maşallah yaa nasıl uyguluyosunuz boyle menulerı ben yazsam korkarsınız
tabii ki ismini özelime at isme dua daha etkiliymiş ederim canımkızlar sizden bişey rica edicem..
dün kardeşim doğum yaptı.
bir kızı oldu...
bebeği su yuttu demişler küvezdeymiş..lütfen dua edermisiniz..
arkadaşlar şu michel veya leslie nin tam ismi ne sipariş vermek için uğraşıyorum ama gözükmüyo sitede
bi arkadaş idefix te var demişti bulamadım
tabii ki ismini özelime at isme dua daha etkiliymiş ederim canım
var canım idefixte bulamadınmı ben oradan aldım ama michelle vardı lesliiye bakmadım
canım hangi katagoride arıyayım yazıyorum detaylı aramada çıkmıyo
DVD - Jillian Michaels ile 30 Gnde ncel - Andrea Ambandos | idefix.com linki bu buldum canım ben kadının ismini yanlış yazmışım özür
DVD - Jillian Michaels ile 30 Gnde ncel - Andrea Ambandos | idefix.com linki bu buldum canım ben kadının ismini yanlış yazmışım özür
buldum canım sağol şimdi sipariş vericem inşallah 3-4 gün içinde spora başlarım
canım bu sitede kapıda ödeme olayı yok mu illa havale veya kredi kartı mı var.
sanırım yok canım .ama güvenilir bir site ben devamlı kitap falan alırım hep kredi kartı ile ödedim sorun olmadı. sistem bankaya direk yönlendirdiği için kart nosunu falan onlar görmüyor. kredi kartı nonu vermek istemiyorsan havalede yapabilirsin. yada çevrende büyük kitap mağazası falan varsa onlarda da vardır bu cd ben burada bulamadığımdan sipariş verdim
mercimek bakliyat grubunda olduğundan protein içerdiğini düşünmüştüm.canım ara öğün neden yapmıyorsun?
bir de akşam hem dolma hem mercimek dolması ikisi de
karbonhidrat olmuş, mercimek çorbası yoğurt şeklinde yeseydin çok iyi olurdu...
çok geçmi,ş olsun tubiş.seni anlayabiliyorum cnm.ama artık daha fazla bekleme başka bir çocuk dr na götür derim.iyi akşamlar kızlaaar
ya benim kızın ateşi geçmedi gitti,,sabah ilaç veriyorum gündüz iyi oluyo,koşuyo oynuyo,tabi az halsizlik hala var ,,sonra akşam olunca bi ateştir başlıyo,,geçmiyoda,,4gündür böyle yaa:26:bide ateşini ölçtümmü 39.7ydi ilaç verdim indi,,bide dün akşam yine ateşi var diye ölçtüm 39.3 çıktıınoluyo anlamadım gitti,tam diyorum ilaç verincede geçmezse bidaha dr'a gidelim,bakıyorum yarım saate top koşturyo kız:44:vazgeçiyoruz,,ama bugün yine akşama kadar iyi geçti,,saat 19 gibi ateşi çıktı ayıla bayıla yanımda yatmak istiyo,,yanından kalktığımı farkettiği an ağlıyo tutuyo elimi gitme dercesine asılıyoo ya noluyo kızımın vücudunda bi bilsem,hastaneye gidelim dedik geçen gün iğne vurur geçer dedi eşim,,ama dr iğne verince sabah akşam 10gün veriyo,oğlanıda bırakıp çıkamıyorum saatler hiç denk gelmiyo,,geçen yıl tek bebek arabasıyla ikisinide götürüp getirmiştim,,bu sene ikiz arabası aldık kolay olur diye,ama kış geldi ikisinide sabah akşam perişan edicem soğukta ,,hastane uzak çünküü napcam ben yaaa eşim ilk defa bu sabah,,sen napıyosun nasıl dayanıyosun akşama kadar bunlaraa aaaayyy dedi,,hasta olmasalar yine idare ediliyo bişekil,ama hasta olan onlar olunca beter olan yine ben oluyorum,,dayanamıyorum onun halsizliğine
bu kadar üzülme umaycım..hepimiz bazen aynısını yapıyoruz.bende dün öğünlerimi abarttım mesela.merhaba kızlar nasılsınız? ben bugün yine dağıttım gün içinde fena değildi ama akşam dolaptaki çikolatalar aklımı aldı valla yememek için kendimi temizliğe verdim ama galip çıkamadım malesef.... bende şöyle bişeyde vardır evde olmasın aramam hiç cıssları canım hiç çikolata çekmez malum günler hariç ama evde varsada aklımdan çıkmaz bitireyim baride kurtulayım dedim bende akşam 1 kase çorba, salata yoğurt 2 yemek kaşığı taze fasülye ve yarım dilim ekmek yedim sonrasında 1 çikolata, 1 dilim kek ve bikaç tane çubuk kraker... dövün valla benivurun kafama kafama
günaydınnnnnnnnn.
