Dünkü menümü paylaşayım,
çeyrek tost
7 zeytin
1 dilim peynir
1 bardak süt
5 badem
7 otlu çay
8-10 kadar üzüm
taze fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
salata
1 avuç üzüm
5 badem
1 elma
7 hamsi
yeşillik
çeyrek etli pide
günaydın güzellikler. yahu 1 gün siteye giremedim döktürmüşsünüz yahuuuu oku oku bitmedi. ben sabah için bi kepçe çorba içtim. ekmeksiz yeterli olur mu acep bişeyler daha yiyieyim mi
günaydın herkese
dünkü menümü yazayım:
sabah:
2 dilim uno light denge ekmek
2 dilim beyaz peynir
marul
ara öğün:
1 portakal
10-15 adet leblebi
öğle:
7-8 yemek kaşığı kıymalı pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim uno light denge ekmek
ara öğün:
1 elma
10-15 adet leblebi
akşam:
fırında 1 tavuk but (yağsız sossuz fırın poşetinde)
2-3 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
yoğurt,tere
ara öğün:
2 adet kestane
sabah uyanınca;
1 büyük fincan limonlu yeşil çay
gün içinde 3 lt su
akşam yatarken; ılık sirkeli su
2 adet 5i bir arada poşet çay
kız dövülmeyi haketmişin ..cıss hakkımızı hafta sonu kullanmadık mı..ne güzel akşam yemeğin varmış.merhaba kızlar nasılsınız? ben bugün yine dağıttım gün içinde fena değildi ama akşam dolaptaki çikolatalar aklımı aldı valla yememek için kendimi temizliğe verdim ama galip çıkamadım malesef.... bende şöyle bişeyde vardır evde olmasın aramam hiç cıssları canım hiç çikolata çekmez malum günler hariç ama evde varsada aklımdan çıkmaz bitireyim baride kurtulayım dedim bende akşam 1 kase çorba, salata yoğurt 2 yemek kaşığı taze fasülye ve yarım dilim ekmek yedim sonrasında 1 çikolata, 1 dilim kek ve bikaç tane çubuk kraker... dövün valla benivurun kafama kafama
ne güzel olmuş....şeytanı çatlatalım demi..kizlar gecmisi okuyamadim bi merhaba diyeyim dedim bugun hic giremedim herkes iyidir insaallah
bugun sabah 8 bucuk gibi evden ciktik ve aksam 6da girdik once konsolosluga kizimin kimligini alamaya gittik sonra gezdik dolasdik alisveris yaptik istedigim heryere goturdu esim sahane bigun gecirdim diyebilirim enson aksam 5de benim kadin dogumcuya gittik kontrolum vardi ve ordanda guzel haberi aldim kist tamamen kaybolmus yumurtaliklar tertemiz dedi hatta hamile kalabilirsin suanda yumurtalar aktif dedi benim kendinden kaybolan kistim oldugunu biliyodum allaha sukur yine oyle oldu regli olunca patladi gitti kurtuldum doktorda 4ay sonra tekrar kontrole gel dedi rabbime hamdolsun sorunsuz kurtuldum doktorun oldugu yerde bir tane daha magaza var orayada gidelimmi dedim esim orayada goturdu ve eve girdik hersey bianda bozuldu benim kaynana cok bozuk sinirli konusmuyo felan bildiginiz tirip atiyo onu goturmedik diye esim anlatmaya calisiyo iste cok yol surdu diye konsolosluk git gel 4saat suruyo bir saat ugrasti annesini yumusatmaya bende dedimki esime senin isinde zorya empati yaptimda dedim karin ozel hayat istiyo tek gezelim diyo annen beni niye goturmuyosunuz diye kusuyo sende arada kaliyosun zor senin isin zor yani anliycaniz harika guzel bigun yasadim uzun zamandir boyle guzelbigun gecirmemistim
