70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dünkü menümü paylaşayım,
çeyrek tost
7 zeytin
1 dilim peynir

1 bardak süt
5 badem
7 otlu çay
8-10 kadar üzüm

taze fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
salata

1 avuç üzüm
5 badem
1 elma

7 hamsi
yeşillik
çeyrek etli pide

Son düzenleme:
günaydın arkadaslarrr

maelsef benım ıstahım acıldı dun yaaa:18::18:bugunde kayınvaldeme gıdıcez cars ve persembe dengeleyıp az da olsa eksıde cıkmam lazım banane:84:

tugbaaa kızına cok gecmıs olsun atesı baya yüksek ıhmal etme derım yanı ate sıcın deıl ama normal muayen ıcın götür doktora bogazları sısmıs olabılır 4 gündür gecmıyosa vardır bısey bosuna ezıyet etmeyın cocuga bırde o ateste dırek ılık dusa sok tamam ates düşürücü ver ama tek o yeterlı deıl allah korusun havale gecırır cocuk dıkkat et

ben genel olarak dengelı buluyorum menülerini cok kısmadan yana deılım yanı kendı adıma konusayım cok kısamıyorum o zaman dıyet psıkolojısıne gırıp daha cok saldırasım gelıyo bence güzel gııdyosun verıyomusun kılo pekı canım

günaydın herkese

dünkü menümü yazayım:
sabah:
2 dilim uno light denge ekmek
2 dilim beyaz peynir
marul
ara öğün:
1 portakal
10-15 adet leblebi
öğle:
7-8 yemek kaşığı kıymalı pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim uno light denge ekmek
ara öğün:
1 elma
10-15 adet leblebi
akşam:
fırında 1 tavuk but (yağsız sossuz fırın poşetinde)
2-3 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
yoğurt,tere
ara öğün:
2 adet kestane

sabah uyanınca;
1 büyük fincan limonlu yeşil çay
gün içinde 3 lt su
akşam yatarken; ılık sirkeli su
2 adet 5i bir arada poşet çay

günaydın güzellikler. yahu 1 gün siteye giremedim döktürmüşsünüz yahuuuu oku oku bitmedi. ben sabah için bi kepçe çorba içtim. ekmeksiz yeterli olur mu acep bişeyler daha yiyieyim mi

kızlar günaydın naılsınızz

tuğba çok gecmıs olsun ınsallah ıyıeşir bi an önceee :26:

günaydın güzellikler. yahu 1 gün siteye giremedim döktürmüşsünüz yahuuuu oku oku bitmedi. ben sabah için bi kepçe çorba içtim. ekmeksiz yeterli olur mu acep bişeyler daha yiyieyim mi

ekmek yemediysen çabuk acıkırsın. kahvaltını düzgün yaparsan gün boyu onun tokluğunu hissedersin.(kendimden biliyorum.)bir saat sonra miden kazınmaya başlar.

maşallah yaa nasıl uyguluyosunuz boyle menulerı ben yazsam korkarsınız

kız dövülmeyi haketmişin ..cıss hakkımızı hafta sonu kullanmadık mı..ne güzel akşam yemeğin varmış.
ne güzel olmuş....şeytanı çatlatalım demi..
düzelir canım..
rabbim devasız dert vermesin..bunlar sabır imtihan işte..
böyle böyle büyüyolar..
büyüyüncede küçük kalsalardı diyoruz..
sıkıntılar büyüdükçe artıyor...
güzelmiş..ara öğünü karıştırıp yapmak lazım..kahvaltıda da güzel olur gibime geliyor..
kız yazık etmişin sporuna ..etme eyleme
ypksa gitmez kilolar..
en iyisi cıssları evden atmak..
ben ilk kilo vermeye karar verdiğimde nisan ayı gibiydi..
bütün cıssları toplayıp kv ye götürmüştüm..
nası kötüyüm demi..
peki sonra eve cıss girmedi mi tabi de girdi..
hımmmmm ilk kez duydum..deneyebilirim..
ikisini de ayrı ayrı çok severim ama bi araya gelince nası olurlar bilmem..
şiirleri seviyorsun heralde..bu da güzelmiş..
geçmiş olsun tatlım..dediğin gibi kışın böyle oluyor..

arzucum dikkat et de benim düştüğüm hataya düşme..
ben açlıktan çıkmış gibi yiyince artılardadım geçen hafta..
a

Evet veriyorum kilo, haftalık 500 ile 800 gr. arasında gidiyor. Bir de daha yeniyim belki zamanla azalır, bilemiyorum. Dediğin gibi eğer çok kısarsam sonra saldırırım herşeye. Böyle kendimi diette gibi de hissetmiyorum. Sağlıklı besleniyorum diyorum, iyi oluyor.

ekmek yemediysen çabuk acıkırsın. kahvaltını düzgün yaparsan gün boyu onun tokluğunu hissedersin.(kendimden biliyorum.)bir saat sonra miden kazınmaya başlar.

yok canım ekmek yemedim kızımın uyanmasını bekliyorum o uyanınca bi dilim ekmekle yanında salatalık domates atarım ağzıma

benimde kahvaltılarım dolu olur ..o zaman sonraki öğünde saldırmıyorum hiçbişeye..