inşallah güzel bir gün olsun. cannım hangi ilde oturuyorsun kar yağmasını istiyorum demişsin. ben urfadayım burayada yağmıyor.
nickin nurullah gencin rüveydasımı.
sular köpürmemeliydi rüveyda
kırılmamalıydı ıslak dalları hasret selvilerinin
ben zehire alışığım şerbete değil
rüyalar nefret eder avare duruşumdan
aklımda bu dörtlük kalmış kusur varsa affola.
mümkünse kahvaltılarında peynir zeytin yumurta ve yeşillik olsun cnm.günaydın güzellikler. yahu 1 gün siteye giremedim döktürmüşsünüz yahuuuu oku oku bitmedi. ben sabah için bi kepçe çorba içtim. ekmeksiz yeterli olur mu acep bişeyler daha yiyieyim mi
cnm dün sabah sporum vardı plates yapıyorum.eve gelince öğle yemeğimdekız dövülmeyi haketmişin ..cıss hakkımızı hafta sonu kullanmadık mı..ne güzel akşam yemeğin varmış.
ne güzel olmuş....şeytanı çatlatalım demi..
düzelir canım..
rabbim devasız dert vermesin..bunlar sabır imtihan işte..
böyle böyle büyüyolar..
büyüyüncede küçük kalsalardı diyoruz..
sıkıntılar büyüdükçe artıyor...
güzelmiş..ara öğünü karıştırıp yapmak lazım..kahvaltıda da güzel olur gibime geliyor..
kız yazık etmişin sporuna ..etme eyleme
ypksa gitmez kilolar..
en iyisi cıssları evden atmak..
ben ilk kilo vermeye karar verdiğimde nisan ayı gibiydi..
bütün cıssları toplayıp kv ye götürmüştüm..
nası kötüyüm demi..
peki sonra eve cıss girmedi mi tabi de girdi..
hımmmmm ilk kez duydum..deneyebilirim..
ikisini de ayrı ayrı çok severim ama bi araya gelince nası olurlar bilmem..
şiirleri seviyorsun heralde..bu da güzelmiş..
geçmiş olsun tatlım..dediğin gibi kışın böyle oluyor..
arzucum dikkat et de benim düştüğüm hataya düşme..
ben açlıktan çıkmış gibi yiyince artılardadım geçen hafta..
a
henüz kahvaltımı yapmadım..
khvaltıda sütle form müsli yicem..
öğleden sonra komşu oturması var..kh böyle oluyor cıss yicem zaman...
oğluşumun karnı doyacak..
ev temizliği iş çok yapıcak adam yok..
kızlar sizden bişey rica edicem..
bir kızı oldu...
cnm dün sabah sporum vardı plates yapıyorum.eve gelince öğle yemeğimde
salata yaptım.nohut pilav yapmıştım dünden onları ısıttım bide çok severim ikisinide.
acık daha derken. garfield gibi olmuşum..neyse akşama dengelerim derken,
çocuklar makarna istedi.daha acıkmadan bide dayanamayıp ketçaplı makarna yidim büyük bi zevkle..