simdilik ben cikiyorum kuzumu uyutucam gelebilirsem sonra tekrar gelirim tabi bende uyuya kalmazsam herkese iyi geceler
düzelir canım..canım sabah birsürü alıntı yaptım menülere,,sonra kız uyanınca çıkmak zorunda kaldım ama kaydettim pcye,sonra cvblarım diye hala duruyolar,,ama iyice bungunlaştım ben yaa,düşündükçe fenalık geliyo kızı,,çabucak iyileşsin istiyorum,,oyüzden canım bişeyde istemiyo,,öyle fırsat oldukça uğruyorum okuyorum kalıyooyüzden şimdilik görmedim cıssları rahat ol
anladım canımbende ilk günlerde içirdikçe kusuyodu şurupları,hatta gece uyurken ağız dolusu kustuğuda oldu ,sonra kusmalar için fitil vardı evde ondan koydum,,kusmaları kesildi ama gece gündüz halsizliği var heleki ateşi yükselince bayıla bayıla oraya buraya yatıyo çok kötü bi durum kıyamıyorum ozaman hep yanımda ol istiyo,,e bide abiside ayakta oda ilgi istiyo,kıskanıyo kızın yanında yatıyorum diye,,bide kız uyurken oğlan sinirli bi şekilde mızmızlanması ve susmaması beni çileden çıkarıyo kız azcık uyusun diyorum ama nerdee,sus dedikçe daha çok ağlıyooşaştım kaldım ikisi arasındaa ,,allahım tez zamanda kurtarsın bu buhrandan benii
güzelmiş..ara öğünü karıştırıp yapmak lazım..kahvaltıda da güzel olur gibime geliyor..Dr. Ayça Kaya, metabolizmayı hızlandıran yiyecekleri şu şekilde sıraladı:
Süt
Yoğurt
Ayran
Et
Yumurta
Yeşil Çay
Badem
Ananas
Kahve
Çay
İşte Dr. Ayça Kaya'dan metabolizma hızlandırıcı öneriler:
METABOLİZMA HIZLANDIRICI MEYVELİ YOĞURT
Malzemeler:
1 bardak az yağlı yoğurt
1 tatlı kaşığı kahve
1 soyulmuş ve doğranmış kivi
1 dilim ananas
(1 geniş kase içinde blender edilecek)
METABOLİZMA HIZLANDIRICI ARA ÖĞÜN
Malzemeler:
4 tane salçalık kırmızı biber
8 yemek kaşığı lor peyniri
Çeyrek bağ maydanoz
Çeyrek bağ dereotu
Birkaç yaprak taze nane
12 tane çeri domates
KanalD'nin haber sitesinde okudum, sizede faydası olur belki.
kız yazık etmişin sporuna ..etme eylemeGünaydın yafriler....
kapkaranlık birgüne merhaba diyelim önce..
ankaraya kar yağmış ve devam ediyormuş yağmaya..
yaaa bende istiyorum burayada yağsın..çocuklarda çok istiyo..
dün benim için için bol kalorili bi gün oldu.ben spor yapınca
dengem altüst oluyo.daha fazla yeme ihtiyacı duyuyorum.
buna bi çözüm bulmam lazım.
abi geçmişe yolculuk yapıp geleyim ben en iiyisi..
hannnn hannnn düttttttt............
hımmmmm ilk kez duydum..deneyebilirim..canım başka bir arkadaş soruna cevap vermiş ama görmeden alıntı yapmıştım. ben bütün tavuk göğsünü inceltiyorum. baharatlayıp tost makinesinin kapağını kapatarak pişiriyorum.
geçmiş olsun. benim oğlumda çok ateşleniyor. bu sene devamlı hasta. tam iyileşti artık iyi diyorum tekrardan ateşlenip öksürüyo. ama beni zorlayan kusması. iki lokma yedirip şurup içiriyorum onuda çıkarıyor. tüm hastalara Allah şifa versin.
evet canım. bir tatlı kaşığı zeytin yağını tavaya koyuyorum. incirleri minik iminik doğrayıp biraz kavuruyorum. bir yumurtayı çırpıp tuz ilave edip incire ekliyorum. yumurta pişince hazır. denemenizi tavsiye ederim.
