bizim hep öyle o sebze fln yemez sadece taze fasülye yer sebze olarak
et yemekleri veya hamur işleri yer ve gramda almazz nasıl oluyosa
evt cnm ev hanımıyım ben çalışanlar için çok zor olur tabi ayrı ayrı
yok canım emzirmiyorum kızım kendiliğinden bıraktı çok tıka basa doymuyorum ama kafama takılıyor çoknu yiyorum sizce diye sorayım dedim çıkarırsam birini ana yemeği çok yerim en iyisi böyle devam edeyimumaycım bu menüyle çok yediğini düşünüyorsan eğer tokluk derecene bakmalısın..bildiğim kadarıyla sen emziriyordun.bu nedenle çok kısmanı önermem.ama ben olsam yğurdu ara öğün yapardım.yada çorba içmez yerine yoğurdu koyardım.dediğim gibi eğer çok doyuyorsanda birini çıkarabilirsin cnm..
yok yok salata ve yoğurt diyetin bir numaralı dostudur bolca tüketebilirsin.
kızlar bizdede aynı sorun var hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten bıktım etobur bir eşim var öyle çorbayla falanda geçiştirmez bakliyat türünü sever ama onuda akşam diyette önermiyorlar şaşıyorum hergün bugün yazdan taze fasülye vardı onu pişirdim bende siz neler pişiriyorsunuz?
Slm çıtırlar. Anca gelebildim. Bugün kurs günümdü ya giremedim bütün gün hepinizi çok özledim.Ne çok sayfa birikmiş. Bi geçmişe gideyim bakınayım neler olmuş bugün.
Allah kolaylık versin o zaman ne diyeyim.
ortim nasılsın nasıl gidiyor?
canım sana çok pratik ve güzel bi tarif vereyim beğenir eşin bence 10 dk da fırına verirsin yarım saatte de hazır :)
patates patlıcan küp küp doğra kızart ufak ufak ta köfteleri kızart ama hiç birini tamamen kızartma hafif
sonra hepsini bi fırın kabında karıştır üstüne salçalı su ekle fırında 200 derecede pişirr eşim seviyo bunu oda et oburr
İyiyim Allah'a şükür, sen nasılsın? Çalışanlar için yemek düşünmek gerçekten, bir de diyet halinde daha bir zor. Ben genelde normal yaptığım yemeklerden az olmak koşulu ile yiyorum. Akşamları pilav ve ekmek yemiyorum. Bakliyat falan olduğunda yiyorum. Bakalım şimdilik iyi gidiyor, ben ağır olsun, ama kalıcı olsun diye kilolar, kendimi çok sıkmamaya çalışıyorum. Sonuçta yıllardır kiloluyum, 3-5 aylık değil bu kilolar. Ayda 2 kg. versem, 10 ayda 20 kg. eder. Bu da benim için gayet iyi. inşallah seneye bu vakitler çıtır olarak gezeceğiz.
selammm kızlarrr
herkes yemek olayından dert yanmışşş
benim eşim de kabak pırasa ıspanak bamya lahana hiçbirini yemezzz
çoğu zaman ayrı yapıyorum ben de
bugün kendime ıspanak yaptım ona tavuk çorbası ve dolma var
bir de ben ıspanak falan yerken ıyk mıyk yapıo sinir oluyorumm
selammm kızlarrr
bir de ben ıspanak falan yerken ıyk mıyk yapıo sinir oluyorumm
selammm kızlarrr
bir de ben ıspanak falan yerkesn ıyk mıyk yapıo sinir oluyorumm
Dilekkk cnm ne oldu kaptansız mı devam ediyoruz? Yeni kararlar var mı? Kızlar bırakmıyo geçmişe çok bakamıycam da.
selam canım hoşgeldinnn...selamm
dimi yaaa insan yiyo bunu yani tövbe tövbeeeay evet bendde öle şeler yiyincee ööğğ o yenir mi yaa dioo sanki çok kötü bişi yiyiom
sen ağzının tadını bilmiosun dşorm bendee hııhh
AYNEN YAAAA bütün erkekler aynı demekki benimki dolmada yemez ben bayılırım oysa, gerçi dolmada akşam için cıss sanırım, ıspanak yer ama sık yaparsam hani yemek yokmu der kabağı ağzına sürmez otçul olan erkekler ne iyi eşleri için
Listeyi ben yapıcam abla.
Tugba da buralarda naf da bende kaptan yok ama varmış gibi devam edicez.
Karısık bişi oldu
burdaki çogu hatun eskilerden zaten. birbirimize yardımcı oluruz.
Bugün biraz işler yogundu bide hastayım bakamadım ögleden sonra geçmişe. akşam bakabilirsem bakarım bende.
Ama genede değişen bişy yok yani.
Menüleri yorumlamaya ve lissteye devam
seker kis
sabah 3 adet diyet biskuvi
bi dilim peynir birde yesil zeytin bir adet onu yedim
oglen
sebze corbasi
kapiska
bir dilim ekmek
aksam
tavik haslanmis bir dilim ekmek baska bisey yemedim
ara ogun yapamadim
ama25 dakika tempolu yurudum
nasil peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?