çok güzel..fadimeydi değil mi..
bende böyle verdim.yavaş ama kararlı..
kendimi kasmadan herşeyden yiyerek..

haklısın canım bugun bılemıyorumda kayınvaldeye gıtcegım ıcın dıger 2 gun elımden gelenı yapcam ınsallah

benimde kahvaltılarım dolu olur ..o zaman sonraki öğünde saldırmıyorum hiçbişeye..

çok güzel..fadimeydi değil mi..
bende böyle verdim.yavaş ama kararlı..
kendimi kasmadan herşeyden yiyerek..

Evet Fadime, teşekkür ederim. İnşallah ben de o günleri görürüm. İlk defa bu kadar inançlıyım ama zayıflayacağıma. İnsan yalnız karar bile veremiyo, ama burda hep birlikte çok güzel motive olunuyo. Herkes çok yardımcı, o yüzden burdan ayrılmayı düşünmüyorum.

cok guzel canım bu ıstıkrarla devam edersın ınsallah

henüz kahvaltımı yapmadım..
khvaltıda sütle form müsli yicem..
öğleden sonra komşu oturması var..kh böyle oluyor cıss yicem zaman...
oğluşumun karnı doyacak..
ev temizliği iş çok yapıcak adam yok..

kızlar sizden bişey rica edicem..
dün kardeşim doğum yaptı.
bir kızı oldu...
bebeği su yuttu demişler küvezdeymiş..lütfen dua edermisiniz..

dilek bugün görünmüyor..
naf da çok giremiyor heralde..

bayanlar herkesi alıntılayamadım çok sf var gözden kaçırdıklarım şimdiden özür.
neskuik su ile ilgili paylaşımın çok güzel çok teşekkürleeer...
çok güzel bir bilgi canım çok hoş sağol
çok geçmiş olsun . canım sen git doktora mutlaka. doktora araç sorunum var ilacı hap olarak verin dersin. iğne ile hap arasında çok önemli bir fark yok. önemli olan ilacı vücudun düzenli alması. sanırım senin kız daha tam mikrobu atamamış vücuttan. bir de mutlaka verilen ilacı sonuna kadar kullan. biz türkler hep iyileleştik diye tedaviyi yarıda kesiyoruz ama vücat miikroptan arınmadığı için tekrar ediyor hastalık
canım oluyo arada ya. çok dayanamazsan keki falan ye ama çikolataya hayır demeye çalış. niye dersen bu hazır çikolatalarda tek sorun şeker değil. içine konulan koruyucu ürünler ve de yağ da metobalizmayı kötü etkiliyor. oysaki kakao çekirdeği vücut için o kadar zararlı değil hatta metabolizmayı uyarıcı etkisi bile vardır.
slm canım sevindim gününün iyi geçmesine
canım öncelikle 3 köftede hiç bir şey yok. sonuçta protein alıyon. ama makarnayı ya yeme yada daha da az ye. birde akşamdan önceki aran çok kalabalık onu ikiye böl iki ara yap akşamdan önce. günde 3 ana 6 ara ile zayıflatmıştı beni diyetisyen
çok geçmiş olsun. sen iyileş önce canım. bol sıvı tüket ve taze meyve sonra gelirsin biz buralardayız hep :)
canım menün iyi ama öğlen poça yerine keşke ekmek yeseydin. sana birde sür için bir ipucum var. migrosta satılıyor başka büyük marketlerde de vardır belki. armut suyu malt içecek diye geçiyor. alkollü değil ama şişesi birayı andırıyor. emziren arkadaşlarımdan duymuştum armut suyu sütü artırıyormuş. birde mayalı farklı birşey bu. yapımı biraya benziyor ama kesinlikle alkollü değil korkma. şunun için yazdım birayı. biranında sütü artırıcı etkisi vardır mayalı olduğundan...
menün çok güzel:) ya o karışımı bende yaptım ama sadece pazar içtim oda zorla sevmedim tadını kalan dolapta içmeyecem galiba
gayet iyi menün ama o çeyrek pideyide görmedim sanma
gayet iyi canım. ya evde kestane var bende yemek istiyom akşam yiyecem işye banane

menüleri yorumlamama inşallah kızmıyonuz hanımlar valla bildiğim kadar yazmaya çalışıyorum çok okuduğum için bayağı bilgiliyim bu konuda ama kendim henüz kilo vermediğim için biraz sen sus derseniz alınmam nede olsa önce bir zayıfla öyle konuş demeye hakkınız var

arkadaşlar şu michel veya leslie nin tam ismi ne sipariş vermek için uğraşıyorum ama gözükmüyo sitede
bi arkadaş idefix te var demişti bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…