70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence uygun olmuş akşam yemeğini birazcık daha hafifletsen daha da iyi olur bence ayrıca karnıbahar salatasına ben bayılırım

iyi akşamlar kızlaaar
ya benim kızın ateşi geçmedi gitti,,sabah ilaç veriyorum gündüz iyi oluyo,koşuyo oynuyo,tabi az halsizlik hala var ,,sonra akşam olunca bi ateştir başlıyo,,geçmiyoda,,4gündür böyle yaa:26:bide ateşini ölçtümmü 39.7ydi ilaç verdim indi,,bide dün akşam yine ateşi var diye ölçtüm 39.3 çıktıınoluyo anlamadım gitti,tam diyorum ilaç verincede geçmezse bidaha dr'a gidelim,bakıyorum yarım saate top koşturyo kız:44:vazgeçiyoruz,,ama bugün yine akşama kadar iyi geçti,,saat 19 gibi ateşi çıktı ayıla bayıla yanımda yatmak istiyo,,yanından kalktığımı farkettiği an ağlıyo tutuyo elimi gitme dercesine asılıyooya noluyo kızımın vücudunda bi bilsem,hastaneye gidelim dedik geçen gün iğne vurur geçer dedi eşim,,ama dr iğne verince sabah akşam 10gün veriyo,oğlanıda bırakıp çıkamıyorum saatler hiç denk gelmiyo,,geçen yıl tek bebek arabasıyla ikisinide götürüp getirmiştim,,bu sene ikiz arabası aldık kolay olur diye,ama kış geldi ikisinide sabah akşam perişan edicem soğukta ,,hastane uzak çünküünapcam ben yaaaeşim ilk defa bu sabah,,sen napıyosun nasıl dayanıyosun akşama kadar bunlaraa aaaayyy dedi,,hasta olmasalar yine idare ediliyo bişekil,ama hasta olan onlar olunca beter olan yine ben oluyorum,,dayanamıyorum onun halsizliğine

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederiimm siz de çok dikkat edin çok soğuk,kalın giyinmek gerek menüye bir şey diyemiyorum çünkü süt olayı filan var öyle olduğunda ne yemeli ne içmeli hiç anlamıyorum ben

benim menülerim genelde böyle..kilo veremediğim dönemler extra cıss yediğim zamanlar oluyor..
tabi birazda emzirmeme dayanaraktan...
güle güle bol gezmeler
eişm yoktu 10 gündür..
epey bi alacak şey vardı..
alışveriş yapıp geldim..
geçmiş olsun canım...
benim oğluşda zor çıkarıyor dişleri..
1 ay sıkıntısı oluyor..
diş çıkarma döneminde iştahsız oluyolar..ben de o zaman vitamin desteği yapıyorum..
baya rahatlatıyor canım..
hoş geldin canım..
yeterki kesin karar ver..
burdaki motivasyonlasağlık problemin yoksa inşallah zayıflarsın...
canım üzüldüm..ben sebzesiz hayat düşünemiyorumm..kardenizli de olunca otculuz yane..
kardeşimde bi ara muş ta çlışıyordu..
o da meyve sebze bulamamaktan şikayetçiydi...
sebzelerde çok az daa olsa sıvı yağ kullanalım arkadaşlar..
yağda eriyip vücuda yararlı olan vitaminler var..
yağ olmazsa vit lerde direk atılır...
ve sağlığımızı kaybderiz ki istemediğimiz bişey..
önemli olan gitmesi..
göze az görünen kg kayıpları üstüste toplandığında hatırı sayılır bi kayıp oluyor..
sağlıklı bi şekilde olsun yavaş olması önemli değil..
dilek ben hergün haşlanmış yumurta yiyorum eşim hep ister de ona yapınca kendım de yıyorum sakıncası var mı her gün yememin
ben bi 13 senedir hemen hemen hergün yerim..
çok da severim...
kahvaltımın baştacı..
ama çok şükür hiç bi zararını görmedim..
tahlillerimi de belli peryotlarda yaptırırım..
b, sıkıntı yok şükür gayette iyi..
bir yumurtayla pişirimiş incir derken yum la inciri mi pişirdin ...
...
cidden şaka gibisin..
benim aldığım sıvı durumu ve yediklerime bağlı olaraktan akşam 1-2 kg fazla çıkıyorum..
ben baklagillerde protein var sanıyodum...
protein karbonhidrat ve vit de içeriyorlar..ama saf bi protein kaynağı değil..
posalı olduğu için arada yenmesi öneriliyor..
Valla sağlam bi iraden olması lazım. Şahsen pişmaniye ve profiterole hiiçç dayanamam. Kolay gelsin sana cnm.
henüz yememişem..aferin bana..
akşamyemeği ağır oldu heralde canım istemiyo hayret..
bugün tv de portakallı kereviz pişiriyorlardı..bi da bi denicem bakem..
iyi canım diyet.s sonuçlarını bekliyoruz...
korku filmimi ben tırsarım..
genelde cesurum ama korku filmleri beni korkutuyor..
slm kızlar akşam yemeğini erken yedim heralde kanım acıktı ya:84:
napsam acaba
süt içebilin..

