70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah yaa nasıl uyguluyosunuz boyle menulerı ben yazsam korkarsınız

yaz aslında zorlanmıyorum özellikle işyerinde.ama evde boş kaldığım zaman bozuyorum bende. pazar günü 5 incir arası ceviz yemiştim mesela. inşallah bu hafta bozmucam istikrarlı gidicem acayip hırs yaptım eşim martta gelecek o gelene kadar bilmiyorum ne kadar yapabilirim ama 70 kg düşmem gerek. GÖZÜMÜ HIRS BÜRÜDÜ!!!

kızlar sizden bişey rica edicem..
dün kardeşim doğum yaptı.
bir kızı oldu...
bebeği su yuttu demişler küvezdeymiş..lütfen dua edermisiniz..
tabii ki ismini özelime at isme dua daha etkiliymiş ederim canım
arkadaşlar şu michel veya leslie nin tam ismi ne sipariş vermek için uğraşıyorum ama gözükmüyo sitede
bi arkadaş idefix te var demişti bulamadım

var canım idefixte bulamadınmı ben oradan aldım ama michelle vardı lesliiye bakmadım

buldum canım sağol şimdi sipariş vericem inşallah 3-4 gün içinde spora başlarım

başla mutlaka ben bu kadını çok sevdim. 20 dk ama mahfediyor hareketler kardio kısmının tamamını bile yapamıyorum. ve her yerim ağrıyooo. baldır bacak kol sırt ve karın hepsi sızlıyo şuan . demek ki çalışıyorlar çok mutlu oluyom . birde konuşmaları ile teşvik ediyor" hadi devam bayanlar o yağlar eriyecek biz yanınızdayız hareketi bitirin 20 dk spor salonundan saatlere bedel olacak " gibi iyi gaza getiriyor. ilk gün çok zorlanıyorsun ama leslii ile 40-60 dk yaparken çok sıkılıyordum şimdi kısa sürmesi de daha teşvik edici .
neyse menümüde yazam size sonra acık çalışacam görüşürük...
menüme geçem kızlar. akşam 2 parça haşlanmış tavuk ve yoğurtla kapattım. süt içmedim sonrasında dün 2 litre su içebildim. akşam onda yumurta haşladım bugün için ve gelirken unuttum iyi mi

Sabah: 4 kaşık yoğurt, bir muz, 2 kaşık nefsitten yapılma kahvaltılığım. hepsini yiyemedim yarısını ara da yiyecem
ara kalan kahvaltılık
öğle
3 çorba kaşığı kadar kavrulmuş mantarlı et ve bir dilim ekmek (bu kadar başka birşey bulamadım evde ne yazık ki )
ara kayısı kurusu
akşam 2 parça haşlanmış tavuk, yoğurt, birde markette malzeme bulursam salata
ve kestaneeee aklıma soktunuz ne edem yiyecem akşama yoksa şişer bir tarafım

bu arada dilek naf neredesiniz yav tubada yok başsız kaldı topik

canım bu sitede kapıda ödeme olayı yok mu illa havale veya kredi kartı mı var.

sanırım yok canım .ama güvenilir bir site ben devamlı kitap falan alırım hep kredi kartı ile ödedim sorun olmadı. sistem bankaya direk yönlendirdiği için kart nosunu falan onlar görmüyor. kredi kartı nonu vermek istemiyorsan havalede yapabilirsin. yada çevrende büyük kitap mağazası falan varsa onlarda da vardır bu cd ben burada bulamadığımdan sipariş verdim

Günaydın kızlar,
Geçmişe dalamam, hatta burda kalamam çok çok işim var dünkü menümü yazıp kaçayım...
Kızarsanız küserim

Sabah
1 bardak süt
Ara
Çikolata (cocostar)
Öğlen
Çorba
Haşlanmış tavuk ve 1-2 parça patates
Salata
Ara
Çikolata ne olduğunu sölemicem
Akşam yemek yemeyi unuttum bu arada ne güzel dimi
Öptüm sizi görüşürüz...

tamam canım yakınımda bi alışveriş mağazası var ona bugün bi bakayuım yoksa sipariş vereyim o zaman

kızlar bi taraftan doktorum programını izliyorum bir yandan geçmişi okuyorum.neyse sonunda okumayı bitirdim.