şiirleri seviyorsun heralde..bu da güzelmiş..günaydınnnnnnnnn.
inşallah güzel bir gün olsun. cannım hangi ilde oturuyorsun kar yağmasını istiyorum demişsin. ben urfadayım burayada yağmıyor.
nickin nurullah gencin rüveydasımı.
sular köpürmemeliydi rüveyda
kırılmamalıydı ıslak dalları hasret selvilerinin
ben zehire alışığım şerbete değil
rüyalar nefret eder avare duruşumdan
aklımda bu dörtlük kalmış kusur varsa affola.
geçmiş olsun tatlım..dediğin gibi kışın böyle oluyor..Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Benim ufak kızım da 4 gündür hasta, hep yatıyor, doktora götürdüm üşütmüş dedi. Ama hiç bu kadar uzun sürmemişti, iştahı yok, ağzına birşey koymuyor. Ben de şu nisan-mayıs aylarını dört gözle çeker oldum. Hastalıktan dolayı.
Allah hepimizin çocuklarına şifa versin.
günaydın arkadaslarrr
maelsef benım ıstahım acıldı dun yaaa:18::18:bugunde kayınvaldeme gıdıcez cars ve persembe dengeleyıp az da olsa eksıde cıkmam lazım banane:84:
tugbaaa kızına cok gecmıs olsun atesı baya yüksek ıhmal etme derım yanı ate sıcın deıl ama normal muayen ıcın götür doktora bogazları sısmıs olabılır 4 gündür gecmıyosa vardır bısey bosuna ezıyet etmeyın cocuga bırde o ateste dırek ılık dusa sok tamam ates düşürücü ver ama tek o yeterlı deıl allah korusun havale gecırır cocuk dıkkat et
ben genel olarak dengelı buluyorum menülerini cok kısmadan yana deılım yanı kendı adıma konusayım cok kısamıyorum o zaman dıyet psıkolojısıne gırıp daha cok saldırasım gelıyo bence güzel gııdyosun verıyomusun kılo pekı canım
ekmek yemediysen çabuk acıkırsın. kahvaltını düzgün yaparsan gün boyu onun tokluğunu hissedersin.(kendimden biliyorum.)bir saat sonra miden kazınmaya başlar.
benimde kahvaltılarım dolu olur ..o zaman sonraki öğünde saldırmıyorum hiçbişeye..ekmek yemediysen çabuk acıkırsın. kahvaltını düzgün yaparsan gün boyu onun tokluğunu hissedersin.(kendimden biliyorum.)bir saat sonra miden kazınmaya başlar.
Evet veriyorum kilo, haftalık 500 ile 800 gr. arasında gidiyor. Bir de daha yeniyim belki zamanla azalır, bilemiyorum. Dediğin gibi eğer çok kısarsam sonra saldırırım herşeye. Böyle kendimi diette gibi de hissetmiyorum. Sağlıklı besleniyorum diyorum, iyi oluyor.
kız dövülmeyi haketmişin ..cıss hakkımızı hafta sonu kullanmadık mı..ne güzel akşam yemeğin varmış.
ne güzel olmuş....şeytanı çatlatalım demi..
düzelir canım..
rabbim devasız dert vermesin..bunlar sabır imtihan işte..
böyle böyle büyüyolar..
büyüyüncede küçük kalsalardı diyoruz..
sıkıntılar büyüdükçe artıyor...
güzelmiş..ara öğünü karıştırıp yapmak lazım..kahvaltıda da güzel olur gibime geliyor..
kız yazık etmişin sporuna ..etme eyleme
ypksa gitmez kilolar..
en iyisi cıssları evden atmak..
ben ilk kilo vermeye karar verdiğimde nisan ayı gibiydi..
bütün cıssları toplayıp kv ye götürmüştüm..
nası kötüyüm demi..
peki sonra eve cıss girmedi mi tabi de girdi..
hımmmmm ilk kez duydum..deneyebilirim..
ikisini de ayrı ayrı çok severim ama bi araya gelince nası olurlar bilmem..