sonrası malum bitmeyen pişmanlıklar...sonrasında yorgundum ama ceza olarak
yatmadan önce kendimi zorlayarak yarım saat yürüdüm..yeterli değildi ama yürüyesim olmadığı için
ceza verdim kendime..market cıslarını almaya bende karşıyım.önceden azda olsa alırdım.artık almıyorum.o yüzden mutluyum.
onlar gerçekten çok cısss..çok zararlı...
bu arada kv yi anlamadım cnm.ne demek acaba.??.
aynen cnm yaa.
ben gelem önce senin evi halledek,
sonrada sen gel benim evi halledek..
ayyy hergün aynı şeyler..sil süpür,yıka pakla..
sabırmı kalır insanda...
ayyy şiir gibi oldu.
Günaydın kızlar,
Geçmişe dalamam, hatta burda kalamam çok çok işim var dünkü menümü yazıp kaçayım...
Kızarsanız küserim
Sabah
1 bardak süt
Ara
Çikolata(cocostar)
Öğlen
Çorba
Haşlanmış tavuk ve 1-2 parça patates
Salata
Ara
Çikolatane olduğunu sölemicem
Akşam yemek yemeyi unuttum bu arada ne güzel dimi
Öptüm sizi görüşürüz...
kizlar gecmisi okuyamadim bi merhaba diyeyim dedim bugun hic giremedim herkes iyidir insaallah
bugun sabah 8 bucuk gibi evden ciktik ve aksam 6da girdik once konsolosluga kizimin kimligini alamaya gittik sonra gezdik dolasdik alisveris yaptik istedigim heryere goturdu esim sahane bigun gecirdim diyebilirim enson aksam 5de benim kadin dogumcuya gittik kontrolum vardi ve ordanda guzel haberi aldim kist tamamen kaybolmus yumurtaliklar tertemiz dedi hatta hamile kalabilirsin suanda yumurtalar aktif dedi benim kendinden kaybolan kistim oldugunu biliyodum allaha sukur yine oyle oldu regli olunca patladi gitti kurtuldum doktorda 4ay sonra tekrar kontrole gel dedi rabbime hamdolsun sorunsuz kurtuldum doktorun oldugu yerde bir tane daha magaza var orayada gidelimmi dedim esim orayada goturdu ve eve girdik hersey bianda bozuldu benim kaynana cok bozuk sinirli konusmuyo felan bildiginiz tirip atiyo onu goturmedik diye esim anlatmaya calisiyo iste cok yol surdu diye konsolosluk git gel 4saat suruyo bir saat ugrasti annesini yumusatmaya bende dedimki esime senin isinde zorya empati yaptimda dedim karin ozel hayat istiyo tek gezelim diyo annen beni niye goturmuyosunuz diye kusuyo sende arada kaliyosun zor senin isin zor yani anliycaniz harika guzel bigun yasadim uzun zamandir boyle guzelbigun gecirmemistim
simdilik ben cikiyorum kuzumu uyutucam gelebilirsem sonra tekrar gelirim tabi bende uyuya kalmazsam herkese iyi geceler
Diyetisyene gitmişin hayırlı olsun cnm. Darısı başımıza artık. Bizde özledik seni göremedim bugün seni. Benimde kursum vardı bugün geç girebildim. Keyifli seyirler cnm. Ben hasret kaldım öyle film izlemeye falan.
iyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım hemen
sabah
1 yumurta
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
biraz maydonoz
2 dlm kpk ekm.
ara
1 ayran
1 elma
öğlen
1 kase çorba
2 dlm kpk ekm.
karnabahar salatası
yoğurt
ara
2 ceviz
1 su ba. süt
1 elma
akşam
1 kase çorba
3 köfte (2 olması gerekti)
salata
4 yemek kaşığı kepekli makarna
ara
1 çay ba. süt
1 elma
merabaa
son iki gündür siteye giremiyorum ve spor yapamıyorum. çok fena grip oldum yatıyorum iki gündür. :2:
çok üzgünüm bu yüzden tartıya çıkamıyorum korkuyorum. neyse ki şimdi iyiym, ama lütfen teselli edin beni ihtiyacım var.:2:
süpersin ortim yaa..maşallah..bozma mükemmel gdiosun..