geçmiş olsun canım...
sen iyi ol kiloverilir bi şekilde yeter ki sağlık olsun..

Son düzenleme:

Çok faydalı bilgiler vermişin cnm. Saol. Bu arada ben hep az su içerim. Bir türlü alıştıramadım kendimi suya. Onun için mi acep hep wc sorunum var
Süt veya yoğurt yesen, yada bitki çayı iç cnm.

dişmi çıkarıyor acep tubacım..
yoksa 4. gün 39 larda ateş nornal olmayabilir..
3. günden sonra ateş düşmezse enfeksiyon olabiliyor
o zamanda tabi antibiyotik..
aile hekiminiz yakın değil miydi..gündüz bi götürseydin..

canım dertler gece azarmış..ateş öle oluyo..bizim kızında öle olur..gündüz hah tamam düştü diyoruz..gece gene 39 ateş..bence dra git..enfeksiyon falansa ona göre antibiyotik yazar..her antibiyotik etkili olmuyo..iğne olmaz belki..gerçi hastanelerde tehlikeli bu ara hep salgın var ama sen bilirsin..geçmiş olsun..

hasta olanlar geçmiş olsun diyorum ve menümü yazyorum
sabah: 2dilim çavdar ekmeği domates salatalık 3 zeytin 1 karper peynirçay
ara: 1 türk kahvesi
öğle: yarım tabak türlü yemeği .3 kaşık bulgur pilavı 1 kase cacık
ara:1 portakal yeşil çay
akşam:actıfıryda tavuk but 1 dilim çavdar ekmeği salata 1 bardak meyve suyu işte bunu içmemeliydim biliyorum
ara:1 acvıtıva yeşil çay
2-2.5 lt su bu akşam spor yapamadım artık yarın yaparım kısmetse

su=hayat
...

Çokk geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin inşallah.

slmmmmm arkadaşlar nasılsınız bakalım dün gelemedim gündüz çoçuklar ev işi derken akşam gireyim dedim çoçuklar uyusun rahatca yazışırım derken kerem gece 12 geçiyodu uyumamıştı sonra bende uyuya kalmışım onla ben tamam demedigim halde zorla yedirdi bide durmadan zayıfla der delirtir beni ya ne yapacam bilmiyorum tamam canım dikkat edecegim
slm kizlar gecmise dalamiycam dalinca cikamiyorum icinden zaten saat olmus 4 yatcam yatamiyorum gelirim yine bi düzene sokamadim kendimi
ezgicim de gelmis özledin kendini canim ya
ben kactim iyi geceler :92:
mrb canımmm nasılsın çok özledim seninle sohbetleri bi denk gelelimde iki lafın belini kıralımm:13:

evet canım biliyom cısları dikkat edecegimmm güzel menülerle gelecegim inşşşş tşklerrr

mrb arkadaşlar nasılsınız bakalım yeni gelenlere hoş gelmişler hastalara geçmiş olsunnnn var mı sohbet edecek