şiirleri seviyorsun heralde..bu da güzelmiş..
geçmiş olsun tatlım..dediğin gibi kışın böyle oluyor..
arzucum dikkat et de benim düştüğüm hataya düşme..
ben açlıktan çıkmış gibi yiyince artılardadım geçen hafta..
a
benimde kahvaltılarım dolu olur ..o zaman sonraki öğünde saldırmıyorum hiçbişeye..
çok güzel..fadimeydi değil mi..
bende böyle verdim.yavaş ama kararlı..
kendimi kasmadan herşeyden yiyerek..
Evet veriyorum kilo, haftalık 500 ile 800 gr. arasında gidiyor. Bir de daha yeniyim belki zamanla azalır, bilemiyorum. Dediğin gibi eğer çok kısarsam sonra saldırırım herşeye. Böyle kendimi diette gibi de hissetmiyorum. Sağlıklı besleniyorum diyorum, iyi oluyor.
çok güzel bir bilgi canım çok hoş sağolDr. Ayça Kaya, metabolizmayı hızlandıran yiyecekleri şu şekilde sıraladı:
Süt
Yoğurt
Ayran
Et
Yumurta
Yeşil Çay
Badem
Ananas
Kahve
Çay
İşte Dr. Ayça Kaya'dan metabolizma hızlandırıcı öneriler:
METABOLİZMA HIZLANDIRICI MEYVELİ YOĞURT
Malzemeler:
1 bardak az yağlı yoğurt
1 tatlı kaşığı kahve
1 soyulmuş ve doğranmış kivi
1 dilim ananas
(1 geniş kase içinde blender edilecek)
METABOLİZMA HIZLANDIRICI ARA ÖĞÜN
Malzemeler:
4 tane salçalık kırmızı biber
8 yemek kaşığı lor peyniri
Çeyrek bağ maydanoz
Çeyrek bağ dereotu
Birkaç yaprak taze nane
12 tane çeri domates
KanalD'nin haber sitesinde okudum, sizede faydası olur belki.
çok geçmiş olsun . canım sen git doktora mutlaka. doktora araç sorunum var ilacı hap olarak verin dersin. iğne ile hap arasında çok önemli bir fark yok. önemli olan ilacı vücudun düzenli alması. sanırım senin kız daha tam mikrobu atamamış vücuttan. bir de mutlaka verilen ilacı sonuna kadar kullan. biz türkler hep iyileleştik diye tedaviyi yarıda kesiyoruz ama vücat miikroptan arınmadığı için tekrar ediyor hastalıksağolun kızlar,,
ama ben zaten aile hekimine götürdüm,,faranjit olmuş boğazı dedi ve calpol verdi,(ağrı kesici ateş düşürücü ),,bide antibiyotik verdi,,ikisinide kullandım,,antibiyotik bugün bitti hatta ama ne biliyim ateşi akşamları gene çıkıyoo,mesela şuan hareketli iyi ama ateşi var hala,,azda halsiz,,ama bakalım 3 gündür uyku haram oldu,,hep öğlen 12de kalkıyorum zorlaaa
canım oluyo arada ya. çok dayanamazsan keki falan ye ama çikolataya hayır demeye çalış. niye dersen bu hazır çikolatalarda tek sorun şeker değil. içine konulan koruyucu ürünler ve de yağ da metobalizmayı kötü etkiliyor. oysaki kakao çekirdeği vücut için o kadar zararlı değil hatta metabolizmayı uyarıcı etkisi bile vardır.merhaba kızlar nasılsınız? ben bugün yine dağıttım gün içinde fena değildi ama akşam dolaptaki çikolatalar aklımı aldı valla yememek için kendimi temizliğe verdim ama galip çıkamadım malesef.... bende şöyle bişeyde vardır evde olmasın aramam hiç cıssları canım hiç çikolata çekmez malum günler hariç ama evde varsada aklımdan çıkmaz bitireyim baride kurtulayım dedim bende akşam 1 kase çorba, salata yoğurt 2 yemek kaşığı taze fasülye ve yarım dilim ekmek yedim sonrasında 1 çikolata, 1 dilim kek ve bikaç tane çubuk kraker... dövün valla benivurun kafama kafama