arada oluyo canım yaa..hele ki hastaymışsın çok geçmiş olsun..korkma tartıya çıkınca daha kontrollü oluyo insan aldıysan da hemen verirsin en azından ama önce iyileşmene bak
selam arkadaşlar..menümü yazayım:
sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 küp kavrulmuş kıyma, yarım muz, büyük bir bardak süt
ara: 1 avuç leblebi, kuru erik ve kuru üzüm karışımı, 1 portakal
öğlen: 1 poğaça, 1 kase müsli
ara: 1 dilim ekmek, 3 küçük parça kaşar peyniri
akşam: 5 tane fırında köfte( pek küçük değillerdi) 2 küçük parça patates, yoğurt
ara. yok artık...
sütüm azalsın istemiyorum..belki de bi diyetisyene danışmam lazım..bakalım..
iyi akşamlar kızlaaar
ya benim kızın ateşi geçmedi gitti,,sabah ilaç veriyorum gündüz iyi oluyo,koşuyo oynuyo,tabi az halsizlik hala var ,,sonra akşam olunca bi ateştir başlıyo,,geçmiyoda,,4gündür böyle yaa:26:bide ateşini ölçtümmü 39.7ydi ilaç verdim indi,,bide dün akşam yine ateşi var diye ölçtüm 39.3 çıktıınoluyo anlamadım gitti,tam diyorum ilaç verincede geçmezse bidaha dr'a gidelim,bakıyorum yarım saate top koşturyo kız:44:vazgeçiyoruz,,ama bugün yine akşama kadar iyi geçti,,saat 19 gibi ateşi çıktı ayıla bayıla yanımda yatmak istiyo,,yanından kalktığımı farkettiği an ağlıyo tutuyo elimi gitme dercesine asılıyoo ya noluyo kızımın vücudunda bi bilsem,hastaneye gidelim dedik geçen gün iğne vurur geçer dedi eşim,,ama dr iğne verince sabah akşam 10gün veriyo,oğlanıda bırakıp çıkamıyorum saatler hiç denk gelmiyo,,geçen yıl tek bebek arabasıyla ikisinide götürüp getirmiştim,,bu sene ikiz arabası aldık kolay olur diye,ama kış geldi ikisinide sabah akşam perişan edicem soğukta ,,hastane uzak çünküü napcam ben yaaa eşim ilk defa bu sabah,,sen napıyosun nasıl dayanıyosun akşama kadar bunlaraa aaaayyy dedi,,hasta olmasalar yine idare ediliyo bişekil,ama hasta olan onlar olunca beter olan yine ben oluyorum,,dayanamıyorum onun halsizliğine
bugün tv de portakallı kereviz pişiriyorlardı..bi da bi denicem bakem..
iyi canım diyet.s sonuçlarını bekliyoruz...
korku filmimi ben tırsarım..
genelde cesurum ama korku filmleri beni korkutuyor..
