70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

umaycım bu menüyle çok yediğini düşünüyorsan eğer tokluk derecene bakmalısın..bildiğim kadarıyla sen emziriyordun.bu nedenle çok kısmanı önermem.ama ben olsam yğurdu ara öğün yapardım.yada çorba içmez yerine yoğurdu koyardım.dediğim gibi eğer çok doyuyorsanda birini çıkarabilirsin cnm..

ortim ya bir görünüp kayboluyosun.kızın için geçmiş olsun .dişini çıkarırda rahatlar inş.bu hafta nasıl geçecek çok merak ediyorum.
misafir iyi hoşda cıslarda kaçınılmaz oluyor malesef..sırf bu yüzden davetlere ara verdim.
ortim ben birde platese başladım.evdede akşamları bantta yürüyorum.şimdilik sadece dengedeyim,
ama bu hafta artık 71 i görmek istiyorum.ne zamnandır göremiyorum bir türlü
bu kadar yeter da. artık göreyim demi ama.....

Son düzenleme:
ben kendı fıkrımı yazayım o zaman genel olarak begendım aksam doydun mu merak ettım bı de mısır dedıgın patlamıs deıl mı yaglı ve tuzluysa cok onermem canım

Mısır patlamış az yağlı ve tuzlu. Biliyorum yememek lazım ama dayanamadım, eşim ve çocuğum yerken bakmak olmazdı değil mi

Akşam da doydum, çünkü öğlen zaten geç yemiştik, günler kısa olunca. Salatayı bol yedim. Teşekkür ederim yorumun için.

merhaba kızlar
kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum sabah tartıldım 75,4 kg aylardır diyete başlayıp bırakıyorum ama bi türlü başaramadım verdiğimden fazlasını aldım her seferinde ve çok sıkıldım bu durumdanda bugün yine diyete başladım umarım bu sefer bırakmam boyum 1,59

yok yok salata ve yoğurt diyetin bir numaralı dostudur bolca tüketebilirsin.
canım bunun için önerim tuzsuz sarı leblebi. bir tabak al tabii hepsini yemede :) az az at ağzına en masum kuruyemişlerden biri...
ya ben güleceksin ama akşam eve gidip tartıldığımda sabahtan daha az çıkıyom. bak sabah 74,1 di akşam gidince tartılam yazam görürsün benim vücut gıcık ters ters
aramızda dukan diyeti yapan guzellikler varmiii
yok ama yapmaya niyet edip bir başlayamayan ben varım
ay canım bu erzurumun en büyük sorunu sebze bulamamak. salata malzemesi olmuyo hiç taze ya. buruş buruş birşeyler buluyon. AVM ye gidersek oradaki carefourda buluyom bazen salata malzemesi oda tabii iki üç günde bitiyor yada bozuluyor. o yüzden salata sorunum var yoksa severim salatayı. akşam bir bakam markete belki bulurum yeşillik.
Ben de menümü yazmıştım, yorum bekliyorummmm
canım senin menü tam karatay diyeti olmuş tereyağlı yumurta falan. karatay kitabında aynen senin yazdığın gibi tereyağı yumurta falan öneriyor her sabah... mısırın yağsızsa azıcık yiyeblirsin ama çok abartma :) birde yazdığın meyvelerin hepsini aynı anda mı yedin onları gün içine yayarsan daha iyi olur. en masum meyvede bile şeker var ne yazık ki ve 2-3 tane birden yemek çikolata yemek kadar etkili imiş. ama menün genel olarak çok iyi

rica ederım canım

hoş geldin cnm..biz diyet yapmıyoruz.sadece sağlıklı beslenip miktar ayarlaması yapıyoruz.
ve tabii sporda yapıp fazla kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz.çünkü.spor olmazsa olmaz

günaydın çıtır adayları napıyonuz bakıyım ben işteyim şu mesayi bitsede evime gitsem diye düşünüyorum

günaydın çıtır adayları napıyonuz bakıyım ben işteyim şu mesayi bitsede evime gitsem diye düşünüyorum

bende işteyim ya diyom bir eve gitsem . tavuğumu ocağa koysam haşlansa yanınada acık yoğurt oh mis mis sıkıldım ya ne bitmez pazartesiymiiiş

bende işteyim ya diyom bir eve gitsem . tavuğumu ocağa koysam haşlansa yanınada acık yoğurt oh mis mis sıkıldım ya ne bitmez pazartesiymiiiş

bende akşama mantı yapcam ama tabi eşime.

