygun diet yemeği işte. ben aynı yemeği üst üste 3 gün bile yerim ama benimkide üst üste yemez sonra o yemek dolapta bekler bekler bekler ben boşa gitmesin diye yerim böyle tombiklik sonucu... atarkende çok üzülüyom. insanlar açlıktan ölüyo biz yemek atıyoruzbenim evde kedi var oda ayrı bir tirip kalan yemekleri falan yemez. ayol eskiden köyde falan kediye verirdin kalan yemeği idare ederdi. benimki tam bir hanfendi geçen gün et yaptım verdim ucundan acık onuda yemiyooo. ayol kedisinsen diyom ye şu eti cık. mama kutusunu gösteriyor...
kedim ayrı alem kocam ayrı ve sonuç kalan herşeyi yiyen beeeeeeeeeen ve =tombiklik
ay benimkini tarif ediyon hiçbir sebze yimeğini yemez. sadece taze fasulye patlıcan yer. pasta börek hamurişi götürür sonrada almadığı gibi kilo verir arada beni sinir eder...
neyse kızlar bende kaçıyom akşam evden bakamazsam yarın görüşürük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?