canım ara öğün neden yapmıyorsun?
bir de akşam hem dolma hem mercimek dolması ikisi de
karbonhidrat olmuş, mercimek çorbası yoğurt şeklinde yeseydin çok iyi olurdu...
mercimek bakliyat grubunda olduğundan protein içerdiğini düşünmüştüm.
ama karbonhidrat,vitamin ve protein içeriomuş.gerçekten lif açısından zengin bir yiyecek.aynı zamanda
besleyici ve bol vitaminli..hele sebzeli yapılınca tadına doyum oılmaz..
mercimek çorbasını ben wc problemi yaşayanlara
şiddetle öneririm.çok çok işe yarıyor.

çok geçmi,ş olsun tubiş.seni anlayabiliyorum cnm.ama artık daha fazla bekleme başka bir çocuk dr na götür derim.
3 günden fazla süren ateş tehlike sinyallerinin işaretidir.geçsin diye bekleme.:18:

bu kadar üzülme umaycım..hepimiz bazen aynısını yapıyoruz.bende dün öğünlerimi abarttım mesela.
pişmanlığımı anlatamam.fakat önüme bakıyorum..yapacak bişe yok....

cnm ben karabükteyim.aslında elfida da güzeldi ama ben ruveydayı tercih ettim
kulağıma çok hoş geliyorr..çok beğeniyorum..bu arada dörtlük gerçekten güzelmiş..

günaydın güzellikler. yahu 1 gün siteye giremedim döktürmüşsünüz yahuuuu oku oku bitmedi. ben sabah için bi kepçe çorba içtim. ekmeksiz yeterli olur mu acep bişeyler daha yiyieyim mi
mümkünse kahvaltılarında peynir zeytin yumurta ve yeşillik olsun cnm.
ben çaysızkahvaltı düşünemeyenlerdenim..

cnm dün sabah sporum vardı plates yapıyorum.eve gelince öğle yemeğimde
salata yaptım.nohut pilav yapmıştım dünden onları ısıttım bide çok severim ikisinide.
acık daha derken. garfield gibi olmuşum..neyse akşama dengelerim derken,
çocuklar makarna istedi.daha acıkmadan bide dayanamayıp ketçaplı makarna yidim büyük bi zevkle..
sonrası malum bitmeyen pişmanlıklar...sonrasında yorgundum ama ceza olarak
yatmadan önce kendimi zorlayarak yarım saat yürüdüm..yeterli değildi ama yürüyesim olmadığı için
ceza verdim kendime..market cıslarını almaya bende karşıyım.önceden azda olsa alırdım.artık almıyorum.o yüzden mutluyum.
onlar gerçekten çok cısss..çok zararlı...
bu arada kv yi anlamadım cnm.ne demek acaba.??.

aynen cnm yaa.
ben gelem önce senin evi halledek,
sonrada sen gel benim evi halledek..
ayyy hergün aynı şeyler..sil süpür,yıka pakla..
sabırmı kalır insanda...
ayyy şiir gibi oldu.

ahahaha kv kayınvalidenin kısaltması ben çözdüm olayıı

hakikaten de şiiirr gibiii olmuşşş kafiyeli kafiyelii

sabah sadece süstle geçiştirmen az olmuşşş

öğünün sadece birinde çikolata yesen olurdu ama ik aradada yemişsin

ama çok nadir kaçamak yapıosan toparlanabilirr

akşam yemeği nasıl unutuon yaa benm aklımdan çıkmaz hayattaaa
yemek olsunda nasıl unuturum

slm kızlarrrrrr
dışarıda lapa lapa kar var benim içim yanıyorrrrrr dermişim
cidden ya süperrr kar yağıyor çıkıp kar topu oynamak istiyorummm

kahvaltımı yaptım çayımı yudumluyorum şimdi..herkese güzl bir gün olsunnn

geçmiş olsun tekrardan canım kistin ne kadar büyüklükteydi
bendede vardı 5.5cm kistle hamile kaldım doğum yaptıktan sonra 2.5 inmişti doktorum ilaçda vermedi emziriyorum diye
inşallah oda kaybolmuştur ama bendeki çukulata kistiydi biraz zordu ama şans işte küçüldü
herkes şaşırdı onunla nasıl hamile kaldın diye
Allahın işi ve taktiri diyorum şimdi küçüldü bakalım ocakda tekrar kontrolüm vardı
kaybolmamışsa emzirme dururmuma göre ilaç yazıcaktı
ayrıca kaynanalar hep kıskanır oğulcuklarını çok güzel yapmışsınız keyfini çıkarmıssın takma kafana olan kocacıklarımıza oluyoarada onlar kalıyo