hasta olanlar geçmiş olsun diyorum ve menümü yazyorum
sabah: 2dilim çavdar ekmeği domates salatalık 3 zeytin 1 karper peynirçay
ara: 1 türk kahvesi
öğle: yarım tabak türlü yemeği .3 kaşık bulgur pilavı 1 kase cacık
ara:1 portakal yeşil çay
akşam:actıfıryda tavuk but 1 dilim çavdar ekmeği salata 1 bardak meyve suyuişte bunu içmemeliydim biliyorum
ara:1 acvıtıva yeşil çay
2-2.5 lt su bu akşam spor yapamadım artık yarın yaparım kısmetse
merhaba kızlar nasılsınız? ben bugün yine dağıttım gün içinde fena değildi ama akşam dolaptaki çikolatalar aklımı aldı valla yememek için kendimi temizliğe verdim ama galip çıkamadım malesef.... bende şöyle bişeyde vardır evde olmasın aramam hiç cıssları canım hiç çikolata çekmez malum günler hariç ama evde varsada aklımdan çıkmaz bitireyim baride kurtulayım dedim bende akşam 1 kase çorba, salata yoğurt 2 yemek kaşığı taze fasülye ve yarım dilim ekmek yedim sonrasında 1 çikolata, 1 dilim kek ve bikaç tane çubuk kraker... dövün valla benivurun kafama kafama
kizlar gecmisi okuyamadim bi merhaba diyeyim dedim bugun hic giremedim herkes iyidir insaallah
bugun sabah 8 bucuk gibi evden ciktik ve aksam 6da girdik once konsolosluga kizimin kimligini alamaya gittik sonra gezdik dolasdik alisveris yaptik istedigim heryere goturdu esim sahane bigun gecirdim diyebilirim enson aksam 5de benim kadin dogumcuya gittik kontrolum vardi ve ordanda guzel haberi aldim kist tamamen kaybolmus yumurtaliklar tertemiz dedi hatta hamile kalabilirsin suanda yumurtalar aktif dedi benim kendinden kaybolan kistim oldugunu biliyodum allaha sukur yine oyle oldu regli olunca patladi gitti kurtuldum doktorda 4ay sonra tekrar kontrole gel dedi rabbime hamdolsun sorunsuz kurtuldum doktorun oldugu yerde bir tane daha magaza var orayada gidelimmi dedim esim orayada goturdu ve eve girdik hersey bianda bozuldu benim kaynana cok bozuk sinirli konusmuyo felan bildiginiz tirip atiyo onu goturmedik diye esim anlatmaya calisiyo iste cok yol surdu diye konsolosluk git gel 4saat suruyo bir saat ugrasti annesini yumusatmaya bende dedimki esime senin isinde zorya empati yaptimda dedim karin ozel hayat istiyo tek gezelim diyo annen beni niye goturmuyosunuz diye kusuyo sende arada kaliyosun zor senin isin zor yani anliycaniz harika guzel bigun yasadim uzun zamandir boyle guzelbigun gecirmemistim
simdilik ben cikiyorum kuzumu uyutucam gelebilirsem sonra tekrar gelirim tabi bende uyuya kalmazsam herkese iyi geceler
Dr. Ayça Kaya, metabolizmayı hızlandıran yiyecekleri şu şekilde sıraladı:
Süt
Yoğurt
Ayran
Et
Yumurta
Yeşil Çay
Badem
Ananas
Kahve
Çay
İşte Dr. Ayça Kaya'dan metabolizma hızlandırıcı öneriler:
METABOLİZMA HIZLANDIRICI MEYVELİ YOĞURT
Malzemeler:
1 bardak az yağlı yoğurt
1 tatlı kaşığı kahve
1 soyulmuş ve doğranmış kivi
1 dilim ananas
(1 geniş kase içinde blender edilecek)
METABOLİZMA HIZLANDIRICI ARA ÖĞÜN
Malzemeler:
4 tane salçalık kırmızı biber
8 yemek kaşığı lor peyniri
Çeyrek bağ maydanoz
Çeyrek bağ dereotu
Birkaç yaprak taze nane
12 tane çeri domates
KanalD'nin haber sitesinde okudum, sizede faydası olur belki.
Günaydın yafriler....
kapkaranlık birgüne merhaba diyelim önce..
ankaraya kar yağmış ve devam ediyormuş yağmaya..
yaaa bende istiyorum burayada yağsın..çocuklarda çok istiyo..
dün benim için için bol kalorili bi gün oldu.ben spor yapınca
dengem altüst oluyo.daha fazla yeme ihtiyacı duyuyorum.
buna bi çözüm bulmam lazım.
abi geçmişe yolculuk yapıp geleyim ben en iiyisi..
hannnn hannnn düttttttt............
canım başka bir arkadaş soruna cevap vermiş ama görmeden alıntı yapmıştım. ben bütün tavuk göğsünü inceltiyorum. baharatlayıp tost makinesinin kapağını kapatarak pişiriyorum.