geçmiş olsun düşmeyen ateşte enfeksiyon diyorlar oda antibiyotikle geçer benim kızımda şuan ateşli ama okadar yüksek değil kulaktan 37,7 çıkıyor incelttim üstünü bekliyorum bakalım
benim alışkanlık olmuş önceden beridir salataya yağ koymuyorum zeytinyağı kullanıyoruz normalde zaten yemeklerde oluyor diye salataya koymazdım öyle alışmışım aramıyorumda hiç

merhaba kızlar nasılsınız? ben bugün yine dağıttım gün içinde fena değildi ama akşam dolaptaki çikolatalar aklımı aldı valla yememek için kendimi temizliğe verdim ama galip çıkamadım malesef.... bende şöyle bişeyde vardır evde olmasın aramam hiç cıssları canım hiç çikolata çekmez malum günler hariç ama evde varsada aklımdan çıkmaz bitireyim baride kurtulayım dedim bende akşam 1 kase çorba, salata yoğurt 2 yemek kaşığı taze fasülye ve yarım dilim ekmek yedim sonrasında 1 çikolata, 1 dilim kek ve bikaç tane çubuk kraker... dövün valla beni vurun kafama kafama

kizlar gecmisi okuyamadim bi merhaba diyeyim dedim bugun hic giremedim herkes iyidir insaallah
bugun sabah 8 bucuk gibi evden ciktik ve aksam 6da girdik once konsolosluga kizimin kimligini alamaya gittik sonra gezdik dolasdik alisveris yaptik istedigim heryere goturdu esim sahane bigun gecirdim diyebilirim enson aksam 5de benim kadin dogumcuya gittik kontrolum vardi ve ordanda guzel haberi aldim kist tamamen kaybolmus yumurtaliklar tertemiz dedi hatta hamile kalabilirsin suanda yumurtalar aktif dedi benim kendinden kaybolan kistim oldugunu biliyodum allaha sukur yine oyle oldu regli olunca patladi gitti kurtuldum doktorda 4ay sonra tekrar kontrole gel dedi rabbime hamdolsun sorunsuz kurtuldum doktorun oldugu yerde bir tane daha magaza var orayada gidelimmi dedim esim orayada goturdu ve eve girdik hersey bianda bozuldu benim kaynana cok bozuk sinirli konusmuyo felan bildiginiz tirip atiyo onu goturmedik diye esim anlatmaya calisiyo iste cok yol surdu diye konsolosluk git gel 4saat suruyo bir saat ugrasti annesini yumusatmaya bende dedimki esime senin isinde zorya empati yaptimda dedim karin ozel hayat istiyo tek gezelim diyo annen beni niye goturmuyosunuz diye kusuyo sende arada kaliyosun zor senin isin zor yani anliycaniz harika guzel bigun yasadim uzun zamandir boyle guzelbigun gecirmemistim

simdilik ben cikiyorum kuzumu uyutucam gelebilirsem sonra tekrar gelirim tabi bende uyuya kalmazsam herkese iyi geceler

mrb arkadaşlar nasılsınız bakalım yeni gelenlere hoş gelmişler hastalara geçmiş olsunnnn var mı sohbet edecek
Ben geldim ama sen yoksun sanırım. :26:

Aaaaa neden yaptın neden? Tuğba yapardı ama neyse ben yapayım.
O malum günlerde oluyo malesef. Bende hiç tutamam kendimi. Benimde 1-2 gün var başladı alametleri. Bende 1 saat önce kurabiye yediimm.

sağolun kızlar,,
ama ben zaten aile hekimine götürdüm,,faranjit olmuş boğazı dedi ve calpol verdi,(ağrı kesici ateş düşürücü ),,bide antibiyotik verdi,,ikisinide kullandım,,antibiyotik bugün bitti hatta ama ne biliyim ateşi akşamları gene çıkıyoo,mesela şuan hareketli iyi ama ateşi var hala,,azda halsiz,,ama bakalım 3 gündür uyku haram oldu,,hep öğlen 12de kalkıyorum zorlaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…