70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun..

çok sevindim sizin adınıza umarım gönlünüzden geçen olur bundan sonra

geçen haftalarda benim kızımda öksürüyordu sadece gece yatınca onun dışında ne halsizlik ne ateş vardı aile hekimine gittik bizde faranjit dedi antibiyotik verdi ne zaman ilaç içirsem kustu kuzum 1 saat kadar sonra daha kötü oldu yani, netten baktım faranjitle hiç alakası yok yağladım bende 3 gün, sonra geçti doktorlara bile inanasım gelmiyor çok geçmiş olsun ozaman bizde kaç gece uykusuz kalmıştık çok zor anlıyorum seni rabbim şifa versin

Aaaaa neden yaptın neden? Tuğba yapardı ama neyse ben yapayım.
O malum günlerde oluyo malesef. Bende hiç tutamam kendimi. Benimde 1-2 gün var başladı alametleri. Bende 1 saat önce kurabiye yediimm.

inşallah şu malum günlerden çıkınca düzelir... gün içinde böyle değilim ama okula müsliyle yoğurt götürmüştüm arkadaşlar hep tost yiyordu biara bendemi yesem diye düşündüm ama dizginledim kendimi ve yoğurdumu yedim ama akşam beceremedim işte

Eyvaahh Tuğba gelmişş.:18::18: Görecek şimdi cıssları.
canım sabah birsürü alıntı yaptım menülere,,sonra kız uyanınca çıkmak zorunda kaldım ama kaydettim pcye,sonra cvblarım diye hala duruyolar,,ama iyice bungunlaştım ben yaa,düşündükçe fenalık geliyo kızı,,çabucak iyileşsin istiyorum,,oyüzden canım bişeyde istemiyo,,öyle fırsat oldukça uğruyorum okuyorum kalıyooyüzden şimdilik görmedim cıssları rahat ol

anladım canımbende ilk günlerde içirdikçe kusuyodu şurupları,hatta gece uyurken ağız dolusu kustuğuda oldu ,sonra kusmalar için fitil vardı evde ondan koydum,,kusmaları kesildi ama gece gündüz halsizliği var heleki ateşi yükselince bayıla bayıla oraya buraya yatıyo çok kötü bi durum kıyamıyorum ozaman hep yanımda ol istiyo,,e bide abiside ayakta oda ilgi istiyo,kıskanıyo kızın yanında yatıyorum diye,,bide kız uyurken oğlan sinirli bi şekilde mızmızlanması ve susmaması beni çileden çıkarıyo kız azcık uyusun diyorum ama nerdee,sus dedikçe daha çok ağlıyooşaştım kaldım ikisi arasındaa ,,allahım tez zamanda kurtarsın bu buhrandan benii

geçmiş olsun tugba
ne inatcı hastalıkmış bırakmadı kızın yakasını
allah acil şifalar versin tez zamanda inşllh

Allah kolaylık versin cnm. Benimki hemen bu sayfadaydı, bugün menü paylaşamadım zati. Ordan dedim görür tuğba diye. Ay çok zor cnm allah kolaylık versin. Salgın varmış ya, büyük kızım hastalandı 10 günde zor iyileşti. Küçük olmadı allahtan, o daha zor atlatır . Tez zamanda kavuşur sağlığına inşallah. Bol sıvı vermeye çalış cnm, aslında kusmayı durdurmamak lazımmış, bize dr. öyle söyledi, eğer virüs kapmışsa kusarak atarmış, atamazsa bağırsağa iner ishal olurmuş. İshalle atmaya çalışırmış. Bu dönemde ilaç kullanmak olmazmış bağırsak mukozasına zarar verirmiş. Biliyorsundur belki ama faydası olur die yazdım. Biz daha önce hiç olmamıştık o yüzden bu kadar bilgim yoktu cnm. Dr. kesinlikle güvenmiyorum.

Dr. Ayça Kaya, metabolizmayı hızlandıran yiyecekleri şu şekilde sıraladı:

Süt
Yoğurt
Ayran
Et
Yumurta
Yeşil Çay
Badem
Ananas
Kahve
Çay

İşte Dr. Ayça Kaya'dan metabolizma hızlandırıcı öneriler:

METABOLİZMA HIZLANDIRICI MEYVELİ YOĞURT

Malzemeler:
1 bardak az yağlı yoğurt
1 tatlı kaşığı kahve
1 soyulmuş ve doğranmış kivi
1 dilim ananas
(1 geniş kase içinde blender edilecek)

METABOLİZMA HIZLANDIRICI ARA ÖĞÜN

Malzemeler:
4 tane salçalık kırmızı biber
8 yemek kaşığı lor peyniri
Çeyrek bağ maydanoz
Çeyrek bağ dereotu
Birkaç yaprak taze nane
12 tane çeri domates