bana pırasa varr ben iki çeşit yemek yapıom kocama ayrı kendime ayrıı :S

ama ben kendime çok yapıorm ne zmn biterse o zmnz yenisini yapıyorummm

ama eşim aynı yemeği 2 gün yemessss

Son düzenleme:

Sana kocaman bravo. Nasıl dayanıyosun öyle ona ayrı, kendine ayrı. Benim de en sinir olduğum şeydir. Ayrı ayrı işin yoksa uğraş. Çalışıyorum, öyle her zaman çeşit çeşit yapamam. Ne bulursa yesin diyeceğim, erkek milleti bu. Ortada buluşmaya çalışıyoruz artık. Sana kolay gelsin, ev hanımı mısın bu arada, çalışıyorsan daha daha zor çünkü.

ay ben üşeniyom ayrı yemeğe yaaa. o evde ise ona göre birşey yapıyom ama yoksa kendime uygun diet yemeği işte. ben aynı yemeği üst üste 3 gün bile yerim ama benimkide üst üste yemez sonra o yemek dolapta bekler bekler bekler ben boşa gitmesin diye yerim böyle tombiklik sonucu... atarkende çok üzülüyom. insanlar açlıktan ölüyo biz yemek atıyoruz benim evde kedi var oda ayrı bir tirip kalan yemekleri falan yemez. ayol eskiden köyde falan kediye verirdin kalan yemeği idare ederdi. benimki tam bir hanfendi geçen gün et yaptım verdim ucundan acık onuda yemiyooo. ayol kedisinsen diyom ye şu eti cık. mama kutusunu gösteriyor...
kedim ayrı alem kocam ayrı ve sonuç kalan herşeyi yiyen beeeeeeeeeen ve =tombiklik

firar ettim 15 dakikam kaldi cikiyorum 1 saatlik uykuyla duruyorum sag döndüm sola döndüm uyuyamadim dün dolunay varmis mis öyle diyorlar demek ondan böyleyim kac gündür :18: tamam tamam dilekcim bahane buldum yine

kactim kizlar toparlanip cikiyorum :80:

bizim hep öyle o sebze fln yemez sadece taze fasülye yer sebze olarak

et yemekleri veya hamur işleri yer ve gramda almazz nasıl oluyosa

evt cnm ev hanımıyım ben çalışanlar için çok zor olur tabi ayrı ayrı

bizim hep öyle o sebze fln yemez sadece taze fasülye yer sebze olarak

et yemekleri veya hamur işleri yer ve gramda almazz nasıl oluyosa

evt cnm ev hanımıyım ben çalışanlar için çok zor olur tabi ayrı ayrı

ay benimkini tarif ediyon hiçbir sebze yimeğini yemez. sadece taze fasulye patlıcan yer. pasta börek hamurişi götürür sonrada almadığı gibi kilo verir arada beni sinir eder...
neyse kızlar bende kaçıyom akşam evden bakamazsam yarın görüşürük...

ben kendime yaptıığüımı sabahtan yapıyorum onada geleceği zamna yakın

üst üste gelmediği için iki çeşit zor olmuyo

önceden yapıodum 2. gün yemediği için kalsın mı atıyım mı napiim diodum

sende bi tabaklık yap diodu bende artık öle yapıorum

çok çok az yapıorum bitiyo hemen öyle iyi oluyoo

aman senin kedide pek bi süslüymüş haspaammm

ay aman sorma yaaa ne sinir oluıom bide kilo verio üzülüo ya yyine 70 den düşmüşüm diee

barii bizim kızın bünyesi ona çeksede kilo problemi yaşamasa amaa hiç sanmıyommm garibimm

bana çekicekk sanırım bünye meselesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…