slm canım sevindim gününün iyi geçmesinekizlar gecmisi okuyamadim bi merhaba diyeyim dedim bugun hic giremedim herkes iyidir insaallah
bugun sabah 8 bucuk gibi evden ciktik ve aksam 6da girdik once konsolosluga kizimin kimligini alamaya gittik sonra gezdik dolasdik alisveris yaptik istedigim heryere goturdu esim sahane bigun gecirdim diyebilirim enson aksam 5de benim kadin dogumcuya gittik kontrolum vardi ve ordanda guzel haberi aldim kist tamamen kaybolmus yumurtaliklar tertemiz dedi hatta hamile kalabilirsin suanda yumurtalar aktif dedi benim kendinden kaybolan kistim oldugunu biliyodum allaha sukur yine oyle oldu regli olunca patladi gitti kurtuldum doktorda 4ay sonra tekrar kontrole gel dedi rabbime hamdolsun sorunsuz kurtuldum doktorun oldugu yerde bir tane daha magaza var orayada gidelimmi dedim esim orayada goturdu ve eve girdik hersey bianda bozuldu benim kaynana cok bozuk sinirli konusmuyo felan bildiginiz tirip atiyo onu goturmedik diye esim anlatmaya calisiyo iste cok yol surdu diye konsolosluk git gel 4saat suruyo bir saat ugrasti annesini yumusatmaya bende dedimki esime senin isinde zorya empati yaptimda dedim karin ozel hayat istiyo tek gezelim diyo annen beni niye goturmuyosunuz diye kusuyo sende arada kaliyosun zor senin isin zor yani anliycaniz harika guzel bigun yasadim uzun zamandir boyle guzelbigun gecirmemistim
simdilik ben cikiyorum kuzumu uyutucam gelebilirsem sonra tekrar gelirim tabi bende uyuya kalmazsam herkese iyi geceler
canım öncelikle 3 köftede hiç bir şey yok. sonuçta protein alıyon. ama makarnayı ya yeme yada daha da az ye. birde akşamdan önceki aran çok kalabalık onu ikiye böl iki ara yap akşamdan önce. günde 3 ana 6 ara ile zayıflatmıştı beni diyetisyeniyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım hemen
sabah
1 yumurta
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
biraz maydonoz
2 dlm kpk ekm.
ara
1 ayran
1 elma
öğlen
1 kase çorba
2 dlm kpk ekm.
karnabahar salatası
yoğurt
ara
2 ceviz
1 su ba. süt
1 elma
akşam
1 kase çorba
3 köfte (2 olması gerekti)
salata
4 yemek kaşığı kepekli makarna
ara
1 çay ba. süt
1 elma
çok geçmiş olsun. sen iyileş önce canım. bol sıvı tüket ve taze meyve sonra gelirsin biz buralardayız hep :)merabaa
son iki gündür siteye giremiyorum ve spor yapamıyorum. çok fena grip oldum yatıyorum iki gündür. :2:
çok üzgünüm bu yüzden tartıya çıkamıyorum korkuyorum. neyse ki şimdi iyiym, ama lütfen teselli edin beni ihtiyacım var.:2:
canım menün iyi ama öğlen poça yerine keşke ekmek yeseydin. sana birde sür için bir ipucum var. migrosta satılıyor başka büyük marketlerde de vardır belki. armut suyu malt içecek diye geçiyor. alkollü değil ama şişesi birayı andırıyor. emziren arkadaşlarımdan duymuştum armut suyu sütü artırıyormuş. birde mayalı farklı birşey bu. yapımı biraya benziyor ama kesinlikle alkollü değil korkma. şunun için yazdım birayı. biranında sütü artırıcı etkisi vardır mayalı olduğundan...süpersin ortim yaa..maşallah..bozma mükemmel gdiosun..