KanalD'nin haber sitesinde okudum, sizede faydası olur belki.

rezzancım sanada iyi geceler bilgiler çok güzelmiş,,sağol paylaştığın için

günaydınlar kıslarrrr naberrr eşimi işe yolladım kızım uyandı okula gitcem diye eşimde kar var yollar kötü ögle almaya gelemem diye götürmedi agladı kızım onu teselli ettim yatagında boya yapıyo bende buraya geldimmmmmm
merhaba... pek kimse kalmadı galiba topikte

evet canımm sen yazmışsın ben çıkmışım tşkler cvp için bugun eşim evde olmadıgı için gece olur olursan ederiz sohbett
çok geçmiş olsun canımm acil şifalar
mrb canımm ne güzel mutlu bir gün geçirmen inşş hep öyle günler geçirirsin geçmiş olsun canım doktor bende de kist var dedi bende dedigi günden beri çok kötü hisssediyorum kendimi zahmet olmassssa nasıl anladın ne kadarlıkmış ayrıntı yazabilirmisin yada yazdıysan görmedimde benimki utrasanda belli oldu solda 1.5 cmlikmis ve zararı yok dedi adetim gecikirse hormon testi yapacakmis bakalım
kayınvalideyle yasamak zor allah kolaylık versin canımmmm kuzunu allah bagışlasın allahım acısını göstermesin

çok tşkler güzel bilgiler

Günaydın yafriler....
kapkaranlık birgüne merhaba diyelim önce..
ankaraya kar yağmış ve devam ediyormuş yağmaya..
yaaa bende istiyorum burayada yağsın..çocuklarda çok istiyo..
dün benim için için bol kalorili bi gün oldu.ben spor yapınca
dengem altüst oluyo.daha fazla yeme ihtiyacı duyuyorum.
buna bi çözüm bulmam lazım.
abi geçmişe yolculuk yapıp geleyim ben en iiyisi..
hannnn hannnn düttttttt............

ben hiç denemedim..tavuk falan ğişiyomu tost makinesinde.. yada et..
canım başka bir arkadaş soruna cevap vermiş ama görmeden alıntı yapmıştım. ben bütün tavuk göğsünü inceltiyorum. baharatlayıp tost makinesinin kapağını kapatarak pişiriyorum.
geçmiş olsun. benim oğlumda çok ateşleniyor. bu sene devamlı hasta. tam iyileşti artık iyi diyorum tekrardan ateşlenip öksürüyo. ama beni zorlayan kusması. iki lokma yedirip şurup içiriyorum onuda çıkarıyor. tüm hastalara Allah şifa versin.

evet canım. bir tatlı kaşığı zeytin yağını tavaya koyuyorum. incirleri minik iminik doğrayıp biraz kavuruyorum. bir yumurtayı çırpıp tuz ilave edip incire ekliyorum. yumurta pişince hazır. denemenizi tavsiye ederim.

yumurtayla pişirilmiş incir derken tarif edebilir misin? Hiç duymadım da. Tatlı krizi için 1 bardak süt içine çubuk tarçın at, yarım saat sonra tatlı krizini bastırıyor. Herhangi bir bitki çayının içine de koyabilirsin. Süte ya da yoğurta bir-kaç kaşık pekmez ilave edip yiyebilirsin.

Hoş bir tarife benziyor, notlarıma ekledim. Denemeyi düşünüyorum, hem de pratik, kış gününde mangal keyfi. Düşünmesi bile süperrr.

günaydınnnnnnnnn.
inşallah güzel bir gün olsun. cannım hangi ilde oturuyorsun kar yağmasını istiyorum demişsin. ben urfadayım burayada yağmıyor.
nickin nurullah gencin rüveydasımı.

sular köpürmemeliydi rüveyda
kırılmamalıydı ıslak dalları hasret selvilerinin
ben zehire alışığım şerbete değil
rüyalar nefret eder avare duruşumdan

aklımda bu dörtlük kalmış kusur varsa affola.

canım biraz önce başka bir arkadaşa alıntıyla verdim tarifi.

Çok geçmiş olsun, hastalık bu olacak elbette. Neden üzülüyosun ki, iyileşince kaldığın yerden devam edersin. Yeter ki buraya takılmaya devam et.

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Benim ufak kızım da 4 gündür hasta, hep yatıyor, doktora götürdüm üşütmüş dedi. Ama hiç bu kadar uzun sürmemişti, iştahı yok, ağzına birşey koymuyor. Ben de şu nisan-mayıs aylarını dört gözle çeker oldum. Hastalıktan dolayı.
Allah hepimizin çocuklarına şifa versin.

Son düzenleme:

Ben şimdi anlayamadım burda, doktora güveniyorum mu demek istedin, güvenmiyorum mu? Benim kızda da virüs mü var diye şüpheleniyorum da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…