Sağol canım İkinci filmi izlerken uyuyakalmışım koltukta

Canım kepek ekmeği yeme bence kansızlık yapıyor ve dün gittiğim diyetisyen kansızlığın kilo verememede çok etkili olduğunu söyledi. Birde makarnayı akşam değil de öğlen tercih etmeni mümkünse 2 yk geçmemeni öneririm.

Çok geçmiş olsun canım bir an önce tartıl yoksa nasılsa tartılmadım diye daha fazla yiyebilirsin.

Ekmek ne ekmeği canım ? Öğlen poğaça yemişsin olmamış canın çok çektiyse haftada bir sabah öğününde tüketebilirsin bence onun dışında yarardan çok zarar getirir Bir de ara öğünlerin çok zengin geldi bana :26:

Çok geçmiş olsun Tuğbacım Bence ateşi düşmüyorsa arkadaşların dediği gibi bir doktora başvur çocuğum yok pek bilgi sahibi değilim tabi :26:

bugün tv de portakallı kereviz pişiriyorlardı..bi da bi denicem bakem..

iyi canım diyet.s sonuçlarını bekliyoruz...
korku filmimi ben tırsarım..
genelde cesurum ama korku filmleri beni korkutuyor..

Dene bakalım beğenecekmisin canım

İlk film tamamen psikolojikti eşime göre de saçma ikincisi dizi zaten canım bir kız öldürüldü onun katilini arıyor polisler filan bende yalnız kaldığım için evde izleyemiyorum korku filmi yoksa bekarken çok izlerdim

Senin de dediğin gibi meyve suyu hariç bence gayet güzel

Evde abur cubur olunca böyle şeyler olabiliyor beni tarçınlı süt kesmiyor o yüzden sana iç diyemiycem :26: ama şöyle yapabilirsin cuma günü kendime çikolata ile ödül vericem o yüzden şimdi yemiyorum diye kendini şartlandırabilirsin. Belki işe yarar

Canım gelmiş geçmiş olsun çok şükür bunu da atlattın Kayınvalideni takma kafana yaşadığın güzel anın tadını çıkart

12 çeri domatesi tek seferde mi yiycekmişiz

İzmir' e de kar yağacak mı

Ben kayboldum geçmişte gitme sakın

İlk defa duydum :26: tadı nasıl tatlı mı oluyo canım :26:

Pilavı akşam değil de öğlen yersen daha iyi olur canım onun dışında bence gayet güzel

günaydın güzellikler. yahu 1 gün siteye giremedim döktürmüşsünüz yahuuuu oku oku bitmedi. ben sabah için bi kepçe çorba içtim. ekmeksiz yeterli olur mu acep bişeyler daha yiyieyim mi

Bence kahvaltını ekmek ile peynir,zeytin,yeşillik vs yapmalısın canım sadece çorba acıktırır seni

maşallah yaa nasıl uyguluyosunuz boyle menulerı ben yazsam korkarsınız

Bende öyle

kızlar sizden bişey rica edicem..
dün kardeşim doğum yaptı.
bir kızı oldu...
bebeği su yuttu demişler küvezdeymiş..lütfen dua edermisiniz..

Öncelikle hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Kardeşinin adı neydi canım :26: dualarım onunla

dilek bugün görünmüyor..
naf da çok giremiyor heralde..

Dilek hastaydı dün biliyosunuz bugün evde dinlenecek işe gitmedi bende dün yoktum ya ceyar sağolsun sabahtan başladık işe anca gelebildim

Bende başlıycam artık spora geldim canım geldim ceyardan anca fırsat buldum

Çikolatalar ara değil bikeree çok eksik canım kahvaltında sadece süt olmaz ki :26: bünyen zayıf düşer hastalanırsın

günaydın demeden dalmışım direk ihihihi

GÜNAYYYDDIIINNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…