arada oluyo canım yaa..hele ki hastaymışsın çok geçmiş olsun..korkma tartıya çıkınca daha kontrollü oluyo insan aldıysan da hemen verirsin en azından ama önce iyileşmene bak
selam arkadaşlar..menümü yazayım:
sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 küp kavrulmuş kıyma, yarım muz, büyük bir bardak süt
ara: 1 avuç leblebi, kuru erik ve kuru üzüm karışımı, 1 portakal
öğlen: 1 poğaça, 1 kase müsli
ara: 1 dilim ekmek, 3 küçük parça kaşar peyniri
akşam: 5 tane fırında köfte( pek küçük değillerdi) 2 küçük parça patates, yoğurt
ara. yok artık...
sütüm azalsın istemiyorum..belki de bi diyetisyene danışmam lazım..bakalım..
menün çok güzel:) ya o karışımı bende yaptım ama sadece pazar içtim oda zorla sevmedim tadını kalan dolapta içmeyecem galibageçmişi hızla okudum geldim..alıntılarımı sonra yapıcam...çocuklar izin verirse...
üçü bi yerden çekiştiriyor...
herbirinin ayrı isteği var...
menümü yazayım..çok örnek bi menü değil ama idare eder..
sabah kalkınca 2 bar su..
kahvaltıda
1 tavada yum az zeytinyağlı
3 zeytin
2 dilim çav ekm
1 tk incir reçeli
çatal ucuyla turunç reçeli
az az çeçil+tulum+beyaz peynir
reçel fazla ama eşim yeni getirdiği için tadına baktı..
ardından 2 bar karışım....
ara 1.5 portakal 1 ısırık muz
öğlen karalahana çorbası....
ara yok
öğünler arası azdı acıkmadım..
akşam 1 kaşık pilav
2 kaşık yeşil fasulye
biraz k.bahar haşlama
küçük bi kase yoğurt
öğün sonrası karışımdan içtim..
inşallah bi işe yarar zorla içiyom valla
bu hafta ciddi bi kayıp olmazsa yapmam bi da
şu anda evde su böreği,profiterol,ve pişmaniye var...
hepsini de çok severim...
sınavım büyük bu akşam..
gayet iyi menün ama o çeyrek pideyide görmedim sanmaDünkü menümü paylaşayım,
çeyrek tost
7 zeytin
1 dilim peynir
1 bardak süt
5 badem
7 otlu çay
8-10 kadar üzüm
taze fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
salata
1 avuç üzüm
5 badem
1 elma
7 hamsi
yeşillik
çeyrek etli pide
gayet iyi canım. ya evde kestane var bende yemek istiyom akşam yiyecem işye bananegünaydın herkese
dünkü menümü yazayım:
sabah:
2 dilim uno light denge ekmek
2 dilim beyaz peynir
marul
ara öğün:
1 portakal
10-15 adet leblebi
öğle:
7-8 yemek kaşığı kıymalı pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim uno light denge ekmek
ara öğün:
1 elma
10-15 adet leblebi
akşam:
fırında 1 tavuk but (yağsız sossuz fırın poşetinde)
2-3 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
yoğurt,tere
ara öğün:
2 adet kestane
sabah uyanınca;
1 büyük fincan limonlu yeşil çay
gün içinde 3 lt su
akşam yatarken; ılık sirkeli su
2 adet 5i bir arada poşet çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?