geçmiş olsun. benim oğlumda çok ateşleniyor. bu sene devamlı hasta. tam iyileşti artık iyi diyorum tekrardan ateşlenip öksürüyo. ama beni zorlayan kusması. iki lokma yedirip şurup içiriyorum onuda çıkarıyor. tüm hastalara Allah şifa versin.
evet canım. bir tatlı kaşığı zeytin yağını tavaya koyuyorum. incirleri minik iminik doğrayıp biraz kavuruyorum. bir yumurtayı çırpıp tuz ilave edip incire ekliyorum. yumurta pişince hazır. denemenizi tavsiye ederim.
günaydın herkese
dünkü menümü yazayım:
sabah:
2 dilim uno light denge ekmek
2 dilim beyaz peynir
marul
ara öğün:
1 portakal
10-15 adet leblebi
öğle:
7-8 yemek kaşığı kıymalı pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim uno light denge ekmek
ara öğün:
1 elma
10-15 adet leblebi
akşam:
fırında 1 tavuk but (yağsız sossuz fırın poşetinde)
2-3 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
yoğurt,tere
ara öğün:
2 adet kestane
sabah uyanınca;
1 büyük fincan limonlu yeşil çay
gün içinde 3 lt su
akşam yatarken; ılık sirkeli su
2 adet 5i bir arada poşet çay
günaydın güzellikler. yahu 1 gün siteye giremedim döktürmüşsünüz yahuuuu oku oku bitmedi. ben sabah için bi kepçe çorba içtim. ekmeksiz yeterli olur mu acep bişeyler daha yiyieyim mi
maşallah yaa nasıl uyguluyosunuz boyle menulerı ben yazsam korkarsınız
kızlar sizden bişey rica edicem..
bir kızı oldu...
dilek bugün görünmüyor..
naf da çok giremiyor heralde..
başla mutlaka ben bu kadını çok sevdim. 20 dk ama mahfediyor hareketler kardio kısmının tamamını bile yapamıyorum. ve her yerim ağrıyooo. baldır bacak kol sırt ve karın hepsi sızlıyo şuan . demek ki çalışıyorlar çok mutlu oluyom . birde konuşmaları ile teşvik ediyor" hadi devam bayanlar o yağlar eriyecek biz yanınızdayız hareketi bitirin 20 dk spor salonundan saatlere bedel olacak " gibi iyi gaza getiriyor. ilk gün çok zorlanıyorsun ama leslii ile 40-60 dk yaparken çok sıkılıyordum şimdi kısa sürmesi de daha teşvik edici .
neyse menümüde yazam size sonra acık çalışacam görüşürük...
menüme geçem kızlar. akşam 2 parça haşlanmış tavuk ve yoğurtla kapattım. süt içmedim sonrasında dün 2 litre su içebildim. akşam onda yumurta haşladım bugün için ve gelirken unuttum iyi mi
Sabah: 4 kaşık yoğurt, bir muz, 2 kaşık nefsitten yapılma kahvaltılığım. hepsini yiyemedim yarısını ara da yiyecem
ara kalan kahvaltılık
öğle
3 çorba kaşığı kadar kavrulmuş mantarlı et ve bir dilim ekmek (bu kadar başka birşey bulamadım evde ne yazık ki )
ara kayısı kurusu
akşam 2 parça haşlanmış tavuk, yoğurt, birde markette malzeme bulursam salata
ve kestaneeee aklıma soktunuz ne edem yiyecem akşama yoksa şişer bir tarafım
bu arada dilek naf neredesiniz yav tubada yok başsız kaldı topik
Günaydın kızlar,
Geçmişe dalamam, hatta burda kalamam çok çok işim var dünkü menümü yazıp kaçayım...
Kızarsanız küserim
Sabah
1 bardak süt
Ara
Çikolata(cocostar)
Öğlen
Çorba
Haşlanmış tavuk ve 1-2 parça patates
Salata
Ara
Çikolatane olduğunu sölemicem
Akşam yemek yemeyi unuttum bu arada ne güzel dimi
Öptüm